Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nagyon tetszik, (718 db)

WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Van egy lány nagyon tetszik nekem már egy ideje de nem merem megmondani neki szerintetek meg mondjam? Az én korom: 12 (tudom még kis pisis vagyok de akkor is tetszik xD) az õ kora is 12

Legjobb válasz: Igaz, hogy fiatal vagy (én se vagyok sokkal idõsebb), de próbálj meg beszélni vele, ha úgy veszed észre hogy tetszik neki közeledj hozzá finomabban, nézz mélyen a szemébe és mosolyogj! Ha jobban megismerted és úgy veszed észre, hogy jól elvagytok, mondd meg neki!

Igaz, hogy fiatal vagy (én se vagyok sokkal idõsebb), de próbálj meg beszélni vele, ha úgy veszed észre hogy tetszik neki közeledj hozzá finomabban, nézz mélyen a szemébe és mosolyogj! Ha jobban megismerted és úgy veszed észre, hogy jól elvagytok, mondd meg neki!
#1-nek üzenem h csak a 'Szexualítás' témakörnél van a 18+ -os korhatár ;) -.-
elsõ...nem akarok szólni a százalékod miatt de...
Kamu.
Ide nem irhatsz 18 ev alatt te kis poets.
mond meg neki és utána szoptasd le a wc-be utána menj vissza minecraftozni!
Menny Lol-ozni...ne itt butulj -.-"
Ne mondd meg neki így egyenesen, ha nem vagy biztos abban, hogy õ is így érez! Szerintem hívd meg egy sütire vagy fagyira (bár ez így novemberben nem túl aktuális :-D), ha osztálytársak vagytok pl ajánld fel, hogy lemásolja rólad a házit, ha nem csinálta meg, dugj a táskájába túrórudit, amikor nem látja, legyél vele udvariasabb, mint másokkal, pl engedd elõre az ajtóban, esetleg levelezzetek órán, stb... Nagyon sok lehetõség van ;-) Sok szerencsét! 13/l

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?


Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, Még nyáron tudtára adtam h tetszik nekem és utana még nézett is párszor de ez aztan ez megszűnt. Mindig jön az egyuk csaj a másik után ês sosem én vagyok a következő.!?

Mit tegyek van esèlyem nála?

Legjobb válasz: Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.

Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezt a tartalmas választ megfogadom!;)

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és el is mondtam neki azóta alig beszéltem vele eddig 8 órákat msneztünk naponta most 3 napja fent se volt ez mért van talán megutált? Vagy már igy nem szeretne velem beszélni?

jah és bels? tulajdonságaink ugyanolyanok mindenb?l ugynazt szeretjük utáljuk stb...

Legjobb válasz: egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.

egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.
Legközelebb majd nem msnen ismerkedsz, hanem személyesen. Persze, hogy inkább azokat választja helyetted, akiknek van bátorságuk személyesen is odaállni elé...
Szerintem tiltott téged, mert õ nem azt érzi amit te. Ha tudod a számát, vagy tudtok találkozni, akkor beszéljétek meg a dolgot.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de ez az iratlan szabály ... hát eléggé átgondoltam és teljesen igaz irtam neki myvipen levelet most van ma (11.14.) a szülinapja igy talán elolvassa és látja ebbõl hogy gondolok rá:) csak amugy annyit nem értek hogy azt mondta hogy semmi nincs abból ha teccem attól még semmi nem változik de akkor mért van ez igy most azt nem értem // am sztem nem tiltot le mert nem oan eddig még senkit sem tiltott le (és remélem nem nálam kezdte el) ==((am 12 éves vok szal sex...xD de majd ha nagyobb leszek akkor ezt a tanácsot /szabályt nem fogom elfelejteni!))==
A kérdező hozzászólása: amugy az van hogy azért nem jött el msnre mert átgondolta ezt az egészet:DDD(má itt örülök) és énis teccek neki és azóta... hát azóta happy vok:DDDDDD

Ezt miért csinálhatta? Van egy csaj aki nagyon tetszik és multkor amikor kicsit be voltam rúgva (16 vagyok) megírtam neki msn-en h. nagyon tetszik meg minden és utána lévő napokban elkezdtünk msn-en beszélgetni és tök "összemelegedtünk"

és tegnap találkoztunk és tök csöndes meg tartózkodó volt pedíg azt mondta hogy ha nem lenne fiúja akkor még járna is velem.

Legjobb válasz: Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...

Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...
Hagyd ott, nem õ az egyetlen nõ !
Hagyd a fenébe. Hidd el, úgysem fog szakítani a mostani párjával... maximum mindkettõtökkel egyszerre fog kavarni. Egyszerûen NEM ÉRI MEG.
Nem fog a nyakadba ugrani, ha még tart a kapcsolata.Bár sztem komolytalan a lány.Én is jártam már úgy hogy lebuktattam a párom miközben fûzögetett egy másik lányt msn-en.Az eredmény: õ lekoptatta a csajt, nem érdekelte igazán, csak jólesett neki hogy valakit hülyíthetett.

Ez a kérdés legfőképp fiúknak szól. Szóval van egy srác aki nagyon tetszik, de nem tudom, tetszem e neki?

Ez az egész sztori elég zavaros...tavaly 'jártunk' (nem sokáig) és egyszer csókolóztunk. Én voltam neki az első. Akkor még nagyon kedves volt,de nagyon félénk,és nagyon csendes. Ebben az évben már teljesen megváltozott. Mindig beleszól az órákba,mindenkit leszól,és mindig keresi a bajt. Egyfolytában engem is piszkált,de mostanra már annyira nem. Ha én nem vagyok vele bunkó,akkor ő sem velem. Néha mikor valamit mondd, rám néz hogy mit reagálok...de nem vagyunk jóba. A kérdésem az lenne: Igaz-e,hogy a fiúk ha piszkálnak egy lányt akkor tetszik nekik,és hogy ez a srác vajon mit gondol rólam?

Legjobb válasz: elõször tanulj meg írni! egyébként.ha jártatok akkor miért ne tetszettél volna neki? szerintem az emberek azért járnak egymással, mert tetszenek egymásnak. Általában fiatalabb korban jelenti azt, ha egy fiú piszkál egy lányt, hogy "szereti"... nem írtál kort. 18/f

elõször tanulj meg írni! egyébként.ha jártatok akkor miért ne tetszettél volna neki? szerintem az emberek azért járnak egymással, mert tetszenek egymásnak. Általában fiatalabb korban jelenti azt, ha egy fiú piszkál egy lányt, hogy "szereti"... nem írtál kort. 18/f
Ha tetszettél neki, és jártatok, akkor nyilván most is. Az, hogy ilyenné vált szerintem egyszerûen bizalomhiány okozta, sokan piszkálták õt azelõtt? Vannak olyan srácok, akik azt hiszik, hogy ha bunkók, akkor õk a nagyfiúk, nagy legények.. Lehet, hogy azért ilyen veled, mert azt hiszi, tetszik neked a macsóskodás, de az is lehet, hogy egyszerûen nem tud mit kezdeni magával. Lényeg a lényeg, szerintem tetszel neki, és beszélned kellene vele..Normálisan.
A kérdező hozzászólása: Hát...köszi a kommenteket, de félek vele errõl nem igazán lehetne normálisan beszélni.
meg b*szna... semmi több. lehet nem akar veled járni, de attól még ha jó csaj vagy lefeküdne veled szívesen. A fiúknak ebben a korban máson se jár az eszük.

Van egy srác aki nagyon tetszik de nem tudom hogy mondjam meg neki! Ötletek?

Van egy srác aki tetszik de olyan helyen ismertem meg ahol túl sokan voltunk mindig egy ilyen beszélgetéshez. Már el telt egy kis id? azóta! (Pontosan majdnem 1,5 éve) , de nekem még mindig tetszik!

Legjobb válasz: Semmiképpen se félj írni neki :) Az nem számít rögtön nyomulásnak, ha leírod neki az érzéseid. Nem kell valami oltári nagy érzelmeket kitárni neki kezdõ lépésben, hanem egyszerûen csak megmondod neki, hogy egy jó ideje tetszik neked, és volna e kedve komolyabban ismerkedni. Találjatok sok érzelmes témát, nem feltétlenül olyant ami a szerelemhez kötõdik, hanem akármi aminek köze van a szeretethez, megértéshez, vigasztaláshoz, stb. Aztán ha õ is érez majd a többi jön magától. Aki pedig erre azt írja, hogy hadd a fenébe, mert hogy a többség szerint egy pasinak kell kezdeményezni, hát ne vedd komolyan. Mert igen is sokszor kialakulhat 2 ember között szerelem, ha a csaj kezdeményez. Most magamból indultam ki, mivel én is fiú vagyok ;)

Semmiképpen se félj írni neki :) Az nem számít rögtön nyomulásnak, ha leírod neki az érzéseid. Nem kell valami oltári nagy érzelmeket kitárni neki kezdõ lépésben, hanem egyszerûen csak megmondod neki, hogy egy jó ideje tetszik neked, és volna e kedve komolyabban ismerkedni. Találjatok sok érzelmes témát, nem feltétlenül olyant ami a szerelemhez kötõdik, hanem akármi aminek köze van a szeretethez, megértéshez, vigasztaláshoz, stb. Aztán ha õ is érez majd a többi jön magától. Aki pedig erre azt írja, hogy hadd a fenébe, mert hogy a többség szerint egy pasinak kell kezdeményezni, hát ne vedd komolyan. Mert igen is sokszor kialakulhat 2 ember között szerelem, ha a csaj kezdeményez. Most magamból indultam ki, mivel én is fiú vagyok ;)
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj hogy lehet hogy van barátnõje vagy valami és már volt azóta hogy tetszett más, és akkor nem gondoltam rá... :S
Érdemes neki írnod! Képzeld én is úgy jöttem össze a barátnõmmel, hogy õ megírta, hogy tetszem neki, megkérdezte, hogy lennék-e a pasija ha úgy alakul, és igent mondtam, azóta együtt vagyunk és boldogok!:)
A világ legszomorúbb mondata a "Lehetett volna...."
A mondatot loptam .... Hú de könnyû más tollával ékeskedni :D
Irj, de inkább ne add ki a lelked.Ha kapcsolatba lépsz vele a neten az már tudatja vele, hogy téged érdekel. Igen is kell a fiúknak egy kis siker élmény, hogy meghódíthatnak valakit.Közös program jó lenne! Sok sikert!
Szerintem semmi esetre ne mondd neki el, hogy tetszik. Ereztetheted veled, hogy tebbet jelent, mint mas srac; de ne mondd neki konkretan el. En is beleestem ebbe a csapdaba; elmondtam egy sracnak, hogy tetszik; es azota teljesen lenez engem. Nem tudom miert, de miota tisztaba van azzal, hogy mit erzek iranta, azota felsobbrendunek erzi magat. Irj neki nyugodtan; sot ha sokszor irsz neki, akkor lehet leesik neki, hogy te tobbet szeretnel, mint baratsag es lep. Szoritok! Sok sikert!
Szerintem se lenne szabad elmondanod neki mit gondolsz róla. A legjobb az lehetne hogy felveszed vele a kapcsolatot és valamikorra úgy alakítod a helyzetet, hogy együtt csináljatok programot. Úgyis személyesen dõl el minden, az internet csak az alkalom összehozására elég. Ha meg egybõl elmondod neki amit érzel teljesen az õ kezébe kerülnek a lapok méghozzá úgy hogy nem tett érte semmit. Ezt te se akarnád :)
Hát ezt írtam én is!

Van egy lány aki nagyon tetszik (egy évvel idősebb mint én) de neki nem tetszem, csak barátként néz rám Mit tegyek?

Már elmondtam neki hogy tetszik de csak barátságot akar mit tegyek h összejöjjünk? milyen praktikák vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.

Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.
Hát haver, ne haragudj, arra a napra ezt írta meg a horoszkóp, de ha azt mondta, hogy nem, szerintem az elég érthetõ volt.Egy jó tanács felejtsd el és keres, másikat helyette, mielõtt olyan dolgokat mûvelsz, amivel még a barátságot is tönkreteszed, aztán akkor meg abba fogsz bele "halni", hogy nem is szól hozzád!
Semmit.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem jósolok neked sok jót. Ha egy lány azt mondja, hogy csak barátságot akar, az a következõt jelenti magyarra lefordítva: "Férfiként egyáltalán nem jössz be nekem, de mivel jófej vagy, ezért lehetünk barátok." Az ilyen lányok rád gyakran nem is tekintenek férfiként, és ugye innentõl egyértelmûen tök esélytelen a dolog. A másik kedvenc szavajárásuk: "A barátság mindennél többet ér, és nem akarom elrontani a barátságunkat!" Na hát ez is olyan ordas nagy hazugság, mint a ház. Mert aztán az a mindennél fontosabb barátság ló[email protected] se fog érni, ha lesz egy pasija, mert természetesen akkor mindig vele lesz, az a "mindennél fontosabb barát" pedig örülhet, ha nagy ritkán egyszer látja a lányt. Nem tudom, hogy te megkaptad-e ezt a "ne rontsuk el a barátságunkat" dumát, de ha volt, akkor tuti teljesen esélytelen a dolog. De ha nem volt, akkor is csak nagyon minimális esélyeid vannak, ami gyakorlatilag szintén nulla.

19 éves vagyok nem járok sehova se bulizni zárkozott vagyok de most van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem tudom miről beszélgessek vele. Ha beszélgetésre kerül a sor én lefagyok. Mi baj velem? Mit csináljak? Segíitsetek!

Legjobb válasz: Azért nem kell kifordulnod önmagadból. Ha zárkózottabb vagy és így érzed jól magad akkor sem kell rögtön hûbelebalázs,partyarc figurára váltani mert úgysem menne hidd el. Hogy honnan tudom? Onnan hogy én is olyan típus vagyok mint te azzal a különbséggel hogy nekem már volt pár "csirkém". Hogy hogyan kell megnyerned a magadnak ezt a lányt. Itt a recept: 1,Biztos van Myvipje,iwiw adatlapja azon rajta van hogy mi a hobbija,mik érdeklik.Megnézed és azokban a témakörökben "kiképzed" magad. 2,Felveszed MSN-re a csajt mert elsõre élõbe ugyse menne,mert zavarba jönnél az meg leblokkolna.Tehát felveszed MSN-re elmondod neki hogy tetszik neked meg szimpatikus meg egyebek. Ha a csaj ezek után érdeklõdést mutat akkor van esélyed ha nem akkor nincs. 3,Beszélgetéskor kérdezz majd rá a hobbijaira meg egyebekre és amikor mondja te nyomd a betanult szöveget. 4,Beszélj meg vele egy találka idõpontot. 5,Menj el a találkára lehetõleg úgy hogy jó megjelenésed legyen.Szóval piszkáld ki a koszt a körmöd alól,fújd be magad vmi jó dezodorral,vegyél fel vmi sportos rucit. De a legfõbb a személyiség! Határtalan önbizalommal lépj oda hozzá,próbálj megnyerõ lenni és humoros.Mesélj neki vicces sztorikat vagy találj ki.Beszélj vele filmekrõl,zenérõl,ruhákról,idióta emberekrõl a suliban..stb. Lényeg hogy jól elszórakoztasd. De nyomj el pár bókot közbe és hívd el a végén egy 2. randira. 6, Menj el a 2. randira és mikor találkozol vele egybõl csókold le.És mond el hogy mennyire hiányzott meg sokat gondoltál rá meg egyéb nyálasság. 7, A pipi el fog olvadni és lett egy barátnõd. A többi pedig gyerekjáték. Csak vigyázz túl hamar ne szakíts vele mert akkor megint kezdheted elõrõl a tortúrát!

bocsi, nem olvastam el minden választ elõttem, úgyhogy most csak az eredeti kérdésre fogok reagálni: Szóval az, hogy vki lefagy, nem talál témát...stb. megesik mással is. De egy-két szót biztosan fogtok váltani és akkor meg jön a többi magától. Mesélhetsz neki az emlékeidrõl, suli, család, barátok. És soha ne úgy kérdezz, hogy egy egyszerû igennel vagy nemmel válaszolhasson.Így menni fog a beszélgetés. Hogy mit csinálj?? legyél önmagad: semmi értelme megjátszani magad azért, hogy bejöjj neki, mert a végtelenségig nem lehet szerepet játszani. Ja és mi a baj veled???? semmi különös. kicsit le vagy maradva ebben a témában, de ez a kor még határeset, nem számít túl késõnek. Egyébként, ha nem jössz be a csajnak, azon is túl kell majd lépned és jöhet a következõ. Senkinek sem megy elsõre minden tökéletesen. 16/L
Szerintem se baj, ha nem jársz el bulizni, de tényleg ne gépezz sokat, mert akkor a valós életben soha nem lesz kapcsolatod. A sport nem csak azért jó, mert erõsödsz, hanem ott is tudsz ismerkedni és gyakorolni a beszélgetést. :) Amúgy ismerkedésnél legjobb, ha sokat kérdezel, a lány majd úgyis szépen kifejti magát (mi már csak ilyenek vagyunk), de azért te is mesélj magadról, mondd meg az adott témáról õszintén a véleményedet, ha nem értesz vele valamiben egyet akkor ne csinálj úgy mintha igen, mert az szörnyen idegesítõ, ha folyton csak azt lehet hallani, hogy "igen, szerintem is így van, pont ezt gondolom én is...". Adj a megjelenésedre, legyél mindig ápolt. Ez fontos. Ja, és MOSOLYOGJ SOKAT mikor a kiszemelt lánnyal beszélsz, ha õ is sokat mosolyog, akkor valószínûleg jó úton haladsz. Ha vele nem is jön össze a dolog, ne add fel, biztos találsz majd magadnak megfelelõ lányt. :) Biztos.
Lány vagyok. Hülyeség, hog nincs esélyed a lánynál. Nekem pl sokkal érdekesebbek, aranyosabbak a zárkózott, kicsit elesett, maguknak való típusok. Nyugodj meg, sok lány van, akit direkt vonzanak az ilyen típusok, nem kell megváltoznod. Hogy mirõl beszélj vele.. kérdezgesd, hogy mik a kedvenc filmjei, mit szeret csinálni szabadidejében, mit hallgat, mi a véleménye errõlarról, esetleg beszélj neki a te nézeteidrõl, a te véleményeidrõl, pl ha szóbajön vmi zene beszélj róla bõvebben hogy mit gondolsz róluk, etc. De belejöttök ám, jön ez magától, ha már beszéltek, szerintem. Nem is jó megállás nélkül pofázni..: )
Azért nem kell kifordulnod önmagadból. Ha zárkózottabb vagy és így érzed jól magad akkor sem kell rögtön hûbelebalázs, partyarc figurára váltani mert úgysem menne hidd el. Hogy honnan tudom? Onnan hogy én is olyan típus vagyok mint te azzal a különbséggel hogy nekem már volt pár "csirkém". Hogy hogyan kell megnyerned a magadnak ezt a lányt. Itt a recept: 1, Biztos van Myvipje, iwiw adatlapja azon rajta van hogy mi a hobbija, mik érdeklik.Megnézed és azokban a témakörökben "kiképzed" magad. 2, Felveszed MSN-re a csajt mert elsõre élõbe ugyse menne, mert zavarba jönnél az meg leblokkolna.Tehát felveszed MSN-re elmondod neki hogy tetszik neked meg szimpatikus meg egyebek. Ha a csaj ezek után érdeklõdést mutat akkor van esélyed ha nem akkor nincs. 3, Beszélgetéskor kérdezz majd rá a hobbijaira meg egyebekre és amikor mondja te nyomd a betanult szöveget. 4, Beszélj meg vele egy találka idõpontot. 5, Menj el a találkára lehetõleg úgy hogy jó megjelenésed legyen.Szóval piszkáld ki a koszt a körmöd alól, fújd be magad vmi jó dezodorral, vegyél fel vmi sportos rucit. De a legfõbb a személyiség! Határtalan önbizalommal lépj oda hozzá, próbálj megnyerõ lenni és humoros.Mesélj neki vicces sztorikat vagy találj ki.Beszélj vele filmekrõl, zenérõl, ruhákról, idióta emberekrõl a suliban..stb. Lényeg hogy jól elszórakoztasd. De nyomj el pár bókot közbe és hívd el a végén egy 2. randira. 6, Menj el a 2. randira és mikor találkozol vele egybõl csókold le.És mond el hogy mennyire hiányzott meg sokat gondoltál rá meg egyéb nyálasság. 7, A pipi el fog olvadni és lett egy barátnõd. A többi pedig gyerekjáték. Csak vigyázz túl hamar ne szakíts vele mert akkor megint kezdheted elõrõl a tortúrát!
a legjobb védekezés a támadás.szerintem kérdez inkább te töle, és majd be kapcsolodol jobban a témába.szinte minden témárol zene, filmek, suli, stb...
Mielõtt találkozol vele igyál meg két felest
Igazan van az elõttem szólónak. 19 éves, zárkózott, nem jár sehová->gondolom csajod se volt. Pedig pont, hogy ebben a korban kellett volna megismerkedned azzal, hogy milyen egy párkapcsolat. Késõbb még kevesebb esélyed lesz. A leírásod alapján meg az egész a személyiségedbõl fakad, amit ebben a korban már nem igazán fogsz megváltoztatni. De tanácsaim a késõbbiekre: -Ne kockulj annyit, -Kezdj el sportolni, de minimum járj le heti háromszor a kondiba -Olvass könyveket, mûveld magat, sõt, olvass újságokat, nézz TV-t, ha éppen valami aktuális téma kerülne szóba, -Figyelj oda a megjelenésedre, a higiéniára, hogy mit veszel fel, milyen a kisugárzásod, meg az illatod. És itt nem az anyagiakon múlik, mert kevés pénzbõl is fel lehet öltözni igényesen, -Próbálj az ismerettségi körödbõl (már ha van) keresni egy lányt, akivel összehaverkodsz, és kérd meg, hogy adjon tanácsokat, hogy õ mit vár el egy fiútól kezdeményezképpen. Kb. ennyi lenne. Nem hiszem, hogy nagyon megváltozhatsz, de férfiúi becsületbõl illene már egy csajt összeszedned. 16/F (Ne tévesszen meg a kor, mert én birkózom versenyszerûen, ÉLÕBEN is meglehetõsen kommunikatív és eléggé társaságcentrikus vagyok. =)
Megmondom neked õszintén. Esélyed sincs a csajnál, mert egy szerencsétlen béna gyerek vagy. De nem baj, ezen egy perc alatt tudsz változtatni. Próbálkozz. Mert ha nem teszed a legközelebbi sem fog összejönni, meg az azutáni sem meg semelyik. Arra gondolj hogy ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni akkor minek járnátok? Ha nem tudod õt mi érdekli, indulj ki magadból. Mondj magadról valamit és kérdezz rá hogy neki mi errõl a véleménye, vagy õ milyen ebbõl a szempontból. Ha jó vagy a lánynál bármirõl elkezdhetsz beszélni, ha meg összhang is van akkor meg le sem tudod állítani a beszélgetést.
A kérdező hozzászólása: Kösz megfogadom a tanácsodat:)
A kérdező hozzászólása: Köcce:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!