Találatok a következő kifejezésre: Van egy Viera (40 db)

Hail Van egy Via High Definition audio 5.1 -es hangkártyám. A hangerő elég gyakran ingadozik, főleg mp3-nál, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor egy driver újrarakása után, talán meggyógyul. Esetleg a jack kábel vagy nincs rendesen bedugva, vagy érintkezés hibás, ezt egy kábelcserével megoldható. Szerencsétlenebb esetben, valami baj van magával a hangkártyával. Elsõre ezekre tippelek.

Ha szerencséd van, akkor egy driver újrarakása után, talán meggyógyul. Esetleg a jack kábel vagy nincs rendesen bedugva, vagy érintkezés hibás, ezt egy kábelcserével megoldható. Szerencsétlenebb esetben, valami baj van magával a hangkártyával. Elsõre ezekre tippelek.
Szerintem vagy azért, mert valamilyen driver kell hozzá, vagy csak simán azért mert windows.
nem véletlenül x64 bites a win7-ed? mert ha az akkor nem valószinü hogy felfogja tudni telepiteni a drivert hamarabb müködik egy x86-os win7ttel akkor is automatikusan telepiti. Vagy ha x86 os az oprendszered akkor rossz helyre van téve a firewire kártya, másik slotba probáld ki.


Mi ennek a filmek a címe? Szóval Vin Diesel játszik benn és van a k9 is benne és, hogy valami bombát kell megszünteti-e és van egy ilyen helyes hapsi és annak a húga és a pasi húgát elrabolják benn.

Legjobb válasz: Szerintem Te erre gondolsz: http://www.port.hu/b13_-_a_bunos_negyed_banlieue_13/pls/fi/f.. De ebbe nem Vin Diesel játszik...

Szerintem Te erre gondolsz: http://www.port.hu/b13_-_a_bunos_negyed_banlieue_13/pls/fi/f.. De ebbe nem Vin Diesel játszik...
Azt hiszem, hogy "XXX". Probáld meg. Remélem segitettem.
Az a B13 - A Bûnös Negyed ( egyik kedvenc filmem) és nem Vin Diesel játszik benne.. am K2 nem K9 :D
A kérdező hozzászólása: A bûnös negyed- a film címe :)
Sajnos csak Pandora-külsõn kapható, a Na'vi Tra'bi autósboltban.
oszt csak Józsi néni tudja... [hülye kérdésre hülye választ LOL!]

A dm-es újságba van egy kupon 25 %-os kedvezményről az avent via isis mellszívóról. Mennyibe kerül így a mellszívó?

Legjobb válasz: Az alapára szinte mindenhol 15ezer körül van!Így olyan 12 körül lesz!Nem éri meg annyiért! (magán vélemény) Nagyon jó, nekem is ilyen van, de használtan vettem 3000ért a vaterán!Nem használod olyan sokáig hogy ennyit kiadj érte, utána pedig nem tudod csak a töredékéért eladni!

Az alapára szinte mindenhol 15ezer körül van!Így olyan 12 körül lesz!Nem éri meg annyiért! (magán vélemény) Nagyon jó, nekem is ilyen van, de használtan vettem 3000ért a vaterán!Nem használod olyan sokáig hogy ennyit kiadj érte, utána pedig nem tudod csak a töredékéért eladni!
16ezerbõl jön le a 25 %.
Szia!A Tescoban most akciós ez a mellszívó, 109990Ft!!!!!Mert 15 éves talán az AVENT!!!De nézz utána, mert az most nagyon megéri!!!Üdv:31 heteske
Igen, a tescoban és a brendonban is ennyi most!
Mindenhol ennyi az avent május 31ig, mert 25 éves a márka! :)

Van egy Panasonic Viera HD Ready LCD TV-m. Azt mondták, az M1 és az M2 már HD adásokat sugároz. Kábeltelevízióm van, sima koax kábeles csatlakozóval. Így már nagyfelbontásban élvezhetem az adásokat?

(Pl. Olimpia) Vagy meg kell várjam, amíg a szolgáltatóm is át áll a HD szabványra? Azért kérdezem, mert ma az olimpia megnyitóját néztem, és nem láttam különösebb min?ségbeli különbséget.

Legjobb válasz: Elvileg ua a jelet kapod, mert õk analóg jelet továbbítanak, vagy válassz digitális, lehetõleg HD adást kínáló szolgáltatót, ha jobb minõséget szeretnél, esetlen m2-t nézheted mûholdról ha van digitális vevõd (set-top-boxod)

Elvileg ua a jelet kapod, mert õk analóg jelet továbbítanak, vagy válassz digitális, lehetõleg HD adást kínáló szolgáltatót, ha jobb minõséget szeretnél, esetlen m2-t nézheted mûholdról ha van digitális vevõd (set-top-boxod)
Digitális HD adást csak külön elõfizetéssel és SetTopBox -al tudsz nézni. Budapest és Kabhegy körzetében már van földi mûsorszórás HD-ben, csak sajnos Mpeg4 -ben sugároznak, amit a legtöbb DVB-T tuner nem ismer. Minden más országban Mpeg2 rendszer van. Az m2HD (illetve annak kísérleti olimpiai) adásának vételéhez elég egy egyszerû szoba vagy tetõantenna, az emlitett körzetekben. (természetesen a DVB-T tuneren kívül)
Viszont Mpeg4-es DVB-T beltéri egységet már elég sok helyen, a HD beltérit is elég jó áron lehet kapni. Ha a szolgáltató nem biztosít HD mûsort, akkor ez alternatíva lehet. De ha több mûsort szeretnél HD-ben nézni, akkor nézd meg a hellohd.tv oldalát. Nem olcsó...
Csak akkor tudod HD-ban élvezni a mûsort, ha veszel egy új HD, vagy FHD TV-t. Ugyanis, ahogy írod a te TV-d csak HD ready. Ez azt jelenti, hogy nem HD felbontású, csak képes a HD jelek feldolgozására. Úgyhogy fölösleges törnöd magad azért, hogy HD mûsort szerezz. Elõbb vegyél egy HD TV-t.
Ne keserítsük el a kérdezõt! Olyan meg nem is létezik, hogy Full HD, az csak szleng. HD Ready és HD Ready 1080p a két szabvány. Ez utóbbit nevezi a szakzsargon Full HD-nek. A HD Ready is képes HDMI-n keresztül hd jelet fogadni, amelyet 720p (1280x720) vagy 1080i (1920x1080), de váltottsoros felbontással tud megjeleníteni. Míg a 1080p az valós 1920x1080-as felbontást ad. A magyar HD-re pedig bõven elég a HD Ready :) Persze aki nagyon fan, az vehet HD Ready 1080p-t (Full HD-t).

Van egy I5 3570-es qwados procim, 8giga ramom, és egy Gtx 660-as vid. Kártya! Miért nem megy ezen maxon a Crysis 3?

crysis,3

Legjobb válasz: Mert Crysis 3 nál nem ismerték az optimalizáltság szót... vagy még az is eljátszhatták mint a 2 nél, hogy mesterséges gépigny...

Mert Crysis 3 nál nem ismerték az optimalizáltság szót... vagy még az is eljátszhatták mint a 2 nél, hogy mesterséges gépigny...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!