Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki mindig elmegy (28 db)

Szasztok! Van egy barátnőm .! Aminkor kicsúfolnak (mert van ilyen ) akkor mindig elmegy oda se néz! Tegnap volt a névnapom és annyit sem írt h boldogot! Semmi . Pedig van egy másik barátnője a Mirella és ő neki meg írt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.

Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.
Õ nem a barátod, keress õszinte barátot, aki kiáll melletted!

Van egy srác aki mindig elmegy mellettem és rám néz, és ha elmegy melletem, van amikor vissza néz rám. Tetszek neki?

Legjobb válasz: Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó,adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját,hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!

Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó, adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját, hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!
Valószínû, hogy tetszel neki! :) Csak az a kérdés, hogy neked tetszik-e... :D Ha igen akkor esetleg ha ismered egy jóhaverját akkor megkérdezheted tõle :) hátha lessz valami a dologból! ;) Hajrá! Sok sikert ;)
A figyelmét az felkeltetted, hisz visszanézett, egy olyan lányért nem szoktak visszanézni a fiúk, aki nem tetszik nekik. Ez tény, legalábbis nagyon ritkán. Próbáld ki, hogy egyszer rámosolyogsz (de ne vigyorogj!! attól megijednek) és ha õ is visszamosolyog (de nem röhög) akkor nyert ügyed van nála :) ha viszont elkapja a fejét vagy elfordítja, akkor az tudod mit jelent ..... :( Viszont az az ejtõs trükk nem is olyan rossz, csak arra vigyázz hogy ne legyél ideges, ne remegjél és ne dadogj!! Márpedig ha tetszik a fiú, akkor ez elõ szokott fordulni. Sok sikert!
Ebben annyira biztos lehetsz, mint a szándékaiban nem. Nézz rá szépen, ha tetszik, s hátha lesz a srác olyan bátor, hogy odamenjen hozzád...
IGEN!!!!! tetszel neki! mosolyogj! ...már ha tetszik
Router nélkül, közvetlenül csatlakozva is csinálja?
A kérdező hozzászólása: Wifi-rõl is és netkábelrõl is ugyanúgy.
Ez kitérõ válasznak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Router nélül nem tudom összekötni.
"szerverra"


Budapesten annyi a fizetése egy utcaseprőnek, mint egy kezdő orvosnak. Csodálkoznak, ha elmegy az összes orvos külföldre? Miért a semmirekellő politikusoknak vannak milliós fizetéseik, nem pedig azoknak, akik megmentik az életünket? Nem vérlázító?

forrás: origo

Legjobb válasz: Akkor most hasonlítsd össze, mit is csinál egy utcaseprõ, és milyen munkaidõben. Mit egy kezdõ orvos. Akibõl egyesek tévképzetével ellentétben nem mindenki szülész, aki cipõsdobozban viszi haza a paraszolvenciát... Nincs ügyelet, nem kell 24 órákat ébren maradni, nem életek függnek tõle, nem vonják felelõsségre, ha rosszul söpört össze, 8-tól 4-ig dolgozik, mire zár a suli, már otthon van a gyerekkel. Az a hülye, aki ezek után tanul ebben az országban... Akinek van kapcsolata, az pikkpakk lehet vezérigazgató egy érettségivel is, közel fog kerülni a húsosfazékhoz. Ha nem, akkor elmegy asszisztensnek a haver cégéhez, akkor is megkapja a nettó 300 ezres fizetést. Aki tanult: tanárok, orvosok, stb, az meg dolgozhat vakulásig, és nem keres annyit, mint egy operátor valami gyártósor mellett, akinek 12 év alatt, kegyelemkettessel lett meg a nyócáttalános.

Akkor most hasonlítsd össze, mit is csinál egy utcaseprõ, és milyen munkaidõben. Mit egy kezdõ orvos. Akibõl egyesek tévképzetével ellentétben nem mindenki szülész, aki cipõsdobozban viszi haza a paraszolvenciát... Nincs ügyelet, nem kell 24 órákat ébren maradni, nem életek függnek tõle, nem vonják felelõsségre, ha rosszul söpört össze, 8-tól 4-ig dolgozik, mire zár a suli, már otthon van a gyerekkel. Az a hülye, aki ezek után tanul ebben az országban... Akinek van kapcsolata, az pikkpakk lehet vezérigazgató egy érettségivel is, közel fog kerülni a húsosfazékhoz. Ha nem, akkor elmegy asszisztensnek a haver cégéhez, akkor is megkapja a nettó 300 ezres fizetést. Aki tanult: tanárok, orvosok, stb, az meg dolgozhat vakulásig, és nem keres annyit, mint egy operátor valami gyártósor mellett, akinek 12 év alatt, kegyelemkettessel lett meg a nyócáttalános.
Igazából egy tisztességes országban az utcaseprõknek is jól meg kellene élniük, egy orvosnak meg pláne. Nálunk egyik sem él meg jól, csak a haveri kutyák, akik bekerülnek az ismerõs mellé a cégek vezetésébe, aztán meg keresztbe szalmát nem tesznek, inkább felvesznek még valakit maguk mellé, aki dolgozik helyettük.
Csak jelzem hogy ne nézzük le az utcaseprõket, mert pl ausztriában csak osztrák álampolgár lehet kukás vagy utcaseprõ és nem is [email protected] fizetésért!1500-2000 euró körül keresnek, ott nem úgy néznek egy kukásra mint nálunk! Nyílván nem hasonlitható össze a kettõ, de ott külön szakmát is tanulnak a kukások ha jól tudom!És meg is nézheted hogy török vagy cigány vagy bármely más etnikumot nem látsz a kukás autón csüngni!Az már más kérdés hogy ott egy orvos az 5 szörösét keresi egy szakmunkásnak! Náluk pont forditva vannak a dolgok, nálunk a fegyõrök, tûzoltók, rendõrök, mentõsök, és hasonló foglalkozásuak keresnek [email protected]!Na ez nyugaton pont forditva van, ott egy fegyõr megkeresi az 2500 eurót, míg itthon csak alig a 100 ezret!
Ezen nincs mit csodálkozni. Ha nem volna paraszolvencia akkor már nem is lenne "egyetlen" orvos sem az országban.
Nagy baj lesz ebbõl pillanatokon belül, meg már van is. Nõ a várakozási idõ mindenütt, nem látják el az embereket rendesen vagy sehogy. Én már észrevettem, hogy mindenütt csak öreg orvosok vannak. Orvosnak több mint 20 évig tanul az ember (mindent beszámítva), és ez rengeteg erõfeszítést igényel az egyéntõl és a családtól anyagilag is. Egy kukásnak meg nem kell semmiféle felkészültség. Itt tartunk!
ma 10:36! Magyarországon még akkor is kevesebb fizetést kapnak. Még az osztrákoknál kapott fizetés is sokkal jobb, mint a magyar.
A "semmirekellõ politikusok" nélkül anarchia és észak-korea-szerû körülmények köszöntenének be! Gondolkozz, mielõtt írsz!
Ezekre a politikusokra szavaztunk az elmúlt 15 évben , ne csodálkozzatok a parlamenti munka azzal kezdõdik, hogy az õ fizetésüket rendezik. A parlamenti közvetítésekbõl látszik , hogy nincsenek ott , így nem lehet a napi eseményekrõl hozzászólni, dönteni....

Hogyan lehet, hogy pl: a lombszívó motorja 2500W, akkora mint a két öklöm. És egy 2500W-os villanymotor akkora mint egy vödör, és a lombszívó elmegy a vékony 1, 5mm vezetékrõl is, a nagy motor pedig szét olvasztja, ez hogyan van?

Legjobb válasz: Egy 2500 wattos motor, el kell hogy menjen 1,5mm^2-es vezetéken. 10 A-ig szoktunk 1,5-et használni, 11-12 ampertõl azért még nem ég szét. Azt is megjegyzem, folyamatos üzemre, 1 kilowatt fölött 3 fázist szoktunk használni. De persze a 2-3 kilowattos otthoni forgógépek (sarok csiszoló, lombszívó, fûnyíró, stb...) is elmennek 1 fázisról.

Egy 2500 wattos motor, el kell hogy menjen 1, 5mm^2-es vezetéken. 10 A-ig szoktunk 1, 5-et használni, 11-12 ampertõl azért még nem ég szét. Azt is megjegyzem, folyamatos üzemre, 1 kilowatt fölött 3 fázist szoktunk használni. De persze a 2-3 kilowattos otthoni forgógépek (sarok csiszoló, lombszívó, fûnyíró, stb...) is elmennek 1 fázisról.
Amúgy a hûtés, és a burkolat miatt.
A kérdező hozzászólása: "Amúgy a hûtés, és a burkolat miatt." Igen ? A forgórésze, állórésze kb 5-7x-es a vill motoré. Amíg a lombszívó forgórész tengelye 6mm vastag, addig a vill motoré 30mm vastag. Igazából azt szerettem volna kérdezni, hogy hogyan lehet mind a kettõ egyforma erõsségû, amikor a vill motor elhajtana 1 autót , a másik + egy kerékpárt sem.
Közvetlen tengelyre kapcsolva egyik sem hajtana el egy autót. Egy önindító motor képes "gurítani" egy kocsit 1-esben. Ha felkapcsolsz 5-6. sebességbe, meg se mozdítja. Más az áttételezés, tekercselés, bár egy 2, 5 kilowatos motornak nincs akkora forgatónyomatéka, ami 3 centi átmérújû tengelyt kívánna. Inkább a csatolhatóság miatt van mindegyik motornak ugyan akkora. Lombszívóba mindegy, mert össze van rakva, nem szabad felhasználásra van. Plusz ott a hûtés megoldott elég gyors levegõ áramlással, egy mezei villanymotornál pedig a burkolat nagy részét a hûtõfelület alkotja. Valamint elképzelhetõ, hogy nincs 2, 5 kW az a lombszívó. :) Ott van pl. egy 4200-as benzines V8-as motor az Audiban, az is van 500 lóerõ, meg a 16 literes dízel is van 500 lóerõ. Csak egyiknek van 5-600Nm nyomatéka, másiknak 4-5000Nm, és elvontat 100 tonnát is.

Miért van az hogy ha elmegyünk vásárolni (bármit bárhova) akkor mindig a legjobbat akarom megvenni és elbizonytalanodok teljesen mikor meglátok egy terméket 1000 fajta árral és mérettel, színnel?

Egyszer?en mintha nem is tudnék dönteni , ha meg döntök utána egy napom rá megy hogy na vajon ez így jó lesz, a legjobbat vettem meg:( Pl most házfelújítás van és annyi féle dolgot lehet kapni mindenhez. Lehet csak én vagyok hülye de már néha az agyamra megy a saját gondolkodásmódom és a p*csölésem már bocsánat. Amúgy 20F vagyok.

Legjobb válasz: Oh, evvel nem vagy egyedul! en 28/L vagyok es lassan nem tudok tampont venni magamnak. Megalsz a polc elott es ameddig a szemed ellat tele van tamponal. Es a franc sem igazodik el koztuk. Csak allsz bamban. Megveszed ami kell. Mondjuk most nem csak a tamponrol beszelek. aztan elkezdesz hazafele vagy 2-3/ 4-6 orat azon gondolkozni hogy ez tenleg jo dontes volt. Eppen nemreg olvastam egy pszihologus irta cikket errol a temarol hogy a tul nagy valasztek mennyire benitolag hat a vasarlora. Tanacsot adni nem tudok. Maximum annyi hogy probalj nem tul perfekcionista lenni. Mikor elkezdenek a fejemben orolni a gondolatok hogy "..de tenleg ez volt a legjobb nem azt a masiat kellett volna megvenni?" Akkor mondom magamnak hogy ha ez a termek jo akkor az "jo " nem kell a leges legjobb. Evvel a "joval" is elleszek.

Oh, evvel nem vagy egyedul! en 28/L vagyok es lassan nem tudok tampont venni magamnak. Megalsz a polc elott es ameddig a szemed ellat tele van tamponal. Es a franc sem igazodik el koztuk. Csak allsz bamban. Megveszed ami kell. Mondjuk most nem csak a tamponrol beszelek. aztan elkezdesz hazafele vagy 2-3/ 4-6 orat azon gondolkozni hogy ez tenleg jo dontes volt. Eppen nemreg olvastam egy pszihologus irta cikket errol a temarol hogy a tul nagy valasztek mennyire benitolag hat a vasarlora. Tanacsot adni nem tudok. Maximum annyi hogy probalj nem tul perfekcionista lenni. Mikor elkezdenek a fejemben orolni a gondolatok hogy "..de tenleg ez volt a legjobb nem azt a masiat kellett volna megvenni?" Akkor mondom magamnak hogy ha ez a termek jo akkor az "jo " nem kell a leges legjobb. Evvel a "joval" is elleszek.

Van egy egy éves német juhászunk! Mindig rágja a kaput, mert ki szeretne jutni! Pár napja kezdte csak el! Eddig semmi baj nem volt! Főleg akkor jön rá mikor látja hogy elmegyünk itthonról! Szerintetek miért kezdhette most el? Mi a magoldás?

Legjobb válasz: Szeparációs stressz és túl sok energiája van. A megoldás, hogy normálisan neveled, hozol szabályokat az életébe és kivétel nélkül minden egyes nap sétáltatod, futtatod, fizikailag lefárasztod, illetve tanítod, szellemileg is megdolgoztatod. Különben a következõ lépés az lesz, hogy szökni fog és egyéb viselkedési problémái lesznek.

Szeparációs stressz és túl sok energiája van. A megoldás, hogy normálisan neveled, hozol szabályokat az életébe és kivétel nélkül minden egyes nap sétáltatod, futtatod, fizikailag lefárasztod, illetve tanítod, szellemileg is megdolgoztatod. Különben a következõ lépés az lesz, hogy szökni fog és egyéb viselkedési problémái lesznek.
Mennyi idõnként viszed sétálni, mennyit foglalkozol vele?
A kérdező hozzászólása: Sétáltatni sajnos én nem tudom mert már 8 hónapos terhes vagyok, párom pedig vendéglátásban dolgozik igy sétára csak egy héten 1x jut sor sajnos, de az viszont kiadós!Tudom nem elég, mert minden nap kellene, ezzel tisztában vagyok!S azzal is hogy mi rontottuk el az egészet :( de ha már el rontottuk helyre akarjuk hozni, nem egyszerre túl tenni magunkat rajt. Én annyit szoktam csinálni hogy labdázom vele, futtatom, tanítgatom az udvaron!
A német juhász munkakutya.A tiétek ráadásul fiatal még, extra nagy mozgásigénnyel.Kevés neki a kertben való mozgatás.Szüksége van új élményekre, ingerekre. Nem tudtok olyan szomszédot, ismerõst, aki elvinné minden nap lemozgatni? A baba megszületése után sem lesz sokkal több idõ rá.Tudom, hogy szeretitek, de nem gondolkodtatok még új gazda keresésében, ha ennyire nincs módotok naponta elvinni sétálni?A kutya elõbb-utóbb vagy megszökik és baj lesz, vagy szétszedi a kertet.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnénk ilyen hamar feladni, meg próbálunk inkább többet foglalkozni vele!Igen, jól mondod, szeretjük, akár mit is tesz, mert nem tudunk rá igazából haragudni, meg nem is szabad, csak is magunkra! Szóval mindenképpen elõször meg próbáljuk többet fárasztani, sétálni, foglalkozni vele! Megoldani a problémát!De vajon miért szeretne mindig utánunk jönni?Mert alig megyek el itthonról negyed órát boltba és ha meg lát h távolodom egyszerre azon fáradozik h utánam jöjjön!És félek hogy valami baja lesz!Vagy másnak!Igaz nem agresszív egyáltalán, de sosem lehet tudni h egy új helyzet mit vált ki belõle!
Ez a szeparációs szorongás. Gyakorlatilag a kutya úgy érzi, hogy képtelenek vagytok magatokra vigyázni kint egyedül. Nem tart titeket megfelelõ vezetõnek, vigyázni akar rátok. Sajnos nincs elég tekintélyetek a szemében.
A kérdező hozzászólása: Értem! Hát igen, azt hiszi hogy õ a falka vezér és felelõsséget érez magán h megvédjen minket... :( s szerinted míg nem sikerül "felül kerekednünk" rajt, vagyis falkavezérré válni, meg oldás lehet beszoktatni egy kennelbe?vagy inkább agresszív lenne tõle?vagy széjjel kapná, kimászna? mit gondolsz? mert van egy elkerített rész, amit még régen neki szántunk, csak úgy gondoltuk jobb lesz neki szabadon.... szerintem nem tartana neki sokáig valahogy ki jönne. :(

Van egy 3 hónapos kutyusom. Még nem szobatiszta, de van pelusa és arra végzi a dolgát. Napi 4-5x leis viszem! De ha esetleg elmegyünk valahova akár 5 perc vagy pár orára akkor az ágyra végzi a dolgát és általában mindig. Nem értem miért? :/

Legjobb válasz: zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk,hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak,minden más helységnél bezártuk az ajtót..

zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk, hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak, minden más helységnél bezártuk az ajtót..
A kérdező hozzászólása: Pelus azért kell mert általában leviszem napi 4-5x de egy kiskutya 2-3 oránként pisil és éjjel nem tudom hova pisilne ha nincs pelus vagy valami!
Mert a sajátjának tekinti az ágyat.
Nem értem miért kellett a kutyát pelusra szoktatni, ha 4x-5x leviszed? Az ágy is egy pelus, csak sokkal nagyobb és izgibb a szemében. Harmadsorban egyetértek az elõttem szólókkal: sajátjának tekinti az ágyat.
Vegyél egy nagy virágalátétet, tegyél bele homokot vagy macskaalmot és arra szoktasd rá. Azt meg ne hagyd hogy az engedélyed nélkül felmenjen az ágyra. NEM AZ ÖVÉ A LAKÁS! LEGYÉL TE A "FALKAVEZÉR".

Van egy gyönyörűséges lány akivel nagyon kölcsönös a vonzalom, csak nagyon messze lakik tőlem! Szerintetek működhet a távkapcsolat, de ugy hgy mindig elmegyek hozzá?

Legjobb válasz: Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)

Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
A kérdező hozzászólása: :D , Csak mégis csak 200 km, de szeretem már annyira hgy minden akadályon átlépek :)
Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
Ha valóban úgy van, ahogy mondod ("minden akadályon átlépek"), akkor mûködni fog az. :)
remélem, nekem is hasonló lesz szeptembertõl a problémám :s +200km-er, remélem velem marad (yn) :) , (és neked is szerencsét kívánok!) 19/F
A kérdező hozzászólása: am ti eggyüt vagytok vagy ismerkedtek? :D
200km? Te viccelsz? Nyugi, ez nem távolság! Mi 1200-ról oldottuk meg, mert akartuk. Úgyhogy nó pánik, amíg egy nyelvet beszéltek, nincs probléma. :-)

Van egy hetero barátom, aki állandoan teasel. Miért csinálja ezt? Jól esik neki? Amikor itt van mindig elmegy egy bizonyos pontig, de közli hogy hetero, és hogy tovább nem megy.

ez a bizonyos pont az ölelkezés, és csókban merül ki, de mikor azt hiszem hogy sinen vagyok, és már meggy?z?dtem róla hogy tuti benne van többe is, akkor ez lesz... és mintha még élvezné is. miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem nem meri bevállalni, hogy meleg. CSók közben végiggondolja, hogy ez mivel járna, és inába száll a bátorság. Pedig, ha már smárol veled, akkor tuti, hogy van benne hajlam. Azért ahhoz nagy bátorság kell, hogy ezt valaki felvállalja. Nekem nincs bajom a melegekkel, de az emberek 90%-a ezt nem fogadja el. Fõleg itthon.

Szerintem nem meri bevállalni, hogy meleg. CSók közben végiggondolja, hogy ez mivel járna, és inába száll a bátorság. Pedig, ha már smárol veled, akkor tuti, hogy van benne hajlam. Azért ahhoz nagy bátorság kell, hogy ezt valaki felvállalja. Nekem nincs bajom a melegekkel, de az emberek 90%-a ezt nem fogadja el. Fõleg itthon.
ma 14:45 Angolul tease = csábítani, vágyat felkelteni
Mivan? TEASEL? Ez mit jelent?
:D 1. Tanuljatok már meg magyarul, a rohadt életbe! :D 2. A barátod NEM hetero, mert egy hetero férfi SOHA, tehát ismétlem SOHA nem csókolózna egy másik férfival.
Nekem semmi bajom a bu¿ikkal, köcsögökkel, amíg nem látom õket és nem hallok róluk. Addig nem ölök bu¿it, amíg nem az én seggemre fáj a foga.
szal meleg is vagy meg nem tudsz irni se:D
biszex
"akkor ezek szerint lehet benne hajlam, vagy tényleg csak fél. olyan finomak az ajkai:) " ...vagy csak hülyít téged... Elég fiatal vagy, ha ezt nem veszed észre. Na tudod mikor engedném meg ezt egy "heteró" pasinak.
Egy anonim oldalon minek titkot tartani? Na áruld már el, ne teaselj :P
A kérdező hozzászólása: Az titok;)
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint lehet benne hajlam, vagy tényleg csak fél. olyan finomak az ajkai:)
Szerintem hülyít téged, mert tudja, hogy meleg vagy.
Én most azzal diszkriminállak téged, hogy nem válaszolok.
Valszeg éretlen még a srác, nem áll készen arra, hogy bármi többet is bevállaljon, de ezt nem akarja bevallani, ezért mondja helyette, hogy õ nem is meleg. Meg valszeg valahol élvezi is, hogy "hatalma" van feletted.
A kérdező hozzászólása: Nyilván meleg vagyok, ha elolvasod a kérdést, ez kiderül:)
Akkor az nem hetero. Egy normális fiú nem nyúlkál hozzá másikhoz :o


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!