Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki 6 (216 db)

Van egy lány.6. -os vok. Tudom, hogy tetszem neki és nekem is tetszik. Hogyan közeledjem hozzá? Mikor épp átölelném vagy ilyesmi akkor nem merem. A barátaim meg biztos kiröhögnének. Nem tudom. Kérem a segítségeket.

Kérlek ne ilyeneket írjatok: Jaj, de hülye vagy, menj a francba, én ilyenkor már 40-en túl voltam. ok?

Legjobb válasz: öleld meg nyugodtan. ha a barátaid kiröhögnek, akkor pedig mondd, hogy ka.pják be, neked van barátnõd õk meg azért röhögnek mert beszarik és nem mernek egy lányt se leszólítani.

öleld meg nyugodtan. ha a barátaid kiröhögnek, akkor pedig mondd, hogy ka.pják be, neked van barátnõd õk meg azért röhögnek mert beszarik és nem mernek egy lányt se leszólítani.
Sztem meg nem csak a barátaid fognak kiröhögni, az egész osztály, de lehet hogy az egész évfolyam, ha kiröhögnének én nyilvánosan nem ölgetném mivel egész évben ezzel fognak cukkolni és a zseni 20 évesek ne osszák az észt hogy mekkora [email protected] tanácsokat adok mert õk nem tudják milyen az általános suli, a mi sulinkban is ez van, de nem csak a miénkben ....
Ja és 13 f
figyelj abban hogy megöleled abban nincs semmi rossz! öleld meg nyugodtan! :D ha cikiznek az csak tényleg azért van mert dedósak és kis éretlenek!!! amúgy meg ha kinevetnek nem is igaz barátok, inkább támogatniuk kéne!!! bátorság! ;)
hát 7-be, 8-ba nálunk már bõven a d*gás volt a téma, csajok fûzése stb 6.-ba még mi se nagyon foglalkoztunk ezekkel, de pár hónap és megáváltozik, ahogy nõttök egyre többen fognak futni a lányok után és nem fognak cikizni ha lesz barátnõd egyébként 9.-es vagyok, 15/F

Emberek! Mekkora az esély rá, hogy ha egy 3 éves nagy dízel Audi, BMW, Alfa órája 140-180E km-t mutat, akkor ugyan ennyi van egy 5-6 de még a 8 évesben is?

Szerintem ez szinte teljességgel lehetetlen. Úgy érzem 10-bõl nagy dízel kocsi órája vissza van téve.

Legjobb válasz: Másik véglet: Kollégámnak van 8 éves bmw-je kb. 90 e km futással (újonnan vette). Ha el akarná adni biztos senki nem hinné el, pedig valóban csak annyi.

Másik véglet: Kollégámnak van 8 éves bmw-je kb. 90 e km futással (újonnan vette). Ha el akarná adni biztos senki nem hinné el, pedig valóban csak annyi.
Az utastér kopásairól annyit, hogy amíg E38-akat nézegettem itthon a 200k km alattiakban is teljesen ki volt ülve/kopva a bõrözés, míg a mobile-n találtam egy szervizkönyves 517 000km-es 750i-t, amiben teljesen patent volt a beltér. AZ én kocsimban és teljesen szép a beltér, az ülések nincsenek kikopva, pedig már minimum 350 000 van benne. :)
A kérdező hozzászólása: 10-bõl 8.
8+- 5% :D De amíg a hülyék ezt megkajálják, addig biznisz... :D
Ezt elég nehéz így betáblázni, van amelyiket sokat hajtották van amelyiket nem, de azt amúgy is észre lehet venni, hogy melyik az amiben nem valós a kilométeróra állás, pl. az utastér kopásaiból stb.
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy az évi 40-50 ezer általában autópályán megy bele több száz kilométeres részletekben, tempomattal. Ezért alig használódik az utastér.
Ezért nem az ülésekbõl állapítjuk meg a futott km.-t, hanem motordiagnosztikával. Ki kéne herélni, aki kitalálta azt, hogy belsõ tér állapota = futott km.
10-bõl 9-nek tekerve van az órája, de az az egy valószinüleg reális, mert nem minden gazdag ember autópályán tölti az életét. A belsõ térrel meg az a helyzet, hogy tudok olyanokat, aki szó szerint az autóban alszik, meg egséz nap fészkelõdik, közben meg megy naponta 10-20 km-t. Ilyenkor persze hogy kopik a belsõtér. Egy rendes motordiagnosztika általában megmondja az igazat. De egy Audinál például nem kell megijedni a 400-500 ezer km-tõl sem, ha karban volt tartva.
Van rá esély, bár aki ilyen autót vesz, az tezi bele a kilómétereket. Nekem 530-as BMW-m van, 6 éve vettem szalonban, most van benne 386255 km, és semmi baj nincs vele.
A kérdező hozzászólása: Tudod én azért írtam ide hogy értelmes választ kapjak a kérdésemre, és nem azért hogy ilyen válaszokat kapjak mint a tiéd...
Igazuk van a többieknek, sok ez a hal ilyen "kicsi" akváriumba. :( Ez lehet ammónia miatt is, de leginkább az miatt hogy zsúfolt az aki. Teljesen tényleg nem tisztíjuk ki az akit, hetente 20-30%-os vízcsere. Vitorlásnak min 120-150 liter-tõl, xifonak is 120-tól ajánlott. Több haladnak is nagy úszástér kellene.
Ja a halválasztást nem is néztem végig, ez így fenntarthatatlan, õket bármekkora helyen is tartod nem lesz életképes az akvárium mert teljesen más igényú fajokat válogattál össze. Üdv,
Rosszul gondolod, egyáltalán nem jó, csoda hogy hónapokig kibírják. A halak steril vízben nem életképesek, mire ki tudna alakulni az a biológiai közeg ami az életbenmaradásukhoz szükséges tönkre is vágod a biológiai egyensúlyt. Ki terjeszti ezt a hülyeséget hogy teljesen ki kell pucolni az akváriumot? Az akváriumot soha vagy legfeljebb néhány évente kell teljesen újraindítani. Olvasgass még egy kicsit a biológiai szûrésrõl, a lebontó baktériumokról és úgy egyáltalán az akvarisztikáról. A másik hiba hogy kis helyen tartod õket, ennyi halnak 3-szor ekkora akvárium lenne a minimum. Üdv,
"A tartási helyzet az jó mert minden 2. hétben teljesen kitisztítjuk az akváriumot." Ez információ, és az alapján, hogy milyen fajta halakat tartasz, szörnyû körülmények közt élnek sajnos.
A kérdező hozzászólása: A válaszból kihagytam az egyik halat: ez a platti. Még az van a mollykkal együtt.
A kérdező hozzászólása: A tartási helyzet az jó mert minden 2. hétben teljesen kitisztítjuk az akváriumot. A halak amik a mollykkal vannak: guppy, mikiegér, díszmárna, vitorlás, ferdénúszó, szifó, algaevõ. 60 Literes az akvárium. És amúgy volt ilyen fehéres széklete de nincs a testén semmi különösebb fehér volt.
Tartási körülményekrõl írhatnál, így nem lehet megmondani. Mekkora helyen vannak, részleges vízcserék, szûrés, milyen halak vannak még mellettük stb? Üdv,
Széklete nem volt fehér és vékony? Ha igen ez bélproblémára utalhat. Testén nincsenek apró fehér pöttyök?nem darakórra gondolok.
Visszatérve amit kérdeztem, akkor tuti bélostoros támadta meg szegényt :( Nem akarlak elkeseríteni de ebben az állapotban már nem igazán lehet megmenteni :( Túlságosan le van gyengülve. A fehér vékony széklete arra figyelmeztetett hogy a bél nyálkahártyája sérült a haladnak, a bélostorosok miatt. Legközelebb ha ilyet tapasztalsz, vedd külön a halat. Szerezz be Spirohexolt ez kimondottan bélostorosok ellen van. Ha idõben el kezded kezelni akkor vissza fordítható a betegség. http://akvatrend.hu/product.php?id_product=1023 Itt olvashatsz a gyógyszerrõl. Némelyik boltban darabra is tudsz venni!
DPF van a kocsiban ?
A kérdező hozzászólása: Igen, van, de annak kulon controll ( részecskeszürõ ) lampaja van.
Akkor irány egy diagnosztika. Ott kiderül, mi a gond.
csak kiolvasás után lehet pontosat mondani.
gyujtas? utogyujt, mikor mar a kipuf szelep nyilik, az ero kipufon tavozik pl.

Van egy lány, akinek kb.6 éve van barátja, egy ideje már elég rossz a kapcsolatuk, de nem tudja egykönnyen lezárni (a barátja még egy esélyt akar - lassan hónapok óta, családi nyomás, első szakítása lenne. ). Mit tegyek?

Tetszünk egymásnak, és már két hónapja beszélgetünk (fbn, és 1-2 találkozás), de emiatt nem tudunk tovább lépni. Mit tegyek? Szakít vele? Érdemes lehet várni? Vagy ez egy "never ending story"?

Legjobb válasz: Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Van egy fps hexa 500w-os tápegységem, aminek a pci ellátása 6, 6+2pins-es! Gtx 560 as videókártyához 2db 6pins-es ellátás kell. Akkor most megfelelő a tápom, vagy nem?

Legjobb válasz: Azért 6+2 a kiosztása a csatlakozónak mert az 6 láb belemegy szépen a 6-os tápcsatlakozóba. Egyébként nem lehet, hogy elég 1db 8tûs kábel a kártyához?

Azért 6+2 a kiosztása a csatlakozónak mert az 6 láb belemegy szépen a 6-os tápcsatlakozóba. Egyébként nem lehet, hogy elég 1db 8tûs kábel a kártyához?
A kérdező hozzászólása: A videòkàrtya honlapján írta a 2db 6tûs csatlakozót. Tehát akkor jó lesz a kártya a táphoz, még akkor is, ha amúgy 1 kápelen van a 2db 6 tûs csatlakozó?
Ugyanúgy VAC bannod lenne 1.6-ban. Teljesen más account-on kell aktiválnod a complete pack-ot.
az újjal nem lenne bannod .. viszont steamen láthatóvá válna más száméra hogy már kaptál vac bant így ha reportolnak könnyû eséllyel megkapnád még 1 xer . az új fiók az célszerû lenne és ne csalj többet nem leszel tõle pro kivéve ha tanuló wh-t használtál és elemezted a helyezkedéseket akkor javadra tudod fordítani ezt tiszta játékkal is .
A kérdező hozzászólása: Nem tanuló wh volt , régóta játszottam már egy ideig abbahagytam aztán amikor visszatértem elég gyengén ment aztán benyomtam (az a vicc még úgy is tré voltam le is töröltem a játékot inkább) 2 hét mulva jött a bann , ennek már több mint egy éve. Tehát akkor tuti jó lenne a régi acc-on ha megvenném újra a complete csomagban ? Csak azért mert a Go magában 1700 ft lenne a complete meg csak 800 ft-al drágább így azt venném inkább. Egyébként source-al mi lenne mert abból már van egy ? (Zárójelben írnám csak , hogy olyan szerveren voltam ahol szinte csak eredetis van és egymást néztük falon át jó pár emberrel)

Ez hogy van? :O Van egy ismerősöm aki 98 május 7-én született, és kilencedikes és van egy ismerősöm aki 98 máj.6-án és nyolcadikos (nem bukott semmi)

Legjobb válasz: Azért mert megkérdezték anyukád, hogy akarja-e iskolába engedni a gyerekét 6.évesen és az egyik azt mondta, hogy igen a másik nem. Vagy egyszerûen nem engedte iskolába a nevelési tanácsadó.

Azért mert megkérdezték anyukád, hogy akarja-e iskolába engedni a gyerekét 6.évesen és az egyik azt mondta, hogy igen a másik nem. Vagy egyszerûen nem engedte iskolába a nevelési tanácsadó.
én 96.05.06-an születtem, a barátnõm meg 97.05.07. es megis egy osztalyba jarunk. en kestem egy evet oviban, Anyuek igy dontottek, mert nem voltam eleg erett még
Egyikõjük tovább maradt az oviban valamiért és késõbb kezdte az iskolát. Az sem lehetetlen, h osztályt kellett valamiért ismételnie, csak így lett beállítva, h nem. (Nekem is kellett az elsõt, simán letagadhatnám, mert sehol semmi nyoma sincsen).
A mi osztályunkba jár nem is egy olyan gyerek, aki '97-ben született, de vannak olyanok is, akik csak '99-ben. Tehát simán lehetséges ez is. Van egy fiú is, aki a régi osztályában nem érezte jól magát, (ugye õ akkor eggyel felettünk járt, most lenne kilencedikes) és átjött a mi osztályunkba. És õ sem túl idõs, most lesz májusban 15 éves. Ezek a dolgok elcsúszhatnak, például attól is függ, hogy mikor engedik el a gyerekeket az óvodából, meg ugye hogy a szülõk mit szeretnének.
OFF: öcsém is 98. május 7-én született :) és õ is nyolcadikos volta kérdés kiírásakor, mostmár kilencedikes :)

Ha van tobb aranyom, ami ugyanazt jelenti, akkor mi annak a legkisebb egesz szamu verzioja? Pl. : 12:8 9:6 6:4 3:2 ugyanazt jelenti (nagy vonalakban) Mondjuk kapok egy 9:6 akkor ennek az aránynak a legkisebb hasonlo variansa erdekelne vagyis a 3:2.

Valami keplet, vagy szabaly? Sajnos a nevet se tudom, talan legkisebb aranypar? Bar ez matematika, de programozásnál egy kép kivágásánál az a kivágott rész aranyat kell kiirnom.

Legjobb válasz: A legnagyobb közös osztót keresed. Ált. iskola 4. osztály.

A legnagyobb közös osztót keresed. Ált. iskola 4. osztály.
Szia! A legnagyobb közös osztóval tudsz egyszerûsíteni, ekkor kapod a "minimális" törtet. Pl. lnko(9, 6)=3, 9/3=3 és 6/3=2, ezért 3:2 a 9:6 nem egyszerûsíthetõ alakja. lnko számítását az ún. euklideszi algoritmus könnyen és gyorsan megoldja, keress rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!