Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki megmondta, hogy végleg (1 db)

Van egy lány aki megmondta, hogy végleg vége, hogy szerezhetném vissza?

léccike segitsetek h mit etgyek h ujbol a régi kapcsolat legyen?! mivel tudnám kiengesztelni?? el?re is köszike!

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy mi volt az oka, hogy szakított!

Az attól is függ, hogy mi volt az oka, hogy szakított!
Szia! Egyet értek az elõttem szólóval, hogy konkrétan tudni kellene miért is lett vége a kapcsolatnak? Ha vége is lett, miben tudnál te változtatni? Bármi is történt a kapcsolat újrakezdéséhez mindketten kellettek. Ülj le és beszél vele õszintén, és nézd meg, hogyan reagál. HA még mindig akarja, h folytassátok, akkor az ott kiderül. Lehet, hogy jó lesz, lehet hogy rossz. De! Tudni fogod, hogy fölöslegesen futod-e a köröket v sem? Szerintem egy pasi/csaj nem ér annyit, h a másikat elszalaszd. Remélem, tudtam segíteni! Üdv.: Enikõ
én is voltam már hasonló szituba csak akk én szakítottam és vissza akartam szerezni azt a fiút, bármivel próbálkoztam nem tudtam vissza szerezni mert azt mondta h elvesztettenm a bizalmát:( próbálj vele beszélni, add tuttára h róla szól az életed és h nélküle semmi vagy. lepd meg valami ajándékal vagy akar csak egy kertbõl szakított virággal!de ha mégsem jönne össze akk kitartást kívánok neked az elkövetkezendõ hónapokra mert szörnyû lesz(tapasztalatból mondom)
A kérdező hozzászólása: hát azt mondta h nem foglalkoztam vele eleget:S de pedig már ugy bánom:S lécc adjatok vmi jo tanácsot amivel ki tudnám engesztelni:$
Szerintem egy kis törõdéssel és odafigyeléssel még visszakaphatod! Csak lássa azt, hogy tényleg igazán akarod!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

El fog hagyni ha kevesebb idönk lesz egymásra?

Egy éve van egy barátom, akivel eddig is keveset tudtunk találkozni a munkáink miatt. Nehezen tudtunk egyeztetni de valahogy csak sikerült. Most viszont megváltoztatták a beosztásom és ami eddig fix szabadidö volt mindkettönknek az most már nem lesz. Én reggeltöl estig fogok dolgozni, heti 6 napot. Félek hogy nem fogjuk tudni összehangolni a munkáinkat, és a szokottnál is kevesebb idö fog egymásra jutni. Így is van hogy hetente-kéthetente tudunk találkozni. Most igen félek attól hogy el fog hagyni idövel a kevés találkozás miatt. Hogyan lesz ezután?

6

Megirtam egy srácnak, hogy már nem birom ezt a feszültséget. Hülyeséget csináltam? Jobb lett egyszerüen lelépni?

Nem járunk, nem történt köztünk semmi, de ő többször közeledett, aztán meg nem lép. Persze egyszer én is elszurtam.
Olyan rég óta várok rá, és szerelmes vagyok, mostmár úgy éreztem nem birom tovább.
Ezért olyat tettem, amit ezelőtt még sose,
írtam neki és megkérdeztem, hogyan értsem a viselkedését, s, hogy én már ezt nem birom.. Úgy érzem, nagy hülyeséget csináltam. Mert ezzel már teljesen megaláztam magam, és mivel nagyon sokszor találkozunk, magamat nagyon kellemetlen helyzetbe hoztam és őt is. Nem gondoljátok? Várom, hogy válaszoljon de nem irt semmit. Mit is lehet erre mondani.?

4

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

30

Volt van egy, egy éves párkapcsolatom egy lánnyal aki nemrég megcsalt, (annyira részeg volt hogy nem is emlékszik rá. ) De én még mindig szeretem és ö is akar engem . Szerintetek most mit tegyek?

6

Szerintetek is van családja?

Kb egy hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, de sajnos a második hét után rájöttem,hogy kicsit zűrös.
Munka után majdnem minden nap találkozunk,találunk közös programot, de esténként mindig haza kell mennie,mert valami fontos dolga akad.... Hétvégente ha hívom,akkor sosem veszi fel a telefont. Hétfőre pedig kitalál valami hazugságot, amit én nem hiszek el, de ezt egyenlőre nem hangoztatom neki. Szerintem nős, vagy élettársa van és miatta nem tűnik el folyton. Csak értelmes válaszokat várok!!!!

7

Össze szeretnék jönni egy lánnyal, de az apja pap. Mit csináljak?

Még mielőtt poént űztök belőle, az eset, komoly! :)

14

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtöknek kicsi a melle? Mennyire befolyásolja ez a kapcsolatotokat? 18/L

13

Hogy oldódjak fel?

Van egy fiú akivel most alakulóban van a dolog de nem tudok feloldódni amikor velevagyok és beszelgetni vele meg ilyenek csak nehezen.. mit tehetnék hogy ez megváltozzon? segítség!!

9

Csak barátkozni akar?

Nagyon tetszik nekem egy osztálytársam, 19/f vagyok viszont még pár évig egy osztályban leszünk, egy harmadik személytől megtudtam hogy ő csak barátkozni akar velem, "jó barátja vagyok". A lánnyal egész nap együtt lógok stb. elég jól megértjük egymást, viszont nem akarok mindent elrontani azzal hogy bevallom neki hogy szeretem...Szerintetek idővel az ilyenből kialakulhat valami vagy mit tanácsoltok? Mégis beszélnem kéne vele?

3

Mit csináljak? A barátnőm olyan fiúba szerelmes aki már dobott csajt azért mert nem feküdt le vele nem tudom, hogy elmondjam e a barátnőmnek?

A lány 13 és a fiú 16

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!