Találatok a következő kifejezésre: Van egy a hajamban, (336 db)

15 éves vagyok! Két oldaltfel van nyírva a hajam teljesen így csak középen van fekete mellig érõ hajam. Van 2-2 csípõ piercingem, egy septum, egy ínyfake piercingem és egy nyelvpiercingem és az ajkam alján 1-1piercing. Szerintetek ez vissza taszító?

Legjobb válasz: Most mit mondjak? A hajadat szerintem,ha megnõ, ne vágasd le, legyen szép, egyenletes hajad. A piercing talán kicsit sok, egy kettõt kivehetnél. Ha így teszel,szép leszel:)

Most mit mondjak? A hajadat szerintem, ha megnõ, ne vágasd le, legyen szép, egyenletes hajad. A piercing talán kicsit sok, egy kettõt kivehetnél. Ha így teszel, szép leszel:)
Akkor ezek szerint saját szüleid is csak annyit érnek?
A kérdező hozzászólása: :D Na ez is a butaságodat mutatja már bocsánat.A kinézet nem függ össze a viselkedéssel.Például én normálisan viselkedem, az már más dolog, hogy az emberek külsõ alapján megbélyegeznek.Úgy gondolom, hogy azok az emberek annyit is érnek :, )
"Hétvégenként punk vagyok, Patkány Joe-nak hívjatok, de hétfõtõl péntekig Kovács Józsika névre hallgatok..."
hát igen szerintem vissza taszító, én nem kezdenék ilyen emberrel. Ehhez most elképzeltem azt a viselkedést ami az ilyen emberekhez társul. Ez az én véleményem, (meg a tanároké, meg az emberek nagy részének) de majd biztos megtalálod magadnak a hozzád hasonló embereket
A kérdező hozzászólása: Félre írtam bocs.Ki mondta, hogy szalonba szurattam? Mindent piercingemet én csináltam, kivéve a nyelvemet azt egyik ismerõsöm csinálta.
A kérdező hozzászólása: Erre mit mondjak ? :D Azzal aztán sokat érnél :, )
Erre mit mondjak? Ha az én gyerekem volnál pár pofonnal észhez térítenélek.
A kérdező hozzászólása: Pár khm lány beszólt ezek miatt.Viszont én ezekkel érzem teljesnek magam. A szüleim a hajamról sem tudnak xd Mindig két felé fésülöm.A piercigjeim javarészét sem tudják mert kiveszem mikor megyek haza a kollégiumból.
Ne hallgass másokra, nem vagy vissza taszító, csak irigyek arra, hogy van stílusod;)

A budapesti hajókra érvényes a bkv bérlet? és ha igen, akkor melyikre? Mert van egy átkelő hajó, és egy turisztikai.

Legjobb válasz: sztem ez kizárt! hajóra jegyet kell venned,1800 ért láttam valamelyiken kiirva.ilyen összeg körül.

sztem ez kizárt! hajóra jegyet kell venned, 1800 ért láttam valamelyiken kiirva.ilyen összeg körül.
NEM érvényes egyik hajóra sem a BKV bérlet.
Sajnos nem érvényes egyikre sem a bérlet, ami mondjuk a turisztikai járatnál még csak-csak érthetõ, de hogy a kizárólag hivatásforgalmat szolgáló, a Soroksári-Dunán másfél perc alatt átkelõ és ráadásul a buszhoz igazított menetrenddel közlekedõ drótköteles kompon miért nem, az számomra rejtély. (Valami 2500 forint a kompbérlet arra a rövidke szakaszra...)
úgy tudom, hogy még a libegõt ês a siklót sem használhatod Budapest bérlettel, pedig azt is, a BKV üzemelteti.
Ha jól tudom a nyártól terveztek olyan hajójáratokat Budapesten, amelyek Újpesttõl a Borárosig közlekednek, mindkét oldalon több megállóval, így segítve a felszíni "gyors" közlekedést. És mintha azt olvastam hogy ezekre a járatokra érvényes lesz a bérlet, de a bkv oldalán még nem találtam meg ezt a cikket.
Itt a cikk: http://www.origo.hu/itthon/20120410-juniusban-indul-a-bkvhaj.. Júniustól lehet igénybevenni bkv bérlettel. (5ös voltam)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nekem is rémlett ez a bkv-s jegy dolog, ami majd júniusban várható. köszi az infókat

Takarhatja a haj egy férfi fülét úgy, hogy fölül is van már vagy 5-6 cm-es a haj, vagy csak az a trendi, ha oldalt nagyon rövidre van nyírva a haj?

Vagy inkább legyen a fül elé és mögé fésülve az oldalsó hajfelesleg?

Legjobb válasz: most a legtöbb embernek oldalt rövid, de nem kell beállni a csordába hordd úgy, ahogy neked tetszik

most a legtöbb embernek oldalt rövid, de nem kell beállni a csordába hordd úgy, ahogy neked tetszik
ha a füledet eltakarja rondán néz ki.

Azt mondták nekem hogy a fogamzásgátló valamilyen szinten roncsolja a hajat, ez igaz? És milyen tippetek van egy töredezett haj helyrehozásához?

Legjobb válasz: én nem hallottam ilyenrõl, persze lehet hogy van alapja.. amúgy kell csinálni egy egészségügyi vágást, aztán utána sokkal jobban ápolni, mondjuk aloe verával kenegetni hajmosáskor, meg ápolókat használni. Tapasztalatból mondom :)

én nem hallottam ilyenrõl, persze lehet hogy van alapja.. amúgy kell csinálni egy egészségügyi vágást, aztán utána sokkal jobban ápolni, mondjuk aloe verával kenegetni hajmosáskor, meg ápolókat használni. Tapasztalatból mondom :)
A kérdező hozzászólása: Barátnõm mondta de hát ki tudja mi igaz már :) amúgy én ricinusolajról hallottam hogy jó, de ki próbáltam már minden sampont, hajerõsítõt, balzsamot, pakolást de semmi még rosszabb, gondoltam a patikában lévõ egyszerû természetes samponokra is hogy kipróbálom :)
Ez 100%-os hülyeség. Eleve gyógyszertõl is függ, de nincs hatással a hajra szerintem egyik sem. Töredezett haj helyrehozásához pedig tejproteines hajpakolás (1 kg-os dobozban kapható, 800 forint körül van, fodrászkellékes vagy illatszer boltban), vagy pedig gliss kur hajvégápoló. Ezen kívül sörélesztõ tabletta, VAGY Revalid ha tehetõsebb vagy.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták a gyógyszerek sem hatnak, de gondolkoztam rajta :)

Van valami megoldás? Mit tegyek meg van hosszabitva a hajam. Azt mondták eredeti humán haj amit feltettek nekem, először amikor megfogtam nagyon puha volt, de első hajmosás után olyan volt mint a vattacukor vagy egy seprű.

Nagyon zavar, de nagyon hosszú és nagyon szép lenne, ha nem lenne ennyire eltöredezve. Tudok valamit tenni hogy puhább, igazibbnak t?njön?? vagy tudtok esetleg valamit javasolni?

Legjobb válasz: Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni,próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?

Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni, próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos lenne nekem hogyha valaki tudna valami megoldást irni nekem. elõre is köszönöm
Semmit sajnos. Ha nem megbízható helyen eredeti és épp ezért drága európai hajat raktak fel neked akkor így jártál. Lehet az emberi haj is, indiai vagy ázsiai, de azok csak addig puhák míg nem mosod meg egyszer. Mivel azok a hajak mindenféle vegyi kezeléseken mennek át, hogy eladható legyen bevonják ilyen fényes viasz-vagy mi réteggel, és akkor puha, meg fényes. Aztán megmosod, ez a réteg lejön róla és b a sz h a t o d. A megoldás az, hogy leszedeted és elmégy megbízható helyen felvarratni drága európai hajat, mert azt akár évekig is visszarakathatod nem fog egy-két hajmosás után tönkremenni, tehát hiába drága jobban megéri.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. mindenféle balzsamot megprobáltam már.. hát nem attól vásároltam aki felrakta nekem, hanem az interneten. lehet hiba volt, képen szépnek tûnt. nem tudom mért de multkor hajmosás, megszáitás után kiprobáltam milyen ha kivasalom és édekes módon puhább lett. lehet leégettem róla azokat az eltöredezett hajvégeket.. csak érdekességképen irtam.

A hasamon van egy kis háj, nem vészes, de engem idegesít, hogyan lehet ezt mihamarabb leadni?

Legjobb válasz: Futással. Hasizom önmagában nem elég. Attól meglesz az izom, de a háj nem tûnik el, ott marad az izom felett. FUTÁS...

Futással. Hasizom önmagában nem elég. Attól meglesz az izom, de a háj nem tûnik el, ott marad az izom felett. FUTÁS...

A csípőm körül van egy pici háj, ezt szeretném eltüntetni. Azzal tisztába vagyok, hogy csak tornával sikerülhet, elég lenne az is, ha rendszeresen felüléseket csinálok? És így kb mennyi idő alatt tudok elérni látható változást?

Elég vékonyka vagyok,172 cm és 49 kg, oda is figyelek mit eszek, sok zöldséget, gyümölcsöt. 20 éves lány vagyok

Legjobb válasz: A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!

A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!
A magabiztosság általában jó! Most viszont mellé nyúltál, és pont nincs igazad. Az edzésed semmi hatással nincs a csípõdön lévõ hájra. Az izomzatodra van hatással, ami jó de ettõl a zsírpárnáid nem fognak eltûnni. Valamit a sok zöldséges étkezéseden kell változtatni. Lehet kevesebb gyümölcsöt és több zsírt/fehérjét kellene enni. Lehet eszel glutént rejtett forrásból - manapság adalékként is használják, nagyon figyelni kell :( Vagy tejterméket valamilyen formában, és ezek miatt van rajtad egy kis plusz háj, amire semmi szükséged.
Te mi a fenérõl beszélsz Utolsó? Milyen értelmetlen dolgokról beszélek? Szerinted létezik helyi zsírégetés, vagy mi? Mert gyakorlatilag ezt sugalltad, közben engem nevezel trollnak. Ha én troll, akkor te meg egy buta gyökér vagy. Én leírtam hogy jobban oda kellene figyelnie a táplálkozására, ha zsírból akar eltüntetni, te errõl semmit nem írtál hanem elkezdtél edzési tanácsokat írni meg engem letrollozni. Hát bakker, szép..
A második jókat írt, én is hasonlókat tanácsolnék. TaplalkozasHarcmuves húzz már el a francba, senki nem kíváncsi itt rád meg a légbõlkapott hülyeségedre!
Nem írt hülyeséget! A "muffinháj", ami a csípõ körül, hason szokott lenni, még akár vékony nõkön is, a rosszul összeállított táplálkozás miatt van. Elsõsorban a táplálkozásán kellene változtatnia, persze kell mellé a mozgás is. Alakformálással szép eredményt lehet elérni, de ahhoz, hogy a zsír eltünjön megfelelõen kell étkeznie. Csak a felülés (hasprés) kevés, körül kell nézni, akár a neten, vannak nagyon jó tornagyakorlatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, aki azt tanácsolta hogy vigyázzak jobban az étrendemre, esetleg tudna adni néhány tippet, hogy milyen ételeket kerüljek el? már így is csak nagyon ritkán eszem kenyeret, vagy bármi péksüteményt, és a tésztával is óvatos vagyok. interneten találtam egy nagyon jó kis pilates videosorozatot, amiben haskörnyékre is vannak nagyon kimerítõ , de hatásos gyakorlatok ( a kommentekbõl veszem az infomációt), azt hiszem azt elkezdem :)

Ha csak egy kicsit van daueráltatom a hajamat, hullámos lesz?

szóval nem hagyjuk annyi ideig, stb.. nem tudom,hogy hogy m?ködik :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!