Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki idősebb (142 db)

Ha egy viszonylag jól kinéző értelmes csaj együtt van egy kicsit idősebb lerobbantabb csávóval aki keres havi 3-400 ezret az véletlen?

Legjobb válasz: azért nagyon szomorú lennék, ha ez a kereset már annak számítana, hogy csak a pénzéért van vele. ennyi pénzbõl azért még nehéz tejben-vajban füröszteni a csajt. Jó, biztonságban lehet tartani - mindig lesz a feje felett fedél, stb. Persze lehet, hogy ez is elég....

azért nagyon szomorú lennék, ha ez a kereset már annak számítana, hogy csak a pénzéért van vele. ennyi pénzbõl azért még nehéz tejben-vajban füröszteni a csajt. Jó, biztonságban lehet tartani - mindig lesz a feje felett fedél, stb. Persze lehet, hogy ez is elég....
Még az is lehet, hogy szeretik egymást. Miért szerinted egy viszonylag jól kinézõ csaj csak viszonylag jól kinézõ faszit szerethet? Hát nagyon nem!
Azért kiegészíteném a kérdésedet: "Ha egy SZERINTED viszonylag jól kinézõ SZERINTED értelmes csaj együtt van egy kicsit SZERINTED idõsebb SZERINTED lerobbantabb csávóval aki keres havi 3-400 ezret az véletlen?" Az ilyen kérdések 90% csak a savanyú a szõlõ esete, amikor a kiszemelt nem a kérdezõt választotta, vagy egyáltalán kevésbé sikeres a párkeresésben - valószínûleg nem azért mert csóró, csak azért mert ilyeneken agyal.
Nem véletlen!
Dehogy az.Ismerõs az eset.Szerintem az egyik volt sulitárs anyukája se feküdt volna alá a gyerekei apjának, ha mondjuk olyan állása lenne, ami nem hoz milliókat a konyhára, sõt, rá se nézett volna.
SZERELEM elsõ látásra!... CSEREGUMI -t õ állja ... FEKETÉN is vállalja... Bármit adnék Érted. : )
Nem minden nõt az anyagiak vonzanak!!! Én is anno rosszul döntöttem a férjem akivel több mint 10éve élek olyan mint egy kisfiú-nekem jobban bejönne egy idõsebb tapasztaltabb (és nem pénz miatt!!!) férfi. Elég rosz a kapcsolatunk sokat vitázik velem állandóan ingerült-tiszta életunt és érzem én is kezdek az lenni mellette :( (30N)
Egy ilyen ostoba felszínes kérdés feltevése nem vall túl érett személyiségre. A "lerobbant csávó" ezerszer értelmesebb lehet nálad. Azért járnak az értelmes lányok velük, tudod?
A kérdező hozzászólása: az, hogy valaki lenyugodott-e az nem korfüggõ, inkább felfogás nyünyüke
Biztos pont azért szereti a lány, mert van élettapasztalata, lenyugodott, nem olyan nyünyüke mint akinek megfordul ilyen kérdés a fejében.
A kérdező hozzászólása: hengerfejes, gyújtáshibás, kilyukadt a kereke, meg sincs mind a 4!!! :D :D :D egyszerûen csak látszik, hogy megviselte az élet, illetve eljárt felette az idõ
A lerobbanó az mit jelent ? Rozsdás a kasznija? Féltengelyes? Eszi az olajat? Forr a viz állandóan?
Sosem tudhatod, hogy ki miért van együtt valakivel!
A 10:27-es válaszolóval nagyon egyetértek. Mellesleg kevés az információ. Mi van, ha az "idõsebb, lerobbantabb csávó" esetleg agyban, figyelmességben, kedvességben, életvitelben messze felülmúlja a lány korosztályához tartozó szupersrácokat? Netán szerelmesek egymásba?
A kérdező hozzászólása: hát a mai világban itt Magyarországon én kiválónak mondanám
Jó, persze amirõl beszéltem, az már olyan, hogy a nõ egy legalább apja korú nõhöz ment, aki kb. Wayne Rooney kaliberû, ráadásul egy erõszakos állat, ami a gyerekeiket illeti.Itt már kétlem, hogy érdek nélküli kapcsolatról van szó.

Ha van két fiú aki tetszik az egyik sokkal idősebb a másik csak pár évvel, de az idősebbik jobban tetszik. Melyiket választanád?

Legjobb válasz: Azt amelyik jobban tetszik. Bár az sem mindegy, hogy mekkora a korkülönbség, na meg h mennyire jófej, mennyire értitek meg egymást, érdeklõdési körötök melyikõjükkel egyezik jobban stb..

Azt amelyik jobban tetszik. Bár az sem mindegy, hogy mekkora a korkülönbség, na meg h mennyire jófej, mennyire értitek meg egymást, érdeklõdési körötök melyikõjükkel egyezik jobban stb..
Azt, amelyik ismerkedés után megfelelõnek bizonyul.
#2-nél a pont talán. :) A kor nem számít, ha csak nem nagyon szélsõséges, extrém különbségrõl van szó. 4-5 év, igazán semmi. De még 10 sem. (ha csak nem 12-14 éves a fiatalabbik fél)
A kérdező hozzászólása: Hát amelyik jobban tetszik az 17 évvel idõsebb amelyik kevésbé az csak 8.
Tyû ha. :D Hát sok sikert. De azért 17 év lehet sok is. Fõleg idõsebb korotokban. Átgondolandó, gyakorlatias szempontok alapján. De a te dolgod.

Van egy fiú az osztályunkban, aki folyamatosan szivat, mert idősebb nálam meg mert szemüveges vagyok. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Sok mindent tehetsz (pl. visszaszolsz), de szerintem a legokosabb, ha nem csinalsz semmit. Szo szerint. Levegonek nezni, ha ker valamit, figyelmen kivul hagyni. Hidd el, latja rajtad, hogy zavar amit csinal, ezert csinalja. Ugyhogy ne is figyelj ra, majd megunja. Azt esetleg meg kozolheted vele, hogy ahhoz kepest, hogy o az idosebb, irto gyerekesen viselkedik. Szerintem erre visszavenne az arcabol.

Sok mindent tehetsz (pl. visszaszolsz), de szerintem a legokosabb, ha nem csinalsz semmit. Szo szerint. Levegonek nezni, ha ker valamit, figyelmen kivul hagyni. Hidd el, latja rajtad, hogy zavar amit csinal, ezert csinalja. Ugyhogy ne is figyelj ra, majd megunja. Azt esetleg meg kozolheted vele, hogy ahhoz kepest, hogy o az idosebb, irto gyerekesen viselkedik. Szerintem erre visszavenne az arcabol.
Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem a legcélravezetõbb, ha félrehívod és megkérdezed tõle, hogy mi az igazi problémája veled. Ha picit is értelmes megtudjátok beszélni, ha nem utána még mindig nézheted levegõnek. Sok sikert!
Nekem is volt szemüvegem, de nem hordtam pár hét után. Ennek eredménye, hogy nem romlott tovább...Eltelt húsz év azóta. Az ilyen kiközösítõ viselkedés hatására csak csökken az önbizalom, ami évek múltán már visszafordíthatatlan. Jusson el a tudatodig, hogy nem szemüveggel születtél, hanem megromlott a látásod. Fordíts figyelmet a sportra, fontos a jó fizikum, valamint trendi legyen az öltözködésed. Ha valaki nyeszlett, anyu öltözteti, azt az ellenkezõ nem is el fogja kerülni. És ne ülj állandóan a gép elõtt :-)
Csinálj ugy mint ha meg sem hallanád, ne figyelj rá oda.. akkor egy idõ után megunja és abbahagyja. Ha látja h idegesít téged akkor meg még jobban csinálja.. szóval szarj a fejére. Vagy haverkodj vmi kemény gyerekekkel akik majd jól befenyítik . hehe
Tanulj és fejleszd magad. Amikor tizen-x év múlva sikeres orvos, mérnök, ügyvéd, stb. leszel, õ meg csak a kocsmában ül, akkor már nem lesz min élcelõdni. Ha õ is az említettek egyike lesz, akkor meg egy jót röhögtök az egészen és megisztok együtt egy korsó sört és megmutatja majd a saját szemüvegét neked. Ha ez sem, akkor meg tahó és szard le, úgysem látod a suli után többet.
Szard le.
Hordj kontaktlencsét!


Van egy csaj aki tetszik egy évvel idösebb nálam ez nem is lenne gond de van egy másik csávó akinek szintén tetszik?

elèg kemèny gyerek úgyhogy ha elkezdenèk flörtölni a csajjal ès megtudnà tutira laposra verne mit csinàljak? Amugy 14 vagyok

Legjobb válasz: Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F

Ne legyél már nyuszi, nem majd azért hagyod azt a csajt, mert van egy másik srác aki sokkal erõsebb nálad és neki is tetszik.. És ha belegondolok téged választ, hogy fogod megvédeni? LEGYÉL TÖKÖS és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy.. 17F

Van egy nálam 2 évvel idősebb fiú, akibe szerelmes vagyok, de ő ezt nem tudja? (lent)

Úgy kezdődött, hogy facebookon beszélgettünk.(ezért nem kérek kritikát a facebook utáloktól) Beszélő viszonyba voltunk face-n, de élőben, csak köszönő viszonyban..nemtudom, hogy mit tegyek nagyon szerelmes vagyok belé, de el nem fogom neki mondani, mert már sok barátságom ment így tönkre. Szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudhatnám meg, hogy neki bejövök e?? 14/L

Legjobb válasz: Kérdezz tõle olyan dolgokat, hogy mi tetszik egy nõben neki. Ha esetleg te is ilyen lennél akkor te is tetszenél neki. Ezekre csak fog valamit válaszolni. Mikor megkérdezi, hogy miért kérdezed, mond neki, hogy kíváncsi vagy a véleményére, csak ennyi. Ha más értékeket keres egy nõben mint ami neked van akkor veszett dolog, ne próbálj meg olyan lenni amit õ szeret, légy önmagad és tarts ki az elveid mellett.

Kérdezz tõle olyan dolgokat, hogy mi tetszik egy nõben neki. Ha esetleg te is ilyen lennél akkor te is tetszenél neki. Ezekre csak fog valamit válaszolni. Mikor megkérdezi, hogy miért kérdezed, mond neki, hogy kíváncsi vagy a véleményére, csak ennyi. Ha más értékeket keres egy nõben mint ami neked van akkor veszett dolog, ne próbálj meg olyan lenni amit õ szeret, légy önmagad és tarts ki az elveid mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom..:)

Van egy 2 3 évvel idősebb csaj akivel szoktam beszélgetni facebookon mivel most ballagott el . Van amikor vissza ír akkor tök jól el beszélgetünk de van amikor nem és írja h látta és kész . Szerintetek miért csinálja ezt? 16/F

Legjobb válasz: Azért sajnos,mert nem érdekled!Néha úgy gondolja,hogy dob Neked egy kis alamizsnát,azzal a pár sorral,vagy éppen olyan napja van,hogy mással nem beszélt aznap,így azért ír Neked.Egyértelmû számára szerintem,hogy odavagy érte,ezért nem érdekled,meg persze azért,mert fiatalabb vagy.Ami nem lesz baj késõnn,mert a férjem is fiatalabb nálam 3 évvel,de ezeknél a mai lánykáknál még ciki. Egyszerû ha a tudomására adod ,ha szeretnél tõle valamit ,mert ez csak ki fog készíteni ez az állapot.Már most is örlõdsz! Derítsd ki mi van,és lépj túl!

Azért sajnos, mert nem érdekled!Néha úgy gondolja, hogy dob Neked egy kis alamizsnát, azzal a pár sorral, vagy éppen olyan napja van, hogy mással nem beszélt aznap, így azért ír Neked.Egyértelmû számára szerintem, hogy odavagy érte, ezért nem érdekled, meg persze azért, mert fiatalabb vagy.Ami nem lesz baj késõnn, mert a férjem is fiatalabb nálam 3 évvel, de ezeknél a mai lánykáknál még ciki. Egyszerû ha a tudomására adod , ha szeretnél tõle valamit , mert ez csak ki fog készíteni ez az állapot.Már most is örlõdsz! Derítsd ki mi van, és lépj túl!

Van egy srác, aki idősebb nálam 4 évvel, és én teljesen belezúgtam, de nem tudom hogy tetszek e neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor

Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor
Még az Sms is szóba jöhet. Miért ne lehetne tõle megkérdezni. VAn veszteni valód? Szerintem nincs. Ha kinevet , kibeszél...stb, akkor tudod, hogy kár volt belezúgni. Ha bejössz neki, az is kiderül. Ha hezitál, van idõd megkedveltetni magad. Légy bátor, kezdeményezz!!
Szerintem írjál neki e-mailben valami szép idézetet. Én ezt tettem. Valamit csak ír majd vissza.

Van egy lány, aki fiatalabb mindenkinél és van egy csoport akik idősebbek (az én korosztályom). Ez a lány nem akar oda jönni a többiekhez. A többiek és én is azt akarjuk, hogy velük is legyek, de a lány rám van tapadva. Mit csináljak?

A többiek nem bírják ezt a lányt, mert nagyon gyerekesen viselkedik. Mondtam már a lánynak, hogy alkalmazkodjon, de nem akar.De a többiekkel is akarok lenni a szünetben.

Legjobb válasz: Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.

Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!! Az osztálytársam. Lány vagyok. Múltkor egyedül hagytuk 1 órán keresztül és elmentünk, utána nagyon be volt sértõdve, de most megint rám van tapadva. Majd valahogy megoldom. Még egyszer köszi!!!

Van egy srác aki tetszik de 2 évvel idősebb barátnője van. Mit csináljak? :O

De amúgy ma azt mondta hogy bejövök neki(=

Legjobb válasz: Mi az, hogy mit csinálj? Barátnõje van, felejtsd el! Keress olyat, aki szabad. Ne akard mások kapcsolatát tönkre tenni, neked sem esne jól. Az pedig rég rossz duma, hogy "rossz a kapcslatom, majd szakítok" (ha esetleg már ilyesmivel is elõhozakodott. Ha tényleg bejösz neki, és majd egyszer vége lesz a kapcsolatának (már ha vége lesz), akkor startolj rá... addig felejtõs.

Mi az, hogy mit csinálj? Barátnõje van, felejtsd el! Keress olyat, aki szabad. Ne akard mások kapcsolatát tönkre tenni, neked sem esne jól. Az pedig rég rossz duma, hogy "rossz a kapcslatom, majd szakítok" (ha esetleg már ilyesmivel is elõhozakodott. Ha tényleg bejösz neki, és majd egyszer vége lesz a kapcsolatának (már ha vége lesz), akkor startolj rá... addig felejtõs.
A kérdező hozzászólása: okxy köszi=(=)
A kérdező hozzászólása: de más választásom nincs?

Van egy lány aki nagyon tetszik (egy évvel idősebb mint én) de neki nem tetszem, csak barátként néz rám Mit tegyek?

Már elmondtam neki hogy tetszik de csak barátságot akar mit tegyek h összejöjjünk? milyen praktikák vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.

Az elsõ bökkenõ már ott kezdõdik, hogy idõsebb nálad. a legtöbb lány nem szeretne kisebb fiúval járni... amúgy ha egy kicsit is bejössz neki azt a féltékenységgel ki lehet hozni. PL: legyél vele ridegebb, mintha tényleg csak haver lenne. Aztán valami csajjal flörtölj elõtte, és ha látod rajta, hogy ingerültebb vagy nem tetszik neki... akkor érdemes nála próbálkozni, de ha nem... akkor keress egy másik lányt. Én ezt javaslom.
Hát haver, ne haragudj, arra a napra ezt írta meg a horoszkóp, de ha azt mondta, hogy nem, szerintem az elég érthetõ volt.Egy jó tanács felejtsd el és keres, másikat helyette, mielõtt olyan dolgokat mûvelsz, amivel még a barátságot is tönkreteszed, aztán akkor meg abba fogsz bele "halni", hogy nem is szól hozzád!
Semmit.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem jósolok neked sok jót. Ha egy lány azt mondja, hogy csak barátságot akar, az a következõt jelenti magyarra lefordítva: "Férfiként egyáltalán nem jössz be nekem, de mivel jófej vagy, ezért lehetünk barátok." Az ilyen lányok rád gyakran nem is tekintenek férfiként, és ugye innentõl egyértelmûen tök esélytelen a dolog. A másik kedvenc szavajárásuk: "A barátság mindennél többet ér, és nem akarom elrontani a barátságunkat!" Na hát ez is olyan ordas nagy hazugság, mint a ház. Mert aztán az a mindennél fontosabb barátság ló[email protected] se fog érni, ha lesz egy pasija, mert természetesen akkor mindig vele lesz, az a "mindennél fontosabb barát" pedig örülhet, ha nagy ritkán egyszer látja a lányt. Nem tudom, hogy te megkaptad-e ezt a "ne rontsuk el a barátságunkat" dumát, de ha volt, akkor tuti teljesen esélytelen a dolog. De ha nem volt, akkor is csak nagyon minimális esélyeid vannak, ami gyakorlatilag szintén nulla.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!