Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki idősebb nálam 4 (6 db)

Van egy srác, aki idősebb nálam 4 évvel, és én teljesen belezúgtam, de nem tudom hogy tetszek e neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor

Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor
Még az Sms is szóba jöhet. Miért ne lehetne tõle megkérdezni. VAn veszteni valód? Szerintem nincs. Ha kinevet , kibeszél...stb, akkor tudod, hogy kár volt belezúgni. Ha bejössz neki, az is kiderül. Ha hezitál, van idõd megkedveltetni magad. Légy bátor, kezdeményezz!!
Szerintem írjál neki e-mailben valami szép idézetet. Én ezt tettem. Valamit csak ír majd vissza.

Van egy fiú, aki tetszik, de 4 évvel idősebb nálam. Bele vagyok bolondulva. Nem tudom, érdeklem-e, de már smároltunk és nagyon jó volt és én nagyon szeretem. Szeretném, ha komolyabb is lehetne. Szerintem neki a korkülönbséggel van gondja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! a 4 ev az nem sok,az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta,azzal nem vesztesz semmit,lehet o se mer hozzad kozeledni,lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!

Szia! a 4 ev az nem sok, az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta, azzal nem vesztesz semmit, lehet o se mer hozzad kozeledni, lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!
miután smároltatok néhány napra rá nem kérdezted meg h miért tette h mit szertne tõled?? ha te nagyon fiatal vagy akkor lehet h aztért zavarja a korkülönbség jo lenne tudni hány éves vagy
semmit..ne fuss olyan szeker utan ami ele lo van kotve.. :-)
semmit.
Felejtsd el, lángészkém....
felejtsd el
A kérdező hozzászólása: Ja. Igen azon vagyok hogy felejtsem el de nem olyan könnyû.


Hárem
Jelentkezzetek a Szulejmán 2. évadjába szereplõnek.
Egyikõtöket sem szereti igazán, mucika...Szegény barátnõt átveri, téged meg hülyít, mert lyuknak elmész te is.
Ez nem igy mûködik.Az érzelmek dominálnak a fiuknál is . A többi már csak plusz lehet .
Hát ember válogatja :) Én a vékonyabb lányokat szeretem , formás mell fenék de jelenpillanatban egy husisabb csaj jön be ! Kinek mi áll jól :)
A kérdező hozzászólása: hát jó! xD
Nem akarlak megbántani, de az 51 kg az még mindig nem túl sok :/
A kérdező hozzászólása: xDD háát bárcsak találnék egy olyan fiút aki elfogadna úgy ahogy vagyok...és egyszer az életben azt érezhetném hogy igen én is lehetek csinos és a fiúknak nem csak a deszkák tetszenek :)
Szerintem szeretink az olyan lányokat, akiken szépek a kerek formák, de ha a kisugárzásod még rádob egy lapáttal, akkor csorog a nyáluk... :)
A kérdező hozzászólása: köszi aranyos vagy!! :)
nekem abszolut megfelelnel, a magasag es tomek is OK nincs semmi baj vele :)
A kérdező hozzászólása: nem nem híznék meg egy mert akárhogy is szeretne a fiú 100 kilósan.látni nem lennék boldog. Köszi a választ megértettem amire céloztál.
az megfelelõ, ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen mozogsz, és annyi kiló vagy, amennyi. a fiúk meg mind másmilyen lányokat szeretnek. "gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :) " lehet hogy van, csak az egyik a ducit szereti, a másik a vékonyat, a harmadik a magasat, a negyedik az alacsonyt... ha a fiúk a 100 kilósakat szeretnék, akkor képes lennél meghízni értük?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
igen, a fiúk nem a csontkollekcióket kedvelik
Van is, de mindenkinek más és más... :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi :) csak gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

Miért van az, hogy ha én egyszer szerelmes vagyok akkor mindig egy nálam 2, 3, 4 vagy 5 évvel idősebb srácba? Valahogy vonzódom hozzájuk:| Mit kéne tennem? Vagy ez normális?

ez már régióta így van nálam :| amugy 14/L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem érnek késõbb a fiúk, azért vonzó egy idõsebb pasi nektek mert a 20on éveseknek általában már van kocsija meg dolgozik, egy veled egykorú meg ugye nem ilyen "menõ" 21f

Egyáltalán nem érnek késõbb a fiúk, azért vonzó egy idõsebb pasi nektek mert a 20on éveseknek általában már van kocsija meg dolgozik, egy veled egykorú meg ugye nem ilyen "menõ" 21f
Az okát én sem értem, de nálam is így van ez. De szerintem kb mindenkinél. Elvégre, az a jó, ha a pasi az idõs, a felelõsségteljes, a védelmezõ, az erõs... És egyáltalán nem az a lényeg, hogy munkája meg pénze meg autója legyen. Az én barátom 3 évvel idõsebb nálam, oké, hogy autója van, de ezen kívül nem sok. Az csak praktikus, nem azért tartom vonzónak... De egy nálam fiatalabb srácra nem gerjednék, az tuti. Még azokkal is problémám van egy kicsit, akik velem egykorúak. De lehet, ez már csak ilyen csajdili... 18/L
Persze, hogy normális :) A korodbeli fiúk éretlenek, jó hogy az idõsebbek jobban bejönnek.És ez nem baj, a legtöbb nõ így van ezzel!:) Nekem is 6 évvel idõsebb barátom van és megértjük egymást, mert a fiúk sokkal késõbb érnek, egy velem egyidõs fiúval nem tudnék így elleni, mint vele. :) 17/L
basszus te is SP rabja lettél? xD
A kérdező hozzászólása: fuuuj. xd dehogyis. ha az utolsó "férfi" lenne akkorse:D
Miért hiszed azt, hogy egy nálad 3 évvel idõsebb szóba se állna veled? Mellesleg, ami azt illeti, én úgy vélem, 14 évesen még nem lehetsz igazán szerelmes. Pláne, ha mondod, hogy MINDIG, MIKOR szerelmes vagy. Ugye, ez arra utal, hogy több eset volt. És gondolom, ezek az esetek nem tartottak tovább pár hónapnál, mindig jött valaki, aki jobb az elõzõnél... Én is voltam 14, és bizony, nálam valahogy így mûködött ez. Ezt csak azért mondom, hogy ne ess kétségbe ez miatt, mert mikor igazán jön a nagy durranás, akkorra már érettebb leszel, mind testileg, mind lelkileg, és azok a pasik, akik összeillenek majd veled- és higgy nekem, ezek mind idõsebbek lesznek nálad-, azok majd jelentkeznek, és nem csak egyirányú lesz a rajongás.
A kérdező hozzászólása: utolsóó. hát nem volt annyi eset maximum 3x voltam igazán szerelmes:| de én meg egy 17-16 éves fiúú?:/ ááh..
Mivel a lányok és a fiúk egyformán érnek, ezért neked a korodbeli fiúkkal kéne foglalkoznod. Én biztos, hogy nem akarok egy 14 éves lánytól semmit. Túl éretlen hozzám. Amúgy igen, sok sokkal idõsebb fiú jön össze ilyen fiatal lányokkal, de leginkább azért, mert azok a lányok könnyen kaphatóak, könnyû megszerezni õket. Vagy csak szexet, könnyû kapcsolatot akarnak. 18/F
A kérdező hozzászólása: hát, ugyanolyan jól eltudok beszélgetni vele mint bárki mással.. nagyon sok közös témánk van, imádok beszélgetni vele.. a legszarabb napomon is felvidít.. végtelenül megbízom benne és õ is bennem. Mindent meg tudok vele beszélni, amit mással nem.. ha ez csaak egy 'olyan semmi' kapcsolat akkor valaki szurjon oldalba hogy ébredjek fel....
A kérdező hozzászólása: de egyszerûbb : msn-> [email protected] éscsá:)
A kérdező hozzászólása: hátjó
Írj privátot és megtudod :D De amúgy annyinak nézek ki kb amennyi vagyok. 17/f
A kérdező hozzászólása: 17:43-as akkor gondolom nem csak én vagyok így ezzel. csak az a kár, hogy velem soha nemfog szóbaállni egy 3évvel idõsebb fiú:)
A kérdező hozzászólása: 17:35-ös hát nemtudom te hogynézelki xd mert én egyáltalán nem 14nek nézek ki.. olyan 15-16nak:)
A kérdező hozzászólása: 17:30-as õ még 19 éves és egyáltalán nem dolgozik.. ha egy idõsebb fiút szeretek akkor nem a pénz, a ház és a kocsi miatt szeretem.. hanem mert amikor vele vagyok érzem a pillangókat és felszabadult vagyok.
Most tökre kíváncsi lettem, hozzám is fiatal lennél-e :D Mert ugye egyes 14 évesek még tiszta gyerekek, mások meg kész nõk, ez már csak így van... 17/f
A kérdező hozzászólása: köszi neked. csak az a baj, hogy én még túl fiatal vagyok egy 19 éves fiúhoz. és kétlem, hogy lehetne bármi is:/ de párévalatt meg megõrülnék..
én is az idõsebbeket szeretem ^^ :D 14/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!