Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki mindig (2183 db)

Szasztok! Van egy barátnőm .! Aminkor kicsúfolnak (mert van ilyen ) akkor mindig elmegy oda se néz! Tegnap volt a névnapom és annyit sem írt h boldogot! Semmi . Pedig van egy másik barátnője a Mirella és ő neki meg írt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.

Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.
Õ nem a barátod, keress õszinte barátot, aki kiáll melletted!

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.

Nekem van egy samsung mini-m és annak van úgye android és market, , na. Azt szeretném letölteni, első kérdés:fizetős-e? és ha már letöltötem akkor lehet alkalmazásokat letölteni, második kérdés: a, , Pou játék "-aza háziállat az fietős-e vagy nem?

Legjobb válasz: Mit is akarsz letölteni? Mert a Galaxy mini egy androidos telefon, egy androidos telefonon meg alapfelszereltség a Market (már Play áruház). A pou meg teljesen ingyenes.

Mit is akarsz letölteni? Mert a Galaxy mini egy androidos telefon, egy androidos telefonon meg alapfelszereltség a Market (már Play áruház). A pou meg teljesen ingyenes.
A kérdező hozzászólása: köszöntöm csak ennyit akartam tudni:)

Van egy weblapom, mint pl az ikariam. és ha valaki Greasemonkey-al egy scriptet engedélyez saját magánál, akkor én azt visszatudom nézni hogy mit engedélyezett? :$

Legjobb válasz: A megoldás: NEM, hacsak nem látod a gépét. Másik megoldás: írsz egy olyan kódot ami kiszûri az automatizált cselekményeket, vagy a különbözõ oldalra egy felhasználótól gyorsan érkezõ lekérdezéseket. Egy ilyen kód megírása elég macerás. Egyszerûbb ha nézed a szkripteket mint felhasználó, és ha olyant látsz ami nem tetszik, a kódja alapján kiszûröd az oldalról

A megoldás: NEM, hacsak nem látod a gépét. Másik megoldás: írsz egy olyan kódot ami kiszûri az automatizált cselekményeket, vagy a különbözõ oldalra egy felhasználótól gyorsan érkezõ lekérdezéseket. Egy ilyen kód megírása elég macerás. Egyszerûbb ha nézed a szkripteket mint felhasználó, és ha olyant látsz ami nem tetszik, a kódja alapján kiszûröd az oldalról
Mellesleg mi a címe? :P És ha nem tolakodás akkor hogyan csináltad? Mert én is próbálkoztam php-vel de nem igazán az lett ami kellett volna :P

Lányok! Van olyan akinek mindig több orgazmusa van egy alkalommal?

Milyen könnyen szoktatok elmenni?Kb mennyi idõ? Mindig elmentek?

Legjobb válasz: Igen, egy szex során több orgazmusom is van....kezdve az elõjátéktól, ahol már az ujjazás és a nyalás közben is képes vagyok elélvezni, míg az aktus során is akár pár perc elteltével szintén :)

Igen, egy szex során több orgazmusom is van....kezdve az elõjátéktól, ahol már az ujjazás és a nyalás közben is képes vagyok elélvezni, míg az aktus során is akár pár perc elteltével szintén :)
hát az túlzás, h minden szex alkalmával több orgazmusom van, de gyakran elõfordul :)

Van egy gépem minden jól össze van dugva de még is amikor beakarja hozni a win7-et akkor mindig ujra indul miért? De a vinyo is jó mert megnéztem a másik gépbe és tökéletesen megy, de abba nem, ugyan ugy újra indul

konfig

Legjobb válasz: Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.

Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.
Akk csak a táppal van a gond az is jól bevan dugva huzdki meg be mást nemtok keress a googlen vagy youtuben vannak biztos hasonló problémák elõzõ voltam.
Pontosan milyen az a táp? Amiatt is lehet újraindulás ha gagyi. Szoftvere hiba kizárva? Nem lehet hogy csak bedõlt a Win? Újratelepítetted már?
A kérdező hozzászólása: nem gagyi a táp márkás és friss win 7 van rajta
de nehéz lenne leírni a márkáját a tápnak?
A kérdező hozzászólása: Chieftec
A kérdező hozzászólása: ez az hogy minden jól össze van dugva
Processzor hûtõje? az is jó a proci bevan kenve hõgátló kenõccsel vagymivel (fehér)? elõzõ voltam :)

Van egy galaxy minim, amiről ha felrakom gépre a videókat (mp4 fájl) akkor semmi sem játssza le azokat, vagy csak túlexponált képekkel. Miért van ez?

Esetleg lehetne más fájlformátumban is felvenni videót a minivel??Mert így amit felveszek vele azt csak rajta tudom megnézni:/

Legjobb válasz: A Mini QVGA kamerájától ne várj sokat. VLC vagy Media Player Classic-kal próbáltad már lejátszani?

A Mini QVGA kamerájától ne várj sokat. VLC vagy Media Player Classic-kal próbáltad már lejátszani?
A kérdező hozzászólása: Igen, Km-playerel is, sõt próbáltam átkonvertálni aviba, ami sikeres is volt, de aviként is szarul játszotta le..

Üdv. Van egy galaxy mini GT-S5570-es okostelefonom, rootolva van, és ha az SD kártyát particionálom gépen, akkor valami nem oké. mért? Részletek lent

Ezt a műveletet próbáltam megcsinálni (

Legjobb válasz: Ha az egész kártyát partícionáltad akkor lehet az a gond

Ha az egész kártyát partícionáltad akkor lehet az a gond
A kérdező hozzászólása: Lehet, de hogyan lehet úgy megcsinálni hogy nem az egész kártyát particionálom?
Ha valamilyen ext partíciót akarsz létrehozni akkor azt így is megcsinálhatod. http://logout.hu/cikk/lg_gt540_optimus-korlatlan_szorakozas/.. Bár nem értem, hogy 2.2 fölött ennek már mi értelme.
A kérdező hozzászólása: Mert nem engedi átrakni az alkalmazásokat az SD kártyára!
Így már érthetõ. Mondjuk natúrba az ext partíció se fogja megoldani a problémát.
A kérdező hozzászólása: Akkor erre nincs megoldás?
Elvileg a Link2sd-vel ki lehet ezt kerülni és ehhez meg is kell csinálni ezt a particionálást meg rootolni is kell hozzá a telefont. Vagy olyan alkalmazásokat tölt le amelyiket át lehet tenni a kártyára.
A kérdező hozzászólása: Rootolva van a telefon, a link2sd meg azt irja ki hogy nincs meg mind a két partició, perig megcsináltam.

Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom hogy vágjak bele. Mit tehetnék? Egy nagyon jól kinéző lányról van szó akire mindig gondolok.

Egy lányba több éve szerelmes vagyok de nem mertem megszólítani mert amikor közelebb mentem hevesebben dobogott a szívem és zavarba jöttem.Mostanra már feloldódott de a legjobb haverom is rá hajt, hiszen nagyon jól néz ki.Félek nem vagyok neki elég jó.Mostanság egész sokat beszélünk de szinte félek egy igazi kapcsolattól :/.Pedig az egész életemet leélném vele:/.azt sem tudom, hogy a haverom mit szólna hozzá.Hogyan tudnék kezdeményezni?Mondjam meg konkrétan mit érzek?Volt már szerelmes de a másik fél nem szeretett volna belemenni(szerencsére).Hogy és mit tudnák tenni ez ügyben?+félek,hogyha megmondom neki mit érzek és ha ő nem ezt érzi,még a kialakuló barátságunknak is vége:(

Legjobb válasz: Hé, én is pont ebben a helyzetben vAGYok. [email protected] le, hOGY mit mond vagy gondol a haverod, csak a lány a fontos és kész. 14/f

Hé, én is pont ebben a helyzetben vAGYok. [email protected] le, hOGY mit mond vagy gondol a haverod, csak a lány a fontos és kész. 14/f
Szerintem ne vágj bele. Nem esne neki jól.
mennyi idõsek vagytok ti és a csaj? és mennyire erõs a barátság, és a csajjal való viszony?
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok...(most jöhetnek a kommentek hogy huu de fiatal meg stb...de úgy érzem tényleg érzek iránta valamit). A barátságunk kb az, hogy eljárunk korizni meg a felszoktunk menni hozzá a lakásába...de a haveromnak mindig ott kell lenni ami idegesít:/.Sokszor megtudom nevettetni...az ilyen programokon mindig röhög rajtam, ami jól esik nekem.De lécci írjátok le mit tudnék tenni az ügy érdekében mert nem vagyok ebben jártas:(.
te én vagyok, ha nem, jó tudni hogy rajtam kívül másis fél

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!