Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki megmondta, hogy végleg (1 db)

Van egy lány aki megmondta, hogy végleg vége, hogy szerezhetném vissza?

léccike segitsetek h mit etgyek h ujbol a régi kapcsolat legyen?! mivel tudnám kiengesztelni?? el?re is köszike!

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy mi volt az oka, hogy szakított!

Az attól is függ, hogy mi volt az oka, hogy szakított!
Szia! Egyet értek az elõttem szólóval, hogy konkrétan tudni kellene miért is lett vége a kapcsolatnak? Ha vége is lett, miben tudnál te változtatni? Bármi is történt a kapcsolat újrakezdéséhez mindketten kellettek. Ülj le és beszél vele õszintén, és nézd meg, hogyan reagál. HA még mindig akarja, h folytassátok, akkor az ott kiderül. Lehet, hogy jó lesz, lehet hogy rossz. De! Tudni fogod, hogy fölöslegesen futod-e a köröket v sem? Szerintem egy pasi/csaj nem ér annyit, h a másikat elszalaszd. Remélem, tudtam segíteni! Üdv.: Enikõ
én is voltam már hasonló szituba csak akk én szakítottam és vissza akartam szerezni azt a fiút, bármivel próbálkoztam nem tudtam vissza szerezni mert azt mondta h elvesztettenm a bizalmát:( próbálj vele beszélni, add tuttára h róla szól az életed és h nélküle semmi vagy. lepd meg valami ajándékal vagy akar csak egy kertbõl szakított virággal!de ha mégsem jönne össze akk kitartást kívánok neked az elkövetkezendõ hónapokra mert szörnyû lesz(tapasztalatból mondom)
A kérdező hozzászólása: hát azt mondta h nem foglalkoztam vele eleget:S de pedig már ugy bánom:S lécc adjatok vmi jo tanácsot amivel ki tudnám engesztelni:$
Szerintem egy kis törõdéssel és odafigyeléssel még visszakaphatod! Csak lássa azt, hogy tényleg igazán akarod!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van meg nala eselyem?

Egy fiunak bevallottam, hogymit erzek iranta. Irta, hogy semmi baj, megert..meghogy kedves vagyok, szep stb. Azt irtam, hogy nem haragszok meg, ha neki mas kell. Majd erre azt valaszolta, hogy neki senki nem kell egyenlore..

Direkt mondta, vagy meg van nala eselyem?? (Uzibe, aki ir, kuldhetek neki magamrol kepet, mert szerintem ronda vagyk..ezert utasitott vissza:( )

7

Magadra ismersz valamiben az alábbi angol nyelvű kis videóban?

Vagy ismerős egy-egy helyzet más szemszögből?

A Relationship in 5 Minutes by Court Dunn

4

Mit tennétek a helyemben? Kellemetlen szitu?

Tipikus női dolgot fogok elétek tárni. Van egy srác akit régebb óta ismerek jó barátok vagyunk emellett legutóbb össze is gabalyodtunk picit. Kicsit olyan se veled se nélküled dolog. Én akarnám a kapcsolatot ő fél tőle, nem tudom mit veszíthetnénk lényegtelen. Mostanában tök hideg velem és ez eléggé bánt. A másik férfiú a fent említett legjobb barátja teljesen az ellentéte. Megdicsér ha csinos vagyok, repes az örömtől ha adok a sütimből, kap az alkalmon ha összefuthatunk. Tényleg egy kedves srác, vele nem volt semmi mert amíg magamban nem tisztázom a dolgokat nem akarok keverni... De én sajnos most az elsőért vagyok oda és nem tudom mit csináljak mindketten kedvelnek valamilyen szinten.
19/L

13

Így valaki lehet szerelmes?

Ha interneten keresztül beszélgettek és képet lát rólad? Nekem 2 ember szerelmet vallott és csak képekről látott engem és csak beszélgettünk. Így szerelembe lehet esni? :O

5

Nálatok ki irányít a szexben?

Nálunk a párom, és szerinte ez a normális. Ennyire patriarchális lenne a világ?

9

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem.

Kort fémjelezni!

8

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!