Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki egész (231 db)

Van egy nagybátyám, aki 61 éves és alkoholista. Van egy családi házunk fele-fele arányban, de én nem lakok már vele, mert kibírhatatlan. Neki a fél rész ingyen van, nekem már van benne pár millió Ft, de Õ az egészet akarja. Mit tegyek?

Sajnos miatta el kellett költöznöm 180km-re odébb a férjemmel,mert állandóan piszkált minket,és ivott minden nap.Õ a Balatonnál lakik,én pedig Heves megyében,de nagyon szeretnék visszamenni,de vele nem lehet megegyezni.Most Õ lakja egyedül a házat,amit én felújítottam,és most is újítás alatt van..Ennek már több,mint 3 éve :( Ráadásul kismama vagyok,és sokkal könnyebb lenne otthon,mint itt... :((( Mit tehetnék én?A peres úton kívül?

Legjobb válasz: De mit szeretnel a perrel elerni? Kikoltozni gondolom nemfog, akkor miert pereled? A te reszedet add ki alberletbe valakinek, ha lehet. Amig el es iszik, addig ti ugysem mentek vissza abba a hazba (gondolom). Vagy fizesd ki az o reszet neki, es akkor az egesz hazat megkapod, o meg vesz maganak a penzbol lakast, vagy egy kisebb hazat, es akkor visszakoltozhettek a Balcsira! Minden jot, szia

De mit szeretnel a perrel elerni? Kikoltozni gondolom nemfog, akkor miert pereled? A te reszedet add ki alberletbe valakinek, ha lehet. Amig el es iszik, addig ti ugysem mentek vissza abba a hazba (gondolom). Vagy fizesd ki az o reszet neki, es akkor az egesz hazat megkapod, o meg vesz maganak a penzbol lakast, vagy egy kisebb hazat, es akkor visszakoltozhettek a Balcsira! Minden jot, szia
Vegyél neki egy garzont! Kapsz kölcsönt, mert a ház fele a tiéd! Költöztesd be oda, beszéld vele meg a költségeket, valószínûleg neked kell fizetni, mert Te maradsz a várban! Viszont egy kisebb kölcsönnel megúszod az egészet. Ha sikerül, kérek egy üveg B-pezsgõt! :-D
Ennek ellenére nem ártana egy banki szakértõvel tárgyalni! Vedd az erõt! A futó hitel ellenére! Ne add fel! Ja, a kialkudott pezsgõrõl lemondok.
Zárd le a kert felét, és a lakás felét válaszd le. Nyiss egy külön bejáratot!
Az elsõ válaszoló vagyok, szó szerint ezeket írtad: "Õ a Balatonnál lakik, én pedig Heves megyében, de nagyon szeretnék visszamenni/.../Ráadásul kismama vagyok, és sokkal könnyebb lenne otthon, mint itt... " Azért írtam a leválasztást, tetõtérhez is lehet külsõ feljáratot csinálni! És akkor még én vagyok a hülye! Tudod mit? Jó neked Heves megye! Eger felett van Balaton nevû község, ha nagyon nosztalgiáznál!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ...De az úgy elég érdekes lenne...Vagy a tetõrészt levágom, és elhozom ide.:) Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!2003-ban közösen vettünk fel hitelt, de Õ NEM segített egyszer sem fizetni, így kénytelen voltam én.Közben édesapám elhunyt, és az örökség amit kaptam, abból kifizettem a hitelemet, mert muszáj volt, ugyanis kismama vagyok, Karácsonyra várjuk a picit.Nekem eszem ágában nincs felvenni mégegyszer kölcsönt, örülök, hogy kitudtam fizetni.Õ tudna engem kifizetni, mert neki van egy cs.ház, de nem akar...Szóval ez bonyolult ügy, most inkább a gyermekem az elsõ, nem pedig egy idióta alkoholista.Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló!Nem vagy hüle, természetesen tudom én, hogy ott mit lehetne csinálni...De MIBÕL???Tudom, hogy lehetne külön bejáratot csinálni, de miért csináljak neki?Õ lakja, én már biztosan nem fogok oda vissza menni lakni abba a házba.Hogy miért?Mert el van átkozva, azért!Köszönöm az eddigi válaszokat, majd megoldódik egyszer minden ezzel kapcsolatban.Sajnos nem vagyok milliomos, nem tudom õt kifizetni, õ meg nem akar, pedig kitudna.Ezért jobban megbízok egy idegenben, mint a saját rokonomban.Bár már nem tekintem annak...A Balaton községrõl meg hallottam, én maradnék az eredetinél, köszi.Tudod az ember utólag tudja értékelni igazán azt, amit eddig nem nagyon.Én 25 év után kerültem el Siófokról, és most meg bármit megtennék, hogy visszakerülhessek a családommal.Akinek hasonló dologban nem volt része, az honnan tudja, hogy nekem milyen érzés most?!További szép napot!

Hogyan kezdjem el az egészet elölről? Van egy lány akivel anno még chaten ismerkedtünk meg, ugy egy éve csaptam neki a szelet rendesen, de akkor még volt pasija és hát igy reménytelennek tünt az egész..

Nem rég szakitott vele ugy 2-3 hete és hát itt az ideje ujból elkezdeni ezt az egészet.És lehet hogy már nem emlékszik rám azt se tudja hogy kivagyok szoval segitségeteket kérném ebben hogy hogyan is kezdjek bele?

Legjobb válasz: Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

Van egy srác akinek tetszek, és ő is tetszik nekem csak az a baj hogy ő 29 éves és 14 év van köztünk. Szerintetek meg kéne probálnom, vagy hadjam az egészet?

Legjobb válasz: Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.

Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.
How about Pedo Bear?! Éretlen csitri vagy hozzá ne haragudj. És a csávótól szégyen hogy a korabeli nõket nem képes meghódítani .:)
pedomaci újra támadásba lendül…
Ez nem egy srác, hanem egy felnõtt férfi. Ha szerinted tetszel neki, akkor csak arra az egy dologra kellenél, ami nem túl jó cégér plusz még némi pedofil hajlamra is utalhat. Mert 29 éves felnõttek nem lesznek szerelmesek gyereklányokba. Ha jót akarsz, akkor hagyd a dolgot.
hagyd.. egyértelmû..
Szerintem még a nevét is felejtsd el! Elég cinkes lehet a tag! Ne mocskold be magad egy ilyen pedofil féreggel, jó pofizik neked mert te még naiv vagy nem úgy mint a korabeli nõk akik már nem eszik az átlátszó szövegét!
Pedobear
az elsõ jól leírta, bár szerintem létezhet sokféle szerelem :D f19

Milyen hatással van egy kisbabára ha hagyják sírni? Egész éjszaka nem mennek be hozzá, ha sír akkor se!

Legjobb válasz: Szia! Én úgy olvastam, hogy így közömbös lesz a baba. Megszokja azt, hogy nem foglalkoznak vele, hogy ha sír és egy idõ után már nem is jelzi ha valami baja van. Úgy érzi minek sírjon, ha a szüleit nem érdekli. Extrém eset még nagymamám idejébõl, hogy egy hét hónapos babát hagytak sírni egész éjjel szülei és reggelre meghalt szegény. Én sem értem meg az ilyen anyát. Ranschburg Jenõ azt írja, hogy fél éves korig minden sírás jelez valamit, addig nem lehet elkényeztetni a kisbabát. Õ olyan bûnnek tartja a sírni hagyást, mint ha valaki éheztetné a babáját, mert érzelmileg nem adja meg neki azt, amit éppen akar és legyen az csak egy kis összebújás.

Szia! Én úgy olvastam, hogy így közömbös lesz a baba. Megszokja azt, hogy nem foglalkoznak vele, hogy ha sír és egy idõ után már nem is jelzi ha valami baja van. Úgy érzi minek sírjon, ha a szüleit nem érdekli. Extrém eset még nagymamám idejébõl, hogy egy hét hónapos babát hagytak sírni egész éjjel szülei és reggelre meghalt szegény. Én sem értem meg az ilyen anyát. Ranschburg Jenõ azt írja, hogy fél éves korig minden sírás jelez valamit, addig nem lehet elkényeztetni a kisbabát. Õ olyan bûnnek tartja a sírni hagyást, mint ha valaki éheztetné a babáját, mert érzelmileg nem adja meg neki azt, amit éppen akar és legyen az csak egy kis összebújás.
Hát erre én csak annyit irnék hogy aki ilyen az ne vállaljon gyereket. Nem birnám ki ha egész este sirna!!! Nekem 2 gyeköcöm van de egyiket sem hagytam hagyom sirni este egy percig sem nem hogy egész este.
Ha az életes elsõ hónapjaiban hagyja "magára" a szülõ, amikor sír a baba (pl. éjszaka arra tréningezi a gyereket, hogy át kell aludnia az estét), akkor megtanulja, hogy nincs hatással a környezetére, tõle függetlenül történnek a dolgok. A hatása nem 1-2-3 év múlva jön ki, hanem felnõttkorban, serdülõkorban, mint például az önbizalomhiány, "nem tudok hatással lenni semmire". Az élet elsõ évében az anya arca az elsõ tükör a babának, ha pl. depressziós az anya a gyereke is az lesz. Miért? Mert nem tükröz az anya arca semmit. Az elsõ életév nagyon fontos a baba személyiségfejlõdésének szempontjából! Pl. személyiségzavarban mindig preverbális(a beszéd megjelenése elõtti) sérülés van.Szóval, szerintem is szívtelenség és káros! egy pici babát egész éjjel hagyni sírni. Ezen lehet vitatkozni, de ez tény, aki nem hiszi nézzen utána. Természetesen az már más, ha nagyobbacska a baba és egy kicsit hagyjuk sírni, nem ugrálunk hozzá azonnal.
Az utolsó elõttinek üzenem, hogy attól, hogy egy gyerek hónapokig nem alszik jól, attól még nem kell azzal bûntetni, hogy sírni hagyod. A lányom 2 éves koráig min. 2× kelt éjjel és bizony volt, hogy hónapokig óráként fenn voltunk, vagy órákig nem aludtunk. Mégsem tudtam volna órákig sírni hagyni, mert tudtam hogy ha nem alszik, akkor valami baja van. Õt pl nagyon megiselte a fogzás, bár nehezen hittem el, hogy másfél évig folyamatosan a foga gyötri, de attól a naptól kezdve, hogy kibújt az utolsó foga átalussza az éjszakákat, elvétve ébred csak, ha rosszat álmodik. Amúgy igen komoly lelki problémákat okozhat a késõbbiekben, de ha csak azt nézzük, hogy a sírás mennyire kiizzasztja, kifárasztja a gyerekeket, elég könnyen elõfordulhat, hogy ki is szárad reggelre, ja és az éjszaka után ne lepõdjönmeg az anyuka, ha a gyerek minden egyes eltúnésére sírással válaszol és a korábbihoz képest jobban ragaszkodik. Én nem hiszek ebben a módszerben, és meg van a véleményem arról is aki ezt alkalmazza.
Elsõ vagyok.A sírni hagyós módszer az Aludj jól gyermekem címû könyvön alapul.Én is olvastam és ki is próbáltuk. De ott is bizonyos idõközönként be kell menni a gyerekhez, hogy tudja ott vagy, számíthat rád, nem hagyod el, csak egy kicsit kimész, de a másik szobánál nem messzebb. És én akkor is szívtelenségnek tartom magára hagyni a gyereket.Egy bizonyos korig még nem úgy mûködik a memóriájuk és azt hiszik, hogy ÖRÖKRE elhagyta õket a mamájuk.
szia, hát ezzel a módszerrel én sem értek egyet!! egyszer akartam kipróbálni, mondanom sem kell nem ment. szerintem egyáltalán nem jó ez egy babának!! azért sir, mert ezzel akarja tudatni, hogy valami nem stimmel. én úgy érzem, akik hagyják, hogy tovább sirjon azok cserben hagyják a picijüket... Ági
Én ezt sohasem értettem...:/ Hogy lehet egy gyereket sírni hagyni mondjuk 3 percnél tovább?Méghogy egész éjszaka... Az ilyen embereknek se eszük, se szívük.
Úristen!Még olvasni is szörnyû!Egész éjjel...hát nem normálisak azok a szülõk, halálra rémülhet, nagyon félhet szegény, nem is tudja feldolgozni, magatartásbeli zavarokat, lelki sérülést okozhat, kiben bízzon, ha az anyja cserben hagyja?
durvaaa
Nem írtad mennyi idõs, elõször is. Ha már nagyobb, és nem az éhség miatt sír, akkor semmilyen. Megtanulja, hogy éjszaka aludni kell, és elõbb utóbb leszokik róla. Nem kell rögtön elítélni látatlanban azt az anyukát, aki hagyja néha sírni a gyerekét!!! Mik az elõzmények? Lehet, hogy hónapok óta nem alszik jól éjszaka, és megpróbálják egy rossz szokásról leszoktatni, ez eszetekbe sem jut? És mi az hogy egész éjszaka nem mennek be hozzá? Az is lehet, csak egyszer kétszer sír fel. Az én gyerekorvosom szerint az égvilágon semmi baja sem lesz a sírástól. Ez egy baromság, hogy bizalmát veszti és közömbös lesz. Sok gyereket ismerek akit nem kapkodnak fel állandóan, tök vidám és lelkileg egészséges mind! Engem is így nevelt anyukám, és teljesen jó a viszonyunk.. se közömbös se magára hagyott gyerek nem voltam soha...
Igaza volt elõttem valakinek, az ilyen ember tartson kutyát vagy macskát.Sõt...még azt se.Én biztos szólnék a gyámügynek.És hol vannak a nagyszülõk?
Ez valóban elég meredek! Én sem hagyom sírni a babámat, de sajnos nem tehetem meg, hogy mindig minden körülmények között felvegyem és dajkáljam. Sõt, néha nem nyugszik meg nálam, sem a cicimen, sem egyéb módon, csak sír és sír. Lelkiismeret furdalásom is van miatta, mert azt gondolom, rossz anya vagyok. Lehet, nem vagyok elég találékony! Azoktól a kijelentésektõl érzem rosszul magam, akik azt írják, hogy SOHA nem hagyja sírni vagy BIZTOSAN valami baja van vagy CSAK az édesanyja kell neki, és NEM ANYA az ilyen és még sorolhatnám. Van, hogy nem tudom megnyugtatni szegényt és ez épp elég nagy baj ez nekem. Nem kell, hogy mások az ilyen végletes kijelentésekkel másokban is rossz érzést keltsenek. Én sem vagyok sírni hagyós párti, de néha semmi nem használ.
Hat ez nagyon durva.En se hagytam soha sirni a kisfiamat most mar 11 honapos es ritkan sir de ha sir azzal torodni kell.O meg nem tud beszenlni, nem tudja elmondani, hogy mi faj neki, hogy mit erez, ehseget.A siras az egyetlen amivel jelzi, hogy valami nincs rendbe. Az ilyennek tenyleg nem valo gyerek es a helyedbe en is szolnek az illetekeseknek(vedono, gyamugy) Amugy meg annyit azert megjegyeznek, hogy en egy 21 eves anyuka vagyok tehat attol, hogy valaki fiatal meg lehet jo anya es nem kene egybol a korral jonni.Lattam en mar olyan 30 eves anyat akinek nem szeretnek a gyereke lenni...
OFF Kedves 16.07-es sorstárs! :) az én babám is dettó ilyen volt, én vagyok az akit mindenki lepontoz, mert nem hiszem, hogy lelki sérülést okoz az, ha a baba néha sír.... én is úgy indultam neki az anyaságnak (és most is úgy gondolom), hogy mindent megteszek a gyerekemért, de aztán jött a nagy pofáraesés, ugyanis a babám, olyan sírós és akarotos kis személyiség, hogy volt, hogy úgy belehergelte magát a hisztibe, hogy sehogy sem lehetett lenyugtatni, ha felvettük, volt, hogy még inkább sírt, feszített, csapkodott, és egyáltalán nagyon sokszor fogalmunk nem volt mi baja, evett, büfizett, kakilt, ringattam már, stb, stb... és mégis csak üvöltött.. Szóval én tudom mirõl beszélsz :) Az akinek "átlagos" vagy "nyugodt" babája van, az ezt el sem tudja képzelni, max ha másodiknak szül egy ilyen kisördögöt...:) Na ezek az anyukák szokták osztani az észt, hogy egy baba csak akkor sír, ha éhes, fáj valamije, vagy az anyja kell neki... persze... ha ez ilyen egyszerû lenne... Én már nem törõdöm, a sok hülyeséggel, meg jóindulatú tanácsokkal és "minek az ilyennek gyerek" válaszokkal, mert mint már fentebb is írtam, tényleg sokan megerõsítettek benne (szakértõk is), hogy nem veszti a babám bizalmát attól, ha nem tudom minden baját megfejteni (nyilván az evidens dolgokat az ember végigzongorázza), és ha utána is sír, hát ez van. Nem kell õt 24 órában a vállamon cipelni, csakhogy ne sírjon egy másodpercig sem, és úgy gondolom, hogy egy kis tudatosság sem árt már a kezdetektõl. Amúgy érdekes ez az oldal, mert itt az anyukák kb 90% állítja azt, hogy SOHA nem hagyta még sírni a gyerekét, és mindig sikerül megvígasztalni és megtalálni a problémát. Na, a való életben én ilyen anyukával még nem találkoztam... persze egy anonim oldalon bárki mondhat bármit.. az is lehet, senki be sem meri vallani, mert egybõl meglincselnék... példa erre ez a kérdés is... Na bocs, jó hosszú lett, a lényeg, hogy ne érezd magad rossz anyának amiatt, mert a gyereked sír! Te akkor is jó anya vagy, ha van, hogy nem tudod mi a baja, már mindent megpróbáltál, és hagyod egy kicsit. Na bumm, maximum megtanulja, hogy kell lenyugodnia egyedül.
Héé csajok! Itt nem olyan anyukákról volt szó, mint ti is vagytok, hogy mindent megpróbáltok és mégse hagyja abba a sírást a baba, meg tudatosan cselekszetek.Félreértettétek a kérdést:S A kérdésben szereplõ anyuka egyáltalán nem veszi fel a gyermekét ha az sír!Egész éjszaka hagyja ordítani, csak hogy anyuci aludhasson. Na errõl van szó, hogy képes valaki nyugodtan aludni, miközben a gyermeke szétsírja az agyát?
igen, azért is írtam, hogy off, mert ezt csak zárójelben jegyeztem meg, az általános vélekedésre a "sírni hagyásról". De ha megfigyeled, az összes válaszom le van pontozva, pedig én sem azt írtam, hogy jó az, ha valaki EGÉSZ éjjel be sem néz a gyerekéhez. mellesleg én úgy gondolom, hogy nem azért nem megy be a babához, hogy õ aludhasson (egy anya sem tud úgy aludni, hogy a gyereke sír) hanem azért, mert Õ úgy gondolja, hogy ez így helyes, és így jó a gyerekének is, ha megtanulja átaludni az éjszakát. Az hogy ez baromság (szerintem legalábbis), az más kérdés. De én egy anyáról se feltételezem azt, hogy a saját kényelmét helyezi a gyereke elé.... maximum másképp gondolkodik a nevelésrõl. van ilyen. ettõl még õ is szereti a gyerekét. ez az én véleményem..
Nem én pontoztalak le:D (elötted lévõ válaszoló vagyok)
Én szólnék titokban a gyámügyön..... Ezek a szülõk még szinte maguk is gyerekek!! Aztán az ilyen tini szülõ öli meg a gyerekét mert az sír, vagy vágja a falhoz! Nem tudsz velük beszélni? Vagy amit írtam, gyámügy és majd ki mennek ellenõrizni a kicsi nevelését, körülményeit. Szerintem az ilyen nem anya.... Lehet ezek nem is akarták a gyereket csak becsúszott.... Mi az, hogy fontosabb az alvás, mint a saját gyerekem???? Elképesztõ!
2 hetesen egész éjszaka?12 órán keresztül????szegény gyerek, hiszen ilyenkor még 3 óránként esznek és szüksége van az anyai közelségre...de még 4 hónaposan is...szerencse h nem lett semmi baj...
Én vagyok, aki azt mondtam, hogy nem okoz lelki sérülést, ha hagyják sírni a babát. Természetesen ezt azért ésszerû keretek között és nem a tényleges bajom van és segélykérõ sírásokra értettem (csak pl arra, ha egy nagyobb babát a kiságyába, vagy egyedül alvásra szoktatunk, ott természetesen fog kicsit sírni, mivel új neki a helyzet) Szóval én sem vagyok szakértõ a témában, nem tudom, de két hetes babát még szerintem sem szabad sírni hagyni egész éjjel, mert nála még nem tudni miért sír, és biztos, hogy éjszaka megéhezik, akkor pedig meg kell etetni. Szerintem ez a legfõbb probléma.
A kérdező hozzászólása: bocs, hogy nem válaszoltam, nehéz napunk volt babámmal :S biztos a front :S nagyon fiatalok a szülõk (18-20), nevelési szándékkal nem mennek be hozzá. anyuka úgy döntött, hogy 2 hetesen ideje átaludni az éjszakát :( azt mondta volt, hogy 1 órán keresztül sírt :((( nem sokat tudok ebben a témában, én soha nem hagytam sírni a kisbabámat!
Kedves kérdezõ. Ezek szerint ismered a szülõket.Ha lehetne, most én kérdeznék. Milyen emberek?(képzettség, habitus, érzelmi intelligencia...) Milyen okból hagyják sírni?(nemtörõdömség, tudatos nevelés...)
Mindig elszorul a szívem, ha ilyet olvasok. Látatlanban is gratulálok a kedves szülõknek (pszichopaták)! Az ilyen emberek miért vesznek inkább kutyát vagy macskát maguknak?! 4 hónapos baba is még nagyon-nagyon picike...
Ez biztos? Nem lehet hogy félreértettél valamit? Ezt nehezen tudom elképzelni egy anyukáról... ha tényleg így van, akkor az tényleg durva, mert két hetesen még ennie kel éjszaka is, ha magától nem alussza át az éjszakát (ami nagyon ritka)
A kérdező hozzászólása: nem írtam részleteket mert igazság szerint tényleg arra lennék kíváncsi mit okoz egy babában az ilyen. este 8-reggel 8-ig nem mennek be hozzá. 2 hetes kora óta, most már nagyobb a baba, 4 hónapos.
22.31-es! Nagyon kedves vagy, hogy nekem üzengetsz, köszönöm szépen a kioktatást. Nem érdekel, hogy mit gondolsz a kérdésrõl, megvannak azok az emberek akikben bízom (pl az anyukám, a nagymamám, a gyerekorvosom, a védõnõm, számos barátnõm, sorolhatnám még) akik mind osztják azt a nézetemet, miszerint semmiféle lelki sérülést NEM okoz az, ha egy babát néha hagynak sírni! Engem is hagytak, és láss csodás, nagyon jó, szeretetteljes és bizalmas kapcsolatom van anyukámmal. Akkor ezt hogy magyaráznád? Tudod mit? Nem is érdekel. Aki nem bírja hallgatni, ahogy sír a gyerek (mert semmi másról nem szól a történet) az ne hagyja sírni, senki se kérte! De könyörgöm hagyjátok már békében azt az anyukát, aki úgy gondolja, hogy ez is egy megoldás! A kérdés sem arról szólt, hogy a gyerek EGÉSZ éjjel üvöltött!!! CSak arról, hogy ha felkel éjjel, nem mennek be hozzá. lehet sír 5 percet és alszik tovább. Persze a kérdezõ sem a saját gyerekével kapcsolatban kérdezõsködik, hanem valaki mást kritizál.... Rosszul vagyok attól, hogy itt az anyukák összefognak és együttesen köpködnek valakire akirõl semmit sem tudnak, azt sem tudják pontosan miért és mit csinált, de azért máris kijelentik, hogy milyen az ilyennek gyerek! (mellesleg megjegyzem, hogy az én gyerekem is rettenet rossz alvó, 10 hónapja én sem alszom, az enyémet sem lehetett leszoktatni, az éjjeli felkelésekrõl, mert õt is megviseli a fogzás, de ez nem azt jelenti, hogy ez MINDEN babánál így van) HAgyjátok már békén a másikat!!!!
Nekünk is mondtak ilyet, hogy elkényeztetjük ha minden siráskor felvesszük.Aki sirni hagyja föleg éjszaka az NEM ÉDESANYA, milyen félelem és rémület lehet szegény kicsiben hogy magára hagyták a szülei!Ilyenkor alakul ki a bizalom a szülökhöz, és ha sir jelez vmit ö még nem tud beszélni!!
igen gondoltam :) azért még van itt elvétve pár intelingens anyuka is, aki nem utasít el élbõl mindent, ami nincs összhangban azzal amit a kismamában vagy az Éjszakai gondoskodásban olvasott :) )) (és általában ezek vannak lepontozva is, mert nem kardoskodnak egy szélsõség mellett...)

Van egy 43 éves férfi ismerősöm, akinek az a álma, hogy egy 18 éves lánnyal lehessen, egy alkalommal. (aki természetesen nem hivatásos). Van rá esélye? Ha igen, hogy kezdjen hozzá? Vagy őrültség az egész?

Legjobb válasz: Ha olyan lányt fog ki,aki hajlandó olyan emberrel ágyba bújni,aki akár az apja is lehetne,akkor igen,elég nagy esélye van rá.A mai fiatalok közt sok ilyen van sajnos!Nem õrültség,mindenkinek vannak perverzebb álmai!Hogy kezdjen hozzá?Hát talán menjen el egy olyan szórakozóhelyre,ahol a legalsó korhatár 18,és ismerkedjen!Bár vigyázzon,mert nagyon sok helyen nem ellenõrzik,hogy a bejutó egyének biztos vannak-e legalább 18 évesek!Ha esetleg egy olyan lányt fog ki,aki pedig pont ezek közé tartozik,könnyen lehet,hogy késõbb az ismerõse látja kárát!

Ha olyan lányt fog ki, aki hajlandó olyan emberrel ágyba bújni, aki akár az apja is lehetne, akkor igen, elég nagy esélye van rá.A mai fiatalok közt sok ilyen van sajnos!Nem õrültség, mindenkinek vannak perverzebb álmai!Hogy kezdjen hozzá?Hát talán menjen el egy olyan szórakozóhelyre, ahol a legalsó korhatár 18, és ismerkedjen!Bár vigyázzon, mert nagyon sok helyen nem ellenõrzik, hogy a bejutó egyének biztos vannak-e legalább 18 évesek!Ha esetleg egy olyan lányt fog ki, aki pedig pont ezek közé tartozik, könnyen lehet, hogy késõbb az ismerõse látja kárát!
ha fiatalos, ápolt, jól néz ki, akkor talán van esélye... menjen el egy szórakozóhelyre az ismerõsöd, öltözzön fel jól, sportosan elegánsan mondjuk (pl. farmer, divatos ing, zakó), attól akár fiatalabbnak is nézhet ki, legyen kedves, udvarias, hívja meg egy italra a lányt, viselkedjen elegánsan, ez lehet, hogy tetszeni fog egy lánynak, és ne mondogassa a korát, hátha kevesebbnek nézik :D de ez se garancia a sikerre, én pont egy 18 éves lány vagyok és nem tudom elképzelni, hogy egy 43 évesre pasiként nézzek... de ez csak az én véleményem
Szerintem ez attól függ milyen az ismerõsöd. Én 19 vagyok és jelenleg egy 42 éves pasival vagyok együtt már fél éve. Nem komoly kapcsolatnak indult de most már az. Mondjuk ha elmegyünk együtt õt általában 35-37 évesnek nézik.Szerintem nem lesz könnyû dolga és annyira nem kéne éreztetnie hogy csak 1 alkalomra kell.
A barátnõm 18 éves és 37 éves pasival jár össze...:S iszonyat:S Na mind1, szóval van rá esély!

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

gyakorltilag nem igazán s?t..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd id?vel... azóta nem mertem gondoltam ? majd ..megteszi és mégsem :(((

Legjobb válasz: Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!

Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta , es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetõség! Hagyd õt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tõled és mennyire illetek össze. Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetõleg ne ugorj át lépcsõket.

Van egy 12 éves kislányom és gyakran előfordul nála hogy a pupillája egész nagyra kitágul olykor pedig egészen apró de amikor nagy akkor a szeme többi része alig látszik. Ez normális dolog?

Legjobb válasz: Már csak az a kérdés, hogy ez mindenféle "elõzmény" nélkül? Mert az, hogy a pupilla tágul és szûkül önmagában egy természetes dolog, hiszen sötétben - hogy több fényt tudjon a látóidegre juttatni - kitágul, világosban - hogy óvja a retinát - összeszûkül. Azonban, ha a pupilla mindenféle "elõzmény" (pl. fénybõl sötétre, sötétbõl fényre, stb.) nélkül tágul-szûkül, akkor az gondot jelenthet. Ha ilyen áll fenn, mindenképp javasolt az orvos felkeresése.

Már csak az a kérdés, hogy ez mindenféle "elõzmény" nélkül? Mert az, hogy a pupilla tágul és szûkül önmagában egy természetes dolog, hiszen sötétben - hogy több fényt tudjon a látóidegre juttatni - kitágul, világosban - hogy óvja a retinát - összeszûkül. Azonban, ha a pupilla mindenféle "elõzmény" (pl. fénybõl sötétre, sötétbõl fényre, stb.) nélkül tágul-szûkül, akkor az gondot jelenthet. Ha ilyen áll fenn, mindenképp javasolt az orvos felkeresése.
100g-ra vonatkoztatott tápérték tartalom? Ez mond valamit tesa?
A kérdező hozzászólása: ja, hát most van benne úgy pár db szalámi vagy sonka felvágott
100g-ra szokták érteni, valamelyikre ráírják adagonként is, de nem hiszem, hogy egy pár grammos szalámiszeletre igen. A szalámi pedig nem egy jó választás, mert megnézheted, hogy mennyi fehérjét kapsz a pénzedért és mellette még mi mást...
A szalámi zsírral is tele van. És igen, 100 grammra értik!
legjobb módzser ha kipróbálod te meg õrültél??? olyan világban akarsz élni ahol mindenki más seggében turkál????
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok. bocsi rossz kategóriába tettem
bocsi de most ezt egy lány kérdezi vagy egy fiú? azért ezt írd oda..
Hallod Kamuuu! Az ókorba a görögöknél Athénba asszem, az idõsebb férfiak mutatták meg a fiatalabbaknak, hogy miylen a szex! Egymáson... pfújjjj
hagyjátok máár.nem is biztos hogy meleg...ha meg az akkor meg az no. hát a legjobb módszer ha kipróbálod és aztán döntesz hogy mi vagy..
10 éves korban elõfordul. Gondolom te sem vagy sokkal idõsebb.
enyhén búza vagy
Nálam nem volt ilyen:) De te feltehetnéd magadnak a kérdést: lehet hogy b*zi vagyok??
módszer*
Van egy enyhén búza beütésed. Full heteró férfi soha, semmilyen körülmények közt nem nézne így másik pasira. Majd jönnek, akik azt mondják, hogy ez teljesen normális a te korodban, sokaknál van ilyen, próbáld ki pasival is.. blabla. Üzenem nekik, hogy õk is búzavirágok, ilyen egyszerû. Pá!
A kérdező hozzászólása: fiú vok
Ha inkább egy lányos fiú jön be, nem lehet, hogy inkább lányokkal kéne próbálkoznod? :)
EEEMMMOOO...
ki ne próbáld a seggbekukit!
és ha kipróbálja akkor mivan? semmi közünk nincsen hozzá... elfogadod vagy nem akkor is van ilyen...

Ez az oldal a liberálisok helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai liberális felfogásból. (És hagyjuk ezt a "rasszistának lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

Legjobb válasz: Én nem gondolom, hogy többségben lennék az országban. Ezen az oldalon változó. 2010 elõtt jobban kilógtam a sorból, akkor itt is volt egy jobbos/jobbikos hullám. Most tényleg inkább a hozzám közelebb álló balos vonal nyert teret, bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy akár csak ezen az oldalon is ez többségben lenne. De egy szó mint száz, én nem azért írom, amit írok, mert ezt vagy azt hiszem magamról vagy a véleményemrõl, hanem azért írom, mert így gondolom.

Én nem gondolom, hogy többségben lennék az országban. Ezen az oldalon változó. 2010 elõtt jobban kilógtam a sorból, akkor itt is volt egy jobbos/jobbikos hullám. Most tényleg inkább a hozzám közelebb álló balos vonal nyert teret, bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy akár csak ezen az oldalon is ez többségben lenne. De egy szó mint száz, én nem azért írom, amit írok, mert ezt vagy azt hiszem magamról vagy a véleményemrõl, hanem azért írom, mert így gondolom.
"Ez az oldal a liberálisok helye." Ez az oldal messze többségben a Jobbikosok helye. Én, liberálisként ha bele is bonyolódok olyan vitákba, mit pl tegnap(elõtt?) a "Nem érzitek egyes zsidó csoportok mennyire nyomulnak?" -vagy vmi hasonló, kb egyedül vagyok liberálisként 10 igen mûvelt Jobbikos ellen, akik a "nem csipom a zsidókat" kijelentésekre egymást 100%-ozzák, de ha rákérdezek, hogy miben nyilvánul meg a nyomulás az egybõl 0%.:) Itt a kérdések javarészt Jobbikosok teszik fel Jobbikosoknak. (pl ez is.)
Hát szerintem ezen az oldalon bõven a jobbikosok vannak többségben. Amúgy meg az ország többsége a "politikában csalódott" állásponton van.
Én mócsing szélsõjobbosokból látok többet (direkt nem jobbikost mondtam, hanem szélsõjobbost). Persze lehet, hogy csak azért, mert az õ baromságaik látványosabbak.
Egyszer próbáld ki, teljesen valótlan álbaloldali dumát elküldesz egy kérdésre (úgy, hogy annak a valóság tartalma adatai egyértelmûen falsak... ) Érdekes, de az égvilágon senki se fogja kijavítani a tudatlanságodat baloldalról. Jobbról megy az okítás, ez helyén van, próbálnak hatni rád, hogy tudásod hiányos ... de balról? semmi, sõt a %-ból még az is kiderül, hogy mások is így gondolják! Ennyire nem gondolkodnak, ennyire nem akarják kijavítani a másik tudatlanságát, sõt még jutalmazzák is a hülyeséget...
Ezért mondom, ami itt megy baloldalon az csak fröcsögés ...
Mert , olyanok , mint a fasiszták, a liberálisok az egyik legkirekesztõbb csoport. Bele van gabalyodva ebbe a hülye egyenlõség mániába ami az õ esetükben gyógyíthatatlan.
Hát biza , támogatni kell , hogy a liberálisokat fogadják be a purdéba , majd ott megtanulják , hogy nem a rózsadombról kell megmondó embert játszani.
A kérdező hozzászólása: Most ezt nekem mondod?
"11. Nem vagy valami tájékozott. blablabla..." Nem vitázni akarok veled errõl, hanem egy példaként hoztam fel a kettõs beszédre. Persze, hogy nem akarják kiûzni a multikat (megse tehetnék sehogy), mintahogy belepiszkálni se akarnak a velük kötött szerzõdésekbe. Csak neked ez a duma kellett. Valakinek pedig az hogy kiûzik õket. Érted? És igen, mindegyik dumája demagóg, de a többiek egy picit törekednek, hogy egyik szavukkal ne üssék a másikat, addig a Jobbik nem. De ugyanez igaz ez EUból kilépésre, halálbüntire, cigányok ügyére...mindenre.
A kérdező hozzászólása: Haha Amikor az MSZP-Bajnai beszél tisztességrõl, nem gondolod, hogy egymást ütik a szavaikkal? :DD A cigánykérdésrõl, multikról, bankokról meg mindenrõl mindig ugyanaz a véleményük. Csak mindenki máshogy dekódolja. Például: Jobbik: "A cigánykérdést rendezni kell" liberális értelmezés: haláltáborok, Auschwitz, Dunába lövések, meghurcolások, barna háromszög stb... (Valódi) jobbikos értelmezés: Vissza kell vezetni a cigányságot a munka, az oktatás és a törvények világába. Érted már? :)
A kérdező hozzászólása: *Saját tetteiket ütik ezekkel a szavakkal, hogy például tisztesség. (MSZP-Bajnai). Had ne kelljen õket bemutatni. Megtapasztalhatta õket 8 évig mindenki.
Ez is oké. De ne gondold, hogy ha a Jobbik "hibáit" hozom fel, akkor neked vmi MSZP-s, vagy Bajnais hibával kell kontráznod. Mindkettõtõl hupililát hányok. Bajnai nekem a legkevésbé se liberális. Politikában nagyon kevés liberális embert találok. (ha már ez lett a téma...)
Persze. De annak idején a MIÉPet se kellett kormányon látni, hogy tudja hogy egy csapat barom, akik összevissza beszélnek, de inkább a negatív érzelmekre játszanak. Most dettó ugyanazt látom. Még a követõik is ugyanúgy fiatalok vagy megkeseredett idõsebbek, akik beérik ezzel a nemzeti színû gumicsonttal. Az meg egyenesen felháborító hogy politikai tõkét kovácsolnak ebbõl, mintahogy az általad említett "liberálisok", akik csak nektek liberálisok, a liberálisoknak egyszerû bûnözõk. Eleve nem nagyon tud valaki liberális lenni, ha politizál, mert a manipuláció az alapja, ami a felvilágosult, empatikus gondolkodásba nem fér bele. Ezek javarészt megmaradnak öntevékeny civil társulásokban, ha annyira aktívak.
Ez az igazi demagógia, amikor egyenlõség nevében többlet jogokat biztosítunk egyes csoportoknak.... Érted?? Ilyen verseny elõnyök mellett még az is vállalja a másságot, aki sose tartozott a megkülönböztettet csoportba!
de ha azt írom, hogy Bajnai kormánya alatt nõt a gdp 1%kal, bizony jönnek a pozitív fülesek és a tudatlan támogatók .... hihetetlenek mintha nem Bajnai alatt nem csökkent volna 6, 8%kal a gdp (2009). Ezek tények adatok bárki által bármikor ellenõrizhetõ hozzáférhetõ ...
A kérdező hozzászólása: De mit értesz demagógia alatt? Mert például Bajnai Gordon nem demagóg? A balliberálisok szerint nem - amikor azt állítja, hogy ha leváltjuk a Fideszt 2014-ben, akkor sokkal jobb lesz a helyzet? Vagy akár az MSZP? Mindenki azt mondja, amit hallani akarnak. A másik: mit tudnak felhozni a Gordon mellett? Csak annyit, hogy jó üzletember. Hurrá, de ez önmagában semmit sem számít. Volt kormányon 2009-2010-ben és semmit sem változott a helyzet. Az a baj, hogy ma divatos azt állítani, hogy demagóg a Jobbik. De sokan a jelentést sem ismerik. (Most nem feltétlen rád gondolok). Õk mindig megmagyarázzák, hogy mit hogyan értenek. Van egy programjuk. De a liberálisokat ez nem is érdekli. Demagóg, rossz a programja, és ennyivel el is van intézve.
12, ha egy tényt és adatot közölsz! próbáljuk ki! 2010 óta 1, 8% nõt a gdp.... vagy 2012 1, 9% volt a hiány ... na melyik a hamis! bizony, mindkettõ igaz!
11. Nem vagy valami tájékozott. A multi cégeket nem is akarják kiûzni , legalábbis nem úgy , ahogy te gondolod , kölcsönösen elõnyös multi-hazai cég megállapodásokat szorgalmaznak Szó sincs , hogy elkergetik a Mercit meg az Audit , hisz azok is munkahelyet adnak. Jobban a kereskedelmi multikat akarják megpiszkálni , a jövõben pedig hazai cég által felvásárolni. Amikor azt mondják , hogy "na most odacsapunk a multiknak" az alatt azt értik , hogy megszüntetik az adókedvezményt és integrálják õket a magyar adózási rendszerbe.
"Egyszer próbáld ki, teljesen valótlan álbaloldali dumát elküldesz egy kérdésre (úgy, hogy annak a valóság tartalma adatai egyértelmûen falsak... ) Érdekes, de az égvilágon senki se fogja kijavítani a tudatlanságodat baloldalról." Viszont ez halálpontosan igaz a jobbosokra is - ki is próbáltam.
Persze, ezzel nem is vitázom. Viszont az már más kérdés kinek mi az érv. Általában a Jobbik üres demagógiáját értelmesebb emberek nem fogadják el, de az egyszerû embert egyszerû dolgokkal kell etetni, hogy megértse. (Pl a multik kiûzése) Nincs egyszerû helyzetben a Jobbik, mert mindenkinek meg akar felelni, viszont a felszólalásai egymást ütik olyankor, attól függõen kihez (hol) beszél Vona. Így elég sok a támadható felület rajta emiatt.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell úgy csinálni, mintha téged - mint egy liberálist - nem cáfolna meg senki. Csak nektek szent írás az, hogy a Jobbik náci, antiszemita. A másik pedig az, hogy akár - ha már a Jobbiknál tartunk - a liberálisok szidják a gazdasági programjukat, hogy [email protected] De hogy miért, arra õk maguk sem tudják a választ. És ha tízféleképpen megmagyarázod neki, hogy miért nem [email protected], nem fogja fel. Nem érti meg. Ha õ azt mondta, hogy az, akkor az. Mindkét oldalon vannak primitív hozzászólók, de azért többségében érvek nélkül általában a libsik szoktak "vitatkozni". De nézz meg egy "Jobbik gazdasági program" kérdést. A válaszolók, akik szerint [email protected] - és nem csak a gazdasági része, hanem úgy az egész program - többségében 80-100%-os válasz. Ha pedig az ellenkezõjét állítod, maximum 20%. És többségében a jobbikos kérdéseknél ez a tendencia.
A kérdező hozzászólása: Sok itteni liberális buta is egyben. Mondják a hülyeségeiket, és ha megcáfolod, akkor meg nem írnak vissza. Például a Jobbikot nácizni meg antidemokratikusnak beállítani elég nagy butaság.
"Ez az oldal messze többségben a Jobbikosok helye." Szerintem meg nincsenek többségben a jobbosok, max. azért gondoljátok így mert több idejár néha. Én annó olyat olvastam, hogy ez az oldal a liberálisoktõl hemzsegett, bár mivel én még akkor egyáltalán nem foglalkoztam vele így ezt nem tudom megerõsíteni vayg megcáfolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!