Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki 6 évvel (44 db)

Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Hogyan lehet 3, 5 hónap alatt meghódítani egy lányt akinek évek óta van barátja ( 5-6 éve )?

-23 éves vagyok -a lány 22 éves -évfolyamtársnőmről lenne szó, a barátja egy másik városban él, -nekem még nem volt barátnőm -végzősök vagyunk ezért limitált az időm

Legjobb válasz: 23 évesen még nem volt csajod? Mekkora egy lúzer vagy! Más már felkötötte volna magát! Te pedig hiú ábrándokat kergetsz! Gratulálok!

23 évesen még nem volt csajod? Mekkora egy lúzer vagy! Más már felkötötte volna magát! Te pedig hiú ábrándokat kergetsz! Gratulálok!
Legfõképpen sehogy ne próbálj meg belerondítani a kapcsolatába. Rengeteg helyes, szimpatikus szingli lány van. Maximum külsõre tetszhet, nem hiszem, hogy annyira szerelmes lennél, tekintve, hogy barátja van gondolom nem került olyan közeli kapcsolatba veled.
Ha még nem volt barátnõd, akkor nem biztos, hogy mindjárt egy "foglalt" lánnyal kéne kezdeni... a magam részérõl egyébként szemétségnek is tartom az ilyet... hacsak nem derül ki róla, hogy "kifelé tekintget" a kapcsolatból...
így van! a találkozásokon tölts vele sok idõt így megkedvel és biztosan elmegy majd veled valahova.:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen , hát eddig volt kettõ ilyen baráti program , és még vagy három biztosan lesz utána változik az órarend s kevesebbet találkozunk ezalatt a három tali alatt el kell jussak odáig , hogy ha én elhívom kettesbe akkor is eljöjjön szinte biztosan
Próbálj meg minnél több idõt vele tölteni, közelében lenni.Közös baráti programok.Kezdetben több baráttal közös program aztán 2-3 ilyen után már csak kettesben:) Eközben ismerkedjetek kérdezz róla illetve fontos hogy õ is megismerjen téged.:) Ha kettesben találkoztok kedveskedhetsz neki csokival vagy virággal.Az ilyen jól esik a lányoknak:) Remélem tudtam segíteni:) sok sikert kívánok!:) 15/L
Kérdezd meg a barátjától, hogy csinálta...
A kérdező hozzászólása: kedves 38% -os 5/5 - nem tehetek arról , hogy szinte minden normális lánynak már van barátja, és akinek nincs annak nem kellek, aki pedig szívesen megpróbálna az meg túl messze lakik tõlem
Szívás, én is pont így voltam ezzel. A csaj azóta is epekedik utánam és gondolkozik azon, hogy "mi lett volna ha". De megmondta: "túl régóta vagyok együtt a barátommal és szeretem, félek otthagyni". Ettõl függetlenül próbáld meg amit mondtam, de az esélyeid elég alacsonyak.
A kérdező hozzászólása: - az a helyzet , hogy õ nem csak kedves és helyes hanem okos és komoly , a legfõképpen a személyiségebe lettem szerelmes
Minden nõt ugyanúgy lehet meghódítani: bókolsz neki, dicséred, 1000x elmondod mennyire tetszik neked. Ettõl elolvadnak. Legyél kicsit titokzatos meg kiszámíthatatlan, öntörvényû, de legyen szilárd értékrended és akkor õ is odalesz érted. Kb ennyi.... Egyébként ha szereti a barátját, akkor nem fogja otthagyni, akármennyire is felizgatod a fantáziáját. Ha meg otthagyja, akkor sóvárogni fog érte, mert benned a szeretõt fogja kezdetben látni, a barátjában meg a társat. Azért mondom ezt el, mert ezt így már végigcsináltam.
A kérdező hozzászólása: az a helyzet , hogy eddig majdnem minden lánynak volt barátja, tudom , hogy sok a szép lány de magához a személyhez ki benne lakozik kevés lány hasonlítható...

Ha egy olyan vall szerelmet, aki 6 éve "boldog kapcsolatban" van, mit csináljak?

Sajnos sokszor találkozunk a meló miatt, elkerülni nem tudom. Nagyon hangoztatja, hogy jó a kapcsolata, mégis ezt csinálja.

Legjobb válasz: mondd meg neki, hogy nem kölcsönös és majd békén hagy

mondd meg neki, hogy nem kölcsönös és majd békén hagy
Neki is kínos, hogy nem érti, mi van. Mondd meg neki, ha nem érdekel, hogy nem akarsz vele beszélgetni, nem kívánod a társaságát, szóval mondd meg az igazat. Ha más az igazság, akkor azt mondd meg!
Mondd neki a következõt: "Hogy gondoltad te ezt el, hogy fölgyújtogattad mi? És? Jól van ez így?"
Már az udvarlás elején nyilvánvalóvá kellett volna tenned, hogy ez számodra elfogadhatatlan. Biztosan neked is jól estek a bókok, de gondolnod kellett volna a következményekre. Azonban most sem késõ, egyenesen a szemébe mondani, hogy nem vagy hajlandó feldúlni "kalandvágyból" egy komoly kapcsolatot.
Ha boldog lenne a kapcsolata, nem mászna rád, ergo HAZUDIK.
A kérdező hozzászólása: Egy ideig nem vettem komolyan, amit mond, mert azt hittem, hogy csak viccelõdik és csak mondogatja a dolgokat, de tovább nem lépne... gondoltam, csak a szája nagy... Csak múltkor koppantam...
Hogy érted, hogy koppantál?


Van egy srác, aki 6 évvel idősebb nálam és nagyon tetszik. Eddig csak csodálattal néztem rá de most rajongásom szerelemre változott. Megmondjam vagy ne mondjam? Mi a helyes és azt hogyan tehetném?

Sajnos még nem tudtam beszélni vele de nagyon meg szeretném megismerni. Jöv?re ismtét találkozunk egy közös program miatt. Egy ideig leveleztünk is. Szeretném megmondani neki mit érzek iránta de nem igazán tudom magam rendesen kifejezni és sokan lesznek ott ahová megyünk. (Szerintem nem emlékszik az arcomra a sok emberé közül) Nektek mi a véleményetek? Komolytalannak tartana a korom és a köztünk lév? korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
Ne is aggódj a korkülömbség miatt, apum 7 évvel idõsebb anyumnál:)
H értve h csak jövõre fogtok csak találkozni ezt nem értem?:) Szerintem ismerd meg elsõnek és ha utána is ugyan azokat érzed mint eddig akkor nyugodtan mond el neki h te mit érzel!:) Am meg a mai világban nem nagy szám az a 6 év ide vagy oda:D Merj lépni és akkor megtudod h van-e esélyed nála.:)
Szerintem nincs veszteni valód, ha nem jön össze, úgyse látod többet...
sztem lepj minnel hamarabb mert lehet h "hoppon maradsz"......es lessz masik baratnoje.....szolitsd le nyugodtan nem fogja leharapni a fejed, meg az is lehet h jol fog elsulni a dolog;)
Hat ha jo beszeloviszonyban vagytok akkor nem lesz nehez, egyszeruen probald ereztetni vele az erzeseidet, ha meg nem sikerul akkro mond meg neki smemit sem veszthetsz.
A kérdező hozzászólása: De hogyan szólítsam egyáltalán meg?
A kérdező hozzászólása: Azért találkozunk csak jövõre, mert nem lakunk annyira közel egymáshoz és egy összejövetelen találkozunk csak ismét.
A kérdező hozzászólása: 16
6 ev korkulonbseg? ugyanmar. a baratnom es kozottem is 6 ev van, de volt ennel nagyobb korkulonbseg is koztem es par exem kozott, mert eleg fiatalos vagyok :D szvsz a korkulonbseg ne zavarjon... a megszolitassal meg nem kell nagyon kinlodni, mert nekunk fiuknak/ferfiaknak nagyon bejon, hogyha egy no tud kezdemenyezo lenni! ;) de ha megis problemad lenne a megszolitassal, akkor alkalmazkodj a korulmenyekhez es mivel mar talalkoztatok, merits a multbol. peldaul odamesz hozza, koszonsz neki es felhozod a tavalyi esemenyt. egeszen konkretan: - szia! ne haragudj, nagyon ismeros vagy nekem, remlik hogy tavaly is itt voltal, de nem emlexem a nevedre... erre megmondja, te is bemutatkozol neki es ha olyan a szitu, akkor megkerdezed hogy nem volna kedve inni valamit, tancolni, stbstb. nem egy ordongosseg, csak merd az elso lepest megtenni, utana megy minden magatol.

Van egy lány, akinek kb.6 éve van barátja, egy ideje már elég rossz a kapcsolatuk, de nem tudja egykönnyen lezárni (a barátja még egy esélyt akar - lassan hónapok óta, családi nyomás, első szakítása lenne. ). Mit tegyek?

Tetszünk egymásnak, és már két hónapja beszélgetünk (fbn, és 1-2 találkozás), de emiatt nem tudunk tovább lépni. Mit tegyek? Szakít vele? Érdemes lehet várni? Vagy ez egy "never ending story"?

Legjobb válasz: Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Akinek a gyermekei között -5-6 év körkülönbség van, leírnátok egy két dolgot?

Milyen testvérek lettek?Játszottak együtt vagy a nagy inkább neked segitkezett?Milyen volt az els? pár hónap,nagyon nehéz?Igazából minden érdekelne.

Legjobb válasz: 4,5 év van, a lányom 6 éves lesz, a fiam 15 hónapos. Nagyon jó testvérek, imádják egymást, nincs féltékenység. A lányom sokat szokott segíteni (ha van kedve), és játszanak is sokat együtt. A fiam szinte istenként tekint a lányomra, nekem onnantól könnyebb a nap, ha a csajszim már otthon van délután, akkor utána megy mindig a fiam és tudom végezni a dolgomat. :) Ami nehezebb, hogy a lányom játszana néha olyan dolgokkal, amik nem a kicsinek valók (kirakó, színezõ, barbie...) és mivel a cseppem már mindenhova felmászik, szegény nem tud hova leülni nyugodtan játszani. De remélem, elõbb utóbb leszokik a fiam a mindent széttépõs, megevõs korszakáról, és akkor ez is jobb lesz.

4, 5 év van, a lányom 6 éves lesz, a fiam 15 hónapos. Nagyon jó testvérek, imádják egymást, nincs féltékenység. A lányom sokat szokott segíteni (ha van kedve), és játszanak is sokat együtt. A fiam szinte istenként tekint a lányomra, nekem onnantól könnyebb a nap, ha a csajszim már otthon van délután, akkor utána megy mindig a fiam és tudom végezni a dolgomat. :) Ami nehezebb, hogy a lányom játszana néha olyan dolgokkal, amik nem a kicsinek valók (kirakó, színezõ, barbie...) és mivel a cseppem már mindenhova felmászik, szegény nem tud hova leülni nyugodtan játszani. De remélem, elõbb utóbb leszokik a fiam a mindent széttépõs, megevõs korszakáról, és akkor ez is jobb lesz.
Nálunk úgy van, hogy a hugom és köztem van 6 év korkülönbség, úgyhogy egy nagytesó szemével tudom leírni a dolgokat. Én nagyon vártam, hogy megszülessen, sokat segítettem is anyukámnak. Még pelenkáztam is! A csecsemõkort nagyon szerettem. Aztán késõbb már zavart, hogy nem tudtam vele játszani. Mikor már õ tudott volna velem játszani, addigra engem nem érdekelt a dolog. Egy idõben nagyon rosszban voltunk a lázadó korszakom miatt. Mire én kinõttem, õ került bele és megintcsak nem voltunk jóban. Amióta elköltöztem otthonról és már mindketten felnõttek vagyunk egész jó lett a viszonyunk. Elõtte volt olyan is, hogy nem is köszöntünk egymásnak. Összegezve, szerintem ez pont a legrosszabb korkülönbség. Vagy csak nálunk jött ki ilyen rosszul.
Jaaa annyi elõnye viszont volt, hogy így sokkal elõbb tudott mindent a hugom, mert látta, hogy én mit csinálok és õ is azt akarta. Már ovis korában megtanítottam írni, olvasni, számolni.
Az enyémek között 6 év van, a kicsi még csak most 1 éves, egyenlõre nagyon szeretik egymást, sõt a kicsi majd kiröpül örömében a kezembõl, ha meglátja a tesóját.Egyébként mindkettõ lány.A nagyobb sokat segít fürdésnél vele fürdik a kádban, ha ki kell szaladnom pár percre vigyáz a hugijára, szokta szórakoztatni, játszik vele.Nekem nem volt nehéz az eleje sem vele, nem volt féltékény sem, nagyon várta a kistesót, sét most sem féltékeny, pedig bizony a kicsi rengeteg idõmet elveszi, mivel most tanul önállóan járni.Próbálok vele is sokat foglalkozni talán ezért nem féltékenykedik.
Köztünk a húgommal öt és fél év van, nagyon vártam, öltöztettem, pelenkáztam, tologattam babakocsiban, anyukám szerint elsõrangú bébiszitter voltam. Késõbb mi nagyon jókat játszottunk is együtt - én kicsit lealacsonyodtam korban, õ meg igyekezett felnõni hozzám. Amikor már tudott velem jönni, cipeltem magammal mindenhová. Anyuék szerint soha nem veszekedtünk - én is így emlékszem. Viszont rengeteg mindenre megtanítottam, én olvastam mesét neki, stb. Késõbb is rendben volt a kapcsolatunk, talán a sport miatt is, ugyanazt csináltuk, rengeteget dolgoztunk együtt. Máig bármikor számíthatunk egymásra.

Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

Van itt olyan lány aki 14-15 éves korában összejött egy nála 6-7 évvel idősebb pasival?

ha igen irjatok tanácsra lenne szükségem. előre is köszönöm

Legjobb válasz: Húú, jönnek a lepontozások. Üzenném: csak azért, mert nektek nem jön össze, másnak sikerülhet. Ha nyomsz is egy piros kezet, ez nem fog változni, nem áll bosszút semmiért sem. 10 éve volt, köszönjük, azóta is megvagyunk. Viszont azt jobb, ha mindenki tudja, hogy ez nem általános dolog. Én sem helyeslem a 6-7-8-9 év körkülönbséget, pláne ha a lány csak 14-15. A mi esetünk különleges, meg is voltak a problémák, de mindenen túljutottunk.

Húú, jönnek a lepontozások. Üzenném: csak azért, mert nektek nem jön össze, másnak sikerülhet. Ha nyomsz is egy piros kezet, ez nem fog változni, nem áll bosszút semmiért sem. 10 éve volt, köszönjük, azóta is megvagyunk. Viszont azt jobb, ha mindenki tudja, hogy ez nem általános dolog. Én sem helyeslem a 6-7-8-9 év körkülönbséget, pláne ha a lány csak 14-15. A mi esetünk különleges, meg is voltak a problémák, de mindenen túljutottunk.
Igen. 14 - 23. Ma 23 vagyok, még mindig tart a kapcsolat. L
Én 16 voltam õ 22.Most 19 vagyok õ 25 és nem rég jegyzett el :) )
14-15 évesen? Hová süllyed ez a generáció?
Én 16, õ 24 voltunk. Semmire nem ment ki az egész, csak arra, hogy megfektessen. Fõleg, mert szûz voltam. Nem kapott meg. :)
15 voltam mikor összeismerkedtem egy 21 évessel, évek óta tart a kapcsolat, már õ a võlegényem:) Tényleg nem általános dolog, de ha megvan a kellõ szerelem és a kellõ érettség mindkettõtök részérõl, akkor nem látom akadályát.
barátom közelít a 21hez a kis csaj 15 múlt és boldogak lassan 1 éve, a srác nagyon rendes soha nem szeretett még ennyire senkit, a kis csaj meg sokkal értelmesebb a korosztályától és az érzés kölcsönös, örül hogy van egy férfi aki komolyan szereti és nem csak arcon rúgják ahogy a korabeli srácok
Igen, 14-16 éves koromba volt egy csomó pár hetes-hónapos kapcsolatom 22-24 évesekkel. Elég menõ voltam velük :)
barátnõm 15 volt amikor a palia 23 most a lány 18 a férfi 26 és együtt vannak ! a szülei elfogadták szinte vele él lehet normális kapcsolat a nagy korkülönbségel rendelkezõ személyek közt is szerintem
6 év? Az már nem semmi. Nincs lehetõséged a felkeresésére?
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, van...de semmi ertelme!...Am is irni is soktam vele..de õ azt hiszi hogy már nincs semmi.....meg hát lényegébe egy idõben én is tetszettem neki..de miután elmentek már le sem szar...:(
Mibõl gondolod, hogy leszar? Ez így konkrétan mondta (írta)? Mert ahogy a nõk nagy részét ismerem, sokan csak azért tesznek úgy, mintha közömbös lennél számukra, mert kitartást, harcot várnak. Én a helyedben tuti megmondanám, mi a pálya, vesztenivalód úgysincs... feltéve ha szingli.
A kérdező hozzászólása: Már nem....:S....de tök 8 mert még kicsi vagyok..:) ...szal shemmi esély...meg az a csaj egy kicsit bunkó, közömbös...:S
Akkor mi fogott meg benne?:D
A kérdező hozzászólása: Hát épp ezaz, hogy nemtudom..:D..:) )
Én még nem voltam szerelmes, úgyhogy nem érthetem ezt, nézd el nekem.:D De amúgy próbáltál már becsajozni azóta? Állítólag az segít, még abban az esetben is, ha nem szerelemre épül a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Megprobalok..:D
Na, akkor örülök, hogy írhattam valami használhatót is.:D Javasolom, hogyha netán nem jönne össze elsõre, ne add fel!

Melyik a jobb? Egy husisabb telt boldog nő, akin van mit fogni, vagy egy anorexiás zörgőcsontú túlélő (mert túlélt 6 évet evés nélkül) sátánimádó szörnyeteg?

Ezzel a kérdéssel természetesen csak kiparodizálom a többi ilyen kérdést...:)

Legjobb válasz: 6 évet biztos nem. Valamint kicsúfoltak a sovány nõk, v mi? Egyébként szerintem a husisabb jobb.

6 évet biztos nem. Valamint kicsúfoltak a sovány nõk, v mi? Egyébként szerintem a husisabb jobb.
A kérdező hozzászólása: Lehet inkább a humor kategóriába kellett volna írnom:D
A kérdező hozzászólása: Mert sok ilyen kérdés van, és ezeket mind a 'husisabbak' teszik fel, amit abból látni, hogy a vékonyakat zörgõcsontú és hasonló jelzõkkel illetik
Ez egy hülye kérdés.
A kérdező hozzászólása: Tudom:)
A vékonyakat "zörgõcsontúzzák", aki meg egy picit husibb(értsd van rajta 2-3 kg felesleg) azt mindenki lenézni, fújjogják, hogy dagadt, az üzletekben ruhavásárláskor az eladók végigmérik elég lenézõen... voltam több, mint 75kg és most vagyok 52 szóval megéltem, hogy hogyan bánnak azokkal, akik ducik, akik kövérek és akik normális alkatúak is. Én a magam 165cm-ével és 52kg-mmal jóformán dagadtnak számítok manapság. Undorító világban élünk.
A kérdező hozzászólása: Így van, mindenki kritizál mindenkit. Amúgy szerintem a 165 centihez az 52 kg teljesen jó
Én a sportosokra szavazok! (No nem a testépítõkre, hanem azokra, akik testmozgással tartják kordában a súlyukat. ;))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!