Találatok a következő kifejezésre: Van egy Pentium gépem. Win 95 (1 db)

Van egy 97-es Pentium gépem. Win 95 volt rajta amit letöröltem. Lehet rá telepíteni Új windows-t, és rá lehet tenni netet?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Még netet is lehet. De akkor inkább egy Win98 vagy Millenium jobb lenne mint egy Win95.

Miért ne lehetne? Még netet is lehet. De akkor inkább egy Win98 vagy Millenium jobb lenne mint egy Win95.
nem az operációs rendszer a lényeg, hanem hogy legyen megfelelõ célhardver, azaz hálókártya. ha nincs hálókártya, semmilyen windows nem fog neked netet csinálni, azt garantálom ;) vehetsz is bele, ha nincs, pár ezresér (2-3) már kapsz. ja és a netet nem "rátenni" kell, hanem elõfizetni. a tvre sem "ráteszed" az adókat, hanem szolgáltatásként kapod, ugyanúgy, mint az internetet.
Windows 3.5-t is tehetsz, azon is van net :D
A 3.11-en is van net. Még mindig megvan 1 régebbi gépen... De ne várj mnõségit. De akkor is98 a jó.
De egyébként 2000/XP/Win 7 is elképzelhetõ...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

GTA San Andreasban miért fagyok ki, ha modolva van?

2

Mi is pontosan a Vatsim?

Hallottam a Vatsim.net nevű oldalról, ami egy repülőszimulátor kiegészítő, viszont nem tudom pontosan,hogy hogyan működik és pontosan mire használják.

4

Windows xp-nél hogyan lehet beállítani, hogy az intéző és a fájl mentés, megnyitás ablakában is a részletes megjelenés legyen az alapértelmezett?

2

Összevágtam videókat, 2 problémára keresem a választ, valaki tud segíteni?

Szóval összevágtam több videót, az egyik problémám az, hogy nagyon elcsúszott a hang, pedig külön-külön a videókon nincs elcsúszva. A másik dolog, amit nem tudom, hogy hogyan csináljak az az, hogy egyik-másik videónak más hangereje van, és ahogy összevágva megnézem, nem szeretném állítgatni a hangerőt. Hogyan tudom ezeket megoldani? :) Előre is köszi.

3

Feltelepítettem a Sims 3 Évszakok kiegészítőt és CD-t kér. Hogy lehetne ezt megoldani?

Sziasztok. Feltelepítettem a Sims 3 Repack DVD5 alapjátkot ami tökéletesen működik, ezután feltelepítettem az Évszakok kiegészítőt ami el is indul, de a család kiválasztásánál azt irja ki hogy tegyem be az Évszakok CD-t..valaki segítsen légyszi, hogy lehetne ezt megoldani? már 3 napja ezzel szenvedek :/

4

Kedvezményes operációs rendszer diákoknak?

Van lehetőség olcsóbban megvenni valahol a windows operációs rendszereket ha főiskolás vagyok? Tud valaki ebben segíteni?

2

Az eljárás belépési pontja (@[email protected] Sqqrv) nem tal'lhato a dll-ben (rtl 120 blp) segitseget remélek tölletek minden induláskor ez jelenik meg. Mitt lehet ezel kezdeni?

0

Hogyan lehet outlookkal körlevelet küldeni?

2

Készül már a magyarítás a GTA V-höz?

vagy élvezetes a játék anélkül is? Valamennyire tudok angolul kb. alapfok, de a GTAban van szleng, meg szóviccek, úgyhogy nem tudom, hogy mindent értenék-e. Köszi :)

10

Hogyan tudnám elővarázsolni a DOS-t újraindítás, F8, csökkentett mód parancssorral után (Administrator cmd. Exe ablak), hogy azon keresztül beléphessek Admin felhasználói fiókba?

Windows 7 Ultimate és Home Premium op rendszerben újraindítás és F8 után "csökkentett mód parancsorral" opciót választva elkezd felfutni a rendszer de nem jön elő a DOS, hanem a normál bejelentkező oldalt hozza elő csökkentett módban.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!