Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki állandóan (156 db)

Ne mondj el nekik semmit, mert pletykásak!
Ki akarnak csinálni! Ne foglalkozz velük!!
Harapd makkon õket!
Én megtanultam, hogy az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, velem is állandóan ezt csinálták. Kerestem másik társaságot.
Mond el nekem, tõlem senki nem tud meg semmit :D
Csak irigyek... velem is ez van.
Ne foglalkozz velük és ne mondj el nekik semmi titkot ! , , Egyik füleden be , másikon ki ! "
Én sem tudok nagyon véget vetni ennek.Õszintén? nem is akarok.Vannak barátaim, azt a pár órát meg kibírom a gyengeelméjûek közt. jó szórakozás nézni, ahogy erõlködnek... viszont hogy mondjak valami újat, kutyaharapást szõrével! legalább is nálam így volt. A suliban egy senkinek hittek, és ez nem nagyon érdekel, mivel suli után mindig normális emberek közt voltam, haverokkal sokszor mentünk próbálni (hobbi szinten zenélünk..)vagy csak szimplán sétálni. Általában 4-5 fõs csoportokban megyünk, így volt ez akkor is, mikor egyik nap ugyanarra a buszra vártunk, amire a drágalátos osztálytársaim. na több se kell, amint megláttak a többiekkel engem, rögtön ilyen tettetett cuki kislány mosoly, hogy legyen valami, amivel ki tudják mutatni, hogy õk ám aranyosak és nagyon szimpatikusak, mert bizony tetszik nekik innen nem is egy ember, de aztán ezt félre tették és megy a súgdolózás. Erre csupán véletlenül megszólal az egyik srác: na basszus megint két pletykás nõszemélyel leszek összezárva a buszon. Várj, ezek nem az osztálytársaid?Na a csajok tovább mosolyognak, mintha ezt bóknak vennék... aztán mondom: öö.. de, igen. Erre: Basszus, ezekkel kell lenned egésznap? Nem elég, hogy igénytelenül rondán néznek ki de még ehhez illõen viselkednek?Atyaég... Aztán ilyenkor több sem kellett, lefagyott arcukról a cuki kislányos mosoly, és fapofa, majd szépen riszálva elmentek egy másik buszmegállóba.A helyzet filmbe illõ volt. :') Nos, én nem tehettem semmirõl, végülis... Minden esetre tetszett a helyzet. És beigazolódott: az osztályban lehet hogy senki vagyok, de ez iskolán kívül másképp van. Én most is azt mondom, hogy kell valami, amivel megmutathatod, hogy több vagy náluk észben, tehetségben, vagy bármi másban, vagy ha mást nem, csak próbáld ezt "elhitetni" velük, hogy te jobb vagy mint õk. Amúgy meg jót lehet rajtuk szórakozni, csupán nem kell magadra venni, amit mondanak. ;)

Miért van az, ha valakinek van egy titka, állandóan felemlegeti az előtt, aki előtt titok a dolog? !

Biztosan van ennek valami pszichológiai magyarázata, a felt?nési viszketegségen túl...

Legjobb válasz: Vannak emberek akik szeretik nagyon fontosnak es jol informaltnak hinni magukat. Okos ember elkeruli azt a temat ami nem publikus. Szoval itt a kellokeppen alacsony vagy eppen a megfelelo szinvonalu intelligenciara lehet kovetkeztetni. Szerintem.

Vannak emberek akik szeretik nagyon fontosnak es jol informaltnak hinni magukat. Okos ember elkeruli azt a temat ami nem publikus. Szoval itt a kellokeppen alacsony vagy eppen a megfelelo szinvonalu intelligenciara lehet kovetkeztetni. Szerintem.
Szerintem, hogy kinozza, azt akinek nem mondja el. " Nem mondom el, de furdaljon csak a kívánság !"
Én épphogy nagy ívben kerülöm a témát, ahol a titkom szóba jöhetne.
Ha nem Raszkolnyikovnak hívnak.
mert unatkozik Ne foglalkozz már ilyenekkel.
lehet van egy képed amire .. hát õõõ.. rátápol
Attól még, hogy van barátnõje megnéz más lányokat. De ez nem biztos, hogy jelent valamit.:) A legtöbb pasi ilyen.:D
A kérdező hozzászólása: igen csak feltûnõen sokat néz:D
Annyira jó lenne, ha engem is le tudnának foglalni az ilyen dolgok.
iwiw-en is meg lehet vajon nézni, hogy ki nézi adatlapomat és képeimet???
iwiw-en nem lehet.


Ez fura, én nem szoktam ilyet érezni. :O
Nos, még engem sem izgatott fel egy tampon sem, jobb ha kerülöd.
A kérdező hozzászólása: ez nem is az a huhh felvagyok izgulva de jó stílusban van ... olyan fura :S
milyen tampont használsz? :)
Talán még nem eléggé átázva, túl szárazon húztad ki.
A kérdező hozzászólása: o.b a 2cseppes jelzésu az hogy nem volt átázva eléggé okozhat ilyet ? enyhe fájdalamt utánna mintha felsértettem volna valamit ? :?
Igen, akkor felsérted vele a hüvely nyálkahártyáját, nem szabad szárazon kihúzni.
A kérdező hozzászólása: most hogy már megtortént a gikszer ...ez meg fog gyogyulni hamar ? vagy meg sokáig lesz ilyen kellemetlen ? :? amugy koszonom mindenkinek a válaszokat

Van egy férfi facebookon, aki ugyan nincs az ismerőseim között, de állandóan nézi az adatlapomat. Hogy tilthatnám le?

Legjobb válasz: Rámész az adatlapjára, ha a régi akkor az ismerõsei alatt a Report/block... részen, ha timeline-os akkor a cover fotója alatt jobb oldalt van egy kis legördülõ menû ahol van egy fogaskerék ott. Mellesleg honnan szeded hogy állandóan nézi az adatlapod?

Rámész az adatlapjára, ha a régi akkor az ismerõsei alatt a Report/block... részen, ha timeline-os akkor a cover fotója alatt jobb oldalt van egy kis legördülõ menû ahol van egy fogaskerék ott. Mellesleg honnan szeded hogy állandóan nézi az adatlapod?
honnan tudod h nézi?
Ez jó kérdés, mert a Facebook-on nem fogod megtudni, hogy kik nézik az adatlapod...
A kérdező hozzászólása: https://www.facebook.com/motivalo/app_329767340397188 Innen.Ez egy alkalmazás, ami eddig egész évben elérhetõ volt.
ez 100 hogy átverés...
Ezt is leírtuk itt már ötvenszer, hogy ez átverés, de ne zavarjon. Letiltasz valakit, aki nem is nézi a lapodat...
átverés. facebookonban nincs ilyen algoritmus, se alkalmazás...

Ha van egy állandó budapesti lakcímem, de elköltöztem faluba most és át szeretném írni, akkor a budapesti elveszik?

Legjobb válasz: Csak 1 állandó lakcímed lehet. De ha csak tartózkodási helyként jelölöd meg a falusi címedet, akkor a bp-i állandód megmarad.

Csak 1 állandó lakcímed lehet. De ha csak tartózkodási helyként jelölöd meg a falusi címedet, akkor a bp-i állandód megmarad.

Van egy barátnőm, aki a férjével állandóan veszekedik, és a csaj állandóan az öngyilokosságal foglakozik. Segíteni szeretnék neki, de mit tudok neki mondani? Hogy vidítsam fel?

Legjobb válasz: Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.

Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.
Mondd meg neki, hogy ha állandóan csak veszekedésbõl áll a házasságuk, akkor váljon el, még mielõtt egy gyerek megissza a levét ennek.
Meséld el neki, hogy mennyi szerencsétlen ember van, akinek se szállás a feje fölött, se étel mi a szájához emelhetne reggel , délben és este!!! És hány mozgássérült, vak, beteg ember van!!! És fogja már fel az életet másképp és egy picit becsülje már meg amije van!!!
Attól függ, mennyire bírja a cinizmust. "Jó, de minél elõbb kösd fel magad, hogy a megözvegyült férjed mielõbb elvehessen egy normális nõt!" Nem biztos, hogy "okos" beláttatással tudod kibillenteni ebbõl a felelõsség elõl való menekülési állapotból, lehet, hogy egy alapos megdöbbentés eredményesebb.
Váljon el, ha rossz az élete. Nem kell megszakadni egy rossz házasságban.
A teljes szeretet kiûzi a félelmet - írja Szent János apostol. Valóban: ahol teljes a szeretet, ott lehet félelemmentes az élet és a házasság is. Ha a házastársak Isten akarata szerint akarják szeretni egymást, és Istent is, akkor bizonyosak lehetnek abban, hogy Isten áldását megtapasztalják a házasságban.A házasság szentség, amely közvetíti Isten kegyelmét.
Gyerek az csak 18 éves koráig gyerek vagy wtf? Utána dobja el? LOl.
elõzõ.szerintem nem ide akart jönni a válaszod..:)
Aki állandóan az öngyilokssággal fenyegetõzik az egy igen gyenge ember, és sose fogja megtenni. Aki igazán meg akar halni az csendben megteszi, és úgy hogy még véletlenül se találják meg, ne tûnjön fel senkinek sem. Sajnos tapasztalat. Biztosan csak igy tud lelkiismert-furdalást okozni a férjének, és ezzel tartja sakkban. Szerintem maradj ki ebbõl, és ne foglalkozz az õ családi életükkel, ketten vannak, férj- feleség, meg kell tudniuk oldani.

Mikor szerelmes egy pasi? Az a pasi szerelmes-e beléd aki állandóan bámul és figyel, meg mindig ott van ahol van és mindig próbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és mindig megdicséri, hogy szép a ruhád?

Legjobb válasz: Akkor szerelmes, ha úgy érzi, ha állandóan hiányzol neki, ha csak rád gondol szinte, ha a neved hallatára is beleremeg a teste. Ha megpróbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és dícsér, akkor lehet hogy még csak tetszel neki

Akkor szerelmes, ha úgy érzi, ha állandóan hiányzol neki, ha csak rád gondol szinte, ha a neved hallatára is beleremeg a teste. Ha megpróbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és dícsér, akkor lehet hogy még csak tetszel neki
Lhet, de kortól függ, és hogy milyen jelket küldész, hogy viselkedsz.ha többet mondasz többet tudok segíteni.
Nem feltétlen szerelmes, de tetszhetsz neki. "..meg mindig ott van ahol van.." :D:D:D Ez király :D 20/F
A kérdező hozzászólása: Hát igen meg van egy jó barátom egy fiú azt mondta hogy az a fiú állandóan emleget.Amikor meg beszélek vele akkor mindig zavarban van és össze vissza beszél.Meg hát mikor történt vele baleset és nem jött suliba akkor nagyon hiányoztam neki, mert mikor elõször megpillantott aztán egész végig bámult.Szerintetek bejövök neki??????
Valószínûleg még nincs szó szerelemrõl, de szerintem tetszel neki, és az már elég ahhoz, hogy kialakuljon több is.

Van egy pasi, akit most egy féléve ismerek! És állandoan a sexröl beszél nekem és állandoan bámul! Ez mit jelenhet?

Ma pl lent volt nálunk lejött hozzám mert tudta hogy egyedül vok ithol!!Már töbször is be probálkozot ugy hogy fogdosot és álandon aszt hajtja ogy jol nézel ki!!!De viszont van barátnöje már évek ota

Legjobb válasz: Valószínû,hogy a fantáziájában már elég sok pózt kipróbált veled.Szeretne veled szexelni,kíván téged.De barátnõje van,tehát nincs tovább.

Valószínû, hogy a fantáziájában már elég sok pózt kipróbált veled.Szeretne veled szexelni, kíván téged.De barátnõje van, tehát nincs tovább.
hajtja a farka. te meg hajtsd el. mondd meg neki, hogy neked olyan pasi kell, aki 1. szingli 2. szerelmes beled, es nemcsak a kulsod erdekli, stb sajnos elég sok ilyen pasi van :S
Szerinted? ne légy naiv. a férfiakat pont annyira érdekli a szex, mint a nõket, csak mi beszélünk is róla.

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!