Találatok a következő kifejezésre: Van egy Teccik, mit tegyek (11 db)

Van egy lány. Teccik, mit tegyek?

a lánynak nem tom h bejovok e de halálosan szerelmes vok belé és nem tom mit tegy lécci segitsetek.

Legjobb válasz: Jah... vagy felveszed vele a kapcsolatot msn-en és elhívod sétálni.

Jah... vagy felveszed vele a kapcsolatot msn-en és elhívod sétálni.
keresd a társaságát és beszélgess vele sokat. aztán ha látod h õ sem közömbös akkor kérdezd meg h van e kedve egyik nap veled lenni mondjuk mozizni vagy sétálni vagy fagyizni vagy ilyenek. de ha megmodnod hány éves vagy és milyen típusú a csaj akkor adok jobb tippeket is:)
utolsó hozzászólóra ne hallgass. ez nem így van. attól mgé hiogy volt rá példa...nyugodtan próbálkozz cska nála..
Tanulj meg helyesen, írni, beszélni, aztán odamész hozzá, kinyitod a szádat, és elhívod moziba. Vagy fagyizni.
Semmit...az a lány amelyikbe úgy belezúgtál mint vakló a szakadékba az soha nem jön össze. Bocsi de ilyen ez a világ, ez van

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!
Ez kérdés??? Atya ég! Azért ne süllyedj már ennyire le!!!
A kérdező hozzászólása: ok köszi


varja vele adig amig a baratnöd böl hüjet nem csinall, utana maj te követtkezzel
A kérdező hozzászólása: lécci értelmes válaszokat
Holnap nincs iskola hogy itt virrasztasz? Lehet azért választotta a barátnõdet, mert neki nincsenek bevásárlószatyrok a szeme alatt :P
A kérdező hozzászólása: betegen vagyok! :P
Én segítõkész ember vagyok, de csak azért se segítek, amiért full le se szarod a másikat ezzel az írásmóddal. (bár, ezzel a válasszal is segítettem, kérdés, hogy felfogod-e)
Nics is baly a heje sírásal.
A kérdező hozzászólása: egyes embereknek a helyes választ nehéz meg érteni (cry cry)
Verd ki az o fejebol mé hany eves hogy idos? 50?

Van egy lány aki teccik nekem de nem merek odamenni hozzá és beszélgetni mer amikor ő hozzámszól beijedek és csak ennyit mondok "nem érek rá" Mit Tegyek?

szóval én 13 ő 12. de nagyon félénk vagyok rá hogy beszélgessek vele. mit tegyek?

Legjobb válasz: Teccik két cvel :DD

Teccik két cvel :DD
Beszélgess vele! Nem bûn, ha elhajt, sok emberrel megesett már. Huzamosabb ideig úgymond rossz érzés, de egyszer túl teszed magad rajta, és többet nem fogsz utána loholni. Csak ennyit tudok tanácsolni. Sok sikert minden esetre!
Ahogy elnézem a nyelvtanóra nem "teccik"
A kérdező hozzászólása: figyi nem vok stréber ezér nem figyelek a cuccosokra
Szerintem próbálkozz a rappel, a te stílusod, úgy látom. Én se vagyok nagy nõcsábász, de nem tartom magam hülyének, és a beszédembõl se ez jön le. Most beleképzelem magam egy lány helyébe, akihez odamész a "rövidített írásmódoddal". Röviden: elküldenélek nyelvtan órára.
Tanulj meg magyarul és addig ne szaporodj amíg nem sikerült. Köszönöm.
Támogatom az elõzõt.
A kérdező hozzászólása: jovan na siettem a kérdéssel :)
szerintem még ráértek. elõbb központi, és felvételi, aztán a csajozás/pasizás.. én sem siettem el a dolgot. 15 vagyok, ha ez vigasztal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, végre egy értelmes válsz :)
hát ha õ már tudja, és úgyse lép, nem tetszel neki
Hány éves vagy?Ez attól függ.Meg hogy a fiú besz.ari-e vagy vagánycsávó.
A kérdező hozzászólása: (9 évesek vagyunk mind a ketten)és aranyos ha van Facebookod akkor nézd meg Nagy Barnabás az ismerõsöm az én nevem Polyák Petra és kép nélkül!
Ez nem korai egy kissé?
Kislány! Ezt nagyon hamar tanuld meg: SOHA ne add ki a személyes elérhetõségeid, egy ilyen oldalon pedig fõleg NE!!! A nevedet se, mert utána kaphatsz egy csomó üzenetet, aminek nem örülnél... A kérdésedre válaszolva pedig...váááárj! Nagyon fiatalka vagy még, és ilyenkor a fiúk még félõsek, ez még az a kor, amikor ciki neki, ha tetszik valaki :) Beszélgessetek, barátkozzatok, ne akarj semmit se siettetni..

16éves lány vagyok. Ciki ha mégsose csokoloztam. Sőt még barátom se voltsoha. Most van egy fiu akinek én is teccek. A fiu legjobb haverja szerint. De félekaz elsőcsoktol mit tegyek?

Legjobb válasz: figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l

figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l
tanulj meg helyesen írni... amúgy meg nem ciki, ismerkedj meg vele és majd minden jön magától aminek jönnie kell.
nem ciki egyáltalán, hogy még nem csókolóztál. az se hogy ha barátod se volt még. ez csak a jelenkor hülyesége. elõször, ha valaki tetszik, és beszélõviszonyba vagytok, elfogsz jutni abba az állapotba, mikor már valóban azon filózol hogy mikor jön az elsõ csók. nem kell félni tõle, nem fog fájni, meg ijenek, ne parázz tõle, és akkor nem lesz gond.
sztem se ciki van akinek elöbb van akinek utobb:) am meg lekapod azt lesz ami lesz egyszer élünk:) tom elcsépelt duma de biztos nem csak neki tetszel a világon és van másik srác is:)
én is 16 éves vagyok és lány.. igaz én már 2 éve nem vagyok szûz, de bánom, hogy nem a mostani barátommal vesztettem el, most leszünk 1 évesek..14 évesen meg fél év után vesztettem el, fel voltam rá készülve lelkileg meg minden, csak utólag bánom, hogy nem a jelenlegi barátom volt az elsõ:) de ne aggódj szerintem felesleges!aki meg ez miatt lenéz, arra meg sz*rni rá :)
Nyugodtan jöjj össze a sráccal, ha tetszetek egymásnak. Egyáltalán nem ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolózott, szerintem a srác se fogja negatívnak ítélni. (Ha véletlen igen, akkor meg nem normális, és keress mást.) Majd belejössz, nyugi! ;)
én 14évesen csokoloztam elöször most 15 vagyok.. énis féltem sõõt tök be vtam parázva h elbaszom.. meg minden de nem lettt semmi nem nagyon lehet elrontani;)szoval ne parázz
NEM CIKI!!!!! minél többet vársz vele sztem annál emlékezetesebb lesz.:) én kb 13 lehettem és már csak arra emlékszem h kivel volt.. de az utcán már nemis ismerném fel..
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm az eddigi tanácsokat:]
Egyáltalán nem ciki, legyél büszke rá! Minden jön magától, mindenki izgult az elsõ csók elõtt. Nem lesz semmi gond. :)
csak egy nyelvtantanfolyamra iratkozz be....

Mit tegyek? Van egy fiú a neve Norbi, nagyon teccik és azt monta, hogy egy nállam csunyább lánnyal járde nem hiszem el neki és elmontam neki, hogy féltékeny vagyok a lányra . Hogyan válaszam szét őket? Hmm?

Van egy fiú a neve Norbi,nagyon teccik és azt monta ,hogy egy nállam csunyább lánnyal járde nem hiszem el neki és elmontam neki ,hogy féltékeny vagyok a lányra .hogyan válaszam szét ?ket ????? hmm ?

Legjobb válasz: Jézusom...

Jézusom...
Szerintem hagyd a Norbit, csak meg akar répázni, mássz rá a Józsira.
miért akarod szétválasztani õket ha szeretik 1méást hagyd békén a kapcsolatukat ne szard össze nekik
Ez lehetne a Maúnika só napi drámája ha még menne.
Ahelyett, hogy mások kapcsolatát akarod tönkre tenni, meg ahelyett, hogy pasizol inkább tanulnál helyesen irni...hülye liba...
Hagyd el a Norbit és válaszd a helyesírási kéziszótárt, te tökkelütött kis pisis!
"miért akarod szétválasztani õket ha szeretik 1méást" Mert aztán nagyon szerethetik 1mást ha yilet mondott a srác, hogy" egy nálad rondább lánnyal járok" szval nagyon szeretheti. Am kedves kérdezõ te meg szerintem játsszál inkább orosz rulettet.
Dedós!!!!!!
Lefogadom Noémi vagy! A Norbi azt mondta hogy van egy harmadik lány, a Zsuzsi is akirõl te nem is tudsz, és õ is bejön neki.
Nem mondta még senki neked, hogy nem illik más kapcsolatába belerondítani? Te örülnél ha egy másik hülye pi.csa megpróbálná szétzúzni a kapcsolatodat a pasiddal? Hmmm?
sztem válaszd a Kálányos Rómejót!
Persze. Ha annak, a másik kapcsolatnak vége, miért ne lennétek boldogak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat de a legjobb barátnömnek nagyon teccik és még akkor is tehetlennek érzem magam:( !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!