Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki most (1467 db)

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)
A kérdező hozzászólása: webkamerán is láttam, õ is engem. :) csak élõben félek, hogy nem klappol majd a dolog.
Semmi. Talán. Nem tudom.
Semmi. Nem. Igen.
A kérdező hozzászólása: bunkózni nem kell. de lehet, hogy ez a te véleményed, valamint értelmi színvonalad.gratulálok.
nekem volt ilyen és a lány élõben elég más volt alig beszélt. szép volt olyan mint képeken semmi különös nem volt. viszont szerinte én sokkal jobb voltam mint képeken. jártunk 3 hónapig. utána meg ott helyben talált vkit és elhagyott. menni fog ha nem fosod össze magad :D csak add magad nem kell extrázni, legyél oylan mint msn-en. ha az bejön neki akkor baj nem lesz. ;)
A kérdező hozzászólása: telefonon is beszéltünk már, és ott pl teljesen oké volt... csak az volt neki fura, hogy szokatlanul bõbeszédû voltam. ami em volt baj neki, mert miután kiakadtam, hogy baj? baj?:D felhívott és végiglelkizte velem a dolgot, míg meg nem nyugodtam.:D
nagyon jó, sztem nem lesz gond. láttad már képeken?
Velem is most majdnem ugyanez van, csak annyi a különbség, hogy mi nem beszéltünk még telón, viszont egyszer régebben láttuk egymást élõben (de csak láttuk... nem beszéltünk, vagy ilyesmi). Nem tudom, mi lesz, de most teljesen odáig vagyunk egymásért így msnen.:D Szerintem ha már telón beszéltetek, és ott ment a dolog, akkor élõben is nagy esélye lesz a dolognak.:) És nem vagy hülye, vagy ha hülye vagy, akkor én is az vagyok, mert velem is ez van most.:D 16/L
Nálam ugyan ez volt :) egy közös ismerõsünk által kerültünk közös "beszélgetõablakba" és utána ismerõsünk kilépett de mi elkezdtünk beszélgetni, aztán napokon keresztül kb. egy hónapon át, képen nem láttam csak õ engem, mégis mindig vártam hogy jöjjön az este amikor tudtam hogy beszélni fogunk :) aztán megbeszéltük hogy lemegyünk Visegrádra és akkor találkoztunk, de az msn-es beszélgetések után tudtam hogy úgy nem fogok hazamenni hogy ne jöjjünk össze, vagy ne legyen valami :) most leszünk lassan másfél évesek, együtt élünk és nagyon szeretjük egymást :) úgyhogy hajrá ;)

Most szeretnénk hitelre lakást venni, egy lányunk és egy pocaklakónk van! Van olyan aki most vett hasonló feltételekkel lakást?

Szocpollal, és hitelre szeretnénk lakás venni kb 9 m-ig, de annyira félek hogy nem tudunk felvenni... VAn aki vett fel most lakáshitelt?

Legjobb válasz: Szia! Férjem kollégája akart felvenni 10milliót úgy hogy volt még 10millió önerõje és nem adtak neki hitelt. Már nem elég az 50% önerõ sem.

Szia! Férjem kollégája akart felvenni 10milliót úgy hogy volt még 10millió önerõje és nem adtak neki hitelt. Már nem elég az 50% önerõ sem.
Szia! Menj be egy bankba, s ott érdeklõdj a részletek felõl, hogy mennyi önerõ kell, kell-e másik ingatlan még fedezetnek, mekkora összegû bejelentett fizetés szükséges, s a szocpolt egyáltalán igényelheted-e arra a lakásra amit kinéztél, mert ugye ott meg van szabva hogy hány m2, hány szobás kell hogy legyen a lakás. Minden banknak más feltételei vannak.

Valaki akinek van ilyenje egy rövid választ kérlek írj! Van egy hipermarketben most egy ilyen 4 az 1-ben játék (pinyó, biliárd, csocsó, léghoki), errõl tudna mesélni, h mennyire elégedett vele?

Elõre is köszönöm a segítséget. Ha vmi nem tetszik ezzel kapcsolatban azt is kérlek, mert agyalok rajta, nem néz ki rossznak, meg árban sem vészes talán annyira.

Legjobb válasz: Haveromnak van, mindent lehet rajta normálisan játszani csak a pinyót nem. :)

Haveromnak van, mindent lehet rajta normálisan játszani csak a pinyót nem. :)
A kérdező hozzászólása: Pinyót miért nem???
Mert a te térfeled és a háló között van 70 cm
A kérdező hozzászólása: Az nem baj, h kicsi a térfél, sõt, profibb lesz az ember tõle, ha azon is tudja nyomni. :) Amúgy is pinyózom, s ezzel talán fejlõdnék is kicsit. :) UI.: Nem olyan kicsi az a 70cm, a csajok nekem mindig azt mondják, h hatalmas. :DDD
-.- :D Ez jó volt, amugy én is pinyózok de ezen élvezhetetlen a játék, úgy tudsz esetleg játszani rajta hogy ha fel ütöd a levegõbe a labdát és a másik térfelén pattan, de majd rájössz :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, erre kíváncsi vagyok, majdcsak nem lesz olyan gáz azért. :)
A kérdező hozzászólása: Jó ez a játék, csak a léghoki szar sztem fõleg. Ti kivettétek a kapuból az a bizba** szivacsszerû vmit? Mert így nem az igazi a góllövés. :D A pinyónál tudok néha lecsapni is, nem olyan rossz az, csak nagyon pontos ütések kellenek. :D A biliárd a legjobb sztem itt, a csocsó is biztos az, de én azt annyira nem kómálom vmiért. :D
Ja sztem is a biliárd a legjobb, de a léghoki is jó, és azt a szivacsos biszbaszt nem szedtük ki :D
Hány éves vagy?
nem valószínû, szerintem csak tetszik
A kérdező hozzászólása: nem toom. de nagyon furi az érzés amit iráta érzek
Attól függ, élõben mit érzel iránta. Tapasztalatból tudom, hogy nagyon-nagyon könnyû úgy "beleszeretni" valakibe, hogy sokat chateltek, leveleztek. De ez az érzés nem mindig igazi, mert nem csak a szavakban van a lényeg, hanem meg kell ismerned, milyen, ha élõben beszélgettek sokat és csak akkor lehet eldönteni, igazán szereted-e.
Péniszt.
Szerintem azt, hogy keresd meg, meg érdekeljen, mi van vele. De az elsõ válasz is hihetõnek tûnik.
gondolom többet akar se mi lenne vele beszélnél, hidd el gyorsabban megkapnád a választ N
Törödésre vágyik, figyelemre tõled!Ne csak az együtt alváskor legyen fontos a számodra!Ha fontos ez a lány neked keresd többször stb..
Miért ilyen retardáltakra buknak a nõk?
A kérdező hozzászólása: legyél bunkó, nagyképû és merész utána rád is bukni fognak!
valószínûleg csak egy dugást akart, de megunta, hogy ilyen tesze-tosza vagy :/
Bocs kérdezõ én egy lúzer g*ci vagyok aki nem képes kib*szni a nõkkel

Van egy laptopom most vásároltam használtan rossz volt mert ha bekapcsoltam-kikapcsolt el vittem szerelöhöz ö meg csinálta tett bele hütöt igy mán jobb mert be jön de ha a netre fel megyek és meg nyitok több oldalt. Akkor kikapcsol ez miért van?

Legjobb válasz: valószínüleg azért,mert vagy nem eléggé hüti a hütõ,akkor ha kicsit több terhelés megy rá,ismét kikapcsol...Érdekelne,hogy hütõbordát v. ventilátort(kullert) tett-e bele,mert lehet hogy mégegyet kellene bele tenni

valószínüleg azért, mert vagy nem eléggé hüti a hütõ, akkor ha kicsit több terhelés megy rá, ismét kikapcsol...Érdekelne, hogy hütõbordát v. ventilátort(kullert) tett-e bele, mert lehet hogy mégegyet kellene bele tenni
A kérdező hozzászólása: kösszönöm nem tudom hogy mit tet bele a szerelö...de vissza vittem .ö azt mondja hogy lehet hogy az adapterrel vann baj ....de én arra gondolok amit maga is mond
A kérdező hozzászólása: DE én még ara is gondoltam hogy ujra fell telepitem valamelyik WINDOWS.EZ jó ötlet lenne ?

Van egy barátom, nagyon bejön, és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy neki van barátnője. Akkor most mit csináljak?

És nem tudja, hogy én tudom hogy van barátn?je... És sajnos egyre kevesebbet beszélünk....

Legjobb válasz: Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?

Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?
Ha nem a felesége, akkor ne törõdj vele. Egy szimpla párkapcsolat az még semmi. Együtt vannak, ezt nyugodtan szét lehet rombolni, feltéve ha így kell , hogy legyen, tehát mindkét fél akarja, és az elõzõ partner már nem annyira felel meg. Akkor tovább kell lépni. A párkapcsolat a házasélettel ellentétben nem szent dolog. Kutyát nem érdekel, hogy van -e párja vagy nem. A te életed, ne jótékonykodj vadidegeneknek. Majd a fiú eldönti, hogy kit szeret jobban. Akivel jár, vagy téged. Ha téged, akkor majd kivágja az aktuális nõjét és kész. Ha meglépi, elõbb utóbb úgyis ki lenne rúgva valamikor a jövõben. HA nem teszi meg, akkor meg szintén nem vesztesz semmit. Egyetlen érdés kell hogy felmerüljön egy párkapcsolatban lévé ember meghódításával kapcsolatban: Tudok -e jobb lenni, tudok e többet adni neki mint az aktuális párja. Ha igen , akkor le kell radírozni mellõle. Majd eldönti a fickó, hogy mit/ kit akar. Az õ lelkén szárad a 3. fél sorsa, nem a tiéden. tE csak adsz egy esélyt magadnak.
Ha érdekled, akkor lép ezügyben, szakít a csajjal, és boldog lesz melletted.Ha nem érdekled, és szereti a barátnõjét, akár fejen is állhatsz.Elvégre az még nem minden, hogy tetszel Neki, nekem is tetszik sok mindenki, haverom is akad ilyen, én mégis a páromat szeretem, és hû vagyok Hozzá, hiszen a szerelmem akkor is Õ marad.Tehát várd meg, lép-e bármit is, ha pedig úgy érzed, Õt a barátnõje érdekli, akkor inkább ne tégy tönkre egy boldog és jól mûködõ párkapcsolatot!Valószínûleg Neked sem esne jól, ha valaki a barátodra fenné a fogát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: nem akarom szétszakítani õket, örülök hogy örül. (nekem addig jó, amíg nem látom vele együtt)... már majdnem összejöttünk, és akkor jött a lány, úgyhogy nekem azelõtt megtetszett, mielõtt volt barátnõje
A kérdező hozzászólása: Nem akarom szétszedni õket, nyugi, azért olyan tapló nem leszek. :) Egyenlõre várok, és már annyira nem is zavar, hisz a sráccal amúgy is jóban vagyunk :) ha meg szakítanak, akkor remélem bármi megtörténhet
Figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy akik most párkapcsolatban vannak, azok nyilván magukkra gondolnak, azt írják, hoyg nehogy lépj ám, mert így õk is biztonságban érzik magukat. Akiknek most nincs senkijük azok meg bíztetnak, hogy semmit nem jelent ha van párja, mert ez a TÉNY, nincs jeggyûrûje, lépj nyugodtan. Ebben sose lesz megegyezés. De mit törõdsz te a másik vadidegen féllel? Kit érdekel? Ha lapátra kell hogy kerüljön úgyis arra fog. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt, aztán majd dönt a fickó, hogy te kellesz -e neki jobban. Ez nem taplóság.Mennyi de mennyi példát látok az évek során, hogy állítólagos nagy szerelmek olyan két és fél perc döntés után szünnek meg mert jön egy jobb hódító. Aztán tovább lépnek az emberek. MErt így döntöttek. Nincs ebben semmi. Akit lepattintanak, mint exet, annak is csak jobb lesz, mert nem él hazugságban, ha mennie kell, úgyis limitált az ideje.
és ha te is úgy járnál mit a csaj?Jönne egy másik lány és elcsábítaná a srácot tõled.Még is hogy esne ez?Várj míg szakítanak
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ: nem, nem hinném, hogy jól esne, de igazából nem is "csábítom", csak bejön. Legyen boldog, nem akarom õket szétszakítani, a csajszit nem is ismerem...

Van egy fiú. Most akkor szerelmes vagyok?

Ha meglátom pl. facen hogy fennt rögtön rá akarok írni, ha beszélgetünk akkor nagyon boldog vagyok(nem tudom miért), sokszor nem bírok neki mit mondani nehogy nevetségesnek találjon, azon "álmodozom" hogy randira hív, ha nem beszélgetünk(élőben vagy akár facen) akkor nagyon hiányzik. Még nem voltam szerelmes, nem igazán tudom milyen. 14/L segítsetek!

Legjobb válasz: lehet vagy csak nagyon szeretnéd ha egy fiú figyelne rád és tetszenél valakinek nem biztos hogy ez szerelem

lehet vagy csak nagyon szeretnéd ha egy fiú figyelne rád és tetszenél valakinek nem biztos hogy ez szerelem
szerintem igen az. de ezt neked kellene tudni
Sztem csak azt akarod, hogy tömködjön be ezt-azt az anakondájával... :P
Ez az elõzõ még hülyeséget sem tud értelmesen leírni:DD

Van egy tablettem! Most akkor van rajta blootuth?

van egy tablettem és android 4.0.3 as android rendsherű és ha a menűbe berakok egy modult ami gyors indító ( van egy hosszú 4x1 ablak és van azon egy wifi jel egy blootuth eg fényerő és egy jps) ha rákatintok a blootuth jelre megvillan de megint sötét lesz. akkor honan tudhatom hogy van e rajta blootuth?

Legjobb válasz: Úgy hogy beirod ide a tipusát és megnézzük.

Úgy hogy beirod ide a tipusát és megnézzük.
Ne a tabletbe írd, hanem ide.
Talán ha elárulnád a nevét...
A kérdező hozzászólása: DFP7005
Nincs benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!