Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki most nagyon (261 db)

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

Most akkor mi van? Van egy srác helyes nagyon kedves és nagyon vicces is. A barátaink szerint igazi főnyeremény lennék számára a tökéletes nő.

Mindig megnevettet motorozik van egy nagyon szép mocija megígérte nekem hogy elvisz majd,2 hete beszéltünk utoljára akkor azt mondta:"szólj és megyünk"végig mosolygott míg beszéltünk és le sem vette a szemét rólam.7 évvel idősebb de ez nem probléma vagyis szerintem nem talán ez lenne a baj?Ha elmegy itt a ház előtt mindig meghúzza a motort vagy ha kocsival jön akkor is jelzi h elment itt, mindig néz és mosolyog rám nekem nagyon tetszik

Legjobb válasz: Te mennyi idõs vagy? Ha 16 alatt, akkor probléma.

Te mennyi idõs vagy? Ha 16 alatt, akkor probléma.
A kérdező hozzászólása: Én 17 éves vagyok :)
ne kapkodj.
meg próbáld körbe-körbe simogatni a hasát a feneke felé
remélem most már állatorvosnál van... hosszú távra javaslom, hogy kerítsetek egy állatorvost, akit BÁRMIKOR lehet riasztani, mert baleset a nap bármely idõszakában elõfordulhat. jobbulást a kutyusnak!
Itass vele langyos vizet és törölgesd meg a fenekét szintén langyos vizes kádban, hátha segít... Sajnos nem tudok jobbat, nekünk is mopszunk van, az emésztésük katasztrofális a túltenyésztés miatt :(
Na, mi lett a kutyussal? Én még azt tudnám javasolni, gogy szerezzetek be paraffin olajat, abból picit lehet neki a fenekébe juttatni. Én madárnál használtam, mikor az egyiknek tojáselakadása volt, így sikerült az életét is megmentenem. És ebben nincs semmiféle káros anyag, bátran használható.
A kérdező hozzászólása: Hál istennek semmi baja nem lett! Megette a nagyobb kutya kajáját és hát nem tetszett a hasának!Most már eleven, játszik meg minden!Ma nem kaphat enni, holnap csak erõlevest rizzsel meg málnaszörpöt!Aztán szerdán vitaminszurit kap!De köszönöm mindenkinek a jó tanácsot!:D
Na, örülök, hogy rendben van. Tejet, meg tejszínt ne adj neki legközelebb, nem tesz jót neki.
A kérdező hozzászólása: okok!De valamivel muszáj volt, hogy megindítsuk a hasát!De már nem kap, csak vizet!És már nagyon hisztizik, ha látja hogy mi eszük, de õ nem kaphat!:D De nem baj!Muszáj:D
ááá akkor az veszett fejsze nyele
Nem keverném a szart, illetve keresnék helyette egy olyan csajt, akin látszik, hogy tetszem neki, nem pedig karikába próbálnék négyzetet pakolni, nehéz és nem biztos, hogy össze jön. Érted?
Én nem tenném!
Ha nem vagy benne biztos hogy a haverod jön be neki, nem mondta akkor kezdj el vele beszélgetni, írj rá, majd kiderül hogy bejösz e neki. Vagy ha bátrabb vagy, elhívod fagyizni, ha visszautasít, akkor a haverod tetszik neki.
Próbálkozz :) Hasonló helyzetben voltam, fiú, aki tetszett nekem én is neki, azt hitte hogy a haverja tetszik nekem.. pedig én vele próbáltam szemezni, õt figyeltem csak a haverja mindig vele volt..
Csak összevesznétek a haveroddal. Pont most történt velem is hasonló :(

Van egy barátom, nagyon bejön, és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy neki van barátnője. Akkor most mit csináljak?

És nem tudja, hogy én tudom hogy van barátn?je... És sajnos egyre kevesebbet beszélünk....

Legjobb válasz: Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?

Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?
Ha nem a felesége, akkor ne törõdj vele. Egy szimpla párkapcsolat az még semmi. Együtt vannak, ezt nyugodtan szét lehet rombolni, feltéve ha így kell , hogy legyen, tehát mindkét fél akarja, és az elõzõ partner már nem annyira felel meg. Akkor tovább kell lépni. A párkapcsolat a házasélettel ellentétben nem szent dolog. Kutyát nem érdekel, hogy van -e párja vagy nem. A te életed, ne jótékonykodj vadidegeneknek. Majd a fiú eldönti, hogy kit szeret jobban. Akivel jár, vagy téged. Ha téged, akkor majd kivágja az aktuális nõjét és kész. Ha meglépi, elõbb utóbb úgyis ki lenne rúgva valamikor a jövõben. HA nem teszi meg, akkor meg szintén nem vesztesz semmit. Egyetlen érdés kell hogy felmerüljön egy párkapcsolatban lévé ember meghódításával kapcsolatban: Tudok -e jobb lenni, tudok e többet adni neki mint az aktuális párja. Ha igen , akkor le kell radírozni mellõle. Majd eldönti a fickó, hogy mit/ kit akar. Az õ lelkén szárad a 3. fél sorsa, nem a tiéden. tE csak adsz egy esélyt magadnak.
Ha érdekled, akkor lép ezügyben, szakít a csajjal, és boldog lesz melletted.Ha nem érdekled, és szereti a barátnõjét, akár fejen is állhatsz.Elvégre az még nem minden, hogy tetszel Neki, nekem is tetszik sok mindenki, haverom is akad ilyen, én mégis a páromat szeretem, és hû vagyok Hozzá, hiszen a szerelmem akkor is Õ marad.Tehát várd meg, lép-e bármit is, ha pedig úgy érzed, Õt a barátnõje érdekli, akkor inkább ne tégy tönkre egy boldog és jól mûködõ párkapcsolatot!Valószínûleg Neked sem esne jól, ha valaki a barátodra fenné a fogát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: nem akarom szétszakítani õket, örülök hogy örül. (nekem addig jó, amíg nem látom vele együtt)... már majdnem összejöttünk, és akkor jött a lány, úgyhogy nekem azelõtt megtetszett, mielõtt volt barátnõje
A kérdező hozzászólása: Nem akarom szétszedni õket, nyugi, azért olyan tapló nem leszek. :) Egyenlõre várok, és már annyira nem is zavar, hisz a sráccal amúgy is jóban vagyunk :) ha meg szakítanak, akkor remélem bármi megtörténhet
Figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy akik most párkapcsolatban vannak, azok nyilván magukkra gondolnak, azt írják, hoyg nehogy lépj ám, mert így õk is biztonságban érzik magukat. Akiknek most nincs senkijük azok meg bíztetnak, hogy semmit nem jelent ha van párja, mert ez a TÉNY, nincs jeggyûrûje, lépj nyugodtan. Ebben sose lesz megegyezés. De mit törõdsz te a másik vadidegen féllel? Kit érdekel? Ha lapátra kell hogy kerüljön úgyis arra fog. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt, aztán majd dönt a fickó, hogy te kellesz -e neki jobban. Ez nem taplóság.Mennyi de mennyi példát látok az évek során, hogy állítólagos nagy szerelmek olyan két és fél perc döntés után szünnek meg mert jön egy jobb hódító. Aztán tovább lépnek az emberek. MErt így döntöttek. Nincs ebben semmi. Akit lepattintanak, mint exet, annak is csak jobb lesz, mert nem él hazugságban, ha mennie kell, úgyis limitált az ideje.
és ha te is úgy járnál mit a csaj?Jönne egy másik lány és elcsábítaná a srácot tõled.Még is hogy esne ez?Várj míg szakítanak
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ: nem, nem hinném, hogy jól esne, de igazából nem is "csábítom", csak bejön. Legyen boldog, nem akarom õket szétszakítani, a csajszit nem is ismerem...

HOnnan tudjam hogy belső vagy külső aranyerem van? Mert a végbelemnél van egy kis kitüremkedés. Nagyon pici. De sokszor vérzik, bár nem fáj. Most kezdtem el használni a Mastu S krémet. Aki használta annak bevált?

Légyszi segítsetek mert tökre megvagyok t?le ilyedve...mert dokihoz nem akarok menni:S

Legjobb válasz: Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.

Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.
Ha kívül is látszik vagy érzed, akkor külsõ, ami nem zárja ki, hogy emellett belsõ is van. Én is Mastut használok, valamit javított a helyzeten.
Szia!Nem akarlak elkeseriteni, de ha ez elõjött, többé nem szabadulsz meg tõle.Én is igy kezdtem úgy 15éve, aztán azóta már 3x volt gyûrûzésem.A Mastut már 3 éve használom legalább nem vérzik.Nekem az aranyeremet már III.fokúnak állapitották meg, de nem mûttetem, mert van ismerõsöm, kés alá feküdt és 1 év múlva kiújult neki.Ne használd sokáig, csak amig vérzik, mert megszokja az aranyér és késõbb nem fog használni.Aztán, ha panaszod elõjön, akkor pár napig újra használd.A két idõ közöttre vegyél Reparont!
A kérdező hozzászólása: Hát jó az igaz...de..áh mindegy...már 2 napja használom..és mondhatom hogy használt..mert már nem is vérzik..de a vérzéset nem ugy kell elképzelni hogy nagyon..csak ilyen pár csepp...és az is ritkán, kb 1 héten max 2szer...de sztem ez javított...szerintetek meddig kell használni a mastut hogy elmuljon?
Komolyan... Aki nem akar/mer proktológushoz menni, az ennyi erõvel a nõgyógyászati rákszûrést, prosztataszûrést is elsinkófálja, mert a kényes részeinkrõl van szó? :S Nem lehet nagyobb a szégyenérzet, mint az egészségvágy, hát basszus, senki nem jókedvébõl megy egyik ilyen orvoshoz sem. Most nem azt mondom a fenekünkben túrásra, hogy ettõl mindenki kapjon röhögõgörcsöt, de még mindig jobb, mint egy tovább fajuló betegség...
2. vagyok. Én már meg is ijedtem miután olvastam, hogy mit írtatok!!! Ezt találtam: http://www.aranyeresseg.hu/borelv.htm
Szia!Ha vérzik, elõször mindenképp menj el sebészhez, ha kell akkor maszekon.Ott megállapitják, hogy tényleg aranyér-e vagy valami más.Ha aranyér, akkor kikisérletezheted, hogy melyik kenõcs válik be.Én maszekon mentem, nem kért sokat.A vérzõ aranyereimet legyûrûzte.Egyáltalán nem fáj és nem kellemetlen.Csak az ember restelli, de ez is hozzánk tartozik.A gyûrûzéstõl elmúlt a vérzés, csak néha kellemetlenek a csomók.Mastu s-et használok, nekem bevállt.A kúp azért nem javallt, mert amikor bemegy felsérti mégjobban az elvékonyodott hártyát!Kitartás, életünk végéig se szabadulunk meg ettõl!
Egyetértek az elõttem szólóval. Neked nem kell tudni, hogy mid van, azért van az orvos. Inkább most menj el, mint 2 év múlva sokkal nagyobb bajjal, amit már nem is lehet teljesen gyógyítani.
Szia! Én is bajban vagyok ezzel a kérdéssel...próbáltam a Mastut, de nekem nem használt. Nagyon bevállt viszont a Sperti kúp, amit terhesség alatt és most utána is használok. Bár van krém formájában is, de a kúpot jobbnak gondoltam az esetleges belsõ aranyér miatt is.
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy soha nem múlik el? hát én még ilyenrõl nem is hallottam, én akárhány embert kérdeztem, mindenki használt vagy kúpot, vagy kenõcsõt...és elmúlt neki...a legtöbbnek..és ha kis is jött...nagyon sokat kellet rá várni..Bár nekem talán I. fokú aranyerem lehet, mert nagyon pici az a kitüremkedés, nem is vérzik nagyon..mostmár egyáltalán nem, és nem is fáj, ...Sztem a MAstu használ mert nem is fáj már..és kezd kicsit visszahúzódni is...

A barátommal elég ritkán beszélek mostanában, és van egy fiú, aki most nagyon érdeklõdik irántam, és nem tudom mi legyen?

Találkozhatok a másik fiúval? neten beszélünk még csak, minden nap. Már felhozta a találkozót, és szívesen mennék is majd, mert barátommal nem tudom mi van most közöttünk :/ de szakítani nem szeretnék még semmiképp sem.

Legjobb válasz: Elég undorító dolog randizni valakivel, miközben van párod. Elõbb szakíts vele, vagy legalább rendezzétek el a dolgaitokat!

Elég undorító dolog randizni valakivel, miközben van párod. Elõbb szakíts vele, vagy legalább rendezzétek el a dolgaitokat!
Én ezt tudom javasolni neked: Zárd le vagy az egyiket, vagy a másikat. Ha nem teszed és folytatod, akkor Te semmiben nem vagy különb mint a többi hulladék csaj aki ugyanezt csinálja és teljesen rendben levõnek gondolja amit csinál. Találkozhatsz vele, de csak akkor lesz összességében benned jó érzés, ha elõbb rendezed a soraidat. Eléggé gyávaság úgy kapcsolatot kezdeményezni valakivel, ha talomban tartod a másikat hátha nem tetszik, vagy meggondolod magad. Bocsánat a kemény szavakért, de úgy érzem, hogy te még nem lettél teljesen megrontva, azaz van még remény. Legyél bátor felvállalni az érzéseidet és a tetteid következményeit, úgymint elmondod a pasidnak, hogy mi a probléma(szerintem ennyit õ is megérdemel), illetõleg ha már másik pasival kezdesz akkor szakítasz a jelenlegivel.
A kérdező hozzászólása: oks... lesz találkozó, és ha az jó, akkor szakítok! gyáva vagyok, tudom, ez van :S kell a változás, vele csak szenvedek. csak azt tudnám mitõl vagyok belé még mindig szerelmes :(( nem is illünk össze...
A kérdező hozzászólása: amúgy ez is a baj, hogy szerelmes vagyok belé, és ott szemtõl szemben nem tudnám megmondani neki, hogy vége! akkor minden tökéletes *-* csak éppen mikor nem vagyunk együtt, akkor esik le, hogy milyen valójában
Dehogynem tudod. Csak ilyet még ugye nem csináltál. Nehéz elsõre, mert meg fogsz bántani egy másik embert, akit elvileg szeretsz. Azok meg egészen szélsõséges módon fognak megnyilvánulni, düh, De az nem megoldás, hogy elõször összejössz valaki mással és abból próbálsz erõt meríteni. Így örökké gyengének fogod érezni magad és az is leszel.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm.. így is érzem, gyengének :( nem írtál újat, csak a valóságot. még alszok rá néhányat :/ ez fontos döntés. köszönöm a válaszokat! :)
Ne érts félre pls. Ezeket azért írtam le neked, hogy szöget verjen a fejedbe, hogy vannak nehéz döntések az életben - ez azok közé tartozik - és meg kell lépned õket, már csak magad miatt is, mert így fogod igazán megbecsülni magad és õszintén mondom mások is. Így leszel erõs csaj akit én pl 1000x többre tartok mint egy olyan csajt aki nem így tesz. Az természetes, hogy gyengének érzed magad és félsz. Mindenki fél. De ha megléped amit meg kell, de legalábbis szembenézel a problémával akkor utána egy ideig baromira rossz lesz, de aztán majd eluralkodik rajtad egyfajta felszabadultság érzés. Remélem megléped amit kell, én szurkolok neked.
Igen 16/F
Nekem van társam, mégis nagyon vágyom rá, Õ a másik szobában, de nem foglalkozik velem hetek óta, úgyhogy tudom, mirõl beszélsz...
Igen, és valahogy nekem is most jött elõ, pedig eddig nem tartottam szügségesnek...:l :D 16/L
Jah , Én :/ . Sajna nincs párom pedig nagyon jóképû srác vagyok , izmos is , barnás bõrû sötét hajú zöld szemû, okos vagyok , vastag farkam, sõt még pénzem is van. Rosszfiús vagyok de tudok nagyon kedves is lenni. Bár általában nem. 18 /f És nincs barátnõm, és nem kamuztam, magamat írtam le külsõ vélemények által. Bár kinek mi tetszik... Engem most itt mindenki utál, szinte minden ismerõsöm , szóval egyedül vagyok és ide irogatok meg filmet nézek meg érettségire készülök. Hogy miért utálnak azt én sem tudom (najó de ) :D Szóval szerintem én minden ide írónál szánalmasabb vagyok és a legnagyobb lúzer ezen az oldalon :) Sose volt még normális barátnõm , pedig szinte minden ismerõsömnek volt már normális kapcsolata. Én nem találtam még senkit akibe úgy bele tudtam volna szeretni :/ Már le is mondtam róla , nem foglalkozom vele , majd csak befut egyszer a nagy Õ ... DE NEM MA az biztos :D
igen 16F
Az idõ nem befolyásolja. Néha meglátok egy párt, akkor eléggé barátnõ hiányom lesz. 15/F
Nagyon hiányzik egy csaj, úgy tûnik a jóképû, de csendesebb, visszafogottabb pesti srácok már nem kellenek a kutyának sem :/ 20/f
igen, nagyon szeretném már érezni a nem eljátszott õszinte szerelmet, mikor belenézve a lány szemébe, meglátom a világ összes örömét. emellett jó lenne egy igazán jó fiú barátot is találni. totál egyedül érzem magam. pedig nem vagyok sem nyomi sem kiutált, csak egyszerûen nem követem a tömeget. 19 f
Nekem idõtõl független... Annyira szeretethiányom van, hogy ha nekiállok álmodozni egy normális srácról, a sírás kerülget, mert csak a fantáziámban létezik.. A mai világban egyre inkább..:/ 15/L

Van egy lány aki most nagyon megharagudott rám.. ! és h tudnám visszaszerezni?

lécike segítsetek és lécc adja meg vki az msn-en címét és akk ott elmondom neki részletesebbem meg jo lenne ha tudna nekem vki tanácsot adni! el?re is köszi mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Tununk kell hogy , miért haragudott meg rád elõször is !!

Tununk kell hogy , miért haragudott meg rád elõször is !!
A kérdező hozzászólása: igen és ezt kértem h vki adja meg az msn-enjét és ott lmondom neki részletesen és h õ tudna nekem vmi jo tanácsokat adni és nem csak kinevetni...
[email protected] akkor tessék :)

Mit vegyek egy lánynak akivel most látjuk egymást először és nagyon tetszik nekem de van rarátja?

Legjobb válasz: Miert akarsz neki valamit venni? Inkabb hivd meg egy italra, vagy fagyira. Gondolj bele: Mit vehetnel? Viragot? Attol lehet, megijed, meg amugy is, olyan ciki szerintem viragot venni egy olyan lanynak akinek van pasija. Vagy mi mast? Plussallatkat? Na ne mar. Csokit? Nem kellene, miert, csak. Lany vagyok es lany szemmel latom a dolgokat. Volt, hogy volt baratom, es taliztam massal. Mert elhivott, es nem tudtam pontosan, miert. Volt, h azt hittem baratkent talizunk, kozben neki meg tetszettem. Hozta a viragot, kis plussmacit miegymas. Akkor az elso percben tudtam h nem lesz semmi. Miert? Csak. Kedves dolog a virag meg ajandek DE!!! Oszinten megmondom, es ez most nem fog jo fenyt vetni ram, es le is pontozhattok. Szoval volt baratom. 2 eve mar egyutt voltunk. volt egy fiu akivel szimpatizaltunk egymassal es jol el tudtunk beszelgetni. Talalkoztam vele parszor, beszelgettunk, elvoltunk, nem volt semmi. Nem kaptam se kismacit, se viragot, se bocicsokit. Aztan egyszer azt vettem eszre, hogy egyre jobban vagyom a tarsasagara. egyre jobban hianyzik. Beleszerettem. Kinlodtam, hogy megmondjam e neki. A baratommal szakitottam hiszen masba voltam szerelmes. Megmondtam a fiunak, mindent vagy semmit alapon. Izgultam, nagyon. Hogy mit reagalt? Kozolte, hogy az elso pillanattol fogva orulten szerelmes belem. Azota is egyutt vagyunk es imadom. O is engem. Azt mondom, nem kerget a tatar, okosan hoditsd meg a lanyt, az sem baj, ha van baratja. Ha ossze kell jonnotok, ossze fogtok jonni. De ne rontsd el az elejen azzal, h mindenaron lerantod magadrol a leplet. Remelem ertheto voltam. Sok sikert. 25/L

Miert akarsz neki valamit venni? Inkabb hivd meg egy italra, vagy fagyira. Gondolj bele: Mit vehetnel? Viragot? Attol lehet, megijed, meg amugy is, olyan ciki szerintem viragot venni egy olyan lanynak akinek van pasija. Vagy mi mast? Plussallatkat? Na ne mar. Csokit? Nem kellene, miert, csak. Lany vagyok es lany szemmel latom a dolgokat. Volt, hogy volt baratom, es taliztam massal. Mert elhivott, es nem tudtam pontosan, miert. Volt, h azt hittem baratkent talizunk, kozben neki meg tetszettem. Hozta a viragot, kis plussmacit miegymas. Akkor az elso percben tudtam h nem lesz semmi. Miert? Csak. Kedves dolog a virag meg ajandek DE!!! Oszinten megmondom, es ez most nem fog jo fenyt vetni ram, es le is pontozhattok. Szoval volt baratom. 2 eve mar egyutt voltunk. volt egy fiu akivel szimpatizaltunk egymassal es jol el tudtunk beszelgetni. Talalkoztam vele parszor, beszelgettunk, elvoltunk, nem volt semmi. Nem kaptam se kismacit, se viragot, se bocicsokit. Aztan egyszer azt vettem eszre, hogy egyre jobban vagyom a tarsasagara. egyre jobban hianyzik. Beleszerettem. Kinlodtam, hogy megmondjam e neki. A baratommal szakitottam hiszen masba voltam szerelmes. Megmondtam a fiunak, mindent vagy semmit alapon. Izgultam, nagyon. Hogy mit reagalt? Kozolte, hogy az elso pillanattol fogva orulten szerelmes belem. Azota is egyutt vagyunk es imadom. O is engem. Azt mondom, nem kerget a tatar, okosan hoditsd meg a lanyt, az sem baj, ha van baratja. Ha ossze kell jonnotok, ossze fogtok jonni. De ne rontsd el az elejen azzal, h mindenaron lerantod magadrol a leplet. Remelem ertheto voltam. Sok sikert. 25/L
A kérdező hozzászólása: barátja
A kérdező hozzászólása: xD de most utál engem mivel nem mondom el neki hogy szeretem de am 2 hete járnak a fiuval és meg is montda hogy tetszek neki de az 1 hónapja volt most mmmit tegyek?
Vegyél neki vibrátort!
Hát kicsit meglepõdtem a válaszokon. (1et kivéve). Akinek van barátja azt hagyd békén. Betyárbecsület, vagy hívd aminek akarod. Ettõl (is) leszel ember. Ezt a megtalált a szerelem dolgot meg hagyjuk már! Nincs jogod más kapcsolatát tönkretenni. Ha nem jó neki majd otthagyja, de nem neked kell rásegíteni. Ezért tartunk ott, ahol. Ennyire nem tiszteled a másik embert.
17:24: Elég baj, ha te egy csajnak elõször a pasiját nézed meg... :D
19:05 elõször a csajt nézem aztán a csávóját mert ha valami kigyúrt pali akkor úgy állok a dolgokhoz, de így is úgyis megmondom neki a tutit ha testszik a csaj, még akkor is ha van barátja :D
Hát abban igazad van, hogy nem árt azt is tudni, elég kellemetlen, amikor eléd áll egy 2x2-es szekrény, hogy miért szálltál rá a barátnõjére... :D
Feküdj le a pasival és küld el a képeket a csajnak :D
A kérdező hozzászólása: Láttam a pasit egy kicsit idõsebb de kis fogpiszkáló én meg 4 évet gyurtam de am a csaj már tudja
"minek zavarnál bele egy kapcsolatba? valószínûleg azért vannak együtt mert szeretik egymást" Ez hülyeség, manapság már csak az ingyenszexért vannak együt a pasik meg a csajok. Fõleg 13 éves korukban :D
Semmit ne vegyél. Költsd inkább óvszerre :D
hát elnézést de most ellened fogok beszélni minek zavarnál bele egy kapcsolatba? valószínûleg azért vannak együtt mert szeretik egymást. Minek zavarnál bele ebbe? Keress inkább egy olyan lányt akinek nincs pasija. Az ilyet úgy utálom... képesek lennétek egy párt akik egymásra találtak szétszakítani csak saját magatok miatt? Akit hagytak már el másik fiú/lány miatt az tudja mirõl beszélek. 19/F
A kérdező hozzászólása: mit vehetnék neki?
úgy érted szerelmes vagy a lányba de a lánynak van barátja , pasija ? 1.nézd meg a barátját, hogy milyen pl.:izmos, kigyúrt vagy ilyesmi 2.ha igen akkor is járj a csajjal mert a csajba vagy szerelmes nem a barátjába és a csaj akarod megd...ni 3 vegyél neki valami bonbont és együtt megeszitek meg virágod de attól függ hány évesek vagytok :D remélem jól értelmeztem a kérdést :D
17.28 vagyok ujra. Torekedj arra hogy jo tarsasag legyel, kerdezd sokat, figyelj ra, hallgasd. Ugyelj ra, hogy nevessetek sokat, es erezze jol magat. Barmennyire is tetszik, ne huzd a randit masfel-2 oranal tovabb, mert ugy kell, hogy elvaljatok, hogy azt erezze, meg maradna veled. Igy vagyni fog a kovetkezo talalkozora. Ne hivd azonnal fel randi utan, ne irj neki sms-t. Varj meg kb 2 napot, es utana irj neki valami semlegeset. Ha eloszor o ir, az kiraly! Benne is van vadaszoszton, ha azt feleleszted, akkor nyert ugyed van. :) Ne tudja meg azonnal, hogy nagyon bejon neked. Huzd az idegeit egy kicsit :)
17:28 Ez tényleg így kell csinálni! 32/F
17.34 koszi :) Ezek szerint nem irtam hulyeseget :) .
csak legkozelebb legyszives probalj meg ekezeteket hasznalni Köszönöm Szépen!
A kérdező hozzászólása: 13 éves fiu vagyok mit vegyek azt én is tudom hogy mit ne de ugy tárgyra mit?:O
A kérdező hozzászólása: És a lány látja hogy bajom van de nemmerem neki megmondani hogy tetszik vagy több nem merem
tegnap 12:13: xDDDDDD akkor biztos szakitani fog a csaj meg a pasi xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!