Találatok a következő kifejezésre: Van egy a suliba, és (270 db)

20 évesen felvettek portásnak egy iskolába. Valahol ez nem ciki? Rengetek haverom van abba a suliba és akad 1-2 volt barátnőm is. Nem tudom milyen szemmel fognak nézni.

Legjobb válasz: Azt hittem felvettek portásnak abba az iskolába, ahol tanulsz. :D 8-14-ig órád van, 2-kor meg beülsz a váltásba. :D Így nem olyan vészes, hogy nem ez történt.

Azt hittem felvettek portásnak abba az iskolába, ahol tanulsz. :D 8-14-ig órád van, 2-kor meg beülsz a váltásba. :D Így nem olyan vészes, hogy nem ez történt.
Munka az munka. Kit érdekel hogy hogy néznek?
Szerintem tök menõ. Már nem kell tartani tanároktól, sõt, kollégák lettetek :D És tényleg ne érdekeljenek mások. Gratulálok neked, hogy sikerült megszerezned egy igazi állást :]
én örülnék neki, ha végre lenne munkám, mert végre talpra tudnék állni 22/l
A munka sosem szégyen, örülj neki, hogy van helyed.
a munka nem szegyen ha csak nem a tested arulod. penzt keresel es nem segijjjjekbol elsz, ezt nezd!

Én nagyon szeretnék egy vagy két vadász görényt, de anyám nem akarja, mert szerinte túl sok gond van velük. Pedig hamarosan itt a nyár, nemsokára vége a sulinak, és így legalább tudnék velük eleget foglalkozni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(

Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(
és mi lesz, ha vége a nyárnak és minden csodának?
nekem 1 van..vele is sok a gond :) ..viszont ha van nekik nagy hely es tenyleg tudsz velük foglalkozni akkor vegyél kettõt..nem unatkoznak :D
nagyon büdösek ^^ vegyél madárpókot ^^ am télleg, göri drága is ha rendesen kicsinek megveszed, oltások meg minden, aztán ugye a görinek óránkénti üritése van ami csak annyit jelent h nem sok mindent csinál csak eszik meg szarik.. nekem volt, igaz nem teljesen pici kora óta, és a göri ugy 3 honapos korig nevelhetõ, hát a mienk minden sarokba odapiszkolt, mindent ellopott és elhurcolt, ha rászóltál csakazértis csinálta, nekem az ujjamon két maradandó sebhely van a harapása után:S szoval anyudnak adok igazat, aranyos, meg bohókás dög, de sok vele a gond. (de bezzeg a póóóókok:D azisvan nekem ^^ vagy vegyél leopárdgekkót!! nekem van egy eladó:P)
valóban sokat kell vele foglalkoznod, és eleinte elõfordulhat, hogy megharap vagy betisztel a szoba közepére, de ha eleget foglalkozol vele és tanítgatod akkor akár viheted magaddal az iskolába (ha engedik). Én majdnem mindenhová magammal vittem. A görények szeretik a vizet igaz kicsit rosszabb lesz a szaguk de csak eleinte Ha elég felelõsnek érzed magad akkor csak rajta


Van egy srác a suliban és már vagy 1 hónapja mindig néz, de nem köszön. és 2 hét múlva elballag a középiskolából, mivel nagyon megtetszett nekem, valahogy szeretnék közelebb kerülni hozzá. Hogyan lehetne, lehetséges ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l

menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. :) de Õ fog elballagni, nem én. :s
Biztos hallottál már róla valamit... mit sportol, van-e kutyája, valamit deríts ki róla, és onnan már simán meghívhatod egy koncertre, pingpongozni, vagy akár kutyát sétáltatni. Én megtettem két éve ugyanezt. A srác nyuszi volt, de másoktól hallottam, hogy azért tetszettem neki. Remélem, te több sikerrel jársz;)
írhatnál rá interneten keresztül is, fészbukon vagy ilyesmi, ha annyira nem akarsz beszélni vele személyesen én is tervezem, hogy majd neten keresztül beszélek a régi sráccal aki tetszett, vagyis most is tetszik:) de nem tudom õ mit szólna hozzá, de remélem örül majd ha írok neki:) én megpróbálom, remélem te is:) 23l

Belezúgtam az egyik legjobb barátnőm pasijába. Nagyon tetszik a srác, de a barárnőm boldog vele, és ezt nem akarom elcseszni neki, de olyan rossz nézni, hogy a suliban, és suli után mindig együtt vannak. Mit tanácsoltok, felejtsem el? ) :

Legjobb válasz: Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.

Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.
Velem is ugyan ez van.. Csak a barátnõm hajtott rá arra a fiúra akit szeretek.. Ha meg akarod tartani a barátságot, szerintem is próbáld elfelejteni.. Járj el bulizni, flörtölgess más fiúkkal, ne legyél annyit velük, kerüld a fiú társaságát. :)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, szünetekben (mert akkor szinte mindig együtt vannak) inkább mással beszéletek, de sajnos mikor megyek haza a suliból mindig ott lógnak a parkban és csókolóznak, és nagyon rossz látni...
Felejtsd el.
Egyik az, hogy hiába is próbálnád elszeretni a barátnõd pasiját, ha maga a srác ragaszkodik a jelenlegi barátnõjéhez. A másik, hogy egy pasi miatt nagy hiba lenne felrúgni egy barátságot! Bár nem tudom mennyi idõs vagy, szerintem az se mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Hát ha így áll hozzá hogy semmi esélye akkor tényleg nincs. Ha magabiztos, magát adja, akkor viszont nagyon is van.

Van egy fiú a suliban és szünetekben állandóan szemezünk és mindig arra van amerre én. Ha barátaival beszélget akkor is látom, hogy arra néz, de msn-en meg alig ír valamit. Nem tudom mit csináljak?

Honnan tudjam meg hogy tetszek-e neki? vagy hogy lépjek? várjak még? de ez megy már fél éve.

Legjobb válasz: Szerintem nem akar tõled semmit ha másfél éve ezt csinálja.MAx tetszel neki de semmi komolyat nem akar.Szemezz vele és közben mosolyogj rá ha vissza mosolyog nyert ügyed van.ÉS akkor lépj!MErt lehet hogy nyuszifiúxD

Szerintem nem akar tõled semmit ha másfél éve ezt csinálja.MAx tetszel neki de semmi komolyat nem akar.Szemezz vele és közben mosolyogj rá ha vissza mosolyog nyert ügyed van.ÉS akkor lépj!MErt lehet hogy nyuszifiúxD
Lépj mert lehet hogy szégyenlõs :)
mér tetted fel kétszer?
véletlen volt :$ :)
A kérdező hozzászólása: 1. Az elõzõ nem az enyém..csak azért kellett nekem is feltennem mert pont ez illik rám is meg alig ment oda válasz és énis többet akartam errõl metudni 2.fasza..

Van ilyen iskola, levelezőn stb? Az a helyzet, hogy van egy ismerősöm(nagyon jo ismerős). Nem tudta családi okok miatt befejezni az iskolát! 4osztálya van meg (ált.isk)Most van egy kis babája és mellette szeretne suliba menni!

Én próbálok neki segiteni de nem nagyon találok neki semmit,mert nekik nincsen netjük!Ötletek ?

Legjobb válasz: Esti képzés van ,levelezõs nincs, és munkaügyi központban vagy a helyi iskolában adnak tudnak majd többet róla.

Esti képzés van , levelezõs nincs, és munkaügyi központban vagy a helyi iskolában adnak tudnak majd többet róla.
Szinte biztos vagyok, hogy a körzetükhöz tartozó általános iskolának fel KELL vennie. Esti, vagy levelezõs általánosról még nem hallottam. Amúgy nagyon szép, hogy nem adja fel, sok sikert!
Van esti általános iskola is. Levelezõsrõl még én sem halottam. A munkaügyi központnál érdeklõdjön.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeket , tanácsokat!Munka ügyi központ kilõve onnan indultunk semmit nem mondtak, mert õk ilyenrõl nem tudnak állítólag amit kétlek!Az ottani iskola ugy szint meghalt, mert oda meg nem veszik fel ott nincs ilyen azt mondta az igazgató!

Van egy srác a suliban és azt hiszem bele zúgtam. De az egyik legjobb barátnõm is bele van esve és volt neki egy barátnõje de megmondta neki hogy õ is szerelmes abba a fiuba . És azóta már nem barátnõk mert elakarta csábítani töle. Most mitcsináljak?

Legjobb válasz: Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F

Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!