Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki azt irta (76 db)

Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)

Van egy lexmark nyomtatóm és elvittük újratölteni de, mikor elkeztem nyomtatni akkor azt irta hogy vegyek patront mert kifogyott. Mit tegyek?

lexmark x2650-em van.és kivettem a patront és fogott,jött belőle a tinta.ez elég érdekes

Legjobb válasz: A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.

A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségedet

Fifa14? Menedzser karrierben vettem 3 játékost, akik azt írták elfogadják és nemsokára csatlakoznak a csapathoz, eltelt egy hónap de semmi? Most mi van?

Menedzser karrierben vettem 3 játékost, akik azt írták elfogadják és nemsokára csatlakoznak a csapathoz, eltelt egy hónap de semmi? Most mi van?

Van egy lány akit még 1-2 hónapja vettem fel MSN-re, bár nem sokat beszéltünk. Mikor 1-2 hétre rá írtam neki hogy megismizzük-e egymást kicsit jobban azt írta: Szimpi vagy de nekem most nem kell senki. Hogyan hódíthatom meg?

Szóval az van hogy ez a lány hasonló kaliber? mint én, s én magamat láttam meg benne, vagyis, úgy érzem ? a számomra megfelel? n?. Az el?z? események ellenére a legjobb barátom azt mondta hogy írjak neki azért IWIW-en mert hátha ezzel fogom meg hogy gondolok rá stb.

Legjobb válasz: A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.

A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.
mennyi idos vagy?
SAJNALOM:((( EZER BOCSANAT...nem szoktam ok nelkul lehordani embereket...szoval bocsi meg egyszer, csak atsiklottam rajta... Beszeljetek msn-en es ha mar megy a bezelgetes hivd el valamerre:) Honnan iszmeritek egymast??? ha sulibol akkor menj oda hozza...tudom nehez, de "veletlenul"...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nem a sulimba jár, hanem (tényleg teljesen véletlenül) láttam meg IWIW-en egyik ismerõsöm ismerõseim között. Tudom kicsit furán hangzik, s nyugi nekem nem is szokásom hogy IWIW-en írogatok mindenkinek aki tetszik, viszont mikor õt megláttam, akkor nála viszont már elég nagy késztetést éreztem arra hogy írjak neki. Na ekkor vettem fel MSN-re, a többit pedig már tudjátok. :)
Szerintem csak írj neki néha üziket, hogy mizujs vele, és mesélj egy kicsit magadról is. Egyszerre ne írj neki sokat, pár mondat elég lesz alkalmanként. Légy megnyerõ, írj úgy és olyanokat, amibõl le tudja venni, hogy milyen fickó vagy! :) Én is hasonhóan ismerkedtem meg egy oltári jó pasival, semmi különös nincs az üzeneteiben, egyszerüen csak jófej:)
Hat ha megkrdezne tolem egy srac ugy elsore h megsimizhet-e akkor valoszinuleg, sot biztos elkuldom a sunyiba... ha tettszik neked, es azt akarod h a baratnod legyen , es erjen valamit az a kapcsolat akkor miert igy kezded? miert nem akarod elobb megismerni< beszelgetni< setalni...bar azt mondtad hasonlo kaliberu, akkor gratulalok, zsak a foltjat... ha meg tenyleg hozzad hasonlo akkor megkapod, hamar agybabujtok, es ha van egy kis "szerencsetek" akkor utana szakitotok es mindkettotok(vagy a csajszi) jolmegbajnatok...csak igy tovabb
A kérdező hozzászólása: Hát õõ...Köszi az ötletet, asszem én is ezt teszem:) Ja amúgy az elõbbi hozzászóló kérdezte: Én vagyok 18, õ meg 16
nem megSIMIZNI, hanem megISMIZNI, te analfabéta. nem tudsz olvasni, és lehordod szerencsétlent a saját hülyesége miatt... ne foglalkozz vele koma. én ugyanígy szenvedtem, aztán összeszedtem az összes bátorságomat, elhívtam a csajt moziba (4en mentünk) hazakisértem, aztán csak poénkodtunk, majd nagy levegõ, és a mondata közepén elkaptam, és +csókoltam. úgy +lepõdött, h majdnem seggreült, aztán belémkapaszkodott, és 2 órán keresztül nem is engedtük el 1mást. búcsúzásnál utánamkiabált: azt hittem már örökké kell várnom erre. szal bátorság, bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Ezt a hasonló kaliberût úgy értetem hogy külsõleg belsõleg olyan mint én(mindketten szerényebb tipúsúak vagyunk pl)
Na ja, épp ma láttam egyik csajt vmi sráccal, aztán 1 hete még azt mondta, hogy neki nyárra nem kell senki. Szabad akar lenni.. stb.. :) Kérdéshez kapcsolódóan, pedig: próbálkozz. Amíg konkrétan meg nem mondja, hogy NEM akar semmit. Bár ez nem könnyû, mert én is most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit akar a csaj. Túlságosan határozatlan vagy csupán nem meri megmondani, hogy nem akar semmit(nem akar megbántani).

Van egy sztori ötletem ami meg szeretnék írni, írtam egy vázlatszerüséget és fejbe is már nagyjábol meg van a történet bár egy pár részlet hiányzik. Mi a véleményetek az ötletröl? érdemes vele foglakozni? Akinek van kedve segiteni az írjón

Fiatal bróker Iván szinte mindent elért az elmúlt 4 évbe. Sikerült neki egy jó mûködõ tanácsadói céget építeni,keresett sok pénzt, úgy tûnt sínen van az élete.

Legjobb válasz: Az elejébe olvastam bele, sok a helyesírási hiba! Aki négy év alatt csúcsra jut, az nem fog csak úgy lelépni, hisz alapból is eléggé munkamániás. Erõs a gyanúm, hogy semmit sem tudsz az üzleti életrõl.

Az elejébe olvastam bele, sok a helyesírási hiba! Aki négy év alatt csúcsra jut, az nem fog csak úgy lelépni, hisz alapból is eléggé munkamániás. Erõs a gyanúm, hogy semmit sem tudsz az üzleti életrõl.
Hát én csak is csak az elejét olvastam el azon kívül, hogy sok benne a helyesírási hiba nagyon sok a szóismétlés is és szerintem sokkal választékosabb szavakat kéne használnod. pl.: Pesten vesz ki egy lakást és úgy tervezi hogy visszaköltözik pestre végleg. Nem kell minden mondatba elmondani leírni , hogy Pest, Pest...... Már tudjuk, hogy Pestre költözik inkább másképp fogalmazd meg. Vissza költözik végleg.<--Ebbõl is megértjük mirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy sok benne a helyesírási hiba, és hogy sok a szó ismlétlés benne.Ha elkezdem írni másképp ezt csak mint ötlet írtam le egy éjszaka
Olyan "Veled is megtörténhet" feeling
Szigorúan olvasó szemmel nézve, engem ez a könyv nem érdekelne. Ezeregy jobb romantikus regény jelenik meg ettõl minden évben, és nem találtam benne semmi "pluszt" sem, ami megfogott volna. Tehát ez így ilyen formában, élvezhetetlen. Gondolom, hogy az elsõ regényed, annak viszont korrekt. Az elsõ regényeket az írók úgyis csak az asztalfióknak írják.

7 hónapja szoptatok azóta nem jött meg a memstruaciom. Van aki azt mondja örüljek, de anyukám szerint orvoshoz kellene mennem ezzel. Más is volt így? 6hetesen írtak fel egy diamilla nevű fogamzásgátló félét, de nem szedem. Terhesség azonban kizárt!

Aki volt így, annak az orvos mit adott/mondott? Első baba, 28 vagyok.

Legjobb válasz: Nem kell orvoshoz menni, van aki egyáltalán nem menstruál szoptatás alatt, van aki igen. Ez egyén függõ. Nincs semmi gond, majd jelentkezik a mensi, örülj amíg nem :D

Nem kell orvoshoz menni, van aki egyáltalán nem menstruál szoptatás alatt, van aki igen. Ez egyén függõ. Nincs semmi gond, majd jelentkezik a mensi, örülj amíg nem :D
17 hónapos a fiam, reggel-este szopizik még, nekem a teherbeesésem óta nem jött meg. Én mondjuk cerazettet szedek, a doki szerint ez így teljesen rendben van. Annyit mondott, hogy ha abbahagyom a szoptatást menjek vissza, valószínûleg utána kb 2 hónap múlva fog elõször megjönni.
nekem is 8hónappal szülés után jött meg elõször. 6 hetes kontrollon elmondta a doki, h most majd arra számíthatok, hogy vagy megjön, vagy nem jön, vagy összevissza jön, de emiatt ne aggódjak, szoptatás alatt teljesen normális az összes verzió.
Elsõ gyerekem 11 hónapos korában jött meg, még szoptattam. A kicsi most lesz 13 hónapos és még nem jött meg, õ is szopik még elég gyakran. Teljesen normális, ha nem jön meg szoptatás alatt, még az is belefér, ha össze-vissza jön meg, kimarad néhány hónap (ismerõsöm 2-3 havonta menzeszelt). És nekem sem hiányzik! :)
8 hónapja szoptatok és még nem jött meg, doki is megnyugtatott, hogy szoptatás alatt ez normális.én meg örülök, nem hiányzik még:-) ne aggódj !
18 honapra jott meg.
dehogy kell menned. sok nö egyáltalán nem mentruál addig amig szoptat elvileg a anygkönyv szerint is igy kéne lennie. Mivel az emelkedett prolaktin miatt nincs peteérés. Persze sokaknak megjön még szoptatás alatt. Akkor kell menned orvoshoz ha már egyáltalán nem szoptatsz legalább fél éve és még nem jött meg. Édesanyád nagy butaságot mondott neked. Olvass utána kicsit a szoptatás hormonális hatásainak, és ajánlom hogy ö is mielött butaságokat beszél.
6honapig szoptattam 100% ban 8honappal a szülés után jött meg! Nagyon jó volt ameg nem kinzott havonta! Ne aggódj! Teljesen normális!
Nyugi ez teljesen normalis, majd ha mar ritkulni fognak a szopik akkor lehet megjon. :-) hasznald ki meg ezt kis idot. :-)
Teljesen normális, hogy még nem jött meg. Van akinek korán, 2-3-4 hónappal a szülés után megjön, van akinek 1, 5 év múlva (sem). Amíg szoptatsz ez természetes.
Ez teljesen normalis, legtobb esetben ez igy is van. En 20 honapig szoptattam es csak 15 honap utan jott meg eloszor.
Nekem 16 hónap után jött meg elõször. 7 hónap még semmi. :) Tényleg addig örülj, amíg nem kell még ezzel is foglalkozni, én vígan megvoltam nélküle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon megnyugodtam, ééés akkor örülök is, hogy még nem jött meg :) nekem sem hiányzik :D
Elsõ szülésem után 13, második után 15 hónappal jött meg elõször. Csak arra vigyázz, hogy ugyan úgy teherbe eshetsz, hiszen az elsõ menstruáció elõtt lehet peteérés. :) Csak nehogy nagyon rábízd magad, persze ha akartok rögtön tesót, akkor könnyen vagy. :)

Én egy 15/F vagyok. Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok. (Nálam egy évvel fiatalabb) Eddig ahányszor megkérdeztem tőle (udvariasan) h járna e velem? . Akkor mindig azt írta, h nem tudja:S Mért van ez? :O

De már olyan tanácsokat is kaptam, hogy CSÓKOLJAM meg, ha ö is akarja és akkor minden kiderül. Elvileg semmit nem veszíthetek?

Legjobb válasz: Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!

Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!
Szegény... Megértelek, csak bátran:) Tudod, aki mer az nyer, legyél vele nagyon kedves, lepd meg valamivel, lehet az ajándék, mondjuk a csoki amit szeret, vagy valami kis apró figyelmesség, vagy csak egy meglepõ dolog tõled, amit sosem gondolt volna... És az ilyen dolgokat élõben illik megkérdezni:) nézz a szemébe és mielõtt felteszed a kérdést, már látni fogod a választ a szemében... Az a válaszoló voltam aki megkérdezte mit keresel itt ilyen korán:D
a csajok a humorra , kedvességre, arra hogy nem felejted el amit kb 2napja mondottXD, szal odafigyelésre buknak.volt már barátja?ha nem akkor lehet h fél h milesz..kitudja..nagyon jo haverok vagytok??ha igen akkor meg lehet h fél attól h megfog ez romlani köztetek h ha valami rosszul sül el.vagy meg szimplán nem vagy neki szimpi azért nemtudja és nem akar téged megbántani...de ezt te látod h h viselkedik veled..ez a hirtelen csak úgy smároljuk le dolog...háát..ez nemigazán jo ötlet.nem kell letámadni!ettöl csak rontasz a helyzeten.van msnje??akkor irogass vele sokat olyan témákról ami öt is érdekli...ha nagyon kell neked akkor tegyél meg mindent érte..de ha látod rajta h hidegenhagyja a dolog akkor csak magadat égeted.de esetleg utánakérdezhetsz a barátainál akivel pl te is jóban vagy, h szerinte mit gondol rollad stb h tetszel e neki...(de ne nyomulj annyira):) (15/L)
Örülök annak, amit most írtál :) ) és tényleg sok sikert, remélem összejön minden.
15 évesen reggel 5kor ez a legnagyobb problémád lol:)
Szerintem azért válaszolja azt, h nem tudom mert nem varázsoltad el eléggé. Lehet tetszenél neki, azért nem utasít el egybõl, vagy csak nem mer... Sokszor én is azt érzem, hogy tényleg nem tudom. Csak egy kevés hiányzik az igenhez, de hiába várok nem adja meg a srác. Legyél vele kedves, barátkozz vele, hívd el moziba vagy bármi. Mosolyogj rá sokat, legyél vele nagyon udvarias kedves. Néha dicsérd is meg a haját, a ruháját, a mosolyát, a sminkjét esetleg. Ha csak odavágod neki, hogy "járunk wazze? :DD" az nem túl nyerõ. Szerintem már csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy igent mondjon úgyh törd egy kicsit magad ha akarod õt. Nálunk is sokszor mondták azt, hogy kapd le majd kiderül minden. Nem tudom, de én 100ból 99 pasit úgy vágnék pofán ököllel, hogy eltörne az orra... ha pl mennék a suliban könyvekkel a kezemben a lépcsõn és egyszer csak rám ugrana. Uhh lépcsõn le is lehet lökni... szóval úgy ne próbáld meg :D Sok sikert, és csak kedvesen "cukin" közeledj hozzá egyelõre.
Üdv. A csókot mindenképpen kerüld el... Ha többször elutasított... én nem sok esélyt látok a gyõzelemre... de van még remény! Beszélgess vele sokat... hagyd h megnyíljon elõtted... aztán egyszer, amikor kettesben vagytok ésmár megvan az a kellemes hangulat... akkor újra udvariasan megkérdezed... esetleg utána jöhet egy csók ... de kizárólag ha elpirult ( ezcsak vicc volt ) Sok szerencsét kívánok neked! Aiwa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat.....=)
hajaj... a lányok nagyon furik.. én már csak tudom, hiszen az avgyok =)) szerintem próbálkozz csak nyugodtan, ha komolyan érdekel a leányzó (de semiképp ne a letámadós csókkal) esetleg hívd el valahova, legyetek együtt, csdak van valami közös kedvtelés, ismerkedjetek, és lehet hogy majd õ is nyitni fog feléd =) Most 25 éves vagyok, de régen, amikor fiatalka voltam én is úgy gondoltam, hogy "akkor most járunk, vagy mi?" de hidd el, hogy ezt nem lehet így elsõre megállapítani, vagy leszögezni, az idõsebbeknél sem így megy. =) üdv, MajomHercegnõ
Figyelj, en mar tapasztalatbol tudom h megkerdezni a legnagyobb hueseg :(.Nekem is sok ilyen elmenyem volt hogy megkerdeztem, nem is azt h jarna-e velem, hanem h ki jonne velem egyet setalni s mar arra se nagyon volt "kedve".A legjobb dolog amit tehetsz az hogy kozeledsz fele, erdeklodsz es jarj olyan helyekre ahova o is szokott.Igy egyre tobbet lesztek egyutt.Lassacskan a beszelgeteseket forditsd kettotokre es erezni fogod mikor megcsokolhatod. Megegyszer ha a lanytol mekerded egybol h akarna-e veled jarni o tenyleg nem tudja.A lanyok szeretik elobb megismrerni az embert.A legjobb az ha nem kerdezel hanem cselekszel. AAA es meg vlmi.En Erdelyben lakom, Sepsiszentgyorgyon.Nemtom nallatok magyarorszagon h megy de nalunk egyenesen ciki megkerdezni h jarna e veled...Ki szoktuk hivni a parkba egy setara(randira) es ha jol csinaljuk haza kiseresnel meg tudjuk maris csokolni...Ha nem akkor a 2. vagy a 3. nal :) Ej ha, jol belejottem az irasba :) )
Ja és még valami eszembe jutott. 15 évesen én valszeg kicsit féltem volna tõle, hogy nyíltan udvaroljak (ááá én csak barátságból hívlak ide-oda... :P). Szal ezen ne izgulj, teljesen átlátszóak lehetnek a szándékaid, az nem baj. Úgyis könnyû Katit táncba vinni, ha õ is akarja (bármilyen átlátszó is a helyzet), de ha nem, akkor úgysem fog menni soha. :P
Jesszusom! :P Figyu, csajozni nem úgy kell, hogy "szevasz, járunk?"... :P Fogadok kb. a suliban odamentem hozzá szintnél tartasz... :) Szóval szaktanács: 1. Szerintem sansztalan vagy. Egyrészt már elcseszted, tudja, hogy bármit megtehet veled, és így általában nem vonzó senki, másrészt nincs elég tapasztalatod, hogy innen fordíts. 2. Próbálkozz, mert nem is lesz tapasztalatod amúgy. Vidd el valahova. Elsõ lépésként csak beszélgetni, valami normális nyilvános helyre. Pl. egy teázó/kávézó. Ha jól elvagytok, mehettek tovább, pl. biliárdozni vagy hasonló laza játék, amin sokat lehet nevetni (a bénázáson). Aztán mozi, ilyenek. Ha nem lenne ilyen baromi hideg mondanám, h hívd sétálni (valami normális helyre, pl. Margit-sziget). Ha pár alkalom után még mindig nem tiltakozik, megy veled szívesen, akkor sínen vagy, mint József Attila! Tessék mellé ülni valahol (NEM A MOZIBAN! :P), átölelni. Ha nincs tiltakozás, akkor meg szépen lassan továbbmenni. Ennyi. Ha pedig úgy érzed a helyzet jól alakul és le akarod fektetni, akkor hívd át videózni... SZIGORÚAN ÁGYBÓL nézve persze. :P 3. Valszeg nem jön össze. Akkor ez a csaj ugrott. Van még elég hal a tengerben, 15 évesen ezen el ne keseredj! Legközelebb rutinosabb leszel és a 3.-4. már bejön. :P
A kérdező hozzászólása: Hátt igen eddig én sem hittem volna h ennyire tudok valakit szeretni....:O =) de ez van ....nagyon sokat gondolok ráá =(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem =)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.....Nagyon hasznos információkat adtál....És meg fogadom...Kedves Leszek Vele !!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat...=)
Nem akarlak elszomorítani, de kb 80% hogy nem akar járni veled, csak nem akar bunkón elutasítani és 20 hogy félénk és tényleg nem tudja.. szerintem próbálkozz másnál:)
Lefogadom köze van a kvantumgravitációhoz. :D
Miután még mindig nem láttuk az "elmélet" leírását, biztos hogy csak troll vagy, és az egész csak kitaláció, amivel megszegted a GYÍK házirendjét.
A kérdező hozzászólása: Hát ha troll. Lennek boztos tudnam.
Elméleted "bizonyítanád" egy újabb elméleteddel? Aztán az újabb elméleted egy "mégújabbal"? . Az elmélet mindaddig elmélet marad, míg reprodukálható kisérlettel alátámasztani nem lehet. Neked, mint trollnak ezt tudnod kéne!
És mi lenne az alapja ennek a fantasztikus tudományos (fizikai) elméletnek? :D
Sokmindent látok régóta , ha tudok segíteni , akkor segítek!!! Írj!
Én láttam, de nem tudom, ez miben segíthetne...
És láthatjuk a gyk legszemetelõbb háziállatát, Zoltánt is. Szia, Zoli.
Hé, nyomasd az elméletet. Szerintem ürítsd ide névvel, aláírással, és screenshotold le hogy ne tudjuk ellopni. 99% hogy nem kell tovább foglalkoznod vele utána :D De adunk esélyt annak az 1%-nak is!
Az ostoba emberek arra hivatkoznak, amit látnak. Azzal nem számolnak, hogy az embernek a szeme az az érzékszerv, amit a legkönnyebb átverni. Ráadásul csak annyit képes érzékelni, amennyire ki lett találva, felfogni a körülötte lévõ 3d-nek nevezett illúziót.
Hogy lehet vmit bizonyítani elmélettel?:)
Én sztem láttam. Papám 2005be halt meg ott voltam mikor meghalt. Ült a széken a mama meg ébresztgette hogy: Bandi keljél mi van veled?! Utána monda el mama hogy meghalt. Nem hatott meg mert kicsik voltunk és nem is ismertem annyira mindig csak leszidott egyhelyben kellett ülni meg se szabadott mozdulni ha ott volt. Nem is szeretett minket. Miután meghalt rá pár évre mikor mamánál aludtam külön szobába aludtam volna ránéztem az ajtóra és egy fehér árnyat láttam elmenni lassan az ajtó elõtt . Aztán kinyitódott az ajtó de az sztem csak a huzat miatt mert nyitva volt az ablak az ajtó meg nem volt rendesen becsukva be volt hajtva. Nagyon félek a szellemektõl. Szerencsére eddig csak ez az egy esetem volt.
Ha komolyan gondolod, az baj. Humorban gyenge lenne, tudományban kinevetnének. Itt pont jó.
Fizika- fénytan. fénytörés, fénytörõ közeg. Ahhoz, hogy lássunk szellemet a szellemnek kellene rendelkeznie "fénytörõ" tulajdonsággal: mint pl délibáb , szivárvány , hópehely (ami- valójában átlátszó, színtelen.)az agyunk, - szemünk segítségével teszi színessé a fizikailag elméletileg nem létezõ színek világát Tulajdonképpen a színek névjegye a hullámhossz.amit mi látunk színesnek a szabad szemmel "látható" tartományban: [link] Fizikailag ennek a fentiek az ellenkezõjét még eddig nem bizonyították be.Ha ennél tudományosabba megdöntöd a fizika idevágó tudományágát, a fénytant, mint hullámelméletet, gratula!

Van egy fiú aki imádja az anyukáját, és kedves dolgokat posztol facebookra, de közben egy irtó dögös sportoló, lehet attól még hogy ez a srác falja a nõket?

mármint azzal hogy átveri vagy szexre használja

Legjobb válasz: Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.

Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.
A kérdező hozzászólása: értem köszi:)
Persze, hogy lehet, én is ismertem ilyet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szereti az anyukáját.
A kérdező hozzászólása: de õ túlzottan teszi 20 éves és olyanokat képeket posztol amin az anyukáját puszilgatja, már nem mintha baj lenne
Lehet, hogy falja a nõket, de az biztos, hogy valójában nagy gáz van vele. A farka nem a gatyájában van, hanem anyuka markában - értsd jól és természetesen nem szó szerint. Irtó dögös lehet, de sem nem férfi, sem nem felnõtt; apának nem való, sem hosszútávú és tartós kapcsolatra. Õ Anyuci Édes Szépkisfia. Kerüld el, ha jót akarsz!
A legegyszerûbb, ha szépen kipróbálod... Kezdj ki vele. Ki fog derülni, hogy merre hány óra... Minden más ebben a témakörben merõ találgatás... ps: Csak mert egy pasi szereti az édesanyját, még lehet remek ember épp úgy, mint baltás gyilkos!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) és értem...

Egy hete felvett egy srác msnre, iwiwen látott.Sokat beszéltünk már, nagyon kedves velem. Becézget, cicának hív, meg drágám, azt írta, h. nagyon szeret. Csak egy baj van, 7 hónapja van bnője. Akkor miért másnak csapja a szelet?

Egy hete felvett egy srác msnre, iwiwen látott.Sokat beszéltünk már, nagyon kedves velem.Becézget, cicának hív, meg drágám, azt írta, h. nagyon szeret.Csak egy baj van, 7 hónapja van bn?je, és nem hiszem, hogy szakitani akar vele miattam.Nekem nagyon tetszik a srác, azt mondja, h. naon szép vok, jól megértjük egymást, bármir?l eltudunk beszélgetni.Pedig eddig csak msnen beszéltünk, és csak 7 napja!Nem tudom miért ámit, vagy komolyan gondolja.Többször mondta,h. Nagyon sajnálja h. van bn?je, ha nem lenne, nagyon szerelmes lenne belém.Egyik este írta, h. milyen jó lenne ha ott lennék vele.Meg mien kár, h. messze vok.Szomszédos településen lakunk.Nem is szeretném, h. szakitson miattam a bn?jével miattam, mert akkor ezt velem is megtenné egy másik lány miatt.De akkor nem is akar semmit, csak ismerkedik, barátkorik, szédit.Ha vkinek van bn?je, akkor miért másnak csapja a szelet?Mindig írja, h. drága, baba, egyetlenem.Ilyeneket ír?ÉN nekem nagyon szimpi, szó nélkül összejönnék vele, csak a bn?je az akadály.

Legjobb válasz: Szerintem csak szédít ne éld bele nagyon magad.Nekem is volt ilyen bár nem becézgetett, de talizni akart, közbe barátnõje volt, és nem jött el, kb ez is olyan lehet.Keress olyat aki szabad és megbecsüli a barátnõjét

Szerintem csak szédít ne éld bele nagyon magad.Nekem is volt ilyen bár nem becézgetett, de talizni akart, közbe barátnõje volt, és nem jött el, kb ez is olyan lehet.Keress olyat aki szabad és megbecsüli a barátnõjét
Az ilyen fiuk csak "trófaákat"gyüjtenek a meglevõ biztos barátnõ mellé.Én nagy ivben kerülném a helyedben, a barátnõjét pedig csak sajnálni tudom.
Nekem is volt ilyen esetem kb.10 éve.A pasinak volt egy barátnõje, igaz kevesebb ideje, aztán õ ott is hagyta miattam, de én elõbb ott hagytam a pasit már, pont azért mert így nem akartam tõle semmit.Õ is ugy kezdte, ha nem lenne barátnõje, aztán õ lépett is, csak én elõbb léptem, mint õ. Ez a pasi még nem lépet ezek szerint, csak irogat szépeket. Szerintem szállj ki ebbõl az egészbõl és keres egy szabad fiút.
figyu.komolyan nem érdekled már rég szakított volna
a barátnõjével ha annyira érdekelnéd!!!!
A kérdező hozzászólása: Én nem várom el tõle, h. szakitson velem a bnõjével, hisz eddig csak msnen beszéltünk, egy hétig..élõben még nem is taliztunk..szal szerintem nem vészes a dolog
Szerintem is csak ámít... Jó neki ez így... egyébként megsúgod, hogy melyik megyében laksz? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!