Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki egész jó (17 db)

Van egy lány, aki egész jó barátom, msn-en csevegünk, tudja hogy szeretem, de nem akar elfogadni. Mit tegyek, hogy sikerüljön valahogy rábeszélnem hogy járjunk?

Legjobb válasz: kezdjük azzal... ne rá próbáld beszélni! kedveskedj neki! és ne erõszakold rá! hidd el ha majd ilyen lazán és ilyen megértõen fogsz viselkedni... talán beköhetsz neki! vagy a másik lehetõség, hogy bejössz neki! figyelj nekem is volt ilyen helyzetem, de szerencsére ha barátnõivel is tudtam beszélni és õk elmondták nekem, hogy a lánynak bejövök... de õ addig még elnem mondtam , hogy tudom... addig állította, hogy neki senki nem tetszik

kezdjük azzal... ne rá próbáld beszélni! kedveskedj neki! és ne erõszakold rá! hidd el ha majd ilyen lazán és ilyen megértõen fogsz viselkedni... talán beköhetsz neki! vagy a másik lehetõség, hogy bejössz neki! figyelj nekem is volt ilyen helyzetem, de szerencsére ha barátnõivel is tudtam beszélni és õk elmondták nekem, hogy a lánynak bejövök... de õ addig még elnem mondtam , hogy tudom... addig állította, hogy neki senki nem tetszik
Ha romantikus tipus akkor írj verseketneki. Küldj virágot , hódítsd meg. Nem tudom hány éves lehettek de ha olyan 16- 20 között akkor nagyon sokat beszélgessetek. kérdezz és hagyd hogy válasszoljon. Ha bevállalós akkor lehet a szexrõl is csak az veszélyes. nem tudod hogy reagál rá. inkább hagyd ezt a témát. próbálj meg a kedvébe járni. ha sokáig próbálkozol akkor tiéd lesz... Hidd el!!!!!!

Melyik ez a film? Van egy csaj a dilihazba akinek sok szemelyisege van nemtudom menyi 3naltobb ugy emlekszek es van egy pszihologus aki kezeli (ferfi) egesz vegig az jonle hogy o egy nagyon jo ember es segiteni akr a csajon.

Azt a vegen kiderul hogy a gyilkos asziszem feleseget olte meg de ez nembissztos mi ennek a cime?

Legjobb válasz: talán a gótika!? bár ott nem a csávó a gyilkos hanem a csaj ölte meg a férjét, de azért mert a Gonosz bele bújt...

talán a gótika!? bár ott nem a csávó a gyilkos hanem a csaj ölte meg a férjét, de azért mert a Gonosz bele bújt...
The lost Mindjárt keresek linket.
***** Tessék, az elveszett amúgy a címe, csak nem jutott eszembe elõbb :D* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: igen ez az az elveszett nememlekeztem koszonom a valaszokat szerintem ez egy nagyonjo film
"Az új mindig jobb" (c) Barney Stinson
Mindig ugyanez a nóta... Lassan azt gondolom, ezt minden nõnek le kell játszani egyszer.
szija! én is ugyanebben a cipõben járok, elvagyunk de langyos víz, van egy másik srác, aki komolyat szeretne és nagyon szimpatizálunk, és én se tudom mit tegyek, de gondolj bele mi lesz így késõbb ha most ez van vele, én tudom a következményeket, de az ember okosabba más bajában, mint a sajátjáéban, úgyhogy inkább nem is mondok semmit, mert ha magamnak is mondanám rosszul esne.. :S Padhelyzet!
vagy olyan lenne amit én is nehezen tennék meg, pl szakítás
Elsõ kör: próbáljátok EGYÜTT visszahozni a kapcsolatotokat az unalmasból normálisba. Második kör: ezen nagyon nagyon nagyon sokat dolgozzatok és beszéljetek meg mindent! Legyetek türelmesek egymással. A változás idõbe telik. Harmadik kör: Nem gondolnám, hogy ez a másik srác, akkora behatással lenne önnön személyével rád. Õ egyszerûen csak egy kisördög álruhában.
Engem nem zavar.
Nem zavar... miért zavarna? Ez normális, nem? :)
Kit érdekel mi zavarja õket meg mi nem? Nem kell félni tõlük, szard le õket, ha te ilyen vagy, akkor fogadjanak el így! A fiúk selejtesebbek úgyhogy nincs mitõl tartanod!
Vannak
Az én választottam pont egy ilyen lány, és egyszerûen tökéletes, csak én vagyok a bal... hozzá :\ :(
szerintem ha ez nem társul túl sok önbizalomhiánnyal, akkor ez sejtelmesség amiért a fiúk leginkább odavannak. nem feltétlenül a nagyszájú lányokat szeretik. viszont inkább az idõsebb, komolyabb fiúk értékelik a visszafogottságot.
Nem zavar, de azért néha fogja be a száját. mondjuk mikor alszik.
Egyáltalán nem zavar engem, sõt, kicsit vonzanak is az ilyen lányok :D
Ha nem lennék én is szûkszavú, akkor nem zavarna, de így nem biztos, hogy lenne mindig téma. Emiatt kapcsolatot sem akarok, mert egyszerûen nem tudok senkivel normálisan beszélgetni:S
Én pont ilyen vagyok csak fiúba...csajoknál szerintem ez elõny is :) legalábbis nekem nagyon bejönnek a kis szerény csajok :)

Van egy kis szerelmi problémám. Van aki már sok mindent megélt és jó tanácsai vannak, tudna segíteni? 15F Privátban elküldöm az egész történetet.

Legjobb válasz: Sajnos az ilyenek általában rossz viccek szoktak lenni. Ki kell írnod, vagy senki nem fog foglalkozni vele.

Sajnos az ilyenek általában rossz viccek szoktak lenni. Ki kell írnod, vagy senki nem fog foglalkozni vele.
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy rossz vicc? Teljesen komoly. Elküldhetem neked?
Mondom, írd ki inkább kommentbe.
nekem elküldheted
nekem is :)
A kérdező hozzászólása: küldtem!:)
Nekem is elküldheted és részletesen
Szívesen segítek, ha tudok. :)

Pasik, hogy lehet azt kibírni, hogy vki otthon van (fiú) és egész nap tv-zik és alszik, miközben a csaja, aki egy jó nő szeretetre és szexre éhes?

Én már mindjárt meg?rülök. :) Még masztizni sem tudok, mert akkor rögtön jön, hogy nem elég nekem. :D

Legjobb válasz: Ezt sosem értem, miért ragaszkodik minden csaj ahhoz a pasihoz, akitõl a minimális törõdést sem kapja meg?

Ezt sosem értem, miért ragaszkodik minden csaj ahhoz a pasihoz, akitõl a minimális törõdést sem kapja meg?
de válaszaid olvasva inkább tûnsz egy unatkozó nagyszájú 13 évesnek, aki agyilag még megrekedt az oviban küld be a képed a napiszarra, mert oda való vagy
Egyébként komolyan, egy követelõzõ, lusta pasi mellett élsz, aki mellett már kínodban ide irogatsz, szerinted ez jó így? Szerintem nem, és sürgõsen valamin változtatni kéne. Nem a szakításra gondolok, hanem kicsit megnevelni õfelségét.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor annyira nem lehet elfáradni? Hát szerintem is. 4 éve vagyunk együtt egyébként. Õ nagyon sokszor akar, én inkább kevésbé (és most pont én vagyok a hoppon maradt), mert engem zavar, ha közben ébren van a gyerek. Na de most alszik!!!!!!
Akkor valahogy a tudtára kellene adnod, hogy mit akarsz, mert nem mindenkinél egyenlõ a gyerek alszik és a szex. :D
A kérdező hozzászólása: És van olyan kapcsolat szerintetek, ahol évek múltán sem csak egy száraz töcskölés a szex? Bár a 4 év sztem nem olyan sok. A gyerek születéséig (elsõ 3 év) nagyon sokat csináltuk és akkor minden olyan volt, amilyennek lennie kellett.
A kérdező hozzászólása: Hehe :D Nálam egyenlõ. :) Na de õ is alszik. :) Ha most felkelteném, abból is csak a töcskölés lenne.
Õszintén szólva én nem vagyok túl optimista ez ügyben. Szerintem olyan, mint amilyen az elején volt már késõbb semmi sem lesz, mivel az idõ elõrehaladtával õ is változik és te is. amíg új valami, addig mindig jobb... így van ez a szexel is.
Hát lehet. Mondjuk én nagyon tudtam díjazni mindig, amikor az aktuális barátnõm reggel a nadrágomban nyúlkálva ébresztett. :D
A kérdező hozzászólása: Na jól van. Megerõszakolom. Az mégiscsak jobb a masztinál, még ha töcskölés is. :S
Basszus te vagy a lány. Mond meg neki, hogy ne kapkodjon. :p
Ahogy írták, olyan, mint a legelején, már nem lesz. De egy jó kapcsolat pont attól jó, hogy még évek múltán sem csak a megszokás, meg a gyerek tart össze benneteket.
Ez a természet rendje!Mikor fiatalok voltunk és mindig ezen járt az eszünk, akkor hüle vagy, te csak erre tudsz gondolni, már megint????Elmúlt tízen pár év.A dolgok változnak, az ember örül a puncinak.Másénak.Mert tele a padlás a sok elutasítással.Aztán jöttök a PR szöveggel.Nekem ez jár!Dehogy is jár...Takaríts, fõzz, moss, neveld a gyermeket, mert ez a dolgod!A többi az élet ajándéka és egyre silányabb lesz!Majd meglátod!De ha a saját pároddal idáig jutottál, akkor mégis mit vársz?Mert itt ahogy olvasom, csak Õ a lusta és a hibás...
Én is így voltam pontosan vele, és 2, 5 hónapja szakított velem, pedig házasságra készültünk. Én is csak most jöttem rá, hogy nem tettük meg!
18, 59-es vagyok: Helyesbítenék. örülök, hogy nem tettük meg!
Basszus nekem egy ilyen nõ kell mint Te vagy:$:D..félreértés ne essék, nem szexmániás vagyok, de kellenek az élvezetek:) )Nincs egy ikertestvéred aki pont ilyen mint Te?:P:D
Ott már nagy baj van, ha a pasi nem kíván. Én akkor is szexelek, ha fáradt vagyok. Annyira nem tudtam még elfáradni, hogy ne legyen kedvem szexelni.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: háát, ebben lehet valami :) Nem vagyok egy hûtlen típus, csak flörtölni szeretek. :) Így hát szenvedek. :(
A kérdező hozzászólása: Na hát ez az! Meg kb. 2 perc alatt lerendezném magam, max. annyira jó, hogy ne legyek hisztis. :D Meg jól megszeretgetem saját magam, annak mi értelme? :D
A kérdező hozzászólása: Jahh, én jónak tartom magam, önbizalomból nincs hiány. :) Jól megunt ez a po:cs.
flörtölés se szép dolog :D amúgy lehet csak egy kis tér kell neki...beszélj vele, lehet hogy nagyon nyomultál rá az elmúlt idõben...nem mindenki egyforma, valakinek több szabad tér kell... attól, hogy leírod hogy nem baszik parancsszóra mi még nem tudjuk milyen a kapcsolatotok... szerintem csak megerõsítést vársz olyanoktól akiknek gõzük sincs arról, hogy milyenek vagytok. vagy csak marhára unatkozol...
A kérdező hozzászólása: Annyira unatkozom, hogy meghalok. :P
Azért kéne mûködésre bírni a kapcsolatotokat!
A kérdező hozzászólása: Én csak beszélgetni szerettem volna (mondjuk pl. a szexrõl).
Korotok?
Menny be hozzá a szobába meztelenül, és jelentsd be, hogy most pedig dugni fogtok. és ha nem mozdul, állj közé és a tv közé. Tuti siker:)
Hagyd ott és keress egy olyan szexmániást, mint amilyen te vagy. :D
A kérdező hozzászólása: Azon dolgozunk már jó ideje, már sokkal jobb, mint volt (gyerek miatt sokminden változott). Nem vagyok nagyszájú 13 éves, hanem egy zakkant anyuka. De nem is szeretnék belemenni a lelki dolgokba. Szóval akkor szerintetk sem lehetne ezt kibírni? Oké, fáradt, mert sokat dolgozott, de nem értem, hogy egy pasi hogy tud ellenállni (hadd ne mondjam, hogyan vagyok most). Vagy a fáradtság ennyire nagy úr? Különben meg a szexszel kapcsolatban mindig pasikat kérdek, mert a nõi oldalt ismerem. :)
A kérdező hozzászólása: én 24, õ 26 leginkább azzal van a bajom, hogy õ csak úgy bumm bele akar dugni, én meg azért, szeretem, ha körítés is van, na meg ha nem szól hozzám egész nap és jön egy bumm, az csak töcskölés, én meg nem arra vágyom.
Ha beszélgetni akarsz (pl a szexrõl) írj nekem ^^'

Ez hogy a jó életbe lehetséges? Van egy túlsúlyos osztálytársam aki teljesen rendbe van-fejben- vidám, jókedvű, haverkodik egész nap?

és most jött össze a suliból vki sráccal kajak ránézel a csajra és azt mondod hogy, vajon mi okozza hogy ennyire el van hízva? aztán megismered és kb irigykedsz a személyiségére, de kajak én nem tudom mi lehet velem, de sokkal inkább elvárható lenne tőlem hogy magabiztos legyek mint tőle, de mégse, és 100% hogy a gondolataimmal vannak bajok- azt viszont nem tudom miért így "alakultam ki", míg ő meg úgy egyszerűen nem értem, most már teljesen tisztává vált számomra, hogy a belső világunk számít, a külső látható világ az csak egy kis százalékát teszi ki az életünknek de mégis annyira nehéz sokszor jóra gondolni, a jó dolgokra amik történnek velem, ha mellette sok rossz, ilyenekre gondolok hogy kevés barát --> folytonos rossz hangulat, vagy folytonos rossz hangulat miatt --> kevés barát , nem tudom....aztán nem jött össze a csajjal, nem léptem, most meg mással látom minden nap és tök szar az egész, végülis tökre jó hogy így alakult, mert ráébresztett, de akkor is önbizalomromboló pff nagyon elkanyarodtam szal mit tegyek? :D vannak sikereim is, azokról most pont nem írtam..mert ezek csak átmenetileg hoznak boldogságot 18f

Legjobb válasz: kicsit belezavarodtam mi is a kérdés? :D

kicsit belezavarodtam mi is a kérdés? :D
de talán mert õ elfogadta magát olyannak amilyen és mert igy nem zavarja és boldog.. teljes értékû életet él :)
megmondom õszintén H Ü L Y E vagy nem sértegetni szeretnélek csak közöltem a tényeket fele annyit sem törõdik vele hogy mások mit gondolnak mint te. neki van ideje élvezni az életét míg te azzal törõdsz hogy más mit csinál.
Jól látod, csak a belsõ számít (pontosabban 90 %-ban az számít). De azért nem jó, ha valaki túlsúlyos. Nem mások, hanem saját maga miatt. Én személy szerint úgy véle, ezt csak ideiglenese kell elfogadni, és minél elõbb meg kell szabadulni a túlsúlytól (a pozitív gondolkodás ebben is sokat segít). Olvass mindennap pozitív könyveket (a net tele van velük), és figyeld meg, hogy viselkednek a mindig vidám, magabiztos srácok, és azt próbáld utánozni. Ez segíteni fog.
egyetlen szó: önbizalom :D valószínûleg már sokkal régebb óta ilyen, és otthon is azt sulykolják bele, hogy jó õ így.
A kérdező hozzászólása: hogy lehet valaki fejben ennyire jókedvû, és rendben, egy ilyen probléma mellett hogy szinte széltében elférek benne ..akárhányszor néz a tükörbe látja, de egyszerûen nem gyengíti le és nem lesz szar kedvû mi a titok? jó oké örülj annak ami jó és lépj át a felett ami szar, de ezt hogyan áááááá..nagyon kemény
Nem ismered azt a felfogást, hogy "[email protected] nem érdekel!"?
A kérdező hozzászólása: és ezt mikor fogja az agyam felfogni hogy "leszarom, nemérdekel" ha sok ember elõtt kell beszélnem , már akkor nehéz, és rámjön az izgulhatnék... vagy cask ismételgessem magamba hogy "nemérdekeltek" és majd egyszer csak elhiszem?! :O

Ez valami átok? Komolyan nem tetszem egy lánynak se aki a közelben lakik? (mielött még irná valaki hogy várom a sült galambot, nem igy van, elég sokszor probálkoztam már) Az egészben a vicc hogy ismeröseim szerint elég jo kulsom van. (20/F)

Legjobb válasz: Nincs itt semmiféle átok. Egy biztos, önbizalomhiányod van és amíg ez így van, addig nem is fogsz bejönni a nõknek, akármilyen jól nézel ki. Legyél magabiztosabb, határozottabb és ne görcsölj rá erre a csajozás témára. Ne akarj bejönni nekik, ne akarj megfelelni nekik. Próbálj ki valamit: Viselkedj úgy, mintha lenne barátnõd. Nem kell hazudni, hogy van csak tarts egy kis távolságot a csajokkal, mintha lenne egy barátnõd, akit nem akarsz megcsalni. Ha csajok azt látják, hogy nem kellenek neked, mindjárt kapósabb leszel, hidd el!

Nincs itt semmiféle átok. Egy biztos, önbizalomhiányod van és amíg ez így van, addig nem is fogsz bejönni a nõknek, akármilyen jól nézel ki. Legyél magabiztosabb, határozottabb és ne görcsölj rá erre a csajozás témára. Ne akarj bejönni nekik, ne akarj megfelelni nekik. Próbálj ki valamit: Viselkedj úgy, mintha lenne barátnõd. Nem kell hazudni, hogy van csak tarts egy kis távolságot a csajokkal, mintha lenne egy barátnõd, akit nem akarsz megcsalni. Ha csajok azt látják, hogy nem kellenek neked, mindjárt kapósabb leszel, hidd el!
ismerõseim barátaim szerint jól nézek ki....de sokat hallani ezt, lehet h csak kedvesek akarnak lenni és nem lesújtó dolgokat mondani h elvegyék a maradék életkedvedet is.
Akkor valószínûleg nem a külsõddel van baj. Az, hogy jól nézel ki, önmagában semmit sem ér.
A kérdező hozzászólása: Hát rájuk se néztem kb anno akkor még.Szerintem ez eléggé érezteti azt.
Rájuk sem néztél? Tehát akkor tényleg egyáltalán nem is érdekeltek téged? Vagy legbelül majd meg voltál veszve azért, hogy csak egy is megszólítson téged és csak úgy csináltál, mint aki nem foglalkozik velük? Mert nem mindegy. Vagy itt folytassuk vagy privátban, ne két helyen beszélgessünk.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem érdekeltek engem anno szerintem.Volt más ami jobban lekötött régebben.
A kérdező hozzászólása: Ha ezekkel a kérdésekkel arra akarsz utalni hogy a lányokat kb isteni szinten képzelem el , magamat meg senkinek , akkor nagyon rossz az elmélet.Nem emelem piedesztálra a nõket.
Hunter92 jókat ír. Vissza kellene térni ahhoz a régi dolgodhoz ami lekötött, és nem azzal foglalkozni hogy van e csajod vagy sem. Semmitõl sem leszel jobb illetve másabb ember egy barátnõvel az oldaladon. Foglald el magad, éld az életedet, legyél büszke valamire amit saját önerõdbõl értél el, és ne függj a nõktõl. Amint kinövöd ezt a görcsös "barátnõt akarok" korszakodat egybõl másképp fogsz hozzájuk viszonyulni, és õk is másképp fognak rád nézni. Ne játszd meg magad, azt meg fõleg ne hogy van barátnõd. Egyszerûen a szembejövõ csajt ne az ágyadban képzeld el, hanem mint egy barátot. Amíg nem adja az érdeklõdés egyértelmû jeleit, addig ne törd a fejed azon hogy mikor hívd el randira. Amíg egyedül nem tudsz boldogan élni, addig párkapcsolat vagy egy futó kaland se fog boldoggá tenni (max ideig óráig) Amúgy meg miért azokra koncentrálsz akiket nem érdekelsz? Mint írtad a közeledben élõkkel nem jössz ki, de szerencsére elég nagy az ország. És elég sokan élnek is benne. Nem akarom elhinni hogy az összes ~50km es körzetedben lévõ számodra szimpatikus csajjal próbálkoztál más és elhajtott volna mindegyik. Próbálkozz tovább, akinek nem kellesz azokra ne pazarold az idõdet. Sok Sikert!
A kérdező hozzászólása: "Amíg egyedül nem tudsz boldogan élni, addig párkapcsolat vagy egy futó kaland se fog boldoggá tenni (max ideig óráig) " könnyen beszél az akinek volt már.
Ahogy privátban is írtam, teljesen mindegy, hogy látszik e rajtad vagy nem, a nõk ösztönösen megérzik. Lehet, hogy azt mutattad, hogy nem kellenek neked, de nem érezted úgy. Tehát csak mutattad, ami ismétlem: a nõknél semmit sem ér.
A kérdező hozzászólása: ". Nem kell hazudni, hogy van csak tarts egy kis távolságot a csajokkal, mintha lenne egy barátnõd, akit nem akarsz megcsalni. " De hát ha nem érdeklem öket(egyik se mutatja) akkor mit érek a távolságtartással?Eléggé ellentmondásosak ezek a tippek számomra.
A kérdező hozzászólása: "Ha csajok azt látják, hogy nem kellenek neked, mindjárt kapósabb leszel, hidd el! " Butaság, ezt csináltam sok évig, nulla sikerrel.
A kérdező hozzászólása: Önbizalomhiány meg abszolut nem látszik rajtam.
Azt inkább régebben éreztem, és azt is csak a "kérdõjeles" lány felé. Többiek mind nyitottak felém. Inkább az az átok, ha közeledek hozzá, nemcsak távolodik, hanem mintha a fejemre lenne írva hogy mi történt, és még az nap valamivel megszívom. Mintha a sors büntetne minden egyes "jóérzésért". Meg mikor történik valami flört, elkönyvelem "ez jó nap", de mikor hazafelé megyek, már történt valami, ami miatt az adott nap katasztrófa. Elmúlt 3 évben volt kb 100 ilyen alkalom is, de minden jó érzést egy 100x rosszabb követett. Mintha eladtam volna magam az ördögnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elötti, nekem is hasonlo érzésem van mintha félnének tölem a lányok.
Japánban úgy tartja a hiedelem, hogy ha valaki harag által hal meg, akkor a hely megõrzi az átkot. Ez az átok pedig azok vesztét okozza, akik erre a helyre lépnek. A halálukkal pedig egy új átok születik… szóval szerintem vagy rossz helyen voltál 1x életedben, vagy megöltél valakit haraggal!
Átok az van biztosan, de ez még nem annak mondható. Én pont ezt mondtam annó, minden nap, hogy megvagyok átkozva, emrt van egy csaj, akihez ha közeledem menekül, de ha nem közeledik. De "belsõ" infóbol tudom hogy szeret, csak pasia is van, amit még féltékenyítés miatt szedett fel, csak kicsit komolyabb lett a dolog, meg nem lát már köztünk semmi jövõt. De ettõl független még mindig az van, ha közeledek felé, meghátrál, és mindenki a rossz oldalát mutatja felém, úgy, hogy senki nem tudta hogy én közeledek felé. Pl. lehet ez egy tanár is. Ha most tételezzük fel szünetbe beszélek vele, akkor a tanár egész órán szivat elötte, semmi infó tudta nélkül. Ez az átok, mert ezt már másra nem lehet fogni. Ha nem közeledek felé, akkor meg mindenki bír.
A kérdező hozzászólása: " Amint kinövöd ezt a görcsös "barátnõt akarok"" amig nem voltam ilyen addig se érdeklödtek irántam szoval nagyon mindegy.amugy egyáltalán nem nevezném magam görcsösen barátnõt akarónak.

Hol lehet samsung corby s3650 -re olyan hátteret találni, ami 3 kép van egymás mellet? mert találtam jó képeket de mikor beálítottam háttérnek akkor az egészet felnagyította ugy hogy az egész kép egy folt volt. aki tud ien oldit az webcimet is adjon

Legjobb válasz: Igen azért nagyította ki mert nem ott kell beállítani. Hanem menü... beállítások....kijelzõ és világítás.... háttérkép.... és ott kell kiválasztanod a 3 egymás mellett levõ képet.

Igen azért nagyította ki mert nem ott kell beállítani. Hanem menü... beállítások....kijelzõ és világítás.... háttérkép.... és ott kell kiválasztanod a 3 egymás mellett levõ képet.
nekem nem vágja szét a képet hanem egyet betesz középre a többi meg fekete/üres marad...
Mondjuk ez benne elég izé dolog. Én is akkartam olyan háttérképet betenni amit én fényképeztem pl: egy arc portré. De azt is sajna 3 felé elvágta. Kár, hogy pl nem lehet megoldani úgy ezt a mobilon, hogy fényképezek 3 különféle képet és azt 3 külön képként lehet egymás mellé beállítani háttérképnek. De így, hogy ki akkarom tenni mobilra pl: a barátom fényképét háttérképnek és az egyik kép a barátom bal szemöldöke, középen a szeme, szája és az orra, harmadik kép meg a jobb szemöldöke. Ez így nem jó! :(
úgy is tudsz csinálni, hogy töltesz le külön-külön 3db olyan képet, melyeknek oldalai a Corbyhoz vannak állítva. aztán fogod magad, és paint-tel egymás mellé rakod õket. ennyire egszerû:D
A kérdező hozzászólása: és hogyan? picasám nekem is van de sosem tudok ilyeneket csinálni :D
Én mondjuk szerkesztettem a picasaval saját képet... :D
A kérdező hozzászólása: Igaza volt az utolsó válaszolónak. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: találtam zip fájlokat és sikerült 3 as képeket találnom a googleba. triple wallapaper :D:D
Szia! Nekem is corbym van. Elõször is mielõtt beállítasz egy hátteret megjelenik a kép ami körül van egy keret. A keretre rá kell nyomni és széthúzni addig amíg teljesen nem lesz bent a keretben a kép. Ha olyan hátteret akarsz ami 3 képbõl áll akkor vagy szerkesztened kell vagy letöltened pénzért.
A kérdező hozzászólása: azt tudom hogy ott kell beállítani azt a képet ami eleve a telón volt. olyan kép nincs is ami jó lenne a telóra
A kérdező hozzászólása: de ha ott állítom be akor is elnagyítja a képet..szval..
A kérdező hozzászólása: igen beteszi középre amikor a képet beállítjuk, akkor megjelenik a képen egy négyzet. azt kell szíthúzni úgy hogy benne legyen a keretbe a kép és akkor ennyi :D

Office 2010 hiba? Miért van az, hogy ha a 2010-es word-ben kijelölök egy szövegrészt, és mondjuk megszerkesztem dőlt betűsre, akkor az egész szöveg dőlt lesz? Hogyha visszavonom akkor jó lesz, akkor csak a kijelölt szövegrészt dönti be.

Legjobb válasz: Be van kapcsolva az, hogy ha módosítasz egy adott stílussal készült szövegen, akkor a módosítás automatikusan bekerüljön abba a stílusba. Csak azt nem tudom, hogy 2010-nél hol lehet ezt kikapcsolni (2003-ban megtaláltam, de ott nincs 2010-nél).

Be van kapcsolva az, hogy ha módosítasz egy adott stílussal készült szövegen, akkor a módosítás automatikusan bekerüljön abba a stílusba. Csak azt nem tudom, hogy 2010-nél hol lehet ezt kikapcsolni (2003-ban megtaláltam, de ott nincs 2010-nél).
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor majd megnézem. (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!