Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki 19éves! (5 db)

Én egy 16éves lány vagyok, és van egy párom aki 19éves. Szeretnénk gyereket de mivel kiskoru vagyok ezért a páromnak ebböl mi gondja származna? Börtön vagy mi?

Legjobb válasz: Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.

Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.
Tegyetek meg mindent, hogy NE legyen baleset!!
A leendõ gyermeked érdekében, inkább várjatok még vele!
Csak 14 év alatt számít liliomtiprásnak. De nagyon gondoljátok át.. Inkább várjatok még vele egy-két évet! Az egyik osztálytársamnak van gyereke (17 éves, 15 évesen szülte) de kb. a szülei nevelik.. õ suliba jár meg ilyesmik, napi néhány órát van a gyerekkel nagyjából. Ennek mi értelme van? Szerintem akkor legyen valakinek gyereke ha már saját maga tud róla gondoskodni, nem másokra van utalva! És a jövõdre is gondolj!
Tudtom szerint nem jár börtön, de nagyon korai a gyerekvállalás!Beszéld meg egy felnõttel, ha van normális a környezetedben.Tényleg nem vicc egy gyereket bevállalni 16évesen.Lehet, hogy úgy érzed, hogy te felnõtt vagy, de hidd el tévedsz.Tanulj, szórakozz, ráér még az a gyerek!35/N
Szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a gyerekvállalást. Gondolom még mindketten tanultok (jobb esetben) igy nem lenne meg a biztos anyagi háttér a babának. Egy meggondolatlan döntés pedig abortuszhoz vezethet. Gondoljátok át mégegyszer! 18/L
lehet kapni rongybabákat és abból nem szérmazik semmilyen baja a barátodnak
miféle baleset? balesetek nem léteznek csak felelõtlen emberek akik nem védekeznek. írass fel fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: persze én is ugy gondoltam, hogy várunk még vele, csak tudjátok, ha mégis balesetböl, mert én teljesen abortusz ellenes vagyok, féltem hogy a barátomnak börtön járna vagy ilyesmi! de persze várunk még , vagyis én szeretnék.
Várj még egy pár évet a babával, élvezd a fiatalságodat:) ))

Van egy srác aki 19éves! Kikezdett az összes barátnömmel többnyire és egyszerre az egészünkkel kikezdett. Milyen az ilyen pasi? Mit kezdjünk vele?

mi meg tudtuk h kinek mit ir de tetszett az egészünknek(nem tom mit ettünk rajta) de tönkre tette többnyire a barátnöi kapcsoltaunkat... Ja és el ne felejtsem kiderült hogy egyszerre több csaja is va!!!!

Legjobb válasz: egy tahó. Az írásodból "kinézem" a pasiból hogy neten ismerkedik, és meztelen képeket kér a lányoktól... undorító. Hagyjátok a fenébe az ilyet!

egy tahó. Az írásodból "kinézem" a pasiból hogy neten ismerkedik, és meztelen képeket kér a lányoktól... undorító. Hagyjátok a fenébe az ilyet!
De egy ótvaros kis kurvák vagytok :D Ha ódiág eljutott, hogy dugásközelbe legyen akár melyik barátnõddel akkor áldom az istent, hogy vannak még ilyen naív kislányok :D Jól csinálta pasi és gracca neki. Ti pedig le vagytok tojva :)
Egy inteligens BUNKÓ!!!Szarjátok le a pasit.Neki az a fontos hogy minél több lánnyal legyen aztán szépen othaggya õket.Nem kell vele foglalkozni.Nem fog megváltozni és soha nem lesz neki komoly kapcsolata.
Játszik veletek, mert benne voltatok. Szerintem Ti lényegesen fiatalabbak vagytok a fent említett srácnál. Miért mentek bele csoportosan a hülyeségbe, ha aztán meg nem tetszik.
A kérdező hozzászólása: a második válszadóhoz szólok hogy nem szokott neten ismerkedni és amugy focista tehat van ahol ismerkedjen!!!! köszike a válaszokat még légyszi irjatokkk!!!!!
A kérdező hozzászólása: az elõttem iróhoz szolok h elég durva amit irt és csak azért mert eléggé félre értette a dolgokat

Egy kérdés. Hogyan érjem el hogy belém szeressen és összejöjjön velem? (azzal akivel összejött még nem is találkozott vele és nem is fog.19éves lesz a csaj de még mindig nem tudja mit akar? Nem értem miért van ez. )

Van 1 lány, szomszéd faluba lakik össze akarok vele jönni még mindig egy idõbe elvileg õ is szeretett, sõt mondta is haveromnak hogy össze akar velem jönni de nem lett semmi a dologból. És erre a hátam mögött összejött 1 olyannal aki tõle 400km-re lakik. De én még ezek után is vele akarok lenni.

Legjobb válasz: találkozol vele,beszélgettek,esztek egy fagyit a csaj észre sem veszi,de már egy randi közepében van,aztán a cuki után megcsókolod. a meglévõ,vagy jelenlegi kapcsolatán nevess kicsit ha felhozza,de ne forszírozd. egy alfát nem izgat a konkurencia.

találkozol vele, beszélgettek, esztek egy fagyit a csaj észre sem veszi, de már egy randi közepében van, aztán a cuki után megcsókolod. a meglévõ, vagy jelenlegi kapcsolatán nevess kicsit ha felhozza, de ne forszírozd. egy alfát nem izgat a konkurencia.
Menj át lovaskocsival, vigyél neki egy szív alakú szalmabálát oszt meglássuk mi lészen
1 Van itt önbizalom:D
A kérdező hozzászólása: jó inkább hagyom ott rohadjon meg..:'D szánalmas..:D

A Gyámügy, a Családsegítő, vagy az Ifjújásvédelmis tud segíteni, ha egy 19éves fiatalt kitettek az utcára, aki még nappalin tanul? (Szakmunkásképző) Mit mondd erről a jog, milyen lehetőségei vannak ezentúl?

Fontos és sürg?s lenne!!El?re is köszönjük a válaszokat!!

Legjobb válasz: szia, nem akarok hülyeséget mondani, de úgytudom pesten van valami otthon, ahol 24 éves korig lakhatsz és még valamennyi kevés pénzt is adnak havonta, nemtudom hogy mûködik, gyámügyön biztos megtudod érdeklõdni.

szia, nem akarok hülyeséget mondani, de úgytudom pesten van valami otthon, ahol 24 éves korig lakhatsz és még valamennyi kevés pénzt is adnak havonta, nemtudom hogy mûködik, gyámügyön biztos megtudod érdeklõdni.
senki nem segít, én is így voltam. szociális segélyt kaptam, abból fizettem az albérleti szobámat. nagykorú vagy, a szüleid nem felelnek érted többé. ha kijelentkezel a lakásból, elveheted tõlük a családi pótlékot, azt megkaphatod te, ezügyben a gyámügyre menj.
Mivel a szakmunkásképzõt rég el kellett volna végeznie, így nagykorú, felnõtt, munkaképes ember, menjen dolgozni. Ha nappalin tanulna pl. egyetemen, akkor kötelesek lennének a szülei továbbra is eltartani a törvény szerint, de így nem. Kitaníttaták, amenniyre az õ képességei engedték a jelek szerint, nincsenek további kötelességeik.
A családi pótlékot az államkincstárnál irasd át a nevedre. Az iskolába kérj kollégiumi elhelyezést, kérdezd meg van-e ösztöndíj, amit igényelhetsz. Jelenkezz be diákmunkára. Ezzekkel többre mész, mintha szociális osztályokon futkosol.
Nem vagy kövér. Sportolj. (Szörnyû a helyesírásod.)
Szénhidrátok: lisztes, keményítõs és cukros ételek, és a gyümölcsök. Na ezeket kerüld el. Gyümölcsöt lehet, de inkább csak tízórai 1 db almát vagy körtét, pár szem epret, tehát ne vidd túlzásba. Egyél sok zöldséget, húst, tojást, halat és akkor nem lesz gond. De kövér nem vagy. Inkább tornáznod kellene.
érdemes csinálni a diétát, a barátnõm is 1évig csinálta és most 16 hetes terhes. :) csak kitartás kell és támogatás a család részérõl.
Figyu, a szénhidrátok között van olyan, ami azonnal cukor lesz és van olyan, amit órákon át emésztgetsz. Azonnal a véredbe megy a cukor és a keményítõ. Ezeket teljesen iktasd ki. Ilyen a péksütemény (a tk is), rizs, krumpli, tészta, süti, kukorica. Ezek helyett kellene lassú szénhidrátot enned, elsõsorban zöldségeket. Ez ilyen egyszerû. Ne galuskával edd a csirkepaprikást, hanem brokkolival. Pár hét alatt megszokod. És kéne mozognod.
Sok zöldséget (kivéve hüvelyeseket), tojást, húst. Vizet iszok sokat. Néha gyümölcsöt, de inkább azt csak délelõtt. Nem eszek tésztát, péksütit, kenyeret..
A kérdező hozzászólása: Én sajna nem kaptam gyógyszert.azt mondta a doki csináljam a diétát. Ígen probálom csinálni de szinte mindenbe van szénhidrát, mega szervezetnek szûksége is van valamennyi szénhidrátra. És te milyen ételeket fogyasztasz?
Nekem is pco-m van. Gondolom kaptál valami gyógyszert is, nem? Én ha a gyógyszer mellett szénhidrátot eszek elég rosszul vagyok, szóval ez is ösztönöz, hogy elkerüljem :D Így 10 kg-ot fogytam 2-3 hónap alatt. Igaz én jóval több voltam, mint 56.. 20/L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!köszönöm a válaszokat. Sportolok meg probálom adiétát is be tartaní az órvos utasítása szerint kevés szénhidrátos ételt fogyaszak.zöldségekbõl sajna nem sok félét fogyasztok, teljez kiõrlésû kenyeret eszek és a lisztes cukros dolgokat is kerülõm! Mindenki azt írja hogy nem vagyok kõvér de sok a felesleg rajtam. A combom és az arcomon látszik meg nagyon. ( a helyesírásért bocsi, sose voltam nagy helyesíró)
160 cm-56 kb mi ezzel a probléma??
160 centi vagy? Lol, hobbitméret. :D Sajnálom, ezt nem hagyhattam ki. Na de a kérdésre válaszolva: Nemrég adtam le 10 kg-ot, elmondom hogyan: Reggeli: valami gabonában gazdag. (müzli, jóreggelt, akármi ilyesmi). Ihatsz hozzá tejet, de nem túl sokat. Reggelibõl annyit egyél amennyi jólesik! Ebéd: Valami sovány hús(lehetõleg). Mellé rizs, vagy egy nem túl zsíros fõzelék, párolt zöldség, de hús mindenképp, mert kell az energy. :D Vacsi: legkésõbb 17-18 órakor! Valami könnyû saláta, esetleg alma+sajt... Légy kreatív!:) Csak semmi nehéz! Nem árt, ha utána mozogsz valamit lefekvés elõtt. (Aludni is jobban tudsz akkor). Futás, guggolások, ha sok fölösleg van a hasadon akkor hasprés. Ezt mondjuk 30-45 percen át. 10 óra körül lefekvés. Igen, ez fontos, a jó alvók kisebb aránnyal híznak! :) Sok-sok szerencsét! (Ezzel a válasszal találkozhatsz az oldalon, mivel így válaszoltam egy másik, szintén fogyni akaró ember számára.) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!