Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nagyon bejön (140 db)

Van egy lány, nagyon bejön, de van pasija, és nem igazán mesés a kapcsolatuk, de nem akarok 3. személy lenni, aki belepofázik. De mi tévő legyek? óvatos célozgatások mehetnek a lánynak? (párszor beszéltem a vele, és úgy vettem észre, hogy örült neki)

Legjobb válasz: Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.

Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.
A kérdező hozzászólása: az a "baj" h nagyon bejön nekem, és nem rajtam múlna, ha nem lenne jó a kapcsolat :(
Szerintem az újat válaszd. Nem hiába nem jöttél össze a másikkal hónapok óta.
Hát ez alég gáz így... de akivel msn-en besz azzal még nem találkoztál soha ugye? akiveé meg ösze akarsz jönni azzal nyilvány szal nem is tudom kit válassz inkább azt amelyiket jobban ismered tudod hogy nem ver át stb..de ezt meg te tudod eldönteni akármit is mondunk itt neked ezt te tudod csak rem majd sikerül választani sok szerencsét =)
de az elõttem szólónak is igaza lehet de mondom hogy csak te tod:)
am elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi majd beszámolok kit vállasztottam:)
okéés =)várjuk...
A kérdező hozzászólása: hát az elsõvel jöttem össze akivel msnen beszéltem, azóta is boldogan élünk együtt. jah és köszönöm a válszokat

Van egy barátom, nagyon bejön, és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy neki van barátnője. Akkor most mit csináljak?

És nem tudja, hogy én tudom hogy van barátn?je... És sajnos egyre kevesebbet beszélünk....

Legjobb válasz: Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?

Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?
Ha nem a felesége, akkor ne törõdj vele. Egy szimpla párkapcsolat az még semmi. Együtt vannak, ezt nyugodtan szét lehet rombolni, feltéve ha így kell , hogy legyen, tehát mindkét fél akarja, és az elõzõ partner már nem annyira felel meg. Akkor tovább kell lépni. A párkapcsolat a házasélettel ellentétben nem szent dolog. Kutyát nem érdekel, hogy van -e párja vagy nem. A te életed, ne jótékonykodj vadidegeneknek. Majd a fiú eldönti, hogy kit szeret jobban. Akivel jár, vagy téged. Ha téged, akkor majd kivágja az aktuális nõjét és kész. Ha meglépi, elõbb utóbb úgyis ki lenne rúgva valamikor a jövõben. HA nem teszi meg, akkor meg szintén nem vesztesz semmit. Egyetlen érdés kell hogy felmerüljön egy párkapcsolatban lévé ember meghódításával kapcsolatban: Tudok -e jobb lenni, tudok e többet adni neki mint az aktuális párja. Ha igen , akkor le kell radírozni mellõle. Majd eldönti a fickó, hogy mit/ kit akar. Az õ lelkén szárad a 3. fél sorsa, nem a tiéden. tE csak adsz egy esélyt magadnak.
Ha érdekled, akkor lép ezügyben, szakít a csajjal, és boldog lesz melletted.Ha nem érdekled, és szereti a barátnõjét, akár fejen is állhatsz.Elvégre az még nem minden, hogy tetszel Neki, nekem is tetszik sok mindenki, haverom is akad ilyen, én mégis a páromat szeretem, és hû vagyok Hozzá, hiszen a szerelmem akkor is Õ marad.Tehát várd meg, lép-e bármit is, ha pedig úgy érzed, Õt a barátnõje érdekli, akkor inkább ne tégy tönkre egy boldog és jól mûködõ párkapcsolatot!Valószínûleg Neked sem esne jól, ha valaki a barátodra fenné a fogát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: nem akarom szétszakítani õket, örülök hogy örül. (nekem addig jó, amíg nem látom vele együtt)... már majdnem összejöttünk, és akkor jött a lány, úgyhogy nekem azelõtt megtetszett, mielõtt volt barátnõje
A kérdező hozzászólása: Nem akarom szétszedni õket, nyugi, azért olyan tapló nem leszek. :) Egyenlõre várok, és már annyira nem is zavar, hisz a sráccal amúgy is jóban vagyunk :) ha meg szakítanak, akkor remélem bármi megtörténhet
Figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy akik most párkapcsolatban vannak, azok nyilván magukkra gondolnak, azt írják, hoyg nehogy lépj ám, mert így õk is biztonságban érzik magukat. Akiknek most nincs senkijük azok meg bíztetnak, hogy semmit nem jelent ha van párja, mert ez a TÉNY, nincs jeggyûrûje, lépj nyugodtan. Ebben sose lesz megegyezés. De mit törõdsz te a másik vadidegen féllel? Kit érdekel? Ha lapátra kell hogy kerüljön úgyis arra fog. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt, aztán majd dönt a fickó, hogy te kellesz -e neki jobban. Ez nem taplóság.Mennyi de mennyi példát látok az évek során, hogy állítólagos nagy szerelmek olyan két és fél perc döntés után szünnek meg mert jön egy jobb hódító. Aztán tovább lépnek az emberek. MErt így döntöttek. Nincs ebben semmi. Akit lepattintanak, mint exet, annak is csak jobb lesz, mert nem él hazugságban, ha mennie kell, úgyis limitált az ideje.
és ha te is úgy járnál mit a csaj?Jönne egy másik lány és elcsábítaná a srácot tõled.Még is hogy esne ez?Várj míg szakítanak
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ: nem, nem hinném, hogy jól esne, de igazából nem is "csábítom", csak bejön. Legyen boldog, nem akarom õket szétszakítani, a csajszit nem is ismerem...


A suliban van egy lány(15) aki nagyon bejön sőt inkább szerelmes vagyok belé! Hogyan menjek oda hozzá?

Szünetekben szoktam ?t látni a folyosón ma volt egy kisebb szemezés (nem tudom hogy lenne barátja) Szóval hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Ha tetszik és nagyon bejön a lány akkor egyszerûen mennyél oda hozzá és kezdjél el vele beszélgetni.Dicsérd meg,hogy milyen jól néz ki meg,hogy jó az illata.Ne legyél rámenõs,mert az nem mindig jó.Aztán ha úgy érzed kérdezd meg tõle mit csinál suli után.Mennyetek el valahova pl: sétálni, vagy valahol igyatok egy forró teát.Ha ezen is túlvagytok akkor már megkérdezheted tõle,hogy mit szólna ahoz ha járnátok.Úgy is kiderûl,hogy van-e párja vagy sem.Sok sikert!

Ha tetszik és nagyon bejön a lány akkor egyszerûen mennyél oda hozzá és kezdjél el vele beszélgetni.Dicsérd meg, hogy milyen jól néz ki meg, hogy jó az illata.Ne legyél rámenõs, mert az nem mindig jó.Aztán ha úgy érzed kérdezd meg tõle mit csinál suli után.Mennyetek el valahova pl: sétálni, vagy valahol igyatok egy forró teát.Ha ezen is túlvagytok akkor már megkérdezheted tõle, hogy mit szólna ahoz ha járnátok.Úgy is kiderûl, hogy van-e párja vagy sem.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Áhh nem volt lehetõségem b.nõi ott voltak :(
Szerintem probáld fel venni vele a kapcsolatot. Szemezgess vele, mosolyogj rá sokat. Vedd fel msn-re.De ha bátrabb vagy nyugodtan menj oda hozzá, szólitsd meg! Szerintem nem nyitottabbak a lányok valentin-napkor, én lány vok és én nem.
Mondd mondjuk azt, hogy: "Heló, nincs véletlenül egy körzõd/számológéped/stb-d erre meg erre az órára?" Ha kölcsön adja, utána, pedig köszönd meg, és mondjuk úgy kezdj bele, hogy "Egyébként, te nem az x-d osztályba jársz? Én a y-ba járok, a nevem xy." Ha valaki így jönne oda akkor el tudnék vele beszélgetni...^^ A harmadik válaszoló.:D
Na, mi lett?
A kérdező hozzászólása: De ha oda megyek mit mondjak neki????
A kérdező hozzászólása: bas*zus ez nehezebb lesz mint a matek TZ xD de ha rá gondolok :$ még jöhetnek a válaszok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy az õ osztályában nincs ismeretségem theát nem tudok róla semmit még a nevét sem, sem azt hogy hol lakik. Na majd holnap korán bemegyek a suliba és megpróbálok vele beszélgetni (az alapján amit a 3. válaszól írt megint csak köszi) úgy láttam rajta hogy egy kicsit félénk (én is az vok) a szemezés alapján
Szija, én csak annyit fûznék hozz az elõttem szóló mondataihoz, hogy ha a lány elutasít, de nem mondja meg az okát, az egyszerûen lehet azért is mert... a szülei elég szigorúak. Én is így vagyok vele, tehát...^^ Sok szerencsét, majd mesélj!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen (fõleg a 2. válaszolónak hogy ez nem jutott az eszembe!!! :S :S :) (régóta figyellek és szeretnélek megismerni) 1000 Thx holnap megpróbálom (most is csak õ jár a fejemben) kösz kösz kösz!
Persze mennyél oda.Nyugodtan beszélgethetsz vele úgy is észreveszed, hogy örül-e neki, hogy beszélgetsz vele vagy sem.Az a lényeg, hogy ne izgulj!Ha bemész az osztályba ahol van ott is elmondhatod, hogy jól néz ki.Elmondhatod neki azt is, hogy régóta figyeled és kedvesnek, aranyosnak tartod és szeretnéd elhívni valahová.Az is jó ha úgy kérdezed meg, hogy õ hova akar menni.Legyél bátor és tényleg nem szabad izgulni.Írhatsz privátba is, mert kiváncsi vagyok, hogy ment a beszélgetés a lánnyal!
A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk reggel látom hogy nincsenek sokan az osztályában be menjek? és mit mondjak neki?
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen mennyek oda mit fog hinni?
A kérdező hozzászólása: Nah most myvipen történt egy kis xD szóval: találtam egy profilt amin rajta van õ + 2 b.nõje, én azt gondoltam hogy valamelyik b.nõje az és írtam egy e-mailt a következõ történtt: vissza írt hogy õ van a képen! (mert megjelöltem hogy kire gondoltam! mit írjak vissza hogy elkezdjünk beszélgetni, amire kénytelen válaszolni!

Van egy evfolyam beli csaj aki nagyon bejon de van egy 20 eves pasija. Azt hiszem bejovok a csajnak de nem tom hogy szakitana-e ertem a pasijaval. Meg esetleg ha megis lehet hogy az expasija kinyirna vagy ilyesmixD szoval mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit.nem rajtad múlik h szakít-e..de annyit tehetsz h bevallod neki h bejön neked..persze elõbb nem ártana megbizonyosodni róla h neki is bejössz..kisebb jelekbõl:D am max kiherél de nem kell félned dehogy xd szerintem egy 20éves nem ereszkedik odáig vagyigen?:O

Semmit.nem rajtad múlik h szakít-e..de annyit tehetsz h bevallod neki h bejön neked..persze elõbb nem ártana megbizonyosodni róla h neki is bejössz..kisebb jelekbõl:D am max kiherél de nem kell félned dehogy xd szerintem egy 20éves nem ereszkedik odáig vagyigen?:O
Szerintem szálj le más csajáról mert megjárod, vagy várd meg amíg szakítanak és utána hajts rá!
vegyél pisztolyt és nincs gáz
Te nem maklári vagy véletlenül?
A kérdező hozzászólása: ööö...nem:)
Dehogynem!
L.M. a csaj monogrammja?
irjmár :D

Van egy srác aki nagyon bejön nekem. Hogy mondjam meg neki hogy bejön?

Legjobb válasz: szerintem csak igyekezz a közelébe kerülni, beszélgess vele sokat, menjetek el bulizni, vagy igyatok meg valamit... nem kell ezt mindig kimondani. lánynak meg fõleg nem. legyen már egy kis költõiség. titokzatosság.. valami. na

szerintem csak igyekezz a közelébe kerülni, beszélgess vele sokat, menjetek el bulizni, vagy igyatok meg valamit... nem kell ezt mindig kimondani. lánynak meg fõleg nem. legyen már egy kis költõiség. titokzatosság.. valami. na
hazajottek a fiatal gatlasos emberkek :) ) menj oda beszelj vele es mond meg neki h figyu regota nezlek es nekem nagyon bejosz akarsz velem jarni
Hány éves vagy? Milyen környezetben szoktatok találkozni?
Hát. Ezt így nehéz lenne megválaszolni... Több infó?
A következõt tudom elképzelni. Megvárod, míg egyedül lesz és: "Hello, nagyon bejössz nekem, mit szólnál, ha suli után beülnénk és elhörpintenénk egy meggymárkát?" Például 25/f
"Hogy mondjam meg neki hogy bejön?" elöszöris kinyitod a szád és levegõt kifujva hangszálaid meg szád alakjának változtatásával + egy kis nyelvmunkával megformálod a szavakat és elmondod neki h "bejösz nekem" ha barát barát fog maradni ha töbet akar töb lesz ennyi
A kérdező hozzászólása: 13 vok és õ 1, 5 évvel öregebb nálam suliba és edzéseken szoktam vele találkozni.
ugyanez a problémám :D de végülis ez önbizalom kérdése beszéltetek már? hanem akkor vmi kis észrevétel után beszélgess vele mint pl focis polo van rajta amit te is szeretsz hé teis szereted? láttad a multkori meccset? jo gondolom nem vagy foci rajongo de ez csak egy példa én avval a sráccal aki nagyon bejön multkor például a kulcstartóimról beszélgettünk XD feleetébb érdekes volt:D de ökérdezett rá h ez meg ez honnét van^^.

Csak egy év a kor külömbség. Van egy 7. es srác aki nagyon bejön! Most vagyok 6. os. Szóval honnan látom hogy bejövök e neki? Hogy hivjam fel magamra a figyelmet?

Szerelmes vagyok és nem is beszéltem még vele mert félek hogy hülyének fog tartani és megkérdezem hogy hogy vagy vagy beszélgetek vele... :// És félek hogy rám szálnak az osztálytársaim!! Vagy az övéké..:// Ötleteket!!

Legjobb válasz: Gondolom akkor most mesz hetedikbe nyaron sokat fogsz valtozni es nyaron a fiunak is lesz legaláb egy csaja. Jelold be facen irj ra es.dumalj vele egy talit de figyelj arra hogy ne legyel ramenos merr a fiuknak a.tobbsege nem nagyon szereti.. Szurkolok neked!

Gondolom akkor most mesz hetedikbe nyaron sokat fogsz valtozni es nyaron a fiunak is lesz legaláb egy csaja. Jelold be facen irj ra es.dumalj vele egy talit de figyelj arra hogy ne legyel ramenos merr a fiuknak a.tobbsege nem nagyon szereti.. Szurkolok neked!

Van egy lány, aki nagyon bejön. De úgy érzem hogy vagy nagyon idegesítem, vagy nagyon untatom. Mit tegyek? 23F

Legjobb válasz: Ha õ nem ír vagy nem érdeklõdik, nem kérdezõsködik akkor felejtsd el inkább jobban jársz sajnos

Ha õ nem ír vagy nem érdeklõdik, nem kérdezõsködik akkor felejtsd el inkább jobban jársz sajnos
Lehet, hogy pontosan tudja mi van veled, de egyszerûen te nem lépsz felé..és már elege van az elõadásból, és szeretné ha már férfiként nyilvánulnál meg.
Nem mindenki vevõ a szinházi elõadásra, fõleg ha folyamatosan ismétlõdik.
A kérdező hozzászólása: De én magamat adom, csak olyan mintha már ez nem érdekelné. Eleinte nem volt vele ilyen probléma, meg próbálok változatos témákat felhozni, ami õt is érdekelheti

Már 4 hónapja nincs barátom. Eddig nem is nagyon akartam. De van egy barátom, aki nagyon bejön De nem tudom mit is gondol. Mit gondoltok reménytelenül ábrándozok?

15 éves lány vagyok, az egyik jó barátom 17 éves.Eleve úgy ismerkedtünk meg, hogy felvett msn-re, mert bejöttem neki. 1 hónapig találkozgattunk, már majdnem összejöttünk. De a végén mégsem, azzal az indokkal, hogy " túl romantikus vagyok és nem akarja széttörni a szivem." Pár napig nem is beszéltünk.De most újra felvettük a kapcsolatot.Elhívott a baráti társaságába..ott nagyon figyelmes volt, vett nekem piát meg átölelt, adott puszit, haza vitt. Az úton fogtuk egymás kezét.Msn-en mindig beszélünk, felhívjuk egymást, elhívott házibuliba.. ott is kellett volna aludnom nálla.Meg volt egy fiú aki nagyon nyomult rám, de nem értette meg , hogy nem szeretnék t?le semmit. És a barátom felajánlotta , hogy lesz a "kamupasim" ...Tegnap elött kérdezte, hogy kell-e zene? Mondtam neki, hogy kell és küldje el a gépemre. Azt mondta , hogy inkább elhozza nekem... benne voltam, és tegnap este el is jött hozzánk. Itt volt kb 22:30-ig. De semmi se volt, beszélgettünk és hasonlók.Mikor hazaért még rámírt msn-en és valahogy szóba került , hogy öleljem át. Tudom, hogy ez nem valami nagy szám, de nemigazán kért még meg ilyenre. röviden ennyi..:S remélem nem kavarodtatok bele :/ meg tudom , hogy sok ilyen kérdés volt de..

Legjobb válasz: sztem azvan, h akarna veled kapcsolatot, csak fél, meg nagyon óvatosan és lassan közelít, mert említetted h túl romantikus vagy, és nemakarja összetörni a szíved, meg megbántani. sztem figyelgesd még as jeleket, és menj bele a játékába. ha arrólvanszó h öleld át, akkor öleld át. ha ilyen sokat vagytok együtt, és ilyeneket csináltok, akkor ebbõl elõbb utóbb magától is kapcsolat lehet, ha tényleg kapcsolatot akar.

sztem azvan, h akarna veled kapcsolatot, csak fél, meg nagyon óvatosan és lassan közelít, mert említetted h túl romantikus vagy, és nemakarja összetörni a szíved, meg megbántani. sztem figyelgesd még as jeleket, és menj bele a játékába. ha arrólvanszó h öleld át, akkor öleld át. ha ilyen sokat vagytok együtt, és ilyeneket csináltok, akkor ebbõl elõbb utóbb magától is kapcsolat lehet, ha tényleg kapcsolatot akar.
Szerintem nyomul a srác:) ha télleg azokat csinta amiket leirtál.. én legalábbis valahogy ugy szoktam xD de mjuk énmég kicsit fiatal vok 14/fiu... ebböl tuti lesz vami:) de csak lassan!!

Van egy pasi aki nagyok bejön, és én is neki, de 9 év kor különbség van köztünk! Az lehet akadály? Nagyon sok?

Én 18 éves vagyok, a pasi 27..

Legjobb válasz: Nem sok én is ennyi idõs voltam amikor összejöttem 10 évvel idõsebb párommal, ennek holnap lesz 4 éve! Nagyon szeretjük egymást! :)

Nem sok én is ennyi idõs voltam amikor összejöttem 10 évvel idõsebb párommal, ennek holnap lesz 4 éve! Nagyon szeretjük egymást! :)
3-as vagyok, köszönöm! Nektek is! :)
Igen. Ha rájön a hepp és mondjuk gyereket akar 2 év múlva, akkor te 20 évesen szülsz neki?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok 20 évesen gyereket.. De azt mondta õ sem akar egy darabig! Nemrég csalta meg a menyasszonya... Ugyhogy elég sok csalódasban volt része ahhoz hogy egy darabig ne legyen semmi "komoly"..:)
A kérdező hozzászólása: 3as! Juj de jó! Köszönöm szépen! :) sok boldogságot nektek!
köztünk is 9 év a korkülönbség a barátommal :)
Viszont ha most csalta meg a menyasszonya, akkor lehet, hogy nem lesz veled sokáig, mert rájön, hogy õ mégsem akar kapcsolatot hanem "élni akar"... és még egy dolog ami ebbõl következik, hogy ha te komoly kapcsolatra vágysz vele, akkor azért nagyon sokat kell majd dolgoznod, hogy újra megbízzon a nõkben, mert akit egyszer átverte, annak utána nagyon nehéz megszerezni a bizalmát, még akkor is ha nem te verted át....De én drukkolok nektek s sztem sem sok az a 9év :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!