Találatok a következő kifejezésre: Van egy a suliba, és tetszik (82 db)

mér tetted fel kétszer?
véletlen volt :$ :)
A kérdező hozzászólása: 1. Az elõzõ nem az enyém..csak azért kellett nekem is feltennem mert pont ez illik rám is meg alig ment oda válasz és énis többet akartam errõl metudni 2.fasza..

Van egy lány a suliba, és tetszik nekem?

Sokszor dumálunk msn-en... Sokszor segítek neki és megköszöni. Furcsa, mert megbizik bennem akkor is amikor más nem. De hála az istenek, olyankor igazam van, mint a matek dolgozatnál is. És szeretünk dumálni, meg ilyes mi, hülyés kedni. De néha olyan idegesít? tudok lenni az okoskodással... a múltkor mondta, hogy fogjam be amikor a fizikáról beszéltem és meg puszilt... nem tudom ez mit jelent? arra kérlek bennetek segítsetek? mert okos vagyok csak nem ebben a témában... Hanem tudományokban:D

Legjobb válasz: Hat, szerintem egyertelmu ha megpuszilt es azt mondta fogd mar be.... Szerintem kolcsonos a szimpatia:o) Batorsag!!!!

Hat, szerintem egyertelmu ha megpuszilt es azt mondta fogd mar be.... Szerintem kolcsonos a szimpatia:o) Batorsag!!!!
Hát a tudományokban sem lehetsz valami okos, ha egy kérdõ mondatot sem tudsz összerakni. Mi az, hogy "Van egy lány a suliba, és tetszik nekem?" Ezt kérdezed? Meg azt, hogy "arra kérlek bennetek segítsetek?" Szóval fizika mellett egy kicsit nyelvtant is tanulhatnál. Amúgy ha megpuszilt a csaj, akkor valószínû, hogy bejössz neki.
Nem tudom h miert kell a masikat fikazni a nyelvtan vagy helyesirasa miatt. Igenis lehet vki matekbol meg fizikabol jo es magyar nyelvtanbol nem annyira jo!!!! Mielott meg engem kritizalna a magyaromert vki tudatom h en mar kulfoldon elek evek ota es igenis a magyar nyelv es nyelvtan hatterbe szorult mivel mar angolul gondolkodom es kummunikalok a nap 99%-ban... Szerintem bejossz a lanynak... Ne felj ha erted a matekot meg a fizikat es effele tudomanyokat, szerintem mindig jo ha egy srac okos. bar nem szabad ezt tulon tul erzekeltetni a masikkal, de a fogd mar be es megpuszilas az egy kedveskedes, a tetszes kifejezes egyik formaja, ilyenkor erdemes befogni es temat valtani ill visszapuszilni az illetot. ereztesd vele h neked is bejon a csaj adj neki visszajelzes. es ertem mit mondasz h okos vagy a tudomanyokban de nem az emberi erzelmekben... Same here. en is jo vagyok matekbol es a szamok vilagaban talaltam meg palyam es sikerem de en is eleg suta vagyok pedig idosebb fejjel parkapcsolatokban. Lany vagyok...
Figyelj , en is egy okos srac vagyok :) hozzad hasonlo helyzetu , bizz bennem ha egy csaj ilyent csinal azt nem veletlenul csinalja , szoval szerintem a segitsegedet is csak azert kerte hogy tobb idot toltson veled... hajraaaa:D
A kérdező hozzászólása: köszike...:D

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?


Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)
-Szia fiú! -Szia lány! -Hogy s mint? -Semmi különös, mondtam már hogy tetszel nekem? ...stb
Msn-en hozz fel gy hasonló témát (pl szerelemi csalódások vagy valami) és kérdezd meg, hogy van-e olyan lány aki tetszik neki.
A kérdező hozzászólása: kitalaltam , hogy megkerem az uncsim , hogy irja be msn , es kerdezzen o ra . es ha nem akkor inkabb mondja el , hogy nekem tetszik a fiu..
velem is ez a hejzet van 1lány akit alig h 2hete ismerem de csak facebookon tudok beszéni vele ugyanis aszt se tudom h lakik h tanul mer még nem tutam megkérdezni mer h minden igaz akor kolis igy csak hétvégén tudok vele beszélni ha már it vagyunk ak nekem is segitsetek h hogy tugyam meg h van e pasia stb meg h mongyam meg neki h tetszik léci válaszoljatok nekem is 囧 kösz elöre ja és a kérdönek is XD lol
xDDD
Magasságos egek! Mi történt a világgal, amíg 1985-ben voltam? Már az emberek Facebookon bökdösik egymást?
fojtatva az elözöt |na b'+ én nem bökdösök a facebookon ugyanis te B010nd az anyit jelent h szexuális témára felhivo kérelem :Sory néha nem ártana utána nézni a dolgoknak am nem a facebookon ismertem meg a csajt hanem máshol :Sory b+ aban az idöbe még megbizhato energiaforás sem volt nem h facebook de meg gép sevolt használhato (töri 1es) mer aban az idöbe konyeb volt csajozni mer ratyi idök voltak azok na mind1
bocs nem irtam oda azt h a te idödben 1980

Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem a tavaj meg beszeltem vele de amiota mas suliba ment (9-es) nem beszelunk. Mit csinaljak, hogy eszrevegyen?

Legjobb válasz: *tavaly ha nem beszéltek, meg más suliban vagytok, akkor hogy akarod, hogy észrevegyen? ajj.

*tavaly ha nem beszéltek, meg más suliban vagytok, akkor hogy akarod, hogy észrevegyen? ajj.
Írj rá facebookon, hogy találkozni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Hat hetente talalkozunk... a misen ministralunk eltalaban... es van egy program amiben o is benne van(az 1-ik szervezo) (neptanc) csak az a baj hogy csak jovo hetig tart...:( es bocsi a helyesiras miatt :D

Van egy lány a suliban és nem tetszem neki el tudom nála érni h járjon velem?

és nekem nagyon tetszik de neki nem tetszik senki sem szóval én sem tetszem neki. Valahogy el tudnám érni nála hogy belém szeressen? 13/F

Legjobb válasz: ha nem tetszel neki, akkor nem. egyébként meg egy általános iskolás kislány majd pont bevallja, hogy tetszel neki... egyszerûbb azt mondani, hogy nem tetszik neki senki.

ha nem tetszel neki, akkor nem. egyébként meg egy általános iskolás kislány majd pont bevallja, hogy tetszel neki... egyszerûbb azt mondani, hogy nem tetszik neki senki.
Én is ezt akarom most!
Nem. Keress mást.

Fiuk! A suliban van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem merem megszólítani barátok vagyunk szoktunk beszélgetnin de nem igazán találok olyan témát ami közös és nem tudom hogy bejövök e neki mindketten 12 évesek vagyunk. Hogyan kéne hozzáfognom?

Legjobb válasz: Ha haverok vagytok akkor no problem. Elõsszöris RELAX!!! nem veszíthetsz semmit. próbálj meg vele közös hangot találni pl. ha sportol valamit beszéljetek arról, vagy kérdezd meg mi a kedvenc zenéje és beszéljetek arról. Ha már összespanolódtatok rendesen, akkor kérdezd meg hogy lenne e kedve találkozni veled sulin kívül is.

Ha haverok vagytok akkor no problem. Elõsszöris RELAX!!! nem veszíthetsz semmit. próbálj meg vele közös hangot találni pl. ha sportol valamit beszéljetek arról, vagy kérdezd meg mi a kedvenc zenéje és beszéljetek arról. Ha már összespanolódtatok rendesen, akkor kérdezd meg hogy lenne e kedve találkozni veled sulin kívül is.
kezdetnek meg kéne gyõzni hogy mikor találkoztok ugy köszönjetek hogy ölelés ! am meg ha barátok vagytok lépni kell mert nehogy benne maradj a sokat emlegetett barát zónában !!:D

Belezúgtam az egyik legjobb barátnőm pasijába. Nagyon tetszik a srác, de a barárnőm boldog vele, és ezt nem akarom elcseszni neki, de olyan rossz nézni, hogy a suliban, és suli után mindig együtt vannak. Mit tanácsoltok, felejtsem el? ) :

Legjobb válasz: Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.

Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.
Velem is ugyan ez van.. Csak a barátnõm hajtott rá arra a fiúra akit szeretek.. Ha meg akarod tartani a barátságot, szerintem is próbáld elfelejteni.. Járj el bulizni, flörtölgess más fiúkkal, ne legyél annyit velük, kerüld a fiú társaságát. :)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, szünetekben (mert akkor szinte mindig együtt vannak) inkább mással beszéletek, de sajnos mikor megyek haza a suliból mindig ott lógnak a parkban és csókolóznak, és nagyon rossz látni...
Felejtsd el.
Egyik az, hogy hiába is próbálnád elszeretni a barátnõd pasiját, ha maga a srác ragaszkodik a jelenlegi barátnõjéhez. A másik, hogy egy pasi miatt nagy hiba lenne felrúgni egy barátságot! Bár nem tudom mennyi idõs vagy, szerintem az se mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!