Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki azt (8127 db)

Van egy srac az evfolyamon, es egy ideje joban vagyunk (szerintem), hulyeskedunk meg minden. De kezdem azt hinni, hogy nala ez mar nem csak hulyeskedes....szoval akkor most mi is van? !

egebben csak latasbol ismertem, es akkor is azert mert ha talalkoztunk nagyon bamult, aztan, hogy elkezdtunk beszelgetni kiderult, hogy nagyon edes, aranyos gyerek. en termeszetemnel fogva olyan ember vagyok aki spontan megolelek masokat, megpuszliom, hozzabujok ha beszelgetunk. nalam ez olyan termeszetes barati kedveskedes. de azt hiszem felreertette, es most jobban bejovok neki, mint akkor amikor csak bamult. de nekem baratom van! mar 2 eve! ezt meg nem volt alkalmam neki elmondani, mivel rettentoen elveztem ahogyan tetszeni probal:)..de most rajottem, hogy ez igy nem vicces, nem szeretnem megbantani, es beszelni szeretnek vele,, de mikor kerdezem h mikor lesz ram ideje h egyet beszelgessunk komolyabban, akkor mindig tala valami kifogast( a srac baratai is azt mondtak h total elvarazsoltam...)

Legjobb válasz: Lehet, hogy most lepontoztok, de akkor is elmondom, mit gondolok: 1. Te vagy a "hibás", hogy beléd szeretett. Ha van barátod, miért ölelgetsz és puszilgatsz más fiúkat? Joggal hiheti, hogy vonzódsz hozzá. (Személyes megjegyzés: talán prûdnek tûnök, de engem mindig is taszítottak azok az emberek, akik annak ellenére puszilgatják és fogdossák egymást, hogy a hét minden napján találkoznak, stb. - Szóval, ez számomra taszító, és összekapcsolódik a fejemben még egyéb tulajdonságokkal meg viselkedéssel, ami "bizonyos" lányokra jellemzõ. Tudom, hogy nem minden "puszilgatós-ölelõs" lányt vezérel hátsó szándék, ezért elnézést kérek tõled, ha ez nálad egy abszolút ártatlan, baráti megnyilvánulás! ... Mert ez utóbbi is lehet, csak számomra tényleg furi egy kicsit.) 2. A barátod miatt vissza kéne fognod magad. Szerintem nem esne neki jól, ha megtudná, hogy idegen fiúkkal ennyire közeli kapcsolatot ápolsz. (Fordított esetben - ha a bartod nyakán csimpaszkodnának lányok - te vajon hogyan reagálnál?) 3. Ha kitartó vagy, elõbb-utóbb úgyis sort tudsz keríteni egy beszélgetésre ezzel a "pórul járt" fiúval: mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit, és érj tõle elnézést, hátha félreérthetõ volt a viselkedésed. Sok sikert, biztosan lehet tisztázni a helyzetet! U.i.: Ha esetleg kemény volt a hangnem, akkor elnézést! Személyes sérelmek miatt viszonyulok az átlagosnál ellenségesebben az ilyen módon barátkozó emberekhez.

Lehet, hogy most lepontoztok, de akkor is elmondom, mit gondolok: 1. Te vagy a "hibás", hogy beléd szeretett. Ha van barátod, miért ölelgetsz és puszilgatsz más fiúkat? Joggal hiheti, hogy vonzódsz hozzá. (Személyes megjegyzés: talán prûdnek tûnök, de engem mindig is taszítottak azok az emberek, akik annak ellenére puszilgatják és fogdossák egymást, hogy a hét minden napján találkoznak, stb. - Szóval, ez számomra taszító, és összekapcsolódik a fejemben még egyéb tulajdonságokkal meg viselkedéssel, ami "bizonyos" lányokra jellemzõ. Tudom, hogy nem minden "puszilgatós-ölelõs" lányt vezérel hátsó szándék, ezért elnézést kérek tõled, ha ez nálad egy abszolút ártatlan, baráti megnyilvánulás! ... Mert ez utóbbi is lehet, csak számomra tényleg furi egy kicsit.) 2. A barátod miatt vissza kéne fognod magad. Szerintem nem esne neki jól, ha megtudná, hogy idegen fiúkkal ennyire közeli kapcsolatot ápolsz. (Fordított esetben - ha a bartod nyakán csimpaszkodnának lányok - te vajon hogyan reagálnál?) 3. Ha kitartó vagy, elõbb-utóbb úgyis sort tudsz keríteni egy beszélgetésre ezzel a "pórul járt" fiúval: mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit, és érj tõle elnézést, hátha félreérthetõ volt a viselkedésed. Sok sikert, biztosan lehet tisztázni a helyzetet! U.i.: Ha esetleg kemény volt a hangnem, akkor elnézést! Személyes sérelmek miatt viszonyulok az átlagosnál ellenségesebben az ilyen módon barátkozó emberekhez.
De nagyon vigyázz, hogy mit és hogyan mondasz el neki, mert egy szerelmes embernek sajnos sokszor teljesen mindegy, hogy mit mondasz, úgyis szeretni fog, nem fogja föladni (legfeljebb emészti magát, hogy mit rontott el), az életkedve pedig el fog menni... Ha tényleg szerelmes persze. (Magamból indultam ki, én is hasonló helyzetben vagyok egy lánnyal, ugyanígy reménytelenül szeretem.)

Van egy fiu. Az osztálytársam. Folyton engem néz és amikor odanézek akkor elfordul. Akkor most?

Legjobb válasz: "ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor ne írj semmit!!!!!!" Jaj Szandi. Egyem a szívedet. :D Ez egy olyan kérdés aminek semmi értelme nincs, még te is tudod a választ, akkor meg mi a fa**nak kérdezel ilyeneket? Utána meg ne lepõdj meg ha ilyen válaszokat írnak az emberek, ne legyél már ilyen butus, hü**ébõl úgyis annyi van...

"ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor ne írj semmit!!!!!!" Jaj Szandi. Egyem a szívedet. :D Ez egy olyan kérdés aminek semmi értelme nincs, még te is tudod a választ, akkor meg mi a fa**nak kérdezel ilyeneket? Utána meg ne lepõdj meg ha ilyen válaszokat írnak az emberek, ne legyél már ilyen butus, hü**ébõl úgyis annyi van...
Hátulról szép voltál, de amikor ránéztél, megijedt fejedtõl és inkább elfordult.
hány éves vagy?
Tetszel neki, de félõs, szégyenlõs. Segíteni kell neki, hogy kibökje tetszel-e neki vagy csak az ablakon bambult ki, és te pont az útban voltál.
hujujujuj
Hülyéké a világ!Am meg bejössz neki!Vaaagy több 100 más dolog lehet....Kérdezd meg, de ne bunkó stílusban.
A kérdező hozzászólása: mekkora egy bunkóóóó vagy!!!!!!ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor ne írj semmit!!!!!!
Juj, mi lesz akkor most?
Lehet álmodozik rólad, de ez még nem jelent semmit. Ha 15év alattiak vagytok , akkor persze nem mindenki számár olyan egyszerû kezdeményezni. Visszafogott, gondolom. Álmodozni már fiatalon is tud mindenki, de nem mindenki alkalmas egy kapcsolatra. Nagy valószínûséggel tetszel neki, viszont szinte biztos, hogy egy éven belül kb semmi nem lesz. Most örülsz? vagy mit szeretnél olvasni?
Vagy tetszel neki és félénk, vagy csak egyszerûen nem szereti a szemkontaktust... Beszélgess vele..

Vannak itt olyan anyukák, akik elváltak? És van egy baba az első férjtől, és utána férjhez mentek megint. MI volt a válás oka, és a 2 férj elfogadta a gyereket? Esetleg terveztek körös babát?

Legjobb válasz: Az elsõ férjemtõl elváltam mert beleszeretett a kolléganõjébe,onnan van 2 gyermekem egy 19 és egy 20 éves.Most együtt élek a párommal,9 éve és van egy 3 hónapos kisbabánk mert neki nem volt saját gyermeke.Elfogadott minket 100% osan.A volt érjem elvette a nõt született 2 gyermek és most megint elvált de jó a kapcsolatunk vele.Miért kérdezed?Hátha tudok segíteni?Nem volt könnyû újra párt találni aki nem csak engem akar hanem a piciket is....

Az elsõ férjemtõl elváltam mert beleszeretett a kolléganõjébe, onnan van 2 gyermekem egy 19 és egy 20 éves.Most együtt élek a párommal, 9 éve és van egy 3 hónapos kisbabánk mert neki nem volt saját gyermeke.Elfogadott minket 100% osan.A volt érjem elvette a nõt született 2 gyermek és most megint elvált de jó a kapcsolatunk vele.Miért kérdezed?Hátha tudok segíteni?Nem volt könnyû újra párt találni aki nem csak engem akar hanem a piciket is....
Van!!Nagyon is, jobban mint egy félrecsúszott kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Dehogy is:D Csak érdeklõdtem a dolgok iránt :d
Hát igen!Az alap hogy elfogadja a gyermekemet hiszen õk a legnagyobb áldozatok.Nekem a gyermekeimen keresztül lehetett a szívemhez jutni...Imádja õket és maximálisan úgy kezeli mintha a saját vére lenne.Nem tesz különbséget a közös és a hozott gyerekek között.De ehhez ugye az is kellett hogy szabad utat kapjon a gyermeknevelésben.
Teljesen férfifüggõ, hogy elfogadja-e a gyereket, aki nem az övé. Ismerek olyat, aki ugyanúgy szereti a felesége elsõ házasságából született gyerekét, mint a közös gyereküket. De sajnos van ellenpélda is: nagybátyám 4 évesen "kapta" a mostani felesége gyerekét és a mai napig (13 éves már a kiskölyök) ki nem állhatja, pedig nagyon aranyos kissrác. Sõt amióta megszületett a közös lányuk még inkább elutasító vele hiába próbáltunk a lelkére beszélni. Bevallom én biztos ilyen emberrel nem tudnék együtt élni.
Én 5éve váltam el, van egy 7, 5éves kisfiam. A válás oka...hm... elhidegülés... 10éves kapcsolat volt, elég volt. Fél évvel a válás után ismertem meg a második(jelenlegi) férjemet. Imádják egymást, a fiam jobban szereti, mint az apját(sosem neveltük ellene), és most tervezünk közös babát.
Rengetegen vagyunk mi nõk elváltan gyermekkel.Az élet megy tovább nekünk is haladnunk kell és nem pityeregni mert a gyerekünk vidám anyukát szeretne látni.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék elválni a férjemtõl, de nem tudom hogy késõbbiekben lesz-e párkapcsolatom. Hogy el fogadja a gyerekemet vagy sem. Mennyire nyitottak a férfiak az ilyenre.
Én 4 éve váltam el, van egy 8 éves fiam. A válás oka, teljes elhidegülés volt, nem törõdött sem a gyerekkel sem velem, nem voltak közös programok, végül közös téma sem. Hazajött a munkából, evett, besörözött, aludt. Meguntam a magányt mellette. Rá félévre megismerkedtem életem talán legnagyobb szerelmével. A másik felemmel. Neki is van a fiammal egyidõs lánya. Hasonló házasságból lépett ki. Nagy egymásra találás volt. Egy évre rá összeházasodtunk, most várjuk a közös babát. Nagyon szeretjük egymás gyerekeit is és a gyerekek is szeretnek mindkettõnket. Nincs féltékenykedés, remélem azután sem lesz, ha a baba megérkezik. Sajnos a férjem lánykája nem velünk él, hanem anyukájával, de igyekszünk sokszor elhozni. Azt hiszem, mindenki jobban járt így, mintha tovább szenvedtünk volna mással. Azóta az exek is találtak új párt maguknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Látom ott is minden kiforrta magát :) Sok boldogságot kívánok :)
Még el sem váltál de már a következõ férjeden gondolkodsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor van élet a válás után is.:)

Véleményeket kérek, ilyen helyzettel még nem találkoztam. Van egy férfi az életemben, aki után már kb. két éve vágyakozom. Nem tudom vajon tényleg érdeklem?

Nemrég szakított a barátnőjével, és randiztunk párszor. Az utolsó randin megpróbáltam közeledni hozzá, de időt kért, mondván nem szokott egyik kapcsolatból a másikba ugrani, és szeretne jobban megismerni. És búcsúzáskor megöleltem, és azt mondta: megcsókolnálak, de nekem még idő kell.

Legjobb válasz: Hát sajnálom a lelki szegénysége miatt az elsõ válaszolót! Próbáld beleélni magad a fiú helyébe, aki nem rég vesztette el azt, akit szeretett. Még körülötte mozog a gondolata. Valószínûleg érzelmileg gazdag a srác. Próbálj találkozgatni vele. Ne siettesd a kapcsolatot. Ha szereted, várd ki az idõt, amíg a srác egy új kapcsolatot el tud fogadni, vagy szüksége van rá. Addig is segíts neki azzal, hogy körülötte lebzselsz, és segítesz neki a felejtésben. Lehet, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már jártok is. Az a bajom ezzel a dologgal, hogy mindenki azon nyavajog, hogy nincs egy rendes srác, vagy csaj sehol. Tessék itt van és akkor nem tudtok mit kezdeni vele. még le is fik... ázzák .

Hát sajnálom a lelki szegénysége miatt az elsõ válaszolót! Próbáld beleélni magad a fiú helyébe, aki nem rég vesztette el azt, akit szeretett. Még körülötte mozog a gondolata. Valószínûleg érzelmileg gazdag a srác. Próbálj találkozgatni vele. Ne siettesd a kapcsolatot. Ha szereted, várd ki az idõt, amíg a srác egy új kapcsolatot el tud fogadni, vagy szüksége van rá. Addig is segíts neki azzal, hogy körülötte lebzselsz, és segítesz neki a felejtésben. Lehet, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már jártok is. Az a bajom ezzel a dologgal, hogy mindenki azon nyavajog, hogy nincs egy rendes srác, vagy csaj sehol. Tessék itt van és akkor nem tudtok mit kezdeni vele. még le is fik... ázzák .
Neki kell kezdeményeznie, ha nem tette meg, akkor felejtõs.....Felesleges rá várnod:(
úristen! van valami beütése ennek a pasinak vagy mi? ez mindig egy olcsó és szánalmas duma... "jajj idõ kell jajj istenem összetört a szívem, most mi lesz" Ez egy õsrégen kitalált zagyvaság. (a nõknél talán igaz)
szepen megmondta hogy ido kell neki!mit nem ertessz ezen? vagy azt hiszed mi pasik olyan konnyen tul tesszuk magunkat mindenen?hat nem... nekunk pasiknak is ido kell.tessek be allni a sorba es turelmesen varni :)
várj még egy kicsit a pasit is megviseli azért a szakítás nem csak a nõt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig írtakat, azt azért tudni kell, hogy régen úgy 10 éve nagyon szerelmes volt belém, de nekem volt valakim.Nem túl rég jöttem rá, hogy õ az egyetlen férfi, aki boldoggá tehet, de nagyon félénk, és túl szépnek tart magához képest, viszont engem leginkább a lelke érdekel
"randiztunk párszor. Az utolsó randin megpróbáltam közeledni hozzá" TE NAGYON GÁZ VAGY! TUDOD, MI A RANDI? MINDKETTEN BEJÖTTÖK EGYMÁSNAK ÉS AZÉRT TALÁLKOZTOK HOGY ÖSSZEJÖJJETEK! KÉT LEHETSÉGES KIMENET: 1) ÖSSZEJÖTTÖK, CSÓKOLÓZTOK STB. 2) NEM JÖTTÖK ÖSSZE ÉS TÖBBET NEM IS TALÁLKOZTOK OLYAN MEG NINCS HOGY BARÁTTAL RANDIZOL, MERT AKKOR AZ NEM BARÁT.
A kérdező hozzászólása: A közeledni hozzá alatt azt értettem, hogy fizikailag közeledni.

Akinek már van egy gyereke, az rá hivatkozva semmilyen ígéretet nem kell betartson?

A párommal 3 éve vagyunk együtt, van egy kisgyereke. Mindig össze vissza hozta el, de heti 3 napra minimum, plusz néha még egyre, de ami a lényeg, hogy nem volt sosem rendszer, mire hazaértem, tudtam meg, hogy akkor lesz a gyerekes nap/ok, akár hétköznap is. Mivel mindketten úgy gondoltuk, hogy közös jöv?t szeretnénk, mondtam, hogy én ezt a rendszertelenséget, hogy nem tudom mikor lehetünk kettesben, hogy a programokat lemondja, amiket el?re lefoglaltunk, mert az anyuka épp úgy kéri, hogy akkor vigyük el a gyereket nem bírom. Mondtam, hogy nem állok kettejük közé, én elmegyek, mert ezt nem bírom, minden harag nélkül váljunk el. Mondta én fontos vagyok neki, szeretné együtt nevelni velem a majdani közös gyerekeket, ilyesmi. Mondta kéthetente hétvégére hozza el. Erre most 3 hete megint az van, hogy össze vissza jön a gyerek, most tudtam meg hogy megint este elhozza, hétf?ig (már terveztünk egyébként mást). Meg volt itt hétköznap is két napot, erre azt mondja a párom, hogy azt hitte a hétköznap nem számít bele a napokba. Erre mondtam, hogy nyugodtan elhozhatja, csak ugye tudja, hogy akkor engem nagyon átvert, mert már rég lehetnék 2 hónapja máshol... Valószín?leg ez is, meg az is kell neki, de értse meg hogy kompromisszumok nélkül nem megy. Vélemények? Ja 27L és 34F

Legjobb válasz: Hát ez se túl szimpatikus, hogy a gyerek szívja meg inkább. Az miért nem jutott eszébe, hogy a gyerek ANYJÁVAL megbeszéli, hogy elõre meghatározott idõben hozza el, ugyanolyan rendszerességgel, mint eddig, csak nem ad hoc alapon, hanem mondjuk hétfõ-szerda-pénteken délután háromkor? Akkor te is tudsz róla, gyerek is sokat van vele, nincs gond. A férjemnek is van egy lánya, de ha a miattam hanyagolná, nem gondolnék jókat róla. Azt feltételezném, hogy a közös gyerekünkre is ez a sors várna. Egyetlen egyszer lettem a lánya elé helyezve, amikor nekem vesegörcsöm volt és kórházba kellett vinni, ezért lemondta a tervezett mozit a lányával. Mondjuk az is igaz, hogy hacsak nem sürgõs dolog van (betegség, vagy bármi, ami gyors intézkedést kíván), akkor nem szokta keresztbe szervezni a lányát velem. Vele is idõben egyeztet és velem is, így nincs is probléma belõle.

Hát ez se túl szimpatikus, hogy a gyerek szívja meg inkább. Az miért nem jutott eszébe, hogy a gyerek ANYJÁVAL megbeszéli, hogy elõre meghatározott idõben hozza el, ugyanolyan rendszerességgel, mint eddig, csak nem ad hoc alapon, hanem mondjuk hétfõ-szerda-pénteken délután háromkor? Akkor te is tudsz róla, gyerek is sokat van vele, nincs gond. A férjemnek is van egy lánya, de ha a miattam hanyagolná, nem gondolnék jókat róla. Azt feltételezném, hogy a közös gyerekünkre is ez a sors várna. Egyetlen egyszer lettem a lánya elé helyezve, amikor nekem vesegörcsöm volt és kórházba kellett vinni, ezért lemondta a tervezett mozit a lányával. Mondjuk az is igaz, hogy hacsak nem sürgõs dolog van (betegség, vagy bármi, ami gyors intézkedést kíván), akkor nem szokta keresztbe szervezni a lányát velem. Vele is idõben egyeztet és velem is, így nincs is probléma belõle.
Neked van igazad. Már akkor ott kellett volna hagynod, mert ez a férfi tesz a fejedre. Persze a gyerek is fontos, nem errõl van szó, és én azt vettem le az írásodból, hogy téged sem zavar, csak idõben tudjál róla. Ami azt illeti én is utálom az ilyenfajta bizonytalanságot, hogy sose lehet elõre tervezni, mert a kedves mindig keresztbe tesz. Ezt hosszú távon nem lehet bírni. És ez változni nem fog, mint az már bebizonyosodott. Már csak rajtad áll, hogy hány esélyt adsz a párodnak.
Én nem értek veled egyet. A kisfiú gondolom szereti az apját és a párod már nem csak egy önálló ember, hanem apa is, akinek mindig a gyereke lesz az elsõ. Amikor megismerted, már akkor volt gyereke. Ha nektek lesz közös, akkor sem tudod õket mindig lepasszolni, hogy kettesben lehessetek. A kéthetente hétvége meg nagyon kevés. Kompromisszumot kellene kötnötök. A gyereknek kell az apja, és ez így is van rendjén, és tényleg lehet ez hirtelen ötlettõl vezérelt, a gyerek el akar menni és kész. Én sem tagadnám ezt meg a gyerekemtõl senki kedvéért. Miért nem szervezel olyan programokat, amikben akár egy gyerek is részt vehet? Azért sok ilyen van. Mindenki jól érezné magát. Vagy ha ennyire zavar, akkor máskor gyermektelen férfit kellene választanod.
"Drágám, szólj legalább 12 órával azelõtt, hogy elhozod a kicsit, köszi."
Hát abban egyáltalán nem értek veled egyet, hogy egy nõ sem marad igy vele. Pont te irtad, hogy kompromisszumok nélkül nem megy. Az én véleményem teljesen ellentétes a tiéddel és a többségével. Engem egyáltalán nem zavarna az, hogy a gyerek miatt le kell mondanom egy programot, vagy eleve olyanokat terveznék, ahová a gyereket is vinni lehet. Az a baj, hogy ezt csak azok érthetik meg akiknek már van gyerekük.
Utolsó tévedsz :) Én vagyok, aki veled ért egyet és nincs gyerekem, nem is lesz remélem soha :D De attól még megérteni meg lehet a viselkedést és az érzéseket :)
De most komolyan, mi olyan [email protected] fontos dolgod volt hétköznap este, hogy az a szegény gyerek teljesen felborította az életed rendjét?! Szerintem egyszerûen csak féltékeny vagy!!!
Én is megértelek, bár nem vagyok anya. Mert látszik, hogy nem a gyerekkel van gondod, meg az idõvel, amit nálatok tölt, hanem azzal, hogy nem tudsz minderre felkészülni, mert nincs mihez igazodni. Gondolom ebbõl az jön le neked, hogy te nem vagy elég fontos neki. Szóval én megmondanám neki konkrétan, hogy te nem a gyerek ellen vagy, mert szereted, és örülsz, ha jön, de tudnod kell elõre, hogy úgy szervezhesd a dolgokat. A gyerek érdeke is lenne valami rendszer. Ha nem tudja ezt a gyerek anyjával megbeszélni, és kialakítani, akkor te sajnos nem látod a közös életeteket együtt.
A kérdező hozzászólása: Nos valóban ha jön a gyerek, nekem kell gondoskodni a rendrõl, ételrõl, mosásról, sõt én ülök vele 1 órát az ebédnél, mert ez a tempója, én szervezem le a programokat... Anyuka nem volt feleség, sima barátnõ volt, egy rossz kapcsolatuk volt, a gyermek csak azért született, mert talán attól együtt maradtak volna, az anyuka szerint, de ha már nem, akkor neki a gyerek teher. Kb 1, 5-2, 5 éves kora között a gyerek jó ha 10-13 napot volt az anyjával, többit velünk, meg a párom anyjánál. De már én is belefáradtam, mert végül is az anyja vállalta ezt a gyereket. Ha elhozzuk a gyerek koszos, konkrétan, a fülébõl csüng a zsír, koszos a körme. Eddig a párom itthon dolgozott, egy ideje munkahelyen, már amúgysem tudnánk hétköznap elhozni. És igen, sajnálom a gyereket, de van neki anyja...
Utolsó, te azért vagy frusztrált mert elváltál? Bocs, de a kérdezõnek joga van az élethez, még akkor is, ha a párjának van gyereke. Senki nem mondta, hogy az anyja hülye, csak mindenki próbált rávilágítani a dolgokra más szemszögbõl.
Nem akarlak bántani, de amikor összejöttél a pároddal, tisztában voltál vele, hogy gyereke van. Az apa nagyon fontos az életében a gyereknek, az apjának pedig a gyereke lesz mindig fontosabb mint te. Én úgy veszem ki, mintha neked zavaró tényezõ lenne a gyerek, ha te nem tudod elfogadni ezt a tényt, akkor inkább keress egy gyerektelent magadnak.
Ha szereted a párod, emiatt ne hagyd ott, ha nem szereted, ne erre fogd. Szerintem itt arról van szó, hogy a pasi nem egy határozott típus, inkább irányítható. Ha az exe úgy dönt, vigye a gyereket, akkor viszi. Hát vedd a kezedbe a dolgokat, beszéljétek meg hogy elõre meghatározott idõpontok kellenek. A gyereknek is jó a rendszeresség. És úgy tûnik te is erre vágysz. Én megértelek, biztosan szereted a gyerkõcöt, de attól még nem sajátod, nem tervezted, csak a férfival együtt "járt":) A lényeg hogy õ ne szívja meg, szüksége van apura és anyura is. De mindenki járjon jól:)
27 és 34 évesek, ember
A gyerek anyja milyen? Igazából vele is meg kellene értetni, hogy nem akkor passzolja le a kölyköt, amikor akarja, ha már vállalta, hogy nála lesz és õ neveli. Egyébként a gyerek életében sem túl szerencsés ez a rendszertelenség, talán ezt is meg kellene érteni. Ha tudnátok elõre, mikor lesz ott a gyerek, lehetne gyerekes programot is szervezni. Itt bizony csak a beszélgetés segíthet, de ha párod ilyen rendszertelen, meg nem érdekli, akkor ez a jövõbeli életre is kihat.
Én sem tolerálnám, hogyha a gyerek váratlanul megjelenne napokra. Gondolom, neked kell arról gondoskodni, hogy legyen mit ennie, mosni rá, tiszta ágynemût biztosítani. Emiatt is illene elõször veled egyezteni, hacsak nem vészhelyzet van. Mindig lehet egy váratlan ötlet, de ha nektek elõre megbeszélt programotok van, azt azért ne mondja le amiatt, hogy a gyereknek eszébe jutott valami. Én simán elhagynám, és meg is mondanám, hogy õ nem vált el a feleségétõl, csak külön élnek, és én ebbe nem megyek bele többet.
A párod apja a gyereknek, és minél többet kell vele lennie. A két hetenkénti látogatás nem apa-gyerek kapcsolat. Ezt a gyerek sínylené meg. Tudtad, hogy van gyereke, akkor azt is tudhatnád, hogy neki a gyereke legalább olyan fontos, mint te. Ha ezt nem vagy képes belátni, neked fontosabb valamilyen program, akkor keress független férfit.
Itt tulajdonképpen. Így olvasandó. Elírtam az elejét. Elnézést!
Itt a gond tulajdonképpen a kedves párod kedves volt feleségével vannak gondok, aki tulajdonképpen a gyermek édesanyja. Igen, õnagysága bátran mer szervezni magának programot, mert tudja, hogy a gyermeket bármikor lepasszolja az apának.Ó, szegény anya, ki a gyerekét egymaga neveli minden támasz nélkül-:( Valójában terhére van. Én az apa helyében elperelném tõle, de veled is hasonló a helyzet, mert a gyerek -mivel idegen-neked éppen úgy terhedre van.Én az egészbõl a párodat sajnálom, mert õ fel fog örlõdni ebben a megosztottságban. Téged is szeretne megtartani, de a gyerekét sem dobhatja el a te kedvedért. Lépj le, ha neked ez nem jó. Jobb tiszta helyzetet teremteni, mint egymás idejét pazarolni.
Nem irtál ki errõl már kérdést régebben? Szerintem még max egyszer próbálkozz, és ha semmi nem változiuk akkor dobbants. Ha teged ez ennyire zavar.Azért az anyukának sem kéne ennyire kihsználnia a párodat...
A kérdező hozzászólása: A kéthetente hétvégét õ ajánlotta fel, és õ mondta azt hogy betartja, mert belátta, ha így csinálja, hogy hol van gyerek, hol nincs, se én nem maradok vele, de a büdös életben egy nõ sem.
Te is tudod, hogy itt a gyerek csak ürügy. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szülõnek azonnal ugrania kell és mindent félredobnia, hogy rohanjon a gyerekért, de itt nem errõl van szó. A pároddal megpróbálhatsz beszélni, de ennyi idõsen úgysem fog változni. El kell döntened, hogy elfogadod, hogy ilyen, vagy elhagyod.
A kérdező hozzászólása: Ezen a kérésen már rég túl vagyunk... eddig nem nagyon sikerült betartania.
Igen joga van az élethez, de akkor miért marad a párja mellett? Ez úgyse fog megváltozni.

Ha egy hónapban többször van peteérés, akkor az ilyenkor érezhető hasfájást érezhetjük többször is?

Legjobb válasz: Azért a szélgörcsnek lenne produktuma egy bizonyos idõ után, nálam meg nem volt. Nemrég egy hölgy írta, h UH-on követte az orvos a ciklusát és pár nap letéréssel volt neki kettõ is. A hormonok tudnak fura dolgokat is mûvelni, pl ezért van az, h mensi alatt vki teherbe esik v még az elsõ trimeszterben van rendszeres mensije valakinek. (nem fenyegetõ vetélés, hanem a ciklusnak megfelelõ pár napos vérzés) Sõt, tavaly Angliában szült egy nõ két babát egy napon, de köztük 8 hét különbség volt és nem azért, mert a placenta nem táplálta õket egyformán. Én is tanultam szülészet-nõgyógyászatot és váltig állítottam az iskolapadban ülve, h ilyenek nem történnek meg, de mikor valaki a gyakorlatban tapasztalja, akkor rájön, h mégsem minden úgy van mint a takönyvben. Elvégre nem vagyunk automatizáltak.

Azért a szélgörcsnek lenne produktuma egy bizonyos idõ után, nálam meg nem volt. Nemrég egy hölgy írta, h UH-on követte az orvos a ciklusát és pár nap letéréssel volt neki kettõ is. A hormonok tudnak fura dolgokat is mûvelni, pl ezért van az, h mensi alatt vki teherbe esik v még az elsõ trimeszterben van rendszeres mensije valakinek. (nem fenyegetõ vetélés, hanem a ciklusnak megfelelõ pár napos vérzés) Sõt, tavaly Angliában szült egy nõ két babát egy napon, de köztük 8 hét különbség volt és nem azért, mert a placenta nem táplálta õket egyformán. Én is tanultam szülészet-nõgyógyászatot és váltig állítottam az iskolapadban ülve, h ilyenek nem történnek meg, de mikor valaki a gyakorlatban tapasztalja, akkor rájön, h mégsem minden úgy van mint a takönyvben. Elvégre nem vagyunk automatizáltak.
Ez jó kérdés, pont ma akartam kiírni, mert nekem múlt héten volt pé-m. Volt tompa fájás a bal petefészeknél meg felment a hõm. Ma egy tizedet visszaesett (ennyinek nem szokott jelentõsége lenni), de ma megint volt tompa hasfájás. Baba nem lehet, mert a kettõ között nem telt el 6 nap, és nem nagyon kaptuk el az idõpontot sem szex terén.
Bocsánat hogy ezt írom, de szerintem sokan nem tudják megkülönböztetni a szélgörcsöt és az ovulációs fájdalmat. Saját tapasztalatom, hogy a kettõ nagyon hasonlít. Már legalább 3-4 olyan görbét nézegettem itt, ahol egy cikluson belül akár 8x is tüntettek fel ovulációs fájdalmat, ebbõl mondjuk 5-6x egymást követõ napon. Ez biztosan nem létezik. Ha két petesejt érik meg egy ciklusban, akkor annak viszonylag gyors egymásutánban kell történnie, ugyanis az ovuláció megtörténtekor felszabaduló progeszteron azonnal gátolja további petesejt érését, és az egész ciklus végéig magasan is marad a hormon szintje. Tehát vagy rövid egymásutánban szabadulnak ki, vagy csak egy érik meg (ez a jellemzõ amúgy).

Ha kvantum összefonódás van két részecske között akkor ha valami történik az egyikkel akkor az a másikkal is? A két részecske nem ugyan az? Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén?

Legjobb válasz: > Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén? Ha megtalálod rá a választ, akkor jelentkezz a Svéd Királyi Tudományos Akadémián, valószínû megdobnak majd egy Nobel-díjjal. > A két részecske nem ugyan az? Ezt is csak hipotetikusan lehet tárgyalni. Van olyan hipotézis, mely szerint gyakorlatilag ugyanaz a részecske foglalja el a tér különbözõ pontját, vagy maga a térrész azonos, amiben a részecske található, magyarán afféle féregjáratban található részecskét látunk, a féregjárat két különbözõ pontján. De ez erõsen hipotetikus.

> Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén? Ha megtalálod rá a választ, akkor jelentkezz a Svéd Királyi Tudományos Akadémián, valószínû megdobnak majd egy Nobel-díjjal. > A két részecske nem ugyan az? Ezt is csak hipotetikusan lehet tárgyalni. Van olyan hipotézis, mely szerint gyakorlatilag ugyanaz a részecske foglalja el a tér különbözõ pontját, vagy maga a térrész azonos, amiben a részecske található, magyarán afféle féregjáratban található részecskét látunk, a féregjárat két különbözõ pontján. De ez erõsen hipotetikus.
A "másikkal" mindig az ellenkzõje történik. De tényleg tekintheted úgy is, mintha a két összefonódottt "részecske" egyetlen egység lenne. Valahogy úgy lehet elképzelni, hogy ez a hatás terjed a kiindulópontból gömb alakban - és, ha a gömb egy pontján valami változás történik, akkor azonnal megjelenik ennek a változásnak az ellentéte a gömb átellenes pontján, ezen kívül rögtön szétoszlik a gömb is, és kiesik belõle a két részecske.
2! Ezt a gömbös hasonlatot nem nagyon lehet érteni... a lényeg az, hogy a hatás még a fénynél is gyorsabban terjedhet közöttük... lehet, hogy ez a legnagyobb rejtély jelenleg az univerzumunkban.

Van egy lány az osztályomban aki már 3 éve tetszik nekem de csak eddig legjobb baráti kapcsolatot tudtam elérni nála. De én ennél azért többet szeretnék elérni nála. Nem tudnátok valahogy segíteni? Légyszíves. Több infó-t alul tudtok elolvasni. Pls

irjatok :( sajnos már elkövettem azt a hibát hogy egyböl letámasdás szerüen szerelmet vallóttam neki és ő erre azt mondta hogy ő nem TUD így érezni irántam.erre 3 héttel rá osztálykiránduláson mondta hogy próbáljuk meg és ez két hétig tartot odájig jutottunk hogy megöleltük egymást és a dunaparton sételtunk eggyett de évzáró elött azt mondta hogy nem érez irántam semmit és hogy így ennek nincs értelme ezt személyesen mondta meg nekem és akkor kicsordult egy könny csepp a szememböl és elmentem ezzel hogy rendben de én még mindig szeretlek na szerintem ezt se kellet volna mondjam sajna erre rákéthárom héttel minden nap rendszeresen irtunk egymással de csak legjobb barátilag és kérdezte hogy még mindig szeretem e én meg mondtam neki hogy igen még mindig és foglak is erre ebböl nem tudom hogy de az jött le hogy elkezdett sirni a bánatom miaat és kérdeztem tőle hogy nem érez akkor semmit irántam? erre ő azt mondta hogy nem tudom van amikor szeretlek és van amikor csak barátnak tekintek rád erre kiakadtam érzelmileg és barátnői folyamatosan kérdezgették tőlem is meg tőle is hogy milyért n em járunk én erre mindig azt mondtam nekik hogy nem akarom rá eröltetni ezt ezért nem is próbálom és persze azért sem mert nem érez ő is úgy irántam mint én iránta.tippeket szeretnék tőletek hogy mit tudnék kezdeni ezzel mert én tényleg nagyon szeretem őt csak nem tudom hogy tudnám ezt az ő érzelmeiben is kifejleszteni :( ez lenne a történet

Legjobb válasz: Szia:) Mintha én lennék a lány. Mivel van egy fiú aki szeret de én nem érzek iránta úgy. De nem szeretném elveszíteni mert õ egy nagyon különleges fiú számomra. Volt hogy azt éreztem szeretem de rájöttem nekem õ nem több mint egy barát. De azért barátkoztam vele mert vissza utasítottam és ez tudom milyen szar érzés. Nagyon jóba lettünk(elõbb említettem különleges lett számomra). De azt nem mondta neki hogy nekem õ csak barát. Azt hittem neki biztos milyen jó hogy barátok vagyunk. Csak hogy õ ezt félre értette. Azóta nem beszéltünk fél éve.:/

Szia:) Mintha én lennék a lány. Mivel van egy fiú aki szeret de én nem érzek iránta úgy. De nem szeretném elveszíteni mert õ egy nagyon különleges fiú számomra. Volt hogy azt éreztem szeretem de rájöttem nekem õ nem több mint egy barát. De azért barátkoztam vele mert vissza utasítottam és ez tudom milyen szar érzés. Nagyon jóba lettünk(elõbb említettem különleges lett számomra). De azt nem mondta neki hogy nekem õ csak barát. Azt hittem neki biztos milyen jó hogy barátok vagyunk. Csak hogy õ ezt félre értette. Azóta nem beszéltünk fél éve.:/
A kérdező hozzászólása: szia nem tudom hogy te vagy az a lány ha rákérdezek akkor kiderül :) vivien?

Ez az oldal a liberálisok helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai liberális felfogásból. (És hagyjuk ezt a "rasszistának lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

Legjobb válasz: Én nem gondolom, hogy többségben lennék az országban. Ezen az oldalon változó. 2010 elõtt jobban kilógtam a sorból, akkor itt is volt egy jobbos/jobbikos hullám. Most tényleg inkább a hozzám közelebb álló balos vonal nyert teret, bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy akár csak ezen az oldalon is ez többségben lenne. De egy szó mint száz, én nem azért írom, amit írok, mert ezt vagy azt hiszem magamról vagy a véleményemrõl, hanem azért írom, mert így gondolom.

Én nem gondolom, hogy többségben lennék az országban. Ezen az oldalon változó. 2010 elõtt jobban kilógtam a sorból, akkor itt is volt egy jobbos/jobbikos hullám. Most tényleg inkább a hozzám közelebb álló balos vonal nyert teret, bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy akár csak ezen az oldalon is ez többségben lenne. De egy szó mint száz, én nem azért írom, amit írok, mert ezt vagy azt hiszem magamról vagy a véleményemrõl, hanem azért írom, mert így gondolom.
"Ez az oldal a liberálisok helye." Ez az oldal messze többségben a Jobbikosok helye. Én, liberálisként ha bele is bonyolódok olyan vitákba, mit pl tegnap(elõtt?) a "Nem érzitek egyes zsidó csoportok mennyire nyomulnak?" -vagy vmi hasonló, kb egyedül vagyok liberálisként 10 igen mûvelt Jobbikos ellen, akik a "nem csipom a zsidókat" kijelentésekre egymást 100%-ozzák, de ha rákérdezek, hogy miben nyilvánul meg a nyomulás az egybõl 0%.:) Itt a kérdések javarészt Jobbikosok teszik fel Jobbikosoknak. (pl ez is.)
Hát szerintem ezen az oldalon bõven a jobbikosok vannak többségben. Amúgy meg az ország többsége a "politikában csalódott" állásponton van.
Én mócsing szélsõjobbosokból látok többet (direkt nem jobbikost mondtam, hanem szélsõjobbost). Persze lehet, hogy csak azért, mert az õ baromságaik látványosabbak.
Egyszer próbáld ki, teljesen valótlan álbaloldali dumát elküldesz egy kérdésre (úgy, hogy annak a valóság tartalma adatai egyértelmûen falsak... ) Érdekes, de az égvilágon senki se fogja kijavítani a tudatlanságodat baloldalról. Jobbról megy az okítás, ez helyén van, próbálnak hatni rád, hogy tudásod hiányos ... de balról? semmi, sõt a %-ból még az is kiderül, hogy mások is így gondolják! Ennyire nem gondolkodnak, ennyire nem akarják kijavítani a másik tudatlanságát, sõt még jutalmazzák is a hülyeséget...
Ezért mondom, ami itt megy baloldalon az csak fröcsögés ...
Mert , olyanok , mint a fasiszták, a liberálisok az egyik legkirekesztõbb csoport. Bele van gabalyodva ebbe a hülye egyenlõség mániába ami az õ esetükben gyógyíthatatlan.
Hát biza , támogatni kell , hogy a liberálisokat fogadják be a purdéba , majd ott megtanulják , hogy nem a rózsadombról kell megmondó embert játszani.
A kérdező hozzászólása: Most ezt nekem mondod?
"11. Nem vagy valami tájékozott. blablabla..." Nem vitázni akarok veled errõl, hanem egy példaként hoztam fel a kettõs beszédre. Persze, hogy nem akarják kiûzni a multikat (megse tehetnék sehogy), mintahogy belepiszkálni se akarnak a velük kötött szerzõdésekbe. Csak neked ez a duma kellett. Valakinek pedig az hogy kiûzik õket. Érted? És igen, mindegyik dumája demagóg, de a többiek egy picit törekednek, hogy egyik szavukkal ne üssék a másikat, addig a Jobbik nem. De ugyanez igaz ez EUból kilépésre, halálbüntire, cigányok ügyére...mindenre.
A kérdező hozzászólása: Haha Amikor az MSZP-Bajnai beszél tisztességrõl, nem gondolod, hogy egymást ütik a szavaikkal? :DD A cigánykérdésrõl, multikról, bankokról meg mindenrõl mindig ugyanaz a véleményük. Csak mindenki máshogy dekódolja. Például: Jobbik: "A cigánykérdést rendezni kell" liberális értelmezés: haláltáborok, Auschwitz, Dunába lövések, meghurcolások, barna háromszög stb... (Valódi) jobbikos értelmezés: Vissza kell vezetni a cigányságot a munka, az oktatás és a törvények világába. Érted már? :)
A kérdező hozzászólása: *Saját tetteiket ütik ezekkel a szavakkal, hogy például tisztesség. (MSZP-Bajnai). Had ne kelljen õket bemutatni. Megtapasztalhatta õket 8 évig mindenki.
Ez is oké. De ne gondold, hogy ha a Jobbik "hibáit" hozom fel, akkor neked vmi MSZP-s, vagy Bajnais hibával kell kontráznod. Mindkettõtõl hupililát hányok. Bajnai nekem a legkevésbé se liberális. Politikában nagyon kevés liberális embert találok. (ha már ez lett a téma...)
Persze. De annak idején a MIÉPet se kellett kormányon látni, hogy tudja hogy egy csapat barom, akik összevissza beszélnek, de inkább a negatív érzelmekre játszanak. Most dettó ugyanazt látom. Még a követõik is ugyanúgy fiatalok vagy megkeseredett idõsebbek, akik beérik ezzel a nemzeti színû gumicsonttal. Az meg egyenesen felháborító hogy politikai tõkét kovácsolnak ebbõl, mintahogy az általad említett "liberálisok", akik csak nektek liberálisok, a liberálisoknak egyszerû bûnözõk. Eleve nem nagyon tud valaki liberális lenni, ha politizál, mert a manipuláció az alapja, ami a felvilágosult, empatikus gondolkodásba nem fér bele. Ezek javarészt megmaradnak öntevékeny civil társulásokban, ha annyira aktívak.
Ez az igazi demagógia, amikor egyenlõség nevében többlet jogokat biztosítunk egyes csoportoknak.... Érted?? Ilyen verseny elõnyök mellett még az is vállalja a másságot, aki sose tartozott a megkülönböztettet csoportba!
de ha azt írom, hogy Bajnai kormánya alatt nõt a gdp 1%kal, bizony jönnek a pozitív fülesek és a tudatlan támogatók .... hihetetlenek mintha nem Bajnai alatt nem csökkent volna 6, 8%kal a gdp (2009). Ezek tények adatok bárki által bármikor ellenõrizhetõ hozzáférhetõ ...
A kérdező hozzászólása: De mit értesz demagógia alatt? Mert például Bajnai Gordon nem demagóg? A balliberálisok szerint nem - amikor azt állítja, hogy ha leváltjuk a Fideszt 2014-ben, akkor sokkal jobb lesz a helyzet? Vagy akár az MSZP? Mindenki azt mondja, amit hallani akarnak. A másik: mit tudnak felhozni a Gordon mellett? Csak annyit, hogy jó üzletember. Hurrá, de ez önmagában semmit sem számít. Volt kormányon 2009-2010-ben és semmit sem változott a helyzet. Az a baj, hogy ma divatos azt állítani, hogy demagóg a Jobbik. De sokan a jelentést sem ismerik. (Most nem feltétlen rád gondolok). Õk mindig megmagyarázzák, hogy mit hogyan értenek. Van egy programjuk. De a liberálisokat ez nem is érdekli. Demagóg, rossz a programja, és ennyivel el is van intézve.
12, ha egy tényt és adatot közölsz! próbáljuk ki! 2010 óta 1, 8% nõt a gdp.... vagy 2012 1, 9% volt a hiány ... na melyik a hamis! bizony, mindkettõ igaz!
11. Nem vagy valami tájékozott. A multi cégeket nem is akarják kiûzni , legalábbis nem úgy , ahogy te gondolod , kölcsönösen elõnyös multi-hazai cég megállapodásokat szorgalmaznak Szó sincs , hogy elkergetik a Mercit meg az Audit , hisz azok is munkahelyet adnak. Jobban a kereskedelmi multikat akarják megpiszkálni , a jövõben pedig hazai cég által felvásárolni. Amikor azt mondják , hogy "na most odacsapunk a multiknak" az alatt azt értik , hogy megszüntetik az adókedvezményt és integrálják õket a magyar adózási rendszerbe.
"Egyszer próbáld ki, teljesen valótlan álbaloldali dumát elküldesz egy kérdésre (úgy, hogy annak a valóság tartalma adatai egyértelmûen falsak... ) Érdekes, de az égvilágon senki se fogja kijavítani a tudatlanságodat baloldalról." Viszont ez halálpontosan igaz a jobbosokra is - ki is próbáltam.
Persze, ezzel nem is vitázom. Viszont az már más kérdés kinek mi az érv. Általában a Jobbik üres demagógiáját értelmesebb emberek nem fogadják el, de az egyszerû embert egyszerû dolgokkal kell etetni, hogy megértse. (Pl a multik kiûzése) Nincs egyszerû helyzetben a Jobbik, mert mindenkinek meg akar felelni, viszont a felszólalásai egymást ütik olyankor, attól függõen kihez (hol) beszél Vona. Így elég sok a támadható felület rajta emiatt.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell úgy csinálni, mintha téged - mint egy liberálist - nem cáfolna meg senki. Csak nektek szent írás az, hogy a Jobbik náci, antiszemita. A másik pedig az, hogy akár - ha már a Jobbiknál tartunk - a liberálisok szidják a gazdasági programjukat, hogy [email protected] De hogy miért, arra õk maguk sem tudják a választ. És ha tízféleképpen megmagyarázod neki, hogy miért nem [email protected], nem fogja fel. Nem érti meg. Ha õ azt mondta, hogy az, akkor az. Mindkét oldalon vannak primitív hozzászólók, de azért többségében érvek nélkül általában a libsik szoktak "vitatkozni". De nézz meg egy "Jobbik gazdasági program" kérdést. A válaszolók, akik szerint [email protected] - és nem csak a gazdasági része, hanem úgy az egész program - többségében 80-100%-os válasz. Ha pedig az ellenkezõjét állítod, maximum 20%. És többségében a jobbikos kérdéseknél ez a tendencia.
A kérdező hozzászólása: Sok itteni liberális buta is egyben. Mondják a hülyeségeiket, és ha megcáfolod, akkor meg nem írnak vissza. Például a Jobbikot nácizni meg antidemokratikusnak beállítani elég nagy butaság.
"Ez az oldal messze többségben a Jobbikosok helye." Szerintem meg nincsenek többségben a jobbosok, max. azért gondoljátok így mert több idejár néha. Én annó olyat olvastam, hogy ez az oldal a liberálisoktõl hemzsegett, bár mivel én még akkor egyáltalán nem foglalkoztam vele így ezt nem tudom megerõsíteni vayg megcáfolni.

Ha az IWIW-em két helyen van megnyitva, akkor az egyik kidob vagy az honnan látszik? (LENT)

Tehát attól tartok, hogy valaki más is be volt lépve az iwiw-emre.

Legjobb válasz: Bármilyen rendszerrõl van szó, amit ketten egyszerre néznek egy profilból, az egyik nem fogja a másikat látni. Sem valós idõben, sem utólag. Az egy idõben való belépést sem szokta sok oldal tiltani, ezt inkább a programok, kliensek csinálják, hogy a késõbbi bejelentkezõt kidobja. Ha valaki a profilodban járt, de nem hagyott maga után látható nyomot (tudtod nélkül keletkezõ vagy eltûnõ üzenetek, bejegyzések, ismerõsi változások), akkor nem is tudsz arról, hogy valaki ott volt.

Bármilyen rendszerrõl van szó, amit ketten egyszerre néznek egy profilból, az egyik nem fogja a másikat látni. Sem valós idõben, sem utólag. Az egy idõben való belépést sem szokta sok oldal tiltani, ezt inkább a programok, kliensek csinálják, hogy a késõbbi bejelentkezõt kidobja. Ha valaki a profilodban járt, de nem hagyott maga után látható nyomot (tudtod nélkül keletkezõ vagy eltûnõ üzenetek, bejegyzések, ismerõsi változások), akkor nem is tudsz arról, hogy valaki ott volt.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? Tehát akkor nem azért dobott ki többször is?
Az iwiw-et le tudod ellenõrizni! Jegyezd meg, hogy mikor vagy benne, aztán másnap kérj meg egy ismerõst, hogy nézze meg, hogy a profilod szerint mikor léptél be utoljára! Ha valaki rájár az oldaladra a jelszavaddal, az kiderül! De a legjobb egy jelszócsere!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!