Találatok a következő kifejezésre: Van egy Teccik, (48 db)

Van egy lány a suliban aki nagyon teccik az egyik nap a barátnője megkérdezte h teccek-e neki és ő erre azt mondta h a szemem teccik neki. tippek? Van esélyem?

Az egyik nap vittem neki ajándékot és kétszer is megköszönte mosolyogva ? tudja h teccik nekem. van esélyem? Miket csináljak méég,?

Legjobb válasz: menj oda hozzá és smárold le :D akkor majd megtudod :D

menj oda hozzá és smárold le :D akkor majd megtudod :D
A kérdező hozzászólása: :D jó de nem ilyenre gondoltam
kérdezd meg h járna e veled?
jól mondja az elõttem lévõ kérdezd meg max nem-et mond

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van egy lány az osztályunkba es nekem negyon teccik, de nem merem megkerdezni h akarna-e velem jarni. Hogyan kérdezzem meg tőle? (Egy 14 éves srác vok)

Legjobb válasz: Hát semmiképpen se kérdezd meg hogy akar-e veled járni, mert az elég gáz. Inkább hívd el egy kólára vagy moziba vagy kirándulni, buliba. Ha elmegy az már fél siker, beszélgettek, így jobban megismerkedtek, aztán újabb randi és ha mindketten szimpik vagytok egymásnak, akkor jártok, de ezt nem kell kimondani, fõleg megkérdezni nem. Majd jön magától, ha szerettek együtt lenni. Ezt hívják udvarlásnak, amit sajna a mai fiúk elfelejtenek. (ja és nem teccik, hanem tetszik)

Hát semmiképpen se kérdezd meg hogy akar-e veled járni, mert az elég gáz. Inkább hívd el egy kólára vagy moziba vagy kirándulni, buliba. Ha elmegy az már fél siker, beszélgettek, így jobban megismerkedtek, aztán újabb randi és ha mindketten szimpik vagytok egymásnak, akkor jártok, de ezt nem kell kimondani, fõleg megkérdezni nem. Majd jön magától, ha szerettek együtt lenni. Ezt hívják udvarlásnak, amit sajna a mai fiúk elfelejtenek. (ja és nem teccik, hanem tetszik)
Most komolyan, gondolj bele! "szia, járunk?":P ez nagyon béna...nem lehet ezt egy csajtól (egy normális csajtól) megkédezni...mondjuk általánsoban még elmegy, emlékszem régebb nálunk is csináltak ilyen "akarsz járni velem?" dolgokat a srácok...Ha komolyan(komolyabban) gondolod akkor ahogy az elõzõ hozzászóló irta hivd el valahova...ha tettszik egymás társasága még keresni fogjátok egymást...ha minden nap (vagy kétnaponta, vagy amennyit lehetõségetek lesz rá) találkoztok akkor már jártok. de nem kell ezt igy kimondani:)
Ha mindenképpen járni szeretnél vele, akkor csak szépen lassan kerülj hozzá közelebb. Hivd el valamire. vagy ijesmi. De én mint diáklány, elég rossz dolognak gondolom, hogyha osztályon belül kapcsolatok vannak. Nállunk 2 bartátnõm is járt már osztályon belül, azóta gyûlölik a lányok azokat a fiúkat. Kevés az esély, hogy összejön. mert a barártság, hogy annyit együttvagytok nem tesz jót egy kapcsolatnak. és most csak az idei évrõl hoztam példákat. 17 éves vagyok. 10.-es. ugyhogy vpét pár osztályom. Ha mindenképp szeretnéd akkor meg csak óvatosan. de inkább várd, meg, hogy különkerüljetek. vagy most vagy 9.-es, vagy 8. ha jól számoolom. ha 8 akkor ninvs sok hátra, de 9 akkor.... akkor te tudod, hogy megéri e
A kérdező hozzászólása: Igen-igen! De van egy kis probléma..... a szülei nemnagyon engedik ki, de ha ki is engedik akko is csak a baratnojével , de akko is csak korizni. :(
Akkor irány korizni!
A kérdező hozzászólása: Igenám de ha nemtok korizni?????
azzal szerintem ne foglalkozz a lényeg hogy eggyütt legyetek de azért nem baj ha nem esel hasra állandóan am szerintem az elõzõ hozzászóló arra gondolt hogy ha nem engedik ki pl veled, akkor menny oda ahova engedik


honnét veszed hogy nem akar lekoptatni? ha csak azt mondta, hogy kedves vagy akkó' az bizony lekoptatás.
Van egy lány, aki nekem teTSZik, és messze lakik naGYOn, pasija is van, de én elmondtam neki, hogy szeretem, és teTSZik. Egyáltalán nem akar lekoptatni, szerinte még kedves is vAGYOk. De szerintetek is a "sírba viszem õt" ha minden nap beszélek vele msn-en? buz1-e vagy?!
Ha neki is rövidíthetsz, meg nem "tucc" helyesen írni, meg naonozol fiú létedre, akkor garantáltan a sírba viszed Alapból valószínûleg csak letilt egy idõ után
Te most fiú vagy? Ha igen, akkor b*zi vagy? Vagy mi ez a sok rövidítés és tinilányos szóhasználat?
A kérdező hozzászólása: nem CSAK azt mondta! beszélünk minden nap!
A kérdező hozzászólása: csak itt írok így... meg itt is csak hülyeségbõl
de te gyökér.... tanuljáááá mmáá meg irni-.- miaz h naon? én is igy irtam de rájöttem utcsó gyökér ir igy jah és a lányok-.-.....elöször irj normálisan:) utána duma:D
A kérdező hozzászólása: NEM ÉRTITEK H CSAK ITT ÍRAM ÍGY!!!! VELE NORMÁLISAN SZOKTAM! BÁR LÁTHATNÉK 1 VLASZT IS!
varja vele adig amig a baratnöd böl hüjet nem csinall, utana maj te követtkezzel
A kérdező hozzászólása: lécci értelmes válaszokat
Holnap nincs iskola hogy itt virrasztasz? Lehet azért választotta a barátnõdet, mert neki nincsenek bevásárlószatyrok a szeme alatt :P
A kérdező hozzászólása: betegen vagyok! :P
Én segítõkész ember vagyok, de csak azért se segítek, amiért full le se szarod a másikat ezzel az írásmóddal. (bár, ezzel a válasszal is segítettem, kérdés, hogy felfogod-e)
Nics is baly a heje sírásal.
A kérdező hozzászólása: egyes embereknek a helyes választ nehéz meg érteni (cry cry)
Verd ki az o fejebol mé hany eves hogy idos? 50?
Ez kérdés??? Atya ég! Azért ne süllyedj már ennyire le!!!
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Van egy lány aki teccik nekem de nem merek odamenni hozzá és beszélgetni mer amikor ő hozzámszól beijedek és csak ennyit mondok "nem érek rá" Mit Tegyek?

szóval én 13 ő 12. de nagyon félénk vagyok rá hogy beszélgessek vele. mit tegyek?

Legjobb válasz: Teccik két cvel :DD

Teccik két cvel :DD
Beszélgess vele! Nem bûn, ha elhajt, sok emberrel megesett már. Huzamosabb ideig úgymond rossz érzés, de egyszer túl teszed magad rajta, és többet nem fogsz utána loholni. Csak ennyit tudok tanácsolni. Sok sikert minden esetre!
Ahogy elnézem a nyelvtanóra nem "teccik"
A kérdező hozzászólása: figyi nem vok stréber ezér nem figyelek a cuccosokra
Szerintem próbálkozz a rappel, a te stílusod, úgy látom. Én se vagyok nagy nõcsábász, de nem tartom magam hülyének, és a beszédembõl se ez jön le. Most beleképzelem magam egy lány helyébe, akihez odamész a "rövidített írásmódoddal". Röviden: elküldenélek nyelvtan órára.
Tanulj meg magyarul és addig ne szaporodj amíg nem sikerült. Köszönöm.
Támogatom az elõzõt.
A kérdező hozzászólása: jovan na siettem a kérdéssel :)
szerintem még ráértek. elõbb központi, és felvételi, aztán a csajozás/pasizás.. én sem siettem el a dolgot. 15 vagyok, ha ez vigasztal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, végre egy értelmes válsz :)
Kezdj el nyelvtanozni, azzal tuti nem bántod meg.
Elsõ lecke. A teccik az nem egy szó. Így írd helyesen: tetszik. Második lecke: A "barátnömnek" helytelen. Helyesen így írd: Barátnõmnek. Harmadik lecke: Vagy DE vagy Viszont. A kettõt nem használjuk egymás után! Negyedik lecke: "Evel" ez egy új állatfaj? Ha nem akkor így írd helyesen: Evvel... A szóval hosszú Ó. A tehetének milyen szó??? Ja és ha már a kib.szott böngészõk lehetõvé teszik a helyesírás ellenõrzést és aláhúzzák a hibás szavakat pirossal javítsd már ki bakker!!
A kérdés inkább az, hogy mit tehetnél, hogy ne bukj meg nyelvtanból. De a te kérdésedre is van válasz: miért "adnád" át a barátnõdnek? Õ látta meg elõször? Óvodások vagytok, vagy mi?
Talán tanuld meg helyesen használni a saját anyanyelvedet. 14 hibád van 2 kib4szott mondatban. Szerinted ez nem szégyen?
Kedves 3. válaszoló! Ha már kijavítod a kérdezõt akkor helyesen javítsd ki.Nem úgy írjuk hogy teccik, hanem úgy hogy tetszik, Errõl ennyit.
Olvasgasd a magyar helyesírási szótárt.
De édes, a csináljak-ba biztonság kedvéért mindkét j-t belerakta. :D
Ejjha 1egész éven át szenvedtél 12évesen xD Mit vártál volna az ilyen "gyerekszerelemtõl"?
velem* - bocsi
Haggyátok békén, nem csak õ nem tud helyesen írni! És semmi képp se mondd el a fiúnak, hogy tetszik, azzal elrontasz mindent. És a kérdés itt az, hogy honnan tudod, hogy nem jössz be neki? Ha kerül, lehet azért van, mert tetszel neki, vagy kedvel, csak nem tudja, hogy hogyan mondja el. Ha sokat bosszant, az is lehet, hogy így akarja magára hívni a figyelmedet. Én is 14 vagyok (leszek hamarosan:p) és megjártam, hogy elmondtam egy fiúnak, hogy mennyire tetszik, õ meg azt mondta járjunk..vagyis próbáljuk meg. Ha azt mondja :PRÓBÁLJUK MEG, akkor egyáltalán nem határozott, sõt, több mint valószínû nem jössz be neki. Ez volt velek, és egy kerek éven keresztül szenvedtem. Ciki volt, mert mindenki tudta, hogy nem rajong értem, csak én nem. Tehát ne beszélj vele, csak ha nagyon muszáj...
írd tsz-el a "teccik" szót!
teccik, teccik, csináljyak TeCCik vagy nem teCCik ha nem jössz be neki akkor nem is fogsz. Mit csinálj? Olvasd át párszor a Magyar Helyesírás Szabályai címû remekmûvet az segíteni fog legalább az egyik problémádon.
Tanulj meg írni. Ilyen ostoba lányt én sem vennék komolyan.
14 évesen létezik az hogy valaki most járta ki a 2. osztályt általánosba? :D
Szókj apukádnak hogy jól verje meg.
9 hónap :D És szerinted mit várjon õ? õ is gyerek! Hadd legyen 'szerelmes'!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!