Találatok a következő kifejezésre: Van egy Teccik, mit (22 db)

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!
Ez kérdés??? Atya ég! Azért ne süllyedj már ennyire le!!!
A kérdező hozzászólása: ok köszi
varja vele adig amig a baratnöd böl hüjet nem csinall, utana maj te követtkezzel
A kérdező hozzászólása: lécci értelmes válaszokat
Holnap nincs iskola hogy itt virrasztasz? Lehet azért választotta a barátnõdet, mert neki nincsenek bevásárlószatyrok a szeme alatt :P
A kérdező hozzászólása: betegen vagyok! :P
Én segítõkész ember vagyok, de csak azért se segítek, amiért full le se szarod a másikat ezzel az írásmóddal. (bár, ezzel a válasszal is segítettem, kérdés, hogy felfogod-e)
Nics is baly a heje sírásal.
A kérdező hozzászólása: egyes embereknek a helyes választ nehéz meg érteni (cry cry)
Verd ki az o fejebol mé hany eves hogy idos? 50?


Van egy lány aki teccik nekem de nem merek odamenni hozzá és beszélgetni mer amikor ő hozzámszól beijedek és csak ennyit mondok "nem érek rá" Mit Tegyek?

szóval én 13 ő 12. de nagyon félénk vagyok rá hogy beszélgessek vele. mit tegyek?

Legjobb válasz: Teccik két cvel :DD

Teccik két cvel :DD
Beszélgess vele! Nem bûn, ha elhajt, sok emberrel megesett már. Huzamosabb ideig úgymond rossz érzés, de egyszer túl teszed magad rajta, és többet nem fogsz utána loholni. Csak ennyit tudok tanácsolni. Sok sikert minden esetre!
Ahogy elnézem a nyelvtanóra nem "teccik"
A kérdező hozzászólása: figyi nem vok stréber ezér nem figyelek a cuccosokra
Szerintem próbálkozz a rappel, a te stílusod, úgy látom. Én se vagyok nagy nõcsábász, de nem tartom magam hülyének, és a beszédembõl se ez jön le. Most beleképzelem magam egy lány helyébe, akihez odamész a "rövidített írásmódoddal". Röviden: elküldenélek nyelvtan órára.
Tanulj meg magyarul és addig ne szaporodj amíg nem sikerült. Köszönöm.
Támogatom az elõzõt.
A kérdező hozzászólása: jovan na siettem a kérdéssel :)
szerintem még ráértek. elõbb központi, és felvételi, aztán a csajozás/pasizás.. én sem siettem el a dolgot. 15 vagyok, ha ez vigasztal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, végre egy értelmes válsz :)
Kezdj el nyelvtanozni, azzal tuti nem bántod meg.
Elsõ lecke. A teccik az nem egy szó. Így írd helyesen: tetszik. Második lecke: A "barátnömnek" helytelen. Helyesen így írd: Barátnõmnek. Harmadik lecke: Vagy DE vagy Viszont. A kettõt nem használjuk egymás után! Negyedik lecke: "Evel" ez egy új állatfaj? Ha nem akkor így írd helyesen: Evvel... A szóval hosszú Ó. A tehetének milyen szó??? Ja és ha már a kib.szott böngészõk lehetõvé teszik a helyesírás ellenõrzést és aláhúzzák a hibás szavakat pirossal javítsd már ki bakker!!
A kérdés inkább az, hogy mit tehetnél, hogy ne bukj meg nyelvtanból. De a te kérdésedre is van válasz: miért "adnád" át a barátnõdnek? Õ látta meg elõször? Óvodások vagytok, vagy mi?
Talán tanuld meg helyesen használni a saját anyanyelvedet. 14 hibád van 2 kib4szott mondatban. Szerinted ez nem szégyen?
Kedves 3. válaszoló! Ha már kijavítod a kérdezõt akkor helyesen javítsd ki.Nem úgy írjuk hogy teccik, hanem úgy hogy tetszik, Errõl ennyit.
Olvasgasd a magyar helyesírási szótárt.
De édes, a csináljak-ba biztonság kedvéért mindkét j-t belerakta. :D
Ejjha 1egész éven át szenvedtél 12évesen xD Mit vártál volna az ilyen "gyerekszerelemtõl"?
velem* - bocsi
Haggyátok békén, nem csak õ nem tud helyesen írni! És semmi képp se mondd el a fiúnak, hogy tetszik, azzal elrontasz mindent. És a kérdés itt az, hogy honnan tudod, hogy nem jössz be neki? Ha kerül, lehet azért van, mert tetszel neki, vagy kedvel, csak nem tudja, hogy hogyan mondja el. Ha sokat bosszant, az is lehet, hogy így akarja magára hívni a figyelmedet. Én is 14 vagyok (leszek hamarosan:p) és megjártam, hogy elmondtam egy fiúnak, hogy mennyire tetszik, õ meg azt mondta járjunk..vagyis próbáljuk meg. Ha azt mondja :PRÓBÁLJUK MEG, akkor egyáltalán nem határozott, sõt, több mint valószínû nem jössz be neki. Ez volt velek, és egy kerek éven keresztül szenvedtem. Ciki volt, mert mindenki tudta, hogy nem rajong értem, csak én nem. Tehát ne beszélj vele, csak ha nagyon muszáj...
írd tsz-el a "teccik" szót!
teccik, teccik, csináljyak TeCCik vagy nem teCCik ha nem jössz be neki akkor nem is fogsz. Mit csinálj? Olvasd át párszor a Magyar Helyesírás Szabályai címû remekmûvet az segíteni fog legalább az egyik problémádon.
Tanulj meg írni. Ilyen ostoba lányt én sem vennék komolyan.
14 évesen létezik az hogy valaki most járta ki a 2. osztályt általánosba? :D
Szókj apukádnak hogy jól verje meg.
9 hónap :D És szerinted mit várjon õ? õ is gyerek! Hadd legyen 'szerelmes'!!!

Van egy fiú az osztályban aki am az egyik legjobb barátom ojan mint a legjobbbarátnőm csak nekem ő teccik és ezzel nincs baj csak annyi hogy neki van egy 7. es barátnője, mit csináljak? (egyébként én 5. es vagyok)

ár tavaly ilyenkor (pont ilyenkor) jártunk

Legjobb válasz: 1. van barátnõje-kizárva,hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva,hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal,akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)

1. van barátnõje-kizárva, hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva, hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal, akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)
Elõször is tanulj meg magyarul, másodszor pedig mivan???
Egyetértek az elsõvel!
van barátnõje és neked õ kell? tudod mi vagy?: http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80
Már az ötödikesek is???:( Amúgy szerintem, ha van barátnõje, akkor hagyjad...Majd jön más, fiatal vagy még!:)
hol vannak am a vesszõk am az ojanok am amik seggitik a me gértést?
Én kicskét idõsebb vagyok (középsuli 1.)és pont fordítva (fiú). Nálam már szakított a csaj a pasijával nem rég. és én sem tom mit tegyek.

16éves lány vagyok. Ciki ha mégsose csokoloztam. Sőt még barátom se voltsoha. Most van egy fiu akinek én is teccek. A fiu legjobb haverja szerint. De félekaz elsőcsoktol mit tegyek?

Legjobb válasz: figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l

figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l
tanulj meg helyesen írni... amúgy meg nem ciki, ismerkedj meg vele és majd minden jön magától aminek jönnie kell.
nem ciki egyáltalán, hogy még nem csókolóztál. az se hogy ha barátod se volt még. ez csak a jelenkor hülyesége. elõször, ha valaki tetszik, és beszélõviszonyba vagytok, elfogsz jutni abba az állapotba, mikor már valóban azon filózol hogy mikor jön az elsõ csók. nem kell félni tõle, nem fog fájni, meg ijenek, ne parázz tõle, és akkor nem lesz gond.
sztem se ciki van akinek elöbb van akinek utobb:) am meg lekapod azt lesz ami lesz egyszer élünk:) tom elcsépelt duma de biztos nem csak neki tetszel a világon és van másik srác is:)
én is 16 éves vagyok és lány.. igaz én már 2 éve nem vagyok szûz, de bánom, hogy nem a mostani barátommal vesztettem el, most leszünk 1 évesek..14 évesen meg fél év után vesztettem el, fel voltam rá készülve lelkileg meg minden, csak utólag bánom, hogy nem a jelenlegi barátom volt az elsõ:) de ne aggódj szerintem felesleges!aki meg ez miatt lenéz, arra meg sz*rni rá :)
Nyugodtan jöjj össze a sráccal, ha tetszetek egymásnak. Egyáltalán nem ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolózott, szerintem a srác se fogja negatívnak ítélni. (Ha véletlen igen, akkor meg nem normális, és keress mást.) Majd belejössz, nyugi! ;)
én 14évesen csokoloztam elöször most 15 vagyok.. énis féltem sõõt tök be vtam parázva h elbaszom.. meg minden de nem lettt semmi nem nagyon lehet elrontani;)szoval ne parázz
NEM CIKI!!!!! minél többet vársz vele sztem annál emlékezetesebb lesz.:) én kb 13 lehettem és már csak arra emlékszem h kivel volt.. de az utcán már nemis ismerném fel..
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm az eddigi tanácsokat:]
Egyáltalán nem ciki, legyél büszke rá! Minden jön magától, mindenki izgult az elsõ csók elõtt. Nem lesz semmi gond. :)
csak egy nyelvtantanfolyamra iratkozz be....

Van egy. Fiu aki teccik mit csináljak?

Bejövök neki nem mondok rá semmit és. Fiatalabb sokkal. Mit csináljak mert. Barátaim előtt. Titkolom hoy tetszik csak két ember tud róla a 2 legjobb

Legjobb válasz: Ha csak. A két legjobb ember tud róla. Akkor menj. Oda és egy helyesírási kéziszótárral. Vágd pofán.

Ha csak. A két legjobb ember tud róla. Akkor menj. Oda és egy helyesírási kéziszótárral. Vágd pofán.
Vállalsz korrepetálást nyelvtanból? Olyan szépen fogalmazol. Sajnálom, hogy én nem tudok ennyire jól.
teccik... Teccik... TECCIK...
"Titkolom hoy tetszik" "két ember tud róla"
Mit csinálj? Tanulj meg írni!
írd le neki százszor, hogy tetszel, tetszel, tetszel...
Tetszetõs eme kérdés.
Basszus ezt tényleg katasztrófa olvasni...
Olyan telefont kaptál, amivel nem lehet visszamenni a szöveg elejére és kijavítani a hibákat mi? Sajnálom, majd kérj egy jobbat karácsonyra. :/
A kérdező hozzászólása: 1na jó ezek bántóak 2telefonrol nemtudok jol írni géprõl szoktam lenni Cak szólok Nyelvtan 4 a telefonom most kaptam
teccõ göci
mit csinálj? hát vágd magad földhöz
Nem tudom, mondjuk járj iskolába és ne lógj a nyelvtan órákról.
Szilvás bukta megteszi.
Elöször tanulj meg irni!!!!!! A kerdesedbol arra kovetkeztetek, hogy max. 12 eves lehetsz(ha tobb vagy akkor asd el magad ezzel a helyesirassal, szivesseget tennel a vilagnak) szoval a pasizasd hanyagold.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!