Találatok a következő kifejezésre: Van egy Pentium gépem. Win 95 (1 db)

Van egy 97-es Pentium gépem. Win 95 volt rajta amit letöröltem. Lehet rá telepíteni Új windows-t, és rá lehet tenni netet?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Még netet is lehet. De akkor inkább egy Win98 vagy Millenium jobb lenne mint egy Win95.

Miért ne lehetne? Még netet is lehet. De akkor inkább egy Win98 vagy Millenium jobb lenne mint egy Win95.
nem az operációs rendszer a lényeg, hanem hogy legyen megfelelõ célhardver, azaz hálókártya. ha nincs hálókártya, semmilyen windows nem fog neked netet csinálni, azt garantálom ;) vehetsz is bele, ha nincs, pár ezresér (2-3) már kapsz. ja és a netet nem "rátenni" kell, hanem elõfizetni. a tvre sem "ráteszed" az adókat, hanem szolgáltatásként kapod, ugyanúgy, mint az internetet.
Windows 3.5-t is tehetsz, azon is van net :D
A 3.11-en is van net. Még mindig megvan 1 régebbi gépen... De ne várj mnõségit. De akkor is98 a jó.
De egyébként 2000/XP/Win 7 is elképzelhetõ...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Adobe Reader-rel nem indul el az Adobe Acrobat Document típusú dokumentum. Mit csináljak?

3

Rajzolós progi?

Rajzoláshoz, szeretnék használni valami profi programot. Folyamatábrák készítéshez, egy kis satírozáshoz kellene a dolog, olyan kellene pontosan, mintha ceruzákkal, és radírral dolgoznék.

7

Mit szeretnek az emberek a Minecraftban?

én nem azt modnom hogy rossz de 1 hét utánn meguntam

3

A battlefiel 4 mindíg kéri elindításnnál hogy töltsek le battlelog kiterjesztést a firefox-hoz, de sosem mindig ujra kéri miért?

firefoxot használok és amikor indítom behozza az alapértelmezett böngészőben aztán mikor a campaign-ra vagy multira megyek mindíg kéri a battlelog kiterjesztést..letöltöm telepítem..indítanám kéri ujra...letöltöm telepítem indítanám..stb

1

Hogyan tudom ezt a programot használni? Nem tudok angolul. Hogyan tudom megvenni mert nem értem. Részletesen írjátok le hogy mit írjak hova. Link a leírásba.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Simcityhez hasonló játékokat tudtok?

Olyanra gondolok, amiben van mondjuk egy adott város, és azt vagy fel lehet építeni, vagy lehet vele csinálni bármit amit szeretnél. Pl ha jól emlékszem van olyan ahol lehet rendőröket kiküldeni pár helyre stb...Simcity, Sims ilyen játékokra gondolok.

1

Az mért van hogy most le töltötemaz Extrem CS-t és oda megyek hogy add server és be másolom az ip-t és nem adja be ( nem rakja be ) de mért? VAlaki? SOS!

0

Az assassin's creed black flag-ban hol találom az elit halyótesthez tartozó vázlatot?

1

A a problémám hogy amikor felraktam a windows-t véletlen benne maradt a pendrive a géppben, és a hdd 3 partícióját úgy írja hogy c, e, f tehát a d kimaradt mert az a pendrive. Hogy lehet átnevezni a partíciókat újra telepítés nélkül?

Az E-t meg az F-et D és E re. Az oprendszerhez nincs közük.

3

Mi annak a programnak a neve, aminek a segítségével megtudom nézni a gépem tulajdonságait?

A választ előre is köszönöm!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!