Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki 6 évvel idősebb (3 db)

Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Van egy srác, aki 6 évvel idősebb nálam és nagyon tetszik. Eddig csak csodálattal néztem rá de most rajongásom szerelemre változott. Megmondjam vagy ne mondjam? Mi a helyes és azt hogyan tehetném?

Sajnos még nem tudtam beszélni vele de nagyon meg szeretném megismerni. Jöv?re ismtét találkozunk egy közös program miatt. Egy ideig leveleztünk is. Szeretném megmondani neki mit érzek iránta de nem igazán tudom magam rendesen kifejezni és sokan lesznek ott ahová megyünk. (Szerintem nem emlékszik az arcomra a sok emberé közül) Nektek mi a véleményetek? Komolytalannak tartana a korom és a köztünk lév? korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
Ne is aggódj a korkülömbség miatt, apum 7 évvel idõsebb anyumnál:)
H értve h csak jövõre fogtok csak találkozni ezt nem értem?:) Szerintem ismerd meg elsõnek és ha utána is ugyan azokat érzed mint eddig akkor nyugodtan mond el neki h te mit érzel!:) Am meg a mai világban nem nagy szám az a 6 év ide vagy oda:D Merj lépni és akkor megtudod h van-e esélyed nála.:)
Szerintem nincs veszteni valód, ha nem jön össze, úgyse látod többet...
sztem lepj minnel hamarabb mert lehet h "hoppon maradsz"......es lessz masik baratnoje.....szolitsd le nyugodtan nem fogja leharapni a fejed, meg az is lehet h jol fog elsulni a dolog;)
Hat ha jo beszeloviszonyban vagytok akkor nem lesz nehez, egyszeruen probald ereztetni vele az erzeseidet, ha meg nem sikerul akkro mond meg neki smemit sem veszthetsz.
A kérdező hozzászólása: De hogyan szólítsam egyáltalán meg?
A kérdező hozzászólása: Azért találkozunk csak jövõre, mert nem lakunk annyira közel egymáshoz és egy összejövetelen találkozunk csak ismét.
A kérdező hozzászólása: 16
6 ev korkulonbseg? ugyanmar. a baratnom es kozottem is 6 ev van, de volt ennel nagyobb korkulonbseg is koztem es par exem kozott, mert eleg fiatalos vagyok :D szvsz a korkulonbseg ne zavarjon... a megszolitassal meg nem kell nagyon kinlodni, mert nekunk fiuknak/ferfiaknak nagyon bejon, hogyha egy no tud kezdemenyezo lenni! ;) de ha megis problemad lenne a megszolitassal, akkor alkalmazkodj a korulmenyekhez es mivel mar talalkoztatok, merits a multbol. peldaul odamesz hozza, koszonsz neki es felhozod a tavalyi esemenyt. egeszen konkretan: - szia! ne haragudj, nagyon ismeros vagy nekem, remlik hogy tavaly is itt voltal, de nem emlexem a nevedre... erre megmondja, te is bemutatkozol neki es ha olyan a szitu, akkor megkerdezed hogy nem volna kedve inni valamit, tancolni, stbstb. nem egy ordongosseg, csak merd az elso lepest megtenni, utana megy minden magatol.

Van itt olyan lány aki 14-15 éves korában összejött egy nála 6-7 évvel idősebb pasival?

ha igen irjatok tanácsra lenne szükségem. előre is köszönöm

Legjobb válasz: Húú, jönnek a lepontozások. Üzenném: csak azért, mert nektek nem jön össze, másnak sikerülhet. Ha nyomsz is egy piros kezet, ez nem fog változni, nem áll bosszút semmiért sem. 10 éve volt, köszönjük, azóta is megvagyunk. Viszont azt jobb, ha mindenki tudja, hogy ez nem általános dolog. Én sem helyeslem a 6-7-8-9 év körkülönbséget, pláne ha a lány csak 14-15. A mi esetünk különleges, meg is voltak a problémák, de mindenen túljutottunk.

Húú, jönnek a lepontozások. Üzenném: csak azért, mert nektek nem jön össze, másnak sikerülhet. Ha nyomsz is egy piros kezet, ez nem fog változni, nem áll bosszút semmiért sem. 10 éve volt, köszönjük, azóta is megvagyunk. Viszont azt jobb, ha mindenki tudja, hogy ez nem általános dolog. Én sem helyeslem a 6-7-8-9 év körkülönbséget, pláne ha a lány csak 14-15. A mi esetünk különleges, meg is voltak a problémák, de mindenen túljutottunk.
Igen. 14 - 23. Ma 23 vagyok, még mindig tart a kapcsolat. L
Én 16 voltam õ 22.Most 19 vagyok õ 25 és nem rég jegyzett el :) )
14-15 évesen? Hová süllyed ez a generáció?
Én 16, õ 24 voltunk. Semmire nem ment ki az egész, csak arra, hogy megfektessen. Fõleg, mert szûz voltam. Nem kapott meg. :)
15 voltam mikor összeismerkedtem egy 21 évessel, évek óta tart a kapcsolat, már õ a võlegényem:) Tényleg nem általános dolog, de ha megvan a kellõ szerelem és a kellõ érettség mindkettõtök részérõl, akkor nem látom akadályát.
barátom közelít a 21hez a kis csaj 15 múlt és boldogak lassan 1 éve, a srác nagyon rendes soha nem szeretett még ennyire senkit, a kis csaj meg sokkal értelmesebb a korosztályától és az érzés kölcsönös, örül hogy van egy férfi aki komolyan szereti és nem csak arcon rúgják ahogy a korabeli srácok
Igen, 14-16 éves koromba volt egy csomó pár hetes-hónapos kapcsolatom 22-24 évesekkel. Elég menõ voltam velük :)
barátnõm 15 volt amikor a palia 23 most a lány 18 a férfi 26 és együtt vannak ! a szülei elfogadták szinte vele él lehet normális kapcsolat a nagy korkülönbségel rendelkezõ személyek közt is szerintem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!