Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nagyon bejön nekem, (87 db)

Van egy srác aki nagyon bejön nekem. Hogy mondjam meg neki hogy bejön?

Legjobb válasz: szerintem csak igyekezz a közelébe kerülni, beszélgess vele sokat, menjetek el bulizni, vagy igyatok meg valamit... nem kell ezt mindig kimondani. lánynak meg fõleg nem. legyen már egy kis költõiség. titokzatosság.. valami. na

szerintem csak igyekezz a közelébe kerülni, beszélgess vele sokat, menjetek el bulizni, vagy igyatok meg valamit... nem kell ezt mindig kimondani. lánynak meg fõleg nem. legyen már egy kis költõiség. titokzatosság.. valami. na
hazajottek a fiatal gatlasos emberkek :) ) menj oda beszelj vele es mond meg neki h figyu regota nezlek es nekem nagyon bejosz akarsz velem jarni
Hány éves vagy? Milyen környezetben szoktatok találkozni?
Hát. Ezt így nehéz lenne megválaszolni... Több infó?
A következõt tudom elképzelni. Megvárod, míg egyedül lesz és: "Hello, nagyon bejössz nekem, mit szólnál, ha suli után beülnénk és elhörpintenénk egy meggymárkát?" Például 25/f
"Hogy mondjam meg neki hogy bejön?" elöszöris kinyitod a szád és levegõt kifujva hangszálaid meg szád alakjának változtatásával + egy kis nyelvmunkával megformálod a szavakat és elmondod neki h "bejösz nekem" ha barát barát fog maradni ha töbet akar töb lesz ennyi
A kérdező hozzászólása: 13 vok és õ 1, 5 évvel öregebb nálam suliba és edzéseken szoktam vele találkozni.
ugyanez a problémám :D de végülis ez önbizalom kérdése beszéltetek már? hanem akkor vmi kis észrevétel után beszélgess vele mint pl focis polo van rajta amit te is szeretsz hé teis szereted? láttad a multkori meccset? jo gondolom nem vagy foci rajongo de ez csak egy példa én avval a sráccal aki nagyon bejön multkor például a kulcstartóimról beszélgettünk XD feleetébb érdekes volt:D de ökérdezett rá h ez meg ez honnét van^^.

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Mit tegyek? Van egy lány az osztályunkban aki nagyon bejön nekem és én is neki de az a baj hogy ő az osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok.

Járni akar velem. Nem tudom mit mondjak neki mert félek hogy az oszt társaim basz_gatnának

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?

Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?
Jujj, de le ne írjam, minek vagy te a tetején!! :D Egy "alfahím" onnan ismerszik meg, hogy le..ja, ki mit gondol, ki mit mond, hozzá alkalmazkodnak a többiek, az õ szava a döntõ, fel se merül benne, hogy alkalmazkodnia kéne a sleppje elvárásaihoz, inkább pont fordítva. Ha te ennyire félsz, hogy egy csaj miatt b..gatni fognak, és a csajnak szemmel láthatóan ilyesmitõl nem kell tartania a saját köreiben, akkor erõsen feletted áll. :D Csak hogy tudd, hányas a kabát. Nekem nem kéne olyan kis nyápic puhapö.cs, aki helyett a haverok döntik el, kivel járhat, és ha nem tetszik a választása, akkor lehet b..gatni. Fura elképzeléseid vannak a "társadalmi ranglétráról", de úgy általában az emberi kapcsolatokról is. Lehet, hogy te másik klikkhez tartozol, és meggyõzõdésed, hogy ti vagytok a menõk meg a fa.szagyerekek, de szemmel láthatóan tévedésben vagy. ;)
Hat ocskos te se vagy normalis, mar bocsass meg erte! Tarsadalmi rangleta? Viccelsz? Nem tudom hany eves vagy, de ez engem nagyon felidegesitett! Lassan 18 leszek, mindenki kedvelt a suliba, ellensegem sose volt a szavamra is adtam, a buli 90%-at en szerveztem, de egyatalan nem erzem magam semmivel jobnak egy csendesebb, visszahuzodo baratomnal! Haverjaim velemenyere sose adtam ilyen temaba, ha bejon neked a lany akkor mi a kerdes? Szeretni akarsz valakit es az osszes jot ami vele jar vagy "nagymeno" szingli akarsz maradni (es minden rossz ami ezzel jar)… Ha tenyleg tetszik akkor mi a kerdes, de most komolyan???
ha te vagy felül akkor nincs baj! Mutass példát! Ragadd ki az elnyomásból! Ha nem adsz a többiek szavára és úgy cselekszel, persze lekerülhetsz te is az aljára, de mi a jobb szabadon gondolkodni és cselekedni azt amit érzel vagy követni birkamód a többieket? azok akiket elnyom a társadalom azoknak ép az egója! ezt észre fogod venni jövõbeli kapcsolataidban is!
Haver. Elõször is enged meg, hogy némi kritikával éljek: Kapj már a fejedhez! Társadalmi létra? Most komolyan, ez még valahol befolyásoló tényezõ? Hány éves is vagy? Ha tetszel neki, és õ is neked, akkor mi a gond? Szard már le, hogy a többiek mit gondolnak... én, ha az egyetemen bárki ilyet, vagy akár ehhez hasonlót csinálna velem szemben, annak erõst a szájába lépnék.
"osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok" Ez meg mi? Társadalmi létra? A sok kis majomról beszélsz akik azt gondolják õk szarták a spanyolviaszt és õk a menõk? Közben egy nullák, szolgalelkû senkik akik mennek a tömeg után? Ennek állsz a tetején? Jó neked! Akit nem lehet befolyásolni és szarik a többiek véleményére, azt csinálja ami neki jó akinek meg nem tetszik bekaphatja az az egyéniség. Az ilyen csoportok ahol a nagypofájú, jellemtelen magukat nagymenõ, vagány embernek tartó retardált senkiházik vannak akik a lelküket eladják azért, hogy a többieknek megfeleljenek azok nem menõk kisfiam...azok az igazi befolyásolható és kiszámítható senkik. Legyél tökös és csináld azt ami jól esik és szard le az osztályod véleményét...vagy annyira menõ vagy, hogy ha [email protected] mész is felhívod a menõ haverjaid, hogy engedik-e neked? Társadalmi létra mi? Kész vicc!!!!!!
Másik suliból nézz ki nõt szerintem. Kinek hiányzik az, hogy valaki egész nap a nyakán lógjon. A suli a tanulás mellet a haverokról is szól, nem az istápolásról. Bõven elég suli, meg edzés után csajozni. Én így nem kapnék levegõt. Ha meg aggasztanak a haverok, akkor te sem vagy olyan felül, mint képzeled. Egy alfa hímet senki nem merne [email protected], akárki is a nõje, vagy akármit csinál.
Ha bejön neked, akkor ilyen esetben kerüld el. Ha szereted, akkor meg az oszt társaidat kerüld. Ennyi!
/facepalm
hát osztálytársal nem jó járni, tapasztalatból mondom. Ha hamarosan más suliba fogtok járni, úgyértem jön a vizsga, és más osztályokba kerültök, akkor ne tétovázz. Ha meg még van pár évetek, gondold meg, mit veszthetsz, és hogy megéri-e. Beszelj errõl a legjobb haveroddal, ha õ megérti nincs baj, a nem, akkor sincs, ha tényleg menõ vagy, találsz mást:)


16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)

Van egy lány, nagyon bejön, de van pasija, és nem igazán mesés a kapcsolatuk, de nem akarok 3. személy lenni, aki belepofázik. De mi tévő legyek? óvatos célozgatások mehetnek a lánynak? (párszor beszéltem a vele, és úgy vettem észre, hogy örült neki)

Legjobb válasz: Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.

Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.
A kérdező hozzászólása: az a "baj" h nagyon bejön nekem, és nem rajtam múlna, ha nem lenne jó a kapcsolat :(

Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Megnéztem iwiw-en és nincs kiírva, hogy van-e pasija vagy nincs-e. Semmi nincs kiírva. Mit tegyek?

Egy kamu adatlapról bejelöltem, és ? visszajelölt, így ismer?sként is látom az adatait, és úgy sem ír semmit a családi állapotáról.

Legjobb válasz: szarintem puhatolózd körbe hogy van e valakije ha nincs akkor hajts rá de ha van akkor se csüggedj valahogy próbáéld eg belõle kiszedni hogy bejössz e neki:) ;)

szarintem puhatolózd körbe hogy van e valakije ha nincs akkor hajts rá de ha van akkor se csüggedj valahogy próbáéld eg belõle kiszedni hogy bejössz e neki:) ;)
háth így is lehet de könyebb lene ha lene vmien kamu indokod am az alsõ vok:D
"Szia! Lattalak suliban/buliban/mittomenhol, es megtetszettel. Van kedved beulni egy kavera?" pl. valami ilyesmi RJ 19/F
A kérdező hozzászólása: Egyszer egy csajtól egy 2. email címemrõl megkérdeztem, hogy van-e pasija. Totál gáz lett nem válaszolt csak elküldött a bánatba...
közös ismerõsötök van esetleg? ott tudnék én is érdekõdni am
én szívesen utánanézek ilyeneknek, de tényleg. írj e-mailt ha érdekel:D
A kérdező hozzászólása: Ha nincs normális válaszod akkor inkább ne írj semmit.
szerintem fogadj magándetektívet s nyomoztasd ki
A kérdező hozzászólása: Nah jó, akkor kicsit bõvebben: - Nem akarok kamuzni, csak valami jó indokot kéne találni, ami épp arra elég, hogy oda mennyek hozzá. Sajnos nincs semmi indokom, még az utcán sem szoktam látni... :S - Az MSN és a telefonnal meg 2 bajom is van: 1. Ha MSN-en vagy telefonon dumálok vele (ami tök jól megy is), akkor fene tudja miért, de élõben szinte semmit sem tudok neki mondani. Nem tudom miért. Vagy azért, mert megszoktam, hogy MSN-en dumálok vele, vagy azért mert már kidumáltam magam. Nem tudom. (Nem vagyok egy nagy dumás) 2. Nem hülyék a csajok sem! Ha elkérem a telefonszámukat, vagy az MSN címüket akkor azért leveszik, hogy mit akarok. Jobban szeretem ha elõbb megismerjük valahogy egymást, mert akkor nem mondhatja azt (miközben nem is ismer), hogy õ nem akar tõlem semmit, meg, hogy most õ nem akar kapcsolatot... Ha megismer akkor már meg is kedvel és akkor lehet, hogy összejövünk. Legalábbis több az esélyem. :) Remélem értitek.
Hülyeség hát, mert az én ismerõseim közül minden 2. embernél az van kiírva hogy egyedülálló (nemtõl függetlenül!) és szinte mindegyiknek tartós kapcsolata van. Úgyhogy ebbõl nem lehet kiindulni. És szerintem se kamuzz!
bocs h beleszólok. de sztem ez a családi állapotos izé tök hülyeség.. kérdd el msnét..vagy telszámát... és dumáljatok.. aztán majd úgyis kiderül h vane vkije..
én nem is egyszer beégtem egy csaj elõtt, de a végén sikerült összejönni vele. lehet hogy így most hülyén hangzik, de a beégések után vártam egy fél évet, és újra megpróbáltam :)
minek kell kamuzni???? uristen.én tuti elküldenélek. miért nem tudsz neki írni a TE iwiwedrõl, hogy megtetszett, és megadná e az msncímét, mert meg szeretnéd jobban ismerni? vagy bármmiiii.csak könyörgöm, ne kamuzz!!
Hmm... csajok altalaban ertekelik, ha ramenos vagy. RJ 19/F
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a nyomulós fajta. Én is valami kamu indokra gondoltam, csak sajnos nem tudom, hogy mi legyen az. :S tippem sincs
A kérdező hozzászólása: Hááát, nem lesz egyszerû feladat. Nem akarok beégni és fogalmam sincs, hogy hogyan mennyek oda hozzá (milyen indokkal, vagy mit mondjak). Soha nem mertem igazán odamenni a csajokhoz. :(
A kérdező hozzászólása: Inkább ahhoz kéne valami tipp, hogyan tudnék odamenni hozzá beszélgetni.

Érdemes várnom rá? Van egy srác aki nagyon bejön nekem és tudom, hogy én is neki, de van b. nője, ennek ellenére mégis féltékeny, ha más srácokkal beszélgetek, olyan szemekkel néz rám, majdnem elolvadok, rengeteget beszélgetünk, csörgetget telón.

1 (szenvedélyes) csókon kívül, nem volt semmi köztünk. Csak barátként tekint rám, vagy kialakulhat ebb?l 1kapcsolat? Mért nem hagyja ott a b. n?jét, ha tudja h. v.ki "vár" rá? ! Ragaszkodás, vagy talán szereti? ! De akkor nem csinálna ilyeneket, sztem. ! Vagy tévedek?Egyszer?en nem tudom eldönteni mit akarhat!Ha rákérdezek mit akar, nem jöhetek ki hülyén a dologból?:)

Legjobb válasz: Amugy van 1 tesom akinek mindig 2 barátnöje van és ha nem mükszi 1ikkel jol a kapcsolat akor VÉGE és a másik nyert De ha féltékeny biztos tégedet jobban kiszemelt csak a másik nem mászik le róla Vagy még tart a találgatás hogy ki a jobb nö csak legyél kedves hozá 1et értö azt bizt és akor talán rád izgul legyél szexi vicces izgato

Amugy van 1 tesom akinek mindig 2 barátnöje van és ha nem mükszi 1ikkel jol a kapcsolat akor VÉGE és a másik nyert De ha féltékeny biztos tégedet jobban kiszemelt csak a másik nem mászik le róla Vagy még tart a találgatás hogy ki a jobb nö csak legyél kedves hozá 1et értö azt bizt és akor talán rád izgul legyél szexi vicces izgato
Szerintem várj ísmerd meg jóbban
Amugy hány éves vagy? mert azt is kell nézni mi vágodik abban az idö szakazban be neki meg mióta tart a kapcsolat? mert az is számit most má kicsit erotikussab dolgokat csináltok smárolás együt alvás mesztelenül azt igy lépcsözetesen 1re jobb dolgokat mutacc neki hagyod hogy megfogja csöcsöd meg segged punád azt amikor má megfogta vagy mutatja nagyon szeret akor má szex is lehet
várd ki hogy mi történik de azért bene lehet az 1.válasz vagy a 3.
A kérdező hozzászólása: 9hónapja van b.nõje, én kb.1 hónapja ismerem a srácot...Köszi az eddigi válaszokat:)
Szerintem annyira ne reménykedj. Én is voltam hasonló helyzetben. Nagyon szerettem a srácot, de neki volt barátnõje. Szakítottak, s egy idõ után elkezdett utánam járni. Hülye fejemmel lefeküdtem vele. Rá egy hétre meg újra összejött a barátnõjével. Úgyhogy én azt tanácsolom, h. vigyázz magadra! És annyira ne bízd el magad! járj nyitott szemmel!
hány évesek vagytok? és a barátnõje hány éves? de szerintem nemsok esélyed van..fõleg, hogy 9 hónapja együtt van a barátnõjével.. nem lehet, hogy te ezt az egészet félre értetted?
A kérdező hozzászólása: A srác is meg én is 21 a b.nõ 17 éves...Nehezen lehet félreérteni azt amikor szemtõl szembe õ mondta h. bejövök neki.
utolsó válaszoló vagyok. akkor megkell vele beszélned.döntsön, hogy ki kell neki. ha olyan jeleket ad, akkor érdemes rákérdezni.
Hány évesek vagytok? Miért nem akar senkivel sem járni?
A kérdező hozzászólása: Én 12 õ 14! :D Már kérdeztem többször miért nem akar senkivel se járni de azt szokta mondani hogy nem tudja!
Ez nekem ugy hangzik, hogy inkabb csak veled nem akar jarni, de nem akarta azt mondani, hogy nem tetszel neki. Ennyi idosen ez eleg nagy korkulonbsegnek szamit, szerintem egy par evig meg maradj a seggeden.
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul jött le neked mivel senkivel se akar járni, pedig sokan kérdezték már tõle, és eddig mindig nemmel válaszolt. Viszont nemrég azt mondta h ha most valamikor megkérdeném tõle akkor 70 százalék esélyt adna arra h igent mondana :)
Nyár van, hívd el beszélgetni, sétálni, fagyizni, vagy vmi ilyesmire és a többi már adódik magától.
Küzdene a hóhér! Senkiért nem éri meg küzdeni. Egyáltalán mi az, hogy küzdeni kell érte? Öljél sárkányt? Ha annyira nem kellesz valakinek, hogy együtt legyen veled, akkor menjen a halál faszára, azt küzdjön érte a... tudod ki.

Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Elhívtam, nagyon jókat beszélgettünk, be nem állt a szája, mindig a szemembe nézet, mosolygott rám, mindig jól ment, ám mikor megakartam ölelni vagy hozzá érni, mindig elhúzta magát. Mire számítsak tőle?

Legjobb válasz: hívd el még 1-2 randira, és ha akkor sem enged közelíteni magához, akkor kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a kapcsolatotokról így 3 randi után...

hívd el még 1-2 randira, és ha akkor sem enged közelíteni magához, akkor kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a kapcsolatotokról így 3 randi után...
nyilván nem akarja magát könnyen adni. de ahogyan elõttem irták, randizz vele, de ha már a második - harmadik randin sem reagál, akkor beszélj vele nyugodtan, hogy most akkor mit akar? lehet, hogy neki több idõ kell, de az is lehet, hogy nem jössz be neki, csak mint barát.
Semmire ne számíts, akkor nem fogsz csalódni.
Elsõ válaszolónak ítélem a gyakorikérdések.hu oldal által kihírdetett ÉV VÁLASZA díjat. Hihetetlenül igaz.
Elsõ randin ölelgetni, tapogatni? Beleüríteném a gázspray flakonom tartalmát az arcába. Az ilyen bizalmas érintésekhez idõ kell, hogy kialakuljon a szimpátia, a bizalom és valami plusz érzés, amit nevezhetünk szerelemkezdeménynek. Ha ilyet nem tapasztalsz a sokadik randi után sem, akkor kérdezz rá nyugodtan hogy mit gondol rólad és kettõtök viszonyáról. Lehet, hogy csak szívesen lóg és csacsog veled, de semmi több. Ne lovald bele magad és fõleg ne nyomulj, azzal csak riasztó hatást keltesz. Engem legalábbis az ilyesfajta bizalmaskodó ölelgetés, érintés és tapogatás elriaszt és nem kicsit azt a benyomást kelti, hogy csak a testem kell neki, csak dugni akar. Az ilyen mindig felejtõs - nálam legalábbis.
A kérdező hozzászólása: Azóta már többször besszéltünk, felhívott, msnen is mindig jó, de ez az elhúzódzkodása nagyon zavar...
A kérdező hozzászólása: Oké jogos köszi
inkább örülnél h normális lány és nem baszatja meg magát veled már elsõ randin :P ez teljesen érthetõ. még küzdj egy kicsit érte, annál jobb lesz. hajrá ;)
Még kéreti magát, el kell játszania a rendes lányt. De ne aggódj hamarosan rábukik a makkodra.
Én még ha bejön nekem valaki akkor is így vagyok. Mosolygok, beszélek, de elsõ randin valamiért ha hozzám akarnak érni ösztönösen elhúzódom és ez már nekem is feltûnt, várd meg mi lesz a második alkalommal.
Az elsõnek minden körülmények között tökéletesen igaza van. Szerintem minden hasonló kérdésre ez a válasz. Nekem legalábbis ez a "taktika" válik be az ilyen kétértelmû helyzeteknél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!