Találatok a következő kifejezésre: Van egy a buszon, aki tetszik (10 db)

Van egy srác a buszon, aki tetszik és szerintem én is neki. Szeretném, ha eljönne hozzánk, és szeretkeznénk. Mit tegyek?

még nem beszéltünk egymással el szeretném hozzánk hívni és szseretnék vele szeretkezni ha eljönne hozzánk hogyan csináljak szexi hangulatot:?

Legjobb válasz: Már bocsi, de ha így kezded, a srác tuti, hogy soha nem fog többet felszállni arra a buszra! :))) És szerinted mit fog rólad gondolni? Biztos nem azt, hogy egy rendes csaj vagy!

Már bocsi, de ha így kezded, a srác tuti, hogy soha nem fog többet felszállni arra a buszra! :) )) És szerinted mit fog rólad gondolni? Biztos nem azt, hogy egy rendes csaj vagy!
Ha ilyen szexremenõs vagy akkor simán odamehetsz hozzá, hogy "szia, van kedved dugni velem?" Ha igent mond, akkor minden ruha felesleges. Meg a kád is meg minden. Akkor kefélés van. Más, ezen a szinten szerintem nem is megy. Azt meg elintézhetitek a buszmegállóban is.
már bocs de ez igy elég ..... felfogás. ha szexelni akarsz akkor megteheted egy bokorban is. de elég ciki lesz ha a barátaid ezzel fognak cikizni mert tudhatnád h a pasik nem szokták titkoli egymás elött a kalandjaikat elöbb utobb eljut más fülébe is és akkor naiiy pasid lesz h majd gyõzõd szétteni a lábad
szerintem te csak hülyéskedsz
Én is úgy gondolom, hogy kicsit még éretlen vagy. És egyetértek azzal, ha szex kell, azt bárhol kaphatsz, azért nem kell hódítani. A másik oldalró-az érzelmekrõl-hiába írnék, az láthatóank hiányzik belõled. Menj oda, "Akarsz dugni?" igen-nem, és ennyi...
A kép, amit lefestessz, kissé álomszerû! Igen, ezt látjuk a filmekben, de a valóságban ez egyáltalán nem így történik. Azt írod szeretkezni akarsz vele, azt pedig, hidd el nekem, így nem lehet, azt azért hívjuk így, mert olyan emberek között zajlik, akik szeretik és tisztelik egymást. Egy ismeretlennel maximum dugni lehet, viszont ebben az esetben szerintem ne arról a buszról válassz, amelyikre utána is naponta fel kell ülnöd, hiszen semmi nem garantálja, hogy kellemes élmény lesz! (Szívbõl kívánom Neked, hogy találj magadnak valakit, aki szeret, hidd el, a szex sokkal jobb úgy!)
Szerintem meg menj oda hozzá, nem kell ilyen primitiven beszélni hogy dugni akarsz? ez felesleges és aZT HINNÉ HOGY CSAK VICCELSZ! Szerintem csak mond meg neki hogy nincs e kedve átjönni ma este, a srác lefogja vágni hogy mit akarsz, és szeritnem öltözz fel ne ilyen kurvásan, ne is szakadtan hanem egyszerüen. mert ha énb én átmnennék egy idegen csajhoz és igy meglátnám kirohannék hogy ez mekkora egy kurva, még akor is ha tudom hogy dugni megyek. egyszerüen öltözz fel, nem kell hogy bármid is kilátszodjon, a ruha ugy is lekerül.
Ne halgass ezekre. Figyelj, vegyél fel valami bõrszerkót, és azzal próbálkozz. Fehérnemû nem kell, az mindent csak összezavar. Ha négy órára akarod, szerintem vegyél 2-3 nagy csomag óvszert, és kérd meg hogy hozza a barátját is. Ha kefélni aakrsz, hát rendezz orgiát! Mindegy hogy egy pasival vagy feslett vagy egy egész focicsapattal. A véleményem megvan rólad, ha ez komoly, de õszintén írtam, adj bele mindent.
hát ha csak szexelni akarsz vele, akkor megteheted..., mértne? Bár sztem a pasik 80százaléka nemet mondana egy ilyen lánynak...akármilyen szobeszéd ellenére. De ne várd, hogy utána karjaidba omlik, egy utolso had ne mondjam mi leszel a szemében! Amugy sztem ha ugy akarsz feloltozni, hogy a melltartod is kilátszon meg a bugyid is, azzal még inkább szakatt ribanc hangulatát nyujtod!sziaaaaaa
Véletlenül nem én vagyok az a srác?

Van egy lány a buszon, aki tetszik nekem, de nem tudom hogy kezdjem el az ismerkedést. Szerintetek hogy kéne elkezdenem?

Egy héten maximum kétszer futunk csak össze a buszon, de nem tudom, hogy kezdjem el, mivel nem is ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Ülj mellé. A többi majd kialakul.

Ülj mellé. A többi majd kialakul.
ülj mellé és mutasd meg neki a farkadat!!!!!!
Mellé ülsz és megkérdezed tõle hova utazik. Utána õ is visszakérdez, hogy hova utazol és onnantól tied a pálya, lehet nyomni a rizsát.:)
Ülj le mellé és szólj hozzá nyugodtan, csak mondd el hogy fene ebbe az idõbe ha olyan rossz vagy egyszerûen kezdj el beszélgetni ha úgy alakul. Nem fogja leharapni a fejed majd mutatkozz be neki és õ is befog neked. Nálam ez mûködött egy csajnál igaz nem jöttünk össze de jó haverok lettünk.
Nekem egyszer volt hasonló, mondjuk az szervezett kiránduláson, hogy egymásra néztünk, õ egybõl mellém ült, bemutatkozott, és utána végig együtt voltunk. Na õ volt az a pasi, akinek másnap igent mondtam volna, ha megkéri a kezem, mint ahogy az is õ volt akivel nem találkoztam többet, hiäba leveleztünk utána még egy ideig. :( Már sose fogom megtudni az okát ennek, több éve volt már :( Na ezzel csak akartam mondani, hogy nem esélytelen így ismerkedi, csak ülj oda, mond hogy többször is láttad már, kérdezd meg hova jár, mit csinál, stb, stb :)
Szia! Te is ezen a buszon utazol?
Utolsó: Nem b*z.dm.eg csak itt hagytam a testem >.< :) Csak poén volt. De nem rossz kezdeményezés..vag yleszr vagy..egy próbát megér:D

Van egy lány a buszon akit szinte mindennap látok, nagyon tetszik, gyönyörű teremtés. Tudnátok valami hasznos tippet adni a megszólítással kapcsolatban? Nem olyanra gondolok, hogy "Szia, meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő? ".

Legjobb válasz: De aranyos, ahogy írtad, hogy "gyönyörû teremtés" :) Szerintem, ha mindig látod a buszon, kérdezd meg, h arra lakik-e, vagy mit csinál arra, vagy jegyezd meg, h már többször is láttad, aztán kezdj el vele csak úgy beszélgetni :) Sok sikert.

De aranyos, ahogy írtad, hogy "gyönyörû teremtés" :) Szerintem, ha mindig látod a buszon, kérdezd meg, h arra lakik-e, vagy mit csinál arra, vagy jegyezd meg, h már többször is láttad, aztán kezdj el vele csak úgy beszélgetni :) Sok sikert.
Nagy az esély rá hogy van már barátja. Tapasztalatból beszélek. A szép nõk nem ismerkednek idegenekkel, mert tele vannak mindenütt hódolóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Annyival kiegészíteném a kérdést, hogy úgy veszem észre, hogy néha rám néz, volt "összeakadt" a tekintetünk. Csak nem tudom hova tenni a dolgot, mert ha én is odanézek máshova néz. Volt már kellemetlen élményben részem és ezért írtam ide, mert biztos vannak nálam profibbak akik hátha tudnak tanácsot adni. Nem szeretném elrontani a dolgot valami nem megfelelõ mondattal, ezért kérek segítséget.
Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy mennyire tetszik, tegyél fel mindent egy lapra, és hívd el egy találkozóra. Ha elfogad, akkor hõs vagy, ha visszautasít, akkor mártír. :)
Szija Te lány aki nekem tetszel, ...... kérdezz valamit :D
A kérdező hozzászólása: Erre már gondoltam én is hogy odamegyek hozzá és elmondom neki hogy nagyon tetszik, csak nem tudom hogyan fogadná. Ha lányok is olvassák e sorokat írják meg hogy õk hogyan fogadnának egy ilyen szituációt.
Elsõ vagyok. Ha hozzám odajönne valaki az utcán azzal, hogy "gyönyörû teremtés vagyok" akkor tuti, hogy nagyra értékelném :) )

Van egy srác a buszon aki mindig néz. Szerintetek tetszek neki?

Facebook-on már megtaláltam bejelöltem és ő vissza is jelölt. A múlt héten a haverjaival volt fenn a buszon és nagyon felém bámultak és mosolyogtak rám..

Legjobb válasz: Hja, ilyen egy bimbózó gang-bang.

Hja, ilyen egy bimbózó gang-bang.
Nem...megakar ölni :D Szerintem szimpatikus lehetsz neki ha már mindig néz. Csak várj és egyszer megszólit ha nem beszari :)
Ezeknel a kerdeseknel mindig erdekel hogy egy vadidegent egy buszrol facebookon hogy lehet megtalalni? Mert am ez egy pramtikus dolog lenne...:D Amugy igen. Biztosan tetszel neki:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) remélem :)

Miért van az hogy szemezek egy sráccal a buszon aki mosolyog és látom rajta hogy bejövök neki és ennek ellenére nem jön oda? Ha tetszik egy srác akkor a lánynak kéne odamenni?

Régebben ez másképp volt..szerintem nem jó hogy ennyire megváltoztak a dolgok..:S

Legjobb válasz: Nem biztos az érzéseiben, vagy nem az a rámenõs típus.. A "régen másképp volt" , ez attól van, hogy a mai világban a pasik nagyon sok elutasítást kapnak, lekoptatást és eléggé lekezelõ szöveggel küldik el õket a lányok többsége, és ez lelombozza a legtöbb pasi önértékelését... És ezért sem, mernek kezdeményezni...

Nem biztos az érzéseiben, vagy nem az a rámenõs típus.. A "régen másképp volt" , ez attól van, hogy a mai világban a pasik nagyon sok elutasítást kapnak, lekoptatást és eléggé lekezelõ szöveggel küldik el õket a lányok többsége, és ez lelombozza a legtöbb pasi önértékelését... És ezért sem, mernek kezdeményezni...
Mert õ is így van mint te, azt várja hogy te menj oda, te meg azt várod, hogy õ menjen oda:) Márpedig valamelyikõtöknek oda kell menni különben nem lesz semmi. Manapság úgy van, hogy a lánynak is oda kell menni ha tetszik neki valaki, is-is, mindenkinek. 20f
21:07 vagyok. Most jönnek, azok a fiúk, akik majd elmondják, õk mennyire nem ilyenek. Igazából pedig pont olyanok, max. nem tud róla, de tudat alatt ez kell. Lányok kezdeményezzetek, minél több pofára esés annál kevesebb érzelem ;)
Én fiú vagyok, a héten szemeztem egy csajjal VOLÁN buszon, és tényleg bejött, de influenzás voltam, és emiatt se kedvem nem volt odamenni, meg rosszul is éreztem magam.. Aztán leszállásnál elment mellettem, és köszönni akartam..csak nem volt hangom, és sztem max annyit látott a csaj h tátogok..aztán majdnem elnevettem magam.. Hát.. elég ciki volt.. :-D 16, 5/F
Talán azért nem mer oda lépni, amiért te se mennél oda egy olyan fiúhoz aki nagyon bejön. Az hogy férfinak ezt kell tenni vagy sem, nem lehet azt mondani, hogy egy bolond, mert nem szólít le.
Az tény, hogy a nõk soha nem pasiznak, de elvárásaik vannak, és ez felháborító számomra, hogy tenni nem tesznek semmit, nehogy kudarc érje õket, de azért várják a jót. Én várom a jót pasiként és teszek is érte, még sem jön el, mert õfelségük válogat a pasikból, és meg is teheti, mert amíg egy nõnek udvarol sok pasi addig felém kutya sem közeledik mert pasi vagyok, ez a nõk kis játéka, el kell ismerni ez egy nagyon jó taktika:)
A kérdező hozzászólása: 21:25 Ez persze egy tökre megérthetõ ok:) elég vicces szitu..:D
A kérdező hozzászólása: 21:27 Senki nem mondta hogy bolond az olyan srác aki nem mer odajönni!!
Én például normális srác vagyok, de nem mindenképpen megyek oda egy csajhoz.. a fiuk is "félnek" engem pl. már jópárszor vertek át.. (több tízszer) pedig még csak 16 vagyok. És minél többet csalódunk, annál inkább el megy a kedvünk a kezdeményezéstõl. Ha a csaj akar vmit jöjjön ide, semmi kedvem hogy megint beégjek.
oks, értem.
A kérdező hozzászólása: 21:30 Ez fordítva is igaz..:S
még az miatt hogy a nõk " válogatnak " :D elhiszem hogy bunkón küldünk el ( " mi " én speciel nem.. ) de akkor is ez a válogatás szó :D én is megválogatom hogy kivel jövök össze márbocs :) nem állok össze akárkivel :) "tökéletes" legyen nekem kívül-belül. :) ez vad baromság ez a válogatás szó :) mindenki igényei szerint ...
így van a fiúknak is megnõtt az igényük, villogásra kellenek csak a csajok.. :) hát én nem visszautasítással tapasztaltam hanem le akart volna fektetni nem egy nem kettõ. :) hát szánalmas :) egyzser próbálkoztam fiúnal hogy bejelöltem fel akartam volna venni msnre, de fel s evett mert hogy még nem vagyok neki elég idõs ahhoz hogy ahogy õ mondaná: " megtudnám ülni a bikát " ... R Ö H E J E S :) ezért nem próbálkoznak a csajok, meg amúgy is a nagy könyvben úgy van megírva hogy a férfi hódít :P :)
Én pedig már 33. évemre eljutottam odáig hogy elegem van a "társadalmi manõverezgetésbõl". A jeleket lesse az indián idõjós aki meg akar valamit tõlem az jöjjön oda. Mert megtehetem... 33F
Én is így vagyok, hogy eleget udvaroltam, nem kellettem, akkor udvaroljatok ti:) 20f
Utolsó kettõ! Jó, hogy nem tõlem függtök, mert akkor rohadt egyedül maradnátok a nagy büszkeségetekkel :) L
Szögezzük le, hogy azok a pasik akik már elég soxor kezdeményeztek és elutasították õket azoknak elmegy a kedvük és a lelkesedésük az udvarlástól és a kezdeményezéstõl...ez benne van ebben!
A kérdező hozzászólása: 21:11 Azért valljuk be hogy ti hím nemûek is elég rendesen általánosítotok..!:S
A kérdező hozzászólása: 21:07 Ez sajnos így van , de azt mondják õk nem válogatnak.. 21:09 Lehet...
Igen, azért nem mernek a pasik kezdeményezni mert a nõknek ugye megnõttek az igényeik, és válogatnak, ebbõl kifolyólag sok pasit elutasítanak, viszont kezdeményezni nem akarnak, tehát akkor ha ennyire válogatnak a nõk kezdeményezzenek is, vagy ne válogassanak, ennyi. 20f
A kérdező hozzászólása: Szeretem ha egy srác határozott és oda mer jönni...:) A lányok is ugyan ugy félnek, hogy visszautasítják õket nem csak a pasik. Ha pedig olyan srác jönne oda hozzám aki nem az esetem biztos nem durván küldeném el, hanem mondjuk -bocsi van barátom- és ez mégsem olyan megalázó...
20:39 ez sajnos így van.... persze majd meglátod mindjárt jön 1000 nõ válasza majd erre, hogy, "õõõ neeem, õõ nem válogat" na persze..... Az igények valóban megnõttek a legtöbb nõnél, szóval a pasik manapság alig tudhatják, hogy kinek is jönnek be valójában, szóval ha már ez így van akkor döntsön és válasszon a nõ is néha.... Mert a sok visszautasítás, az azzal jár h egy idõ után a pasik nem mernek kezdeményezni...sõt általában az a legfõbb probléma: hogy lekezelõen bánnak velük a nõk, vagy rájuk sem néznek, max annyit nyögnek ki, hogy hagyjál már azt nevet egyet.... na jóóóó...várom a sok ellenválaszt tuti lesz elég sok :)
A kérdező hozzászólása: 20:39 Bocsi de ti pasik is nagyon válogattok!!Minden szerintem helyes srácnak a cicababa lányok jönnek be... Én egy teljesen átlagos lány vagyok figyelek a külsõmre, csinosan öltözködöm, nem vagyok buta sem...és néha ugy érzem mintha levegõ lennék mert a legtöbb srácnak hatalmas igényei vannak...:S
akkor ez kölcsönös....:) itt is ott is nagyok az igények....de vajon melyik fél a bunkóbb és melyik fél az amelyik meg meri mondani az õszintét??? És vajon melyik fél az aki hiú ábrándokba kergeti a másik félt, vagy játszik vele? vajon melyik...
A kérdező hozzászólása: 20:43 Továbbra is azt tudom mondani , hogy minket nõket is el lehet utasítani nem csak titeket pasikat...És én elvárom ha egy srácnak tetszem akkor jöjjön oda és mondja meg, ha ezt megteszi de nekem nem jön be attól függetlenül nem leszek vele bunkó..mert tudom hogy fordított helyzetben nekem se esne jól!
A kérdező hozzászólása: 20:47 Az a baj hogy van jó pár nem mondom ki milyen lány...aki miatt a normálisakat is büntetitek!!!:S
Remek a kívtételek közé tartozol...
A pasik is válogatnak, ez így igaz, de õk kezdeményeznek is, ti meg nem...ti csak válogattok.
A kérdező hozzászólása: 20:53 Némi iróniát érzek az írásodban...és igen vannak még normális lányok is nem csak h...p..., de sajnos ezt nem nagyon veszitek észre:S tisztelet a kivételnek..!
Dehogynem, észrevesszük...csak mire egy pasi eljut odáig, hogy egy ilyen lányt találjon, addigra túl van kb 4-5 elutasításon....
A kérdező hozzászólása: 20:59 Attól még hogy én úgy gondolom hogy a srácnak kell kezdeményezni(mert én nem merek odamenni)lehet hogy ezer másik lány meg pont másképp gondolja és odamegy õ... szóval ez nem teljesen igaz!
A pasiknak nem rendes, normális lány kell, hanem egy p.icsa akivel villoghatnak, gerincre vághatják stb. Amíg ez így van, addig ne várjatok rendes lányokra.. 19L
Az a baj, hogy kivétel nélkül minden nõ a pasitól várja a kezdeményezést!Lányok amelyik pasin látjátok, hogy nem mer odamenni de tetszetek neki az nem vág gerincre és ott hagy, õk nem olyanok!
21:07... Ez azért elég nagy általánosítás a részedrõl.... holott tudjuk, hogy a valóság az, hogy mindenki az alapján ítélkezik és szûri le a véleményeket a másikról amit megélt élete során, - aki sok elutasítást élt meg nem mer kezdeményezni - aki sok hülye pasin van tul aki csak kihasználta és dobta egy cicababáért az meg nyilván nem bízik a pasikban. Ami a legnagyobb gond! Hogy esélyt sem adunk gyakorlatilag a másik nemnek!!
07:31: Az ember önállóan is életképes létforma, nem szimbióta. Én már kinõttem ebbõl a "nem tudok élni nélküle" stílusból. Levegõ, víz, étel és napfény; na ezek nélkül nem tudok élni. 33F

Van egy lány a buszon, aki nagyon tetszik nekem és a közelembe szokott ülni. Mit tegyek? (Többi lent! )

Tehát utaztam szépen a buszon, sasoltam jobbra-balra, majd amikor magam elé néztem, egy lány ült le elém, aki nagyon megtetszett els? pillantásra.Mellettem egy id?s néni ült, aki egész úton panaszkodott a dugó miatt, és mivel illedelmes vagyok, ?t néztem, amikor beszélt hozzám (elég sokat). Amikor szünetet tartott, gyorsan lecsekkoltam a lányt, nagyon szép, egyszer?en gyönyör?! Leszálltam a buszról, majd amikor hazafelé indultam, nem láttam. Pár nap múlva megint megláttam, de ? nem vett észre, de megint semmi másra nem tudtam figyelni csak rá, de túl messze volt t?lem, hogy bármit is mondjak neki :(

Legjobb válasz: Buta kérdés! Kérdezd meg, hogy suliba mész? már többször láttalak. Melyik suliba jársz? Nem kell mindjárt a párkapcsolatokra térni. Különösen nem olyan drasztikus módon, ahogy írtad. Nem kell a kapcsolatokkal bíbelõdni. Az majd kialakul, ha eljön az ideje. Ha bejössz neki akkor nincs baj, csak beszélj és beszélj a csajnak. Légy érdekes neki.

Buta kérdés! Kérdezd meg, hogy suliba mész? már többször láttalak. Melyik suliba jársz? Nem kell mindjárt a párkapcsolatokra térni. Különösen nem olyan drasztikus módon, ahogy írtad. Nem kell a kapcsolatokkal bíbelõdni. Az majd kialakul, ha eljön az ideje. Ha bejössz neki akkor nincs baj, csak beszélj és beszélj a csajnak. Légy érdekes neki.
szerintem amit kitaláltál jó ötlet!:) Próbáld ki.Ha tetszik nekem a srác én örülök ha odajön hozzám :D
A kérdező hozzászólása: Éppen ez a gond, hogy nem tudom, hogy bejövök-e neki :(
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból megkérdezem, hogy te mit tennél, ha egy számodra csúnya fiú ülne melléd és próbálna beszélgetni veled?:D És ha egy átlagos, de jó belsõvel? Csúnyának nem tartom magam, inkább átlagosnak.
Vannak ezzel így még pár milliárdan mint te. Aki mer az nyer vagy pofáraesik jó magasról. Ez a két verzió van. Én az vagyok, aki hagyta a francba az ilyen szituációkat, pedig a buszozós lányok közt vannak de szépek is!! Nekem is ez a bajom, hogy vadidegen tyúk, állatira nincs mirõl beszélnem egyikkel sem. Rossz a közeg. Azokkal könnyebb, akik olyan helységben vannak, ahol leszûrhetõbb, hogy mi az érdeklõdési köre, úgy jobban bemérhetõ, hogy mirõl is kéne beszélni. Közterületen mindig nehezebb, mindig távolságtartóbbak szerintem az emberek. Jellemfüggõ is erõsen. Sok féle ember, sokféle nõ van, sokféle elvekkel, gondolkodásmóddal. Szerintem hiába kérsz itt tanácsot, ha tegy.fel egy olyan nyitottabb féle lány ír itt választ, aki meg neked tetszik zárkózott, annál már eleve nem biztos , hogy jó az a stratégia, lehet, hogy rossz napja van, éppen depressziós, lehet hogy dúl a szerelem benne egy rajtad kívüli másik pali iránt, és egész úton róla álmodozik belül, ezért nem figyel rád, aztán te meg mész hablatyolni neki, hát unhatná éppen kicsit. Nekem ezek is megfordultak már a fejembe, mielõtt leszólítaniék valakit. Sajnos nem látunk a másik elméjébe, hogy mit akar, akar -e valamit. A másik meg az, hogy ha nincs jellemed hozzá, ha nem vagy gyakorlott rögtönzõ, nem megy a társalgás profi szinten, témafeldobósan, akkor elég erõltetett, 'izzadságszagú", kínos hallgatásokkal teli is lehet ez az irmerkedõ szituáció, fõleg ha a nõ is egy kedvtelen sügér ráadásul, aki nem akar nagyon partner lenni a hadjáratodban. Akármi lehet. Szerintem ez a tömegközlekedési ismerekedés szarügy. Ráadásul sokan is vannak, bármikor megzavarhatnak, szerintem jobb olyan helyzetekre várni, amikor csak ketten vagyunk, és meghitten, nyilvánosságtól jól elzárva pofáraesni. sok ember elött annyira nem szép felsûlni.
A kérdező hozzászólása: Nos, újra itt vagyok :) Annyi a fejlemény, hogy megismertem a lányt és szoktunk beszélgetni :) Adott magától elérhetõséget, tehát én most örülök :) Az ismerkedés nem a buszon történt meg, hanem egy sokkal barátságosabb helyszínen :)

Van egy fiú aki nagyon tetszik, ugyanazzal a busszal szoktunk utazni reggelente. Hogyan kezdeményezzek?

Mondjuk üljek le mellé? Miket kérdezzek t?le? Nem tudom hogy kéne beindítani a beszélgetést, félek hogy izgulni fogok nagyon. :( 19L

Legjobb válasz: Ha meg nem ad zsepit, fújd az ingébe az orrod.

Ha meg nem ad zsepit, fújd az ingébe az orrod.
Ülj le mellé, és indíts valami jelentéktelen dologgal, pl. kérj tõle egy zsebkendõt vagy ilyesmi. Ha ügyes vagy, akkor innen már kezdeményezhetsz egy beszélgetést. Izgulni pedig nem kell, a téma majd adja magát.
Egy kanyarnál ess bele az ölébe.

Van egy lány aki nagyon tetszik, de csak a buszon szoktam látni. Mit tehetnék?

Szinte minden reggel szoktam látni a buszon. Ma beszélgettem ismer?sömmel és 1 megállóval tovább mentem és ott szállt le ? is, de pont a másik irányba ment. Nagyon tetszik, de nem tudom mit mondhatnék neki, vagy hogyan kezdjek hozzá ehhez az egészhez. Ha valaki csinált már hasonlót és tudna adni valami jó tanácsot, annak nagyon örülnék. Lányok véleménye is érdekelne, hogy mennyire vev?k az ilyenre. :) El?re is köszi. 18/F

Legjobb válasz: Vegyél neki bérletet, annak tuti örülni fog! ez fix

Vegyél neki bérletet, annak tuti örülni fog! ez fix
rád nem lennék vevö, ha 18 évesen még megszolitani sem mersz egy csajt. menj oda hozzá, ne legyél punci!!!
Mosolyogj rá, és csak úgy poénból menj arra amerre õ lakik. Aztán másnap figyeld meg, hogy néz rád. Ha gyakran rádpillantgat, akkor érdekled. Köszönj neki, ha leszállsz, és majd ha másnap reggel köszön neked, nyertél :)
Ne törõdj az elõzõkkel:) Csak a szokásos "macsókra-bukok-akik-tapló-kis-sz*ardarabok" típusúak :) Egy lány sokszor aranyosnak találja, ha félénk vagy vagy elpirulsz. Szerintem elõször próbáld meg megismerni pl. "egészen véééletlenül" ott szállsz fel, ahol õ, és megkérdezed, ha pl. nem olvas/telefonál, hogy õ meddig megy, hova megy, honnan jön stb... ha pl. hoz magával valamit megkérdezed segíthetsz-e. Ha õt nem zavarja, akkor beszélgethetsz is vele, kérdezheted is errõl-arról, de ne nyomulj nagyon, nehogy az legyen a vége hogy ott áll mellette a barátja... És ha ez már megvan akkor minden megy a maga útján. Telefonszám/msn/e-mail cím csere, és máris sínen vagy :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem is nagyon foglalkozom az ilyen válaszokkal, azért is nem reagáltam az elsõ kettõre semmit. Legalább valahol ki tudják élni magukat. ;D Barátja egyébként nincs ez tuti, szóval ez a veszély nem fenyeget. ;P Köszi a válaszokat. Jöhetnek még ötletek.
Szerintem bátran menj oda hozzá, amikor egyedül van a buszon. :) Én is buszon ismertem meg anno azt az embert, akit most nagyon szeretek. És az is úgy történt, hogy csak szimplán odajött beszélgetni. Az nem is túl tolakodó, és ha szimpatikus vagy neki, akkor még "bátornak" is fog tartani, és örülni fog a közeledésednek. :) A beszélgetés témája lehet bármi, ami eszedbe jut, ugyanis az elsõ beszélgetésre senki nem úgy emlékszik vissza, hogy "na dumáltunk a .....-ról".. :) Szóvel szerintem szólítsd le egészen nyugodtan. :)

Van egy fiú, aki tetszik. Csak a buszon szoktuk látni egymást, semmi érdekes. Egy ideje csetelgetünk. És valahogy itt meg is rekedtünk. Hogyan tudnám "rávenni", hogy hívjon randira? Vagy, hogyan flörtöljek vele? 14/L

Legjobb válasz: Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.

Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.
ha ilyen töketlen, akkor mond meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak tûnik számodra õ, és majd várd meg mit lép erre... :)
*telefonszámot
Dugd a zsebébe a telefonszámod, vagy írd fel ilyen ragasztós papírra, és mikor leszáll, véletlenül lökd meg, vagy menj neki, és ragaszd rá a táskájára! :D

Van egy fiú, aki tetszik. Reggelente a buszon szoktam látni. Megtudtam a nevét és ismerősnek jelöltem. Visszajelölt és rám is írt, de azóta nem beszélünk és nem is találkozom vele. Szerintetek mit csináljak?

Gondoltam írok neki,csak attól tartok,hogy túl nyomulósnak tűnnék.14/L

Legjobb válasz: Túl fáradt vagyok,ha azt olvastam,hogy "megdugtam a nevét"? :D Amúgy írj neki :)

Túl fáradt vagyok, ha azt olvastam, hogy "megdugtam a nevét"? :D Amúgy írj neki :)
ÉLJ, mássz ki a faszbuk elõl
Már kezdeményztél akkor ne félj.. ha én anno nem kezdeményezem a jelenlegi páromnál nem lenne
Állítólag az õsidõkben, még a facebook létezése elõtt a való életben is lehetett kezdeményezni társalgást.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi a válaszokat!:) )
Szerintem ne a neten írogass neki. Ha legközelebb a buszon látod, köszönj neki oda és kérdezd meg, hogy van? hova megy? hol volt ma? ilyesmik. remélem tudtam segíteni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!