Találatok a következő kifejezésre: Van egy Pentium (54 db)

Van egy Pentium 4es gép Abit-AA8-as alaplappal, de amint a gép áramot kap, kiír egy hibakódot (az alaplap), ami a leírás szerint a "power on sequence timeout"-ot jelenti. Ez mit jelent? MI romlott el, vagy mit kell kicserélni?

Legjobb válasz: Valószínüleg a bootolás sorrendje van rosszul beállítva, de úgy vettem észre, hogy ez a hiba csak ennél a típusnál található meg! Szerintem csak át kell a biosban állítani valamit! Ha mégis cserélni akarsz, akkor alaplap legyen, és én inkább Asust, vagy Gigabytet, vagy más megbízható alaplapot vegyél! Egyetlen gond, hogy más alaplapnál újra kell telepíteni az op.rendszert!

Valószínüleg a bootolás sorrendje van rosszul beállítva, de úgy vettem észre, hogy ez a hiba csak ennél a típusnál található meg! Szerintem csak át kell a biosban állítani valamit! Ha mégis cserélni akarsz, akkor alaplap legyen, és én inkább Asust, vagy Gigabytet, vagy más megbízható alaplapot vegyél! Egyetlen gond, hogy más alaplapnál újra kell telepíteni az op.rendszert!

Van egy pentium 4 es gépem de csináltam egy rendszerviszaálitást és le törölte a videokártyát mi tegyek sürgõs?

AMD 9200 videokártya van a gépembe mi tegyek?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a videokártya hardverjét.

Telepítsd újra a videokártya hardverjét.
Telepítsd fel újra. [link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: már próbáltam
Telepítsd fel ezt : - [link]
A kérdező hozzászólása: ez sem jó

Van egy Pentium 4 1, 6 Ghz-es processzorom. Arra vagyok kíváncsi, hogy az Everest miért írja ki azt, hogy 4 magos?

Legjobb válasz: Kizárt hogy ilyen írjon ki, vagy valami nagy szentségtörés lehet ott. :D Tegyél már fel egy képet róla.

Kizárt hogy ilyen írjon ki, vagy valami nagy szentségtörés lehet ott. :D Tegyél már fel egy képet róla.
Viccelsz?


Van egy pentium 3Ghz-es egymagos procim. Ki lehet cserélni egy kétmagosra vagy akkor alaplap csere is kell? És kb mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Gondolom nem tudod milyen foglalatú az alaplapod vagy mi a neve,úgy okosabbak lennénk. Ha régi 478-as akkor lapcsere nélkül nem megoldható,ha 775ös, akkor is tudni kell az alaplap típusát,mert meg kell nézni milyen 2 magosokat támogat.

Gondolom nem tudod milyen foglalatú az alaplapod vagy mi a neve, úgy okosabbak lennénk. Ha régi 478-as akkor lapcsere nélkül nem megoldható, ha 775ös, akkor is tudni kell az alaplap típusát, mert meg kell nézni milyen 2 magosokat támogat.

Van egy DELL OPTIPLEX 745-ös gépem intel pentium 4 dual core 3 ghz 1.5 gb ram alapi kettö-ötvenhatos video kártya az volna a kérdés hogy mejik operácios renc volna rá jo xp vagy 7 esetleg 8?

mejil xp vagy 7?

Legjobb válasz: Nincs dual core Pentium 4, csak Pentium D. 7 vagy 8.1, miután 2 gb fölé bõvíted a ram-ot, addig meg xp.

Nincs dual core Pentium 4, csak Pentium D. 7 vagy 8.1, miután 2 gb fölé bõvíted a ram-ot, addig meg xp.

Kaptam ingyen egy régi gépet. ASROCK PEPRO-HT Alaplap van benne + egy 2, 3-as celeron socket 478, FSB 533. Raktam bele egy pentium 2.6-ost de ez 800 FSB-s. Hogyan tudom beállítani?

Most így csak 1300Mhz-en megy. Mert 100 a szorzó.De a Biosba nem engedi állítani.

Legjobb válasz: [link] A 2.3-as Celeron 400 MHz fsb-s és a 2.6-os Pentium szintén mint a hivatalos weboldal processzor támogatási listájában látható És mint látható az alaplap SD-RAM-ot és DDR-1-es RAM-ot is fogadni tud. Te milyennel használod? Itt van az alaplap kézikönyve: ftp://europe.asrock.com/manual/PE%20PRO-HT.pdf Mazsolázz benne

[link] A 2.3-as Celeron 400 MHz fsb-s és a 2.6-os Pentium szintén mint a hivatalos weboldal processzor támogatási listájában látható És mint látható az alaplap SD-RAM-ot és DDR-1-es RAM-ot is fogadni tud. Te milyennel használod? Itt van az alaplap kézikönyve: ftp://europe.asrock.com/manual/PE%20PRO-HT.pdf Mazsolázz benne
[link]
A kérdező hozzászólása: Próbáltam DDR-el is meg SD-vel is. De mind a kettõnél a BIOS-ban ahol lehetne állítani a procit ott szûrke és azt írja locked.
A kérdező hozzászólása: Néztem nincs-e az alaplapon jamper de nincs. A proci pontos típusa: Intel Pentium 4 Northwood 478 2, 6 GHz SL6WS

Mi lehet a gond? Adott egy G41M-VS3 R2. 0 alaplap, egy Samsung 4GB DDR3 1333Mhz memória és egy Pentium D 3.40GHz-es 800Mhz proci. Az alaplapban van integrált videokártya. Most raktam össze a gépet, de egyszerûen nem indul, felpörög, de nem ad képet.

Az alaplap vadi új, ma vettem.

Legjobb válasz: A Pentium D nincsen a support listáján, viszont talán egy Core 2 Duo-val kéne megpróbálni. Amúgy lehet az integrált VGA is rossz.

A Pentium D nincsen a support listáján, viszont talán egy Core 2 Duo-val kéne megpróbálni. Amúgy lehet az integrált VGA is rossz.
Amúgy a Pentium D-k max. a 800mhz-es DDR2-õt támogatták 2005-ös procik, szóval tuti nem fér össze Pentium D + DDR3!
2 lehetõség van. A lap alapból hibás volt, akkor megy vissza gariba. Vagy a nem kompatibilis pentium D-vel ölted meg.
A 3.4-es pentium D rajta van a támogatási listán. Azzal mennie kellene. Próbáld ki a ramot mindegyik foglalatban a Pentiummal mert a Dual core már nincs a támogatási listán. Ha úgy sem megy, próbáld ki csak az integrált vga-val. Asrock-nál már belefutottam olyan érdekességbe, hogy külön vga berakása elõtt a biosban kézzel kellett beállítani az elsõdleges vga adaptert integráltról pci-ex-re. Ha ezen ötletek egyike sem mûködik, mehet vissza gariban.

Egy pentium 3 processzor helyére milyen processzor mehet? Van egy Intel Celeron és egy pentium 4 es procim melyik mehet a helyére? Vagy mindegyik?

De mást nem tudok pl hogy milyen az alaplap vagy ilyenek mert rég nem volt bekapcsolva.

Legjobb válasz: Másik P3 , vagy P3 alapú Celeron.

Másik P3 , vagy P3 alapú Celeron.
ezt már nem éri meg fejleszteni, teljesen új gép kell....
A kérdező hozzászólása: nem nekem egy kicsit sokkal komoylabb gépem van cask van hozzá procim és gépem is és eladásnál igy többet érne
attól hogy rég nem volt bekapcsolva azért még meg lehet nézni milyen az alaplap. Rá van nyomva a márkája és a típusszáma magára az alaplapra általában jól látható helyen, valahogy így: http://www.google.hu/search?q=alaplap+t%C3%ADpussz%C3%A1m&so..
A kérdező hozzászólása: Csak nem is szedtem észét és nem is akarom nagyon mostanában csak ha megjön az a massza amivel majd összeragasztom a procit meg a hûtõbordát.
Azt nem összeragasztani kell... De s370-be p3, vagy p3 cerka, vagy tua cerka megy, de az nem minden lapba
"az a massza amivel majd összeragasztom a procit meg a hûtõbordát." Az nem ragasztó, hanem hûtõzsír.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom csak nem tudtam így hirtelenjében leírni.

Nagy kérdéssel fordulok hozzátok! Van egy HT Intel (R) Pentium (R) P4 CPU 300Ghz.300Ghz Proci 2GB DDR 2 Ram Nvidia geforce 9500 GT Vga Samsung IDE 160 Gb vinyo Játék közben nagyon hangos a proci venti és felpörög! Mértem hőfokot és 62 fok-os?

Legjobb válasz: Nincs itt semmi hiba a Pentium 4 család arról híres, hogy melegszik nagyon, így a ventilátor felpörgése indokolt, a 62 fok meg még jónak is mondható. Le lehet cserélni egy halk és minõségi hûtésre, de a gép értékét tekintve nem biztos, hogy megéri befektetni egy 6-12.000 forintos hûtésbe.

Nincs itt semmi hiba a Pentium 4 család arról híres, hogy melegszik nagyon, így a ventilátor felpörgése indokolt, a 62 fok meg még jónak is mondható. Le lehet cserélni egy halk és minõségi hûtésre, de a gép értékét tekintve nem biztos, hogy megéri befektetni egy 6-12.000 forintos hûtésbe.
hello éllítsd át a fordulatát ha ez sem oldja meg 1 erõsebb hûtés kell és több ventillátor
A kérdező hozzászólása: és hogy tudnám gyorsitani a ventit?
vannak ilyen programok amivel tudod fokozni a proci kapacitását a videokártyáét és procihûtõt is de akár vehetsz is egy új, jobb hûtõt (cooler master tx3 evo kb.12000-ért)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!