Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki azt irta msn-en (2 db)

Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)

Van egy fiú akit a táborban ismertem meg, elkértem a Yahoo messengerét, le is írta nekem egy papírra, felvettem a címet MSN-en, de azt írja ki hogy "invalid adress". Mit tegyek?

Átverni nem hiszem hogy átvert volna, inkább nem igazán olvashatóan írt.De hogy tudnám valahogy megkeresni az igazi címet?

Legjobb válasz: Lehet h hülyeség, de a Yahoo messenger címek jók msnre is? Ha tudod a nevét akkor iwiw, legalább a keresztnév kell és a lakhely meg életkor, és lehet mazsolázni! :) Hajrá!!

Lehet h hülyeség, de a Yahoo messenger címek jók msnre is? Ha tudod a nevét akkor iwiw, legalább a keresztnév kell és a lakhely meg életkor, és lehet mazsolázni! :) Hajrá!!
próbálj közös ismerõsöket megkeresni, vagy ha a betûk félreérthetõek, akkor próbáld ki a kombinációkat amiket gondolsz a címre.
ROMAN??? vagy csak Romaniaban elo magyar...mert nem egeszen mindegy...ha romaniaban elo magyar akkor legyszives ne romanozd le, mert serti az egomat... (ha magyar akkor lehet iwiwje)
A kérdező hozzászólása: Yahoo messenger jó MSN-re is, elvégre sok embernek az van, és jól mûxik. Egyébként.. :$ Egy dolgot kihagytam. Nem tudom megkeresni Iwiwen meg ilyeneken mert román srác..
A kérdező hozzászólása: Édesem, õ nem romániában élõ magyar, hanem román.
A Yahoo messengeres cím tényleg csak Yahoo Messengeren kerezstül mûködik! A Yahoo és az MSN konkurenciák szóval nyilván nem engedett a másik cím mûködése. Javaslom hogy töltsd le a Yahoo Messengert )goggle-ba keresd meg :) Sok sikert , udv
fel lehet venni de állítsd be, hogy yahoo messengerre vegye fel, ne msnre. Én is vettem fel msn címet yahoo messengerre, csak mikor veszed fel be kell állítani, mert hanem msn re veszi fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!