Találatok a következő kifejezésre: Van egy a hajamban, amit (70 db)

Hogyan dolgozzam le? A derekamon oldalt van egy kis háj, ami kibuggyan a nadrágból, nem szép. Onnan hogyan dolgozhatnám le?

Legjobb válasz: lokális zsírégetés nincs csak zsírleszívásnál. A mozgással égetheted el a felesleges kalóriákat és helyes étrendel pedig nem viszel be extra kalóriát. Beindul a fogyás a felesleg elvesztése és elöbb-utóbb onnan is eltünik. De a hullahop nem fog onnan eltüntetni semmit.

lokális zsírégetés nincs csak zsírleszívásnál. A mozgással égetheted el a felesleges kalóriákat és helyes étrendel pedig nem viszel be extra kalóriát. Beindul a fogyás a felesleg elvesztése és elöbb-utóbb onnan is eltünik. De a hullahop nem fog onnan eltüntetni semmit.
Az elottem szolonak teljesen igaza van! Ez pontosan igy mukodik! Kedves hullahopp karikas kislany: ha nem vagod a temat, akkor hagyd azokra a valaszadast akik ertenek is hozza. Lehet hogy okos vagy de a biologia torvenyeit nem fogod tudni megvaltoztatni. (Tigi)
táncolj, ha megteheted, hullahoppozz...
szia!a hulahopp tényleg jó, +a futás, biciklizés rendszeresen is levesz derékbõl-csípõbõl, bár nem valószínû h.csak lokálisan onnan fogysz majd, de az eredmény nagyon hatásos lehet.ja és csípõbõl kitörés is beválhat..sok sikert!!
Ez hülyeség, hogy nem tüntet el a hulahopp onnan semmit! Én évek óta hulahopp-k és ennek köszönhetem, hogy nincs a derekamon semmi. Jó mellette nem zabálok! Nem rögtön mutatkozik az eredmény, de hatásos. Az emberek nagy százaléka azonnal akarja látni az eredmény és ha nem sikerül akkor azt mondják, hogy nem jó. Türelem, kitartás, elhatározás és nem szabad feladni. Ez a lényeg. Ha mindennap nézegetjük magunkat a tükörbe és azt vizsgáljuk, hogy tegnap óta mennyit fejlõdtünk akkor nem nagy eredményt fogunk látni az biztos. DE én is a hulahopp-t ajánlom, személy szerint nekem segített, a hasam izmos és a derekamon sincs meg a csípõmön se semmi! Sok sikert kívánok!
Helyi zsírégetés NEM LÉTEIK! Ez biológiai tény. Gondolkozzatok már egy kicsit!!! Szerintetek a fogyás úgy mûködik, hogy te most elkezdesz pl hullahoppozni és az ebben résztvevõ izmok úgy kapnak tápanyagot, hogy a felette lévõ zsír csak úgy beléjükmegy? Ilyen nincs! A Tök mindegy milyen mozgásformát végzel, ha az zsírégetéssel jár (magyarul aerob mozgásforma), akkor a zsír elõször a véráramba megy, a vér elszállítja a májba, a máj oxigén segítségével lebontja glikogénné(ami a szervezet számára az egyetlen szénhidrát fajta, amit fel tud közvetlenül használni, mint energiaforrás), amit szintén a vér elszállít a dolgozó izmokba... Tehát TÖK MINDEGY, hogy milyen izmodat edzed, mert a testednek ugyanannyiba kerül kivonniai a zsírt a csípõdrõl, mint a nyakadról mondjuk és az, hogy mégis honnan teszi, pedig genetikailag meghatározott.
A hullahopp nekem is segített illetve nagyon sokat fogytam a "nadrágból kibuggyanó" részbõl azzal h oldalra hajolgattam súlytóvala keezmbe én napi 100-t csináltam ami nem sok idõ mert 5 perc alatt végezhtesz vele de ha jól csinálod már a második alkalomnál érzed h amikor hajolgatsz fáj :) és 1 hónap után már cm-be tudod mérni a változást :)

Van valami megoldás? Mit tegyek meg van hosszabitva a hajam. Azt mondták eredeti humán haj amit feltettek nekem, először amikor megfogtam nagyon puha volt, de első hajmosás után olyan volt mint a vattacukor vagy egy seprű.

Nagyon zavar, de nagyon hosszú és nagyon szép lenne, ha nem lenne ennyire eltöredezve. Tudok valamit tenni hogy puhább, igazibbnak t?njön?? vagy tudtok esetleg valamit javasolni?

Legjobb válasz: Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni,próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?

Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni, próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos lenne nekem hogyha valaki tudna valami megoldást irni nekem. elõre is köszönöm
Semmit sajnos. Ha nem megbízható helyen eredeti és épp ezért drága európai hajat raktak fel neked akkor így jártál. Lehet az emberi haj is, indiai vagy ázsiai, de azok csak addig puhák míg nem mosod meg egyszer. Mivel azok a hajak mindenféle vegyi kezeléseken mennek át, hogy eladható legyen bevonják ilyen fényes viasz-vagy mi réteggel, és akkor puha, meg fényes. Aztán megmosod, ez a réteg lejön róla és b a sz h a t o d. A megoldás az, hogy leszedeted és elmégy megbízható helyen felvarratni drága európai hajat, mert azt akár évekig is visszarakathatod nem fog egy-két hajmosás után tönkremenni, tehát hiába drága jobban megéri.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. mindenféle balzsamot megprobáltam már.. hát nem attól vásároltam aki felrakta nekem, hanem az interneten. lehet hiba volt, képen szépnek tûnt. nem tudom mért de multkor hajmosás, megszáitás után kiprobáltam milyen ha kivasalom és édekes módon puhább lett. lehet leégettem róla azokat az eltöredezett hajvégeket.. csak érdekességképen irtam.


Ha van egy nagyobb terület a hajban ami töredezett az leőnhet idővel?

Legjobb válasz: Nem, az csak tovább terjed az egészséges hajra. Szóval minél elõbb vágás. Én tegnap vágattam, pont ezért.

Nem, az csak tovább terjed az egészséges hajra. Szóval minél elõbb vágás. Én tegnap vágattam, pont ezért.
A töredezettség nem terjed, nem egy vírus... azt javaslom, ha nagyon zavar, kis ollóval csippentsd le a végeit.
ed de tovább törik, nem úgy van hogy egyzsercsak szép lesz, hanem ahogy nõ ugyanúgy törik. Mindenképp vágasd le, ajánlom a meleg ollós vágást.
Ha úgy vesszük terjed, mivel tovább törik mindig. Megjavulni nem fog az fix, le kell vágatni.
Az egészséges hajra nem terjed át, max tovább törik a már töredezett rész.
Kicsit hülyén van feltéve a kérdés, azért van ennyi érdekes válasz... A haj nõ, ez a természet rendje. Tehát a töredezett végû is nõ, viszont a vége nem fog eltûnni, csak ha levágják. (néha meglepõdöm, mivel nincsenek tisztában az emberek, bár nincs ideírva, hány éves a kérdezõ - lehet, hogy még kisgyerek)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kisgyerek!
A kigyúrt test és a borosta szexi. Viszont nekem a zselézett haj nem jön be. 20/L
Hihetetlenül visszataszítónak tartom a kigyúrt alkatot. Az tetszik, ha egy pasinak szép, arányos teste van normális sportnak köszönhetõen, pl. vízilabda, kézilabda, karate..stb. Csak az idióták "gyúrnak". Bocs. A zselé szintén negatív, bármilyen "szolid" is legyen. A borosta pedig nem mindenkinek áll jól.
Hol írtam, hogy szteroid? Nem tetszenek a focisták sem, az tetszik, ha valaki vékony, most az ízlésembe kérlek ne köss bele, vagy köss bele, csak nincs értelme. De ha már sportol, akkor olyasmit sportoljon, amit hobbiból tesz és nem kifejezetten az alakja miatt, mert nem látom szépnek, amikor nagyméretû a test meg azt sem, ha túl részletesen látszanak az izmok. Tudom, ezzel kisebbségben vagyok.. Annyit írtam, hogy beleillesz a gyúrós pasi sztereotípiába, mert ugye sokan bunkónak tartják õket, aztán az itteni válaszaid alapján te sem vagy egy kedves ember :)
A kérdező hozzászólása: te egy ritka nagy nyo***ék lehetsz! látszik h csak a focista gizda kis pö***k jönnek be neked! h a f***ba kerül össze a kondi a szteroiddal? van aki használ persze, de nem mindenki te retek! ez most olyan mintha rádnézek mint lány és rögtön elkezdelek bas*tatni azzal h "fass*al kelsz és fas*zal fekxel" !!!
Én is visszataszítónak tartom a kigyúrt testet, de nem a dagadt tetszik, hanem a vékony aki valami normális sportnak köszönhetõen formás. Úgy lehet visszataszítónak tartani, hogy ránézek és nekem az nem szép :D Ha a zselé meg a borosta megoszthatja az embereket és el is fogadjátok, akkor milyen az, hogy egy testalkatnak kötelezõ jelleggel be kell jönnie mindenkinek? :D Viccesek vagytok, az ízlés meg nem az én kinézetemen múlik. Amúgy a válaszaid alapján inkább a személyiséged rossz, nem a kinézeted, és pont hogy az ilyenek miatt vagyok rohadtul elõítéletes a gyúrós pasikkal szemben. Köszi a megerõsítést, tökéletesen passzolsz a sztereotípiába ;)
A kérdező hozzászólása: #11 tessék itt a kép: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120120172417/scratch..
ilyenek az eseteim ;)
Én is inkább az arányos, sportos testalkatot szeretem jobban, ettõl pl. nem leszek ronda :) Gyerekesen válaszoltál "pasi" létedre. Valamit példaként linkelhetnél amúgy, hogy kigyúrt alatt, meg zselézett haj alatt mit értsünk...
8. vagyok amúgy igen, valószínûleg egy nagyon ronda lány írhatta ezt :D úgyhogy mintha nem is írt volna, tekintsd semmisnek :D
A kérdező hozzászólása: utolsó aranyos... :) az elõtte lévõnek meg: nem tom te vagy vmi ku*va ronda "lány" lehetsz, v én nem tudom. gyúrás alatt nem arnold schwarzeneggerekre gondolok -.- ha neked ez visszataszító akkor éld le az életed egy dagadékkal!!
ezen jót nevettem: visszataszítónak tartom a kigyúrt testet! :D hogyan lehet rondának találni, egy izmos, kidolgozott testet?! Szeretem, ha egy férfi FÉRFI mellettem, meg tud védeni, és nem kell rettegnem, ha éjszaka vele sétálok. Egyszerûen imádom, ha egy pasinak szép teste van. a borostát nem szeretem, és inkább rövid haj/kopasz párti vagyok :) de az exeimet elnézve, egyikük sem felelt meg az ideálomnak :( :D
Örülj még nem az igazi, majd lesz olyanis:) )
A kérdező hozzászólása: csak mert a kigyúrt testem meg a hajam megvan :D a borosta viszont sajna még nem az igazi :( 20/F
Ne legyen tul hosszu a haj, meg illjen az illetõnek, de a többi nagyon..:D:D:D
A kérdező hozzászólása: csak a kopaszok jönnek be? :D
én egyetértek!22 vagyok, és nemvagyok csúnya lány, de nemekse tetszenek a kigyúrt férfiak és hasonló vényeménnyel van pár barátnõm is..egyszerûen izlések és pofonok..P

Van egy tincs a hajamban, amit elég gyakran átfestetek. Most nagyon kiszáradt. Mivel tudnám újra simává tenni?

van egy tics a hajamban amit igen gyakran átfestetek. (már volt piros, lila, narancs, sárga, rózsaszín és most éppen sz?ke:P) És nagyon kiszáradt, olyan mintha szalma lenne. Mivel tudnám ujra simává tenni? levágatni nem akarom.

Legjobb válasz: Próbáld ki az avonos olivaolajos termékeket. Nagyon jók! Én se gondoltam,h ennyire.

Próbáld ki az avonos olivaolajos termékeket. Nagyon jók! Én se gondoltam, h ennyire.

Van egy csomó termék, ami megállítja a bőr öregedését, fényessé és erőssé teszi a hajat, tökéletessé a mosolyt, tökéletessé az alakot, akkor miért nincs tökéletes külseje az embereknek?

Gondolom dove:pro age vagy vichy, panten sampon, aqaufres, meg mitudomén, csomó termék...

Legjobb válasz: mindenki úgy tökéletes, ahogy van.

mindenki úgy tökéletes, ahogy van.
Mert HAZUGSÁG! ez az egész élet...
A kérdés az tuti. :) Megnevettettél vele. :) Te akkor már kezdessz tisztán látni, ha ilyet kérdezel!
Érett nõ egy csodaszerrõl sem hiszi el, hogy újra húszévessé varázsolja, de mindegyiknek ad egy esélyt:D
A kérdező hozzászólása: [link] Ilyenre gondolok.
Felnyírt haj.
sidecut

Gyors hajnövesztő szerre lenne szükségem ami nem kérosítja a hajam, viszont dúsítja is. Van valami jó tipp? Ami nem kerül egy vagyonba?

Hosszú, szép, dús hajat szeretnék elérni a nyárra. Valami kapszulára, lenceficére gondoltam.

Legjobb válasz: nem kötözködni akarok, de sose értem az ilyet, szép hosszú, dús, egészséges hajat akarsz, erre te magad teszel ellene hogy ne legyen az. fested, vasalod, gondolom szárítod is mindig, meg ki tudja még mik... ezek tönkreteszik, és ezt semmi nem fogja "kijavítani". egyre csúnyább és töredezettebb lesz idõvel. hajnövesztõ szer meg nem létezik. és több hajhagymád sem lesz semmitõl. ugyanúgy mint bármelyik más részedet, a hajadat is ápolni kell, akkor szép lesz. nem kell hozzá semmi különleges szer, csak annyi hogy ne tedd tönkre hülyeségekkel.

nem kötözködni akarok, de sose értem az ilyet, szép hosszú, dús, egészséges hajat akarsz, erre te magad teszel ellene hogy ne legyen az. fested, vasalod, gondolom szárítod is mindig, meg ki tudja még mik... ezek tönkreteszik, és ezt semmi nem fogja "kijavítani". egyre csúnyább és töredezettebb lesz idõvel. hajnövesztõ szer meg nem létezik. és több hajhagymád sem lesz semmitõl. ugyanúgy mint bármelyik más részedet, a hajadat is ápolni kell, akkor szép lesz. nem kell hozzá semmi különleges szer, csak annyi hogy ne tedd tönkre hülyeségekkel.
Tesóm gyereke valami dm-be kapható sm-es márkás cuccra esküszik.Eurovit Szépségvitaminrol olvastam még hogy jo.Ha van dm a közeledbe nézz be ha mondod hogy dm márkás hajnövesztõ szer kéne tuti megtudják mutatni neked.
Én is mindig hosszu hajat szerettem volna de mindig festettem, vsalgattam...stb már nem festem 2éve és heti 1szer vasalom, lassan a fenekemig ér, pedig váll fölé ért mert muszály volt levágatnom.Ugyh én arra esküszöm h ha nem"bántod"nõlni fog az magátol rendesen
A kérdező hozzászólása: Igen igazából az is baj hogy sokat vasalom... 20 éves vagyok, de igazából másfél éve kezdtem el festeni a hajam. De folyamatosan van vágatva a hajam vége hogy egészséges legyen, de miután nõ pár centit, megáll és csak töredezik :S
dúsabb nem lesz mert több hajhagymád nem lesz! nincs hajnövesztõ szer egyszerûen ápold! ne vasald! egészséges táplálkozás, rendszeres vitamin pótlás, gondoskodás és szép hajad lesz!
2.vagyok. a hajad nõl, a haj minedenkinek nõl bár sokaktol hallani h :nem nõl a hajam! csak amennyi nõl, az le is törik:Shasználj bemosót ha mindenképp más szint akarsz.én vettem egy nagyon jo hajvasalot ami nekem bevált és ezzel csak egyszer kell kivasalnom, a köv hajmosásig tart.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, megpróbálom nem elégetni a hajam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!