Találatok a következő kifejezésre: Van egy a suliba, (520 db)

20 évesen felvettek portásnak egy iskolába. Valahol ez nem ciki? Rengetek haverom van abba a suliba és akad 1-2 volt barátnőm is. Nem tudom milyen szemmel fognak nézni.

Legjobb válasz: Azt hittem felvettek portásnak abba az iskolába, ahol tanulsz. :D 8-14-ig órád van, 2-kor meg beülsz a váltásba. :D Így nem olyan vészes, hogy nem ez történt.

Azt hittem felvettek portásnak abba az iskolába, ahol tanulsz. :D 8-14-ig órád van, 2-kor meg beülsz a váltásba. :D Így nem olyan vészes, hogy nem ez történt.
Munka az munka. Kit érdekel hogy hogy néznek?
Szerintem tök menõ. Már nem kell tartani tanároktól, sõt, kollégák lettetek :D És tényleg ne érdekeljenek mások. Gratulálok neked, hogy sikerült megszerezned egy igazi állást :]
én örülnék neki, ha végre lenne munkám, mert végre talpra tudnék állni 22/l
A munka sosem szégyen, örülj neki, hogy van helyed.
a munka nem szegyen ha csak nem a tested arulod. penzt keresel es nem segijjjjekbol elsz, ezt nezd!

Szerintetek? Van egy srác suliba nem beszélek vele az osztályával se. De a haverja amikor mentem le a lépcsön odajött hozzám hogy tetszek a haverjának. én erre nem mondtam semmit mert siettem.

Azota az a srác aki azt mondta hogy tetszek a haverjának állandóan köszön..

Legjobb válasz: kérdezd meg a sráctól,hogy bejössz-e neki semmit nem veszíthetsz,tudom hogy jönnyebb mondani mint csinálni de az rdekében hogy legyen egy kapcsolat tenni kell

kérdezd meg a sráctól, hogy bejössz-e neki semmit nem veszíthetsz, tudom hogy jönnyebb mondani mint csinálni de az rdekében hogy legyen egy kapcsolat tenni kell

Az van hogy a suliban van egy lány aki tetszik nekem (ő ezt talán tudja de nem vagyok benne biztos) de a többiek csúfolnak mert nekik nem tetszik folyamatosan cikiznek stb. mit ajánlottok mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek,mert olyan gyerekesek és csúnyák,hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk,vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál,és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)

Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek, mert olyan gyerekesek és csúnyák, hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk, vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál, és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)
Hány éves vagy?(a cikizés miatt kérdezem)
Ha neked tetszik, te akarsz vele pl. járni, nem pedig a többiek. Innentõl kezdve semmi közük hozzá, ereszd el a füled mellett a cikizést.
A kérdező hozzászólása: # 1:12 éves vagyok #2 :értem hogy mit akarsz mondani de nem biztos hogy õ is így érez irántam és azért nem tudom elengedni a fülem mellett
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat fõleg az utolsó volt a legjobb :) de azért jó volt a második is
Szard le õket! Neked kell, hogy tetszen nem másnak!


Szerintetek? Van egy srác suliba (1évvel idõsebb mint én) állandóan néz de olyan szinten hogy ma is jöttem fel a lépcsön aztán a pofámba volt az arca. (bocsi hogy igy fogalmaztam)

arátnõim azt mondták hogy szerintük tetszem neki:$

Legjobb válasz: dugásra minden nõ jó csak a keret más.... neked kéne mérlegelni a dolgokat nem nekünk. igen tetszel neki, dehogy pontosan mit gondol a "kis" fejében... azt csak úgy tudod meg ha valami haverját megkérdezed... viccet félre téve. Kezdeményezz eléggé szóval megkérdezhetnéd mit szeretnél? Szeretnél beszélgetni stb.

dugásra minden nõ jó csak a keret más.... neked kéne mérlegelni a dolgokat nem nekünk. igen tetszel neki, dehogy pontosan mit gondol a "kis" fejében... azt csak úgy tudod meg ha valami haverját megkérdezed... viccet félre téve. Kezdeményezz eléggé szóval megkérdezhetnéd mit szeretnél? Szeretnél beszélgetni stb.
huhh azt nemtudom xD de valahogy csak eltudod csípni egyedül :)
A kérdező hozzászólása: De már régebben irtam neki:(( de mindig haverjaival van:// ha oda megyek mit mondjak nekii?
ne fb-on írj aranyszive :D állj elé :) de várj még lehet, hogy vissza ír csak technikai gondok adódtak
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszolo! Nekem is nagyon bejön a srác ezért kérdeztem! akkor bocsi átfogalmazom: zavarta az aurámat:D
Miért fogalmazol ilyen durván, kérdezõ?"pofámba az arca".Tehát neked nem jön be a srác.Rendben, de téged ez ennyire idegesít, hogy tetszel valakinek???Szegényke biztos odáig van érted, és nem is sejti, hogy róla így beszélsz itt.Mit vétett az a szerencsétlen ellened?
A kérdező hozzászólása: De irtam neki fb-n (csak annyit hogy szia)de nem ir vissza://
elsõ válaszoló te akkora ász lehetsz :D kiégtem tõled. amúgy a kérdésedre: kérdezd meg mit akar ennyi.felesleges túl bonyolítani
bocsánat a fogyatékos válaszért csak éppen dohányzásról szokok lefele, és már pangok eléggé....
A kérdező hozzászólása: és ha elcsipeem akkor mit mondjak neki?:D

Az van hogy egy masik suliba szeretnek jarni de a szerelmem az ebbe a suliba jar ahova en de en nem akarok abba a suliba jarni mitcsinaljak?

Legjobb válasz: És az miért probléma, hogy külön suliba jártok a pároddal?:D Lehet ez egy amolyan próba is, ha ezt a "sok idõt" kibírjátok, amit a suliban töltötök egymás nélkül, úgy hogy még az óra anyagára is tudtok figyelni, akkor biztosan megerõsödik a kapcsolatotok.. De nem értem most hol itt a probléma? Te átmész abba a suliba, mert ott kényelmesebben érzed magad, de ettõl függetlenül minden nap találkoztok.. Csak akkor lenne gázos a történet, ha a másik suli az ország másik felén lenne, de ezt meg nemigen tudom elképzelni..:D

És az miért probléma, hogy külön suliba jártok a pároddal?:D Lehet ez egy amolyan próba is, ha ezt a "sok idõt" kibírjátok, amit a suliban töltötök egymás nélkül, úgy hogy még az óra anyagára is tudtok figyelni, akkor biztosan megerõsödik a kapcsolatotok.. De nem értem most hol itt a probléma? Te átmész abba a suliba, mert ott kényelmesebben érzed magad, de ettõl függetlenül minden nap találkoztok.. Csak akkor lenne gázos a történet, ha a másik suli az ország másik felén lenne, de ezt meg nemigen tudom elképzelni..:D

A szuleim Angliaba szeretnenek jonni de nem tudjak hogy irassak be a tesoimat suliba. Van ra lehetoseg hogy folytassak a tanulmanyaikat egy angliai suliba allamilag tamogatottan vagy esetleg csak fizetosre van esely?

Az egyik 7 eves elsos a masik 15 eves es most vettek fel az egeszsegugyi kozepiskolaba.

Legjobb válasz: A 7 évesnek biztosan, a barátnõm gyerekei járnak kint. Egy tollat se kell vinni a suliba, szóval nem lesz nagy költség, max az egyenruha, de ott az sem drága. A kérdés persze az, hogy hely az van-e..... A barátnõmék gyerekeit csak 4-6 hét után osztották be a közeli suliba, viszont az õ ismerõsük gyereke 8 hónap után tudott menni, mert a közeliekben nem volt hely, ahová mehetett volna, az számukra megközelíthetetlen volt. Középiskolát nem tudom.

A 7 évesnek biztosan, a barátnõm gyerekei járnak kint. Egy tollat se kell vinni a suliba, szóval nem lesz nagy költség, max az egyenruha, de ott az sem drága. A kérdés persze az, hogy hely az van-e..... A barátnõmék gyerekeit csak 4-6 hét után osztották be a közeli suliba, viszont az õ ismerõsük gyereke 8 hónap után tudott menni, mert a közeliekben nem volt hely, ahová mehetett volna, az számukra megközelíthetetlen volt. Középiskolát nem tudom.

Szerintetek mit csináljak? Van egy rokonom. Az utcán mindig köszön de a suliban mintha ott sem lennék. Engem ez nagyon idegesít.

Mindenkinek köszönöm a tanácsot!

Legjobb válasz:
Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hasznos válasz volt!
Attól is függ, milyen rokoni viszonyban vagytok. Mennyire vagytok közeli rokonok? A sulin kívül mennyire vagytok jóban? Nekem is pl. vannak olyan rokonaim, második unokatestvéreim, akikrõl tudom, hogy vannak, de sose beszélek velük, fészbukon se ismerõseim, mert nem tartjuk olyan szinten a kapcsolatot idõhiányában.

S. O. S Elkezdtem egy sulit (OKJ) távoktatásban, de messze van a suli székhelye. Levizsgázhatok másik városban, egy másik iskolában? (bővebben lent)

Elkezdtem egy szakot távoktatásos formában,a gyakorlati részt (200 óra) teljesítettem,modulzáróim rendben és nem sokára vizsgázok, de most eszméltem csak rá,hogy nagyon messze kéne elutaznom a konzultációs napokra(4 nap,ráadásul 2 városban). Ugyan ezt a szakot a lakóhelyemt?l 60 km-re is indították,csak egy másik iskola szervezte(mind a 2 iskola egy "Kft.") Lehetséges, hogy a lakóhelyemhez közelebbi iskolában vizsgázzak? Írnék kérvényt is,ha kell.

Legjobb válasz: Telefonon kérdezd meg õket, de nem valószínû, hogy engedélyezik, mert ha egy cég is, akkor is egy másik intézményrõl van szó.

Telefonon kérdezd meg õket, de nem valószínû, hogy engedélyezik, mert ha egy cég is, akkor is egy másik intézményrõl van szó.

Most mi van? Van egy 8. os fiú a sulinkban régóta ismerem nagyon cuki, táncos fiú, sokat beszélgetünk és elég közelről ismerjük egymást ( a mi sulinkban nincs tagozat) szal az egész suli csak160 emberkéből áll és csak általános.

szal már többször hazakísért önszántából, de csak engem és amikor az egyik barátn?m rászállt akk azt hittem h ? kezdte deh aztán kiderült h nem, de mind1 egy ideig nem szólt hozzám, aztán rohant a lbm-hez és kérdezte h miért harizok rá, meg volt puszi csók, de mégis nem mondtuk h járunk, ha járnánk is akkor is bekavarnának ...Egyszer "incselkedik" velem máskor meg mintha nem is ismerne ...ez azért túlzás de...most miért csinálja ezt???

Legjobb válasz: hát lehet az is az oka például hogy a haverjai elõtt nem meri felválalni hogy kapcsolata lenne mert fél hogy kicikizik ( nem miattad csak amiatt hogy van barátnõje ) vagy pedig egyszerûen azt akarja hogy teperj és fuss utánna mert neki ez tetszik....de ha a második verzió az igaz akkor hagyad a rancba mert ne teperj egy fiú után sem :D

hát lehet az is az oka például hogy a haverjai elõtt nem meri felválalni hogy kapcsolata lenne mert fél hogy kicikizik ( nem miattad csak amiatt hogy van barátnõje ) vagy pedig egyszerûen azt akarja hogy teperj és fuss utánna mert neki ez tetszik....de ha a második verzió az igaz akkor hagyad a rancba mert ne teperj egy fiú után sem :D
A kérdező hozzászólása: nem szégyell mert már voltunk társaságba, üvegeztünk, és akkor is pucszi csók meg aztán mondam hogy elég hûvös van és akkor á tölelt meg minden, de nem hiszem hogy azért mert tettszene neki h teeperek utána, volt már olyanról szó, hogy ha járnánk akkor is bekavarnának nekünk....Kössz a választ
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam, és én nem szóltam hozzá, mert azt hittem, h õ kezdett ki a barátnõmmel

Van egy srác a suliban, aki nagyon tetszik, ő 15 én 18vagyok. Próbáltam már mosolyogni, közelében lenni, szemezni, de nem igazán látom a reakcióját. Fiúk! Ti örülnétek az e fajta közeledésnek?

Igazából semmit nem reagál, lehet h túl aprók a jelek. Az milyen lenne, ha egyszer?en összeszedném a bátorságom, odalépnék hozzá és megcsókolnám?

Legjobb válasz: esetleg van valami forrásod arról, hogy nincs barátnõje? A barátnõnek nem kell egy suliba járnia a sráccal. Sulin kívül lehet, hogy van nõje, és akkor esélyed az egyenlõ a nullával. Elõszõr ezt derítsd ki, utána majd kiderül, hogy mi lesz.

a csaj 18 éves a fiú meg 15 éves!
A 10:53-as válaszolónak üzenném, hogy olvassa el a kérdést még1x. Nem a csaj 18, hanem a srác! Amúgymeg, ha nem reagál semmit rá, lehet, hogy barátnõje van, vagy nem tetszel neki. Van ez így. ^^
én tudom h nem vagy pedofil...amúgy én 23 éves vagyok és a pasim 15 és tök jól megvagyunk:) sõt komolyabb mint én:Dés rám se mondták h pedo mert az nem itt kezdõdik.Nah csoki
Komolyan a mai 18 éves lányok 15 éves fiúkra hajtanak?Na ne máááá.Sok 18 éves lány csak 20 fölötti srávokkal kezd minimum.Köztudott, hogy a fiúk késõbb érnek.
esetleg van valami forrásod arról, hogy nincs barátnõje? A barátnõnek nem kell egy suliba járnia a sráccal. Sulin kívül lehet, hogy van nõje, és akkor esélyed az egyenlõ a nullával. Elõszõr ezt derítsd ki, utána majd kiderül, hogy mi lesz.
Lehet örülne, neki, de lehet megilyedne. sztem ne , , támadd" le ilyen gyorsan, szemezzél vele, várd meg a areakcióit. ha semmi, akkor csak beszélgess vele, vagy haggyad. (Nem a pasiknak kéne rádhajtani?:) )
már nem azért de hogy jön ide a pedofilitás???
18-15
Azzal korodnál fogva kimerítenéd a pedofília fogalmát.Egyébként ezt komolyan kérdezed?Komolytalannak tûnik ez a kérdés.
szerintem ezeket már mind végignézte elhintheted h kedveled õt, a közös barátnõtökön keresztül, és megvárod h lesz e reakció ha már volt barátnõje akkor csak nem olyan nyuszitök azzal h egy csókot nyomsz szegény arcára lehet h még nem lesz ebbõl semmi - bár eléggé meglepõ mozdulat volna, bevallom, engem ilyennel nagyon le lehetne venni a lábamról inkább hívd el valahova
Hát persze fura h a fiú a fiatalabb... De szerintem várj és ne támadd le azzal h egybõl lesmárolod.. Szerintem elsõnek probálj szemezni vele nézd meg myvipét és vedd fel msnre ha tudod;) Aztán majd kiderül... Sok szerencsét;) Pusziiih^^
A kérdező hozzászólása: Nem vok pedofil-.- ez csak 3 év! Ám tudom h nincs csaja, mert egyik oszitársammal járt eddig. És én nem tehetek róla, más a 20 felettiekre bukik, én meg a kisfiús fiukra, ez van, de ettõl még nem pedofilia!
elõbb rosszul írtam, nem az arcára, hanem a szájára :D nagy különbség


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!