Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki elmondása szerint nagyon (2 db)

Van egy fiú aki elmondása szerint nagyon szeret de nekem ő nem tetszik és ezt tegnap a tudtára adtam. A haverjának viszont tetszem és nekem is a haverja, mikor ezt megtudta teljesen kiborult és engem hibáztat amiért ő nem tetszik nekem. Mit tegyek?

Amikor megmondtam neki, hogy nem tetszik egyáltalán nem voltam bunkó, s?t.....

Legjobb válasz: Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont,akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)

Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont, akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)
nekem is volt ilyen esetem, a fiu megertette szerencsere h vele nem tudok boldog lenni, es idovel orult annak h boldognak lat...belenyugszik, nincs mas valasztasa...

Van egy osztálytársam, aki nagyon bejön, tavaly tudattam vele, hogy mit érzek, eluasított. Mások elmondása szerint is, szeríntem is tetszem neki most. Mi tévö legyek?

Tavaly arra hivatkozott, hogy osztálytársak vagyunk, de akkor még valószínüleg egyáltalán nem tetszettem neki.

Legjobb válasz: Ja és hihetetlenül félénk..

A kérdező hozzászólása: Ja és hihetetlenül félénk..
de szeretem ezt a : "osztálytársak vagyunk" indokot.. ennyi erõvel "nem járok veled mert sajna mindketten emberek vagyunk és én nem járok emberrel :S túl közel van hozzám :S" Ez egy olyan szar indok... Hát ha bosszút akarsz álni akk menny oda kérdezd meg és ha aszondja hogy igen akar akk mond meg hogy "az gáz, mert én nem járok oszt társal xD" Nézne egy nagyot tuti :D De haa akarsz vele valamit akkor menj oda, beszélgess vele, legyél vele és egy idõ után fel fog tûnni ha tetszel neki.
Lätom barätom a tapsztalat es az izmok melle tököt nem szereztel :DDDD Öcsem a ferfinak az a dolga, hogy odamennyen. Az a csaj sosem fog odamenni hozzäd erre ciänt is ehetsz. Mit veszitel ? Max elküld megint a picsäba. De te megprobältad, bätor voltäl, nem erdekelt se isten sem ember. Ezt csinaljak a ferfiak. Nem felünk a pofara esestöl. Szedd össze magad, legy ferfi. MEg amugy is egy izomällat vagy xD
A kérdező hozzászólása: 1# Nem az a baj, hogy nem tudom, hogy mit érez. 2# :D csak az a bajom, hogy én már elmondtam neki mindenet, elkéne érnem, hogy ö is tegyen valamit ha megint elküldene, már nagyon gáz lenne, mintha nem értettem volna meg elsöre
Mennyi nöd volt mar neked? A nöknel 1. nem = meg gondolkodom, nem tudom. 2.nem = talän. 3.nem =ekkor elkezdhetsz gondolkodni azon vajon tenyleg tetszel e neki, de azert meg utoljara !!! DE mondok meg valamit. A nök a kitarto pasikat szeretik. Es a csaj soha, de soha nem fog kedemenyezni, sem tenni barmit is. Neked kell, de ha nagyon akarnad akkor mar megtetted volna.
Bátran próbáld meg még egyszer! Bõven megér még egy próbát. És ha félénk, õ nem fog újra kezdeményezni, pláne azután, hogy egyszer már elküldött.
Döntsd el magadban tudsz vele valamilyen jövõt képzelni döntsd el megéri-e érte eldobni a büszkeségedet és így könnyebben tudsz dönteni szereted-e vagy nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!