Találatok a következő kifejezésre: Van egy Nemrég (289 db)

Van egy nemrégi lcd monitorom (samsung) de sajna nincs rajta HDMI bemenet, csak Rgb-s, és szeretném a ps3-at rákötni, hogyan lehetne ezt megoldani?

Legjobb válasz: RCA bemenetre gondolsz? Piros/sárga/fehér? Akkor menni fog, PS3-hoz is adnak olyan kábelt. Viszont ne számít valami nagy élményre egy 20"-nál is kisebb monitoron, ami ráadásul nem is HD-s.

RCA bemenetre gondolsz? Piros/sárga/fehér? Akkor menni fog, PS3-hoz is adnak olyan kábelt. Viszont ne számít valami nagy élményre egy 20"-nál is kisebb monitoron, ami ráadásul nem is HD-s.
A kérdező hozzászólása: VGA bemenetes, 22"
Tehát ilyen: http://www.cyberresearch.com/images/products/1119917797.600... Ezzel 100% mûködni fog: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zp-49-en-70-2jp6.html Meg olyat is olvastam, hogy komponens to vga kábel kell, és akkor menni fog. És 22"-on sem a legjobb, 32" kb az alap.
Én ezt ajánlom: HDMI-bõl VGA-ra konvertál: http://thomson.addel.hu/detailproduct.php?productid=485045
Elõzõ: és ez mûködik? Nem vagyok hatalmas hozzáértõ, de úgy tudom digitálisból analógot nem lehet elõállítani.
A kérdező hozzászólása: pontosan ilyen monitorom van: http://ipon.hu/webshop/product/samsung_e2220n/144149 és ilyen cuccot vettem hozzá: http://www.vatera.hu/vga_hdmi_jelatalakito_aranyozott_kabel_.. szerintetek menni fog?
"úgy tudom digitálisból analógot nem lehet elõállítani." Miért ne lehetne? A digitális beltéri egységek (set top boxok) hátulján is vannak analóg kimenetek. "és ilyen cuccot vettem hozzá" A leírásban ott van, hogy a VGA eszköznek támogatnia kell a digitális jeltovábbítást. A monitorod nem egy drága típus, nekem gyanús, hogy nem fog mûködni, de legyen szerencséd! (Szvsz. ha támogatná a digitális jeleket, tettek volna rá DVI bemenetet.)
És honnan szerezted az újat?
te most mit akarsz? elrejteni a telót, hátha kapsz újat? inkább dobd el, és mondd h elhagytad.. vagy add oda nekem, ha ilyen jól megy.
Ha nemrég kaptad minek az új?Te olyan vadbarom vagy!Biztos 15 éves se vagy.Azt hiszed, hogy a mai világban a szülõknek olyan sok pénze van, hogy cserélgesse a te telefonod?Sõt ha "elhagynád"én tuti max. egy 3210-est vennék vagy kérnék, mert ezek után meg se érdemelnél semmit.Egy kis felelõsség tudat vagy értékérzet kéne neked.

Ha van egy 1 éves fiú tengerimalacom és nemrég meghalt a testvére akit szintén fiú volt és egy ketrecben tartottam őket, akkor vehetek a tengerimalacomhoz egy másikat? ( fiút)

Látom, hogy magányos. Eléggé fél?s malac és ki sem engedi nagyon, hogy vegyem, pedig már egy éve próbálom ?t megszelídíteni, de semmi. Úgyhogy arra jutottam, hogy vennék hozzá egy másik malacot, nagyjábó egykorút vele. Érdemes-e egy ketrecben tartani ?ket vagy nem? Nem fogják egymást bántani?

Legjobb válasz: Ecettel most át a ketrecet és a felszereléseket, és szerencsés, ha alaposan átrendezed a helyet. Az ismertetést érdemes semleges helyen véghez vinni (ketrecen kívül, egy pléden, több bújóval), és figyeld õket közben, legyen a kezed ügyében egy kis széna esetleg, ha valami probléma van, be tudd közéjük dobni. Érdemes legalább hat hónap korkülönbséggel magadhoz venni a másik kiskrapekot, de az még jobb, ha egy nemrég elválasztott kismalacot fogadsz be - könnyebb lesz a hierarchiaviszonyokat rendezniük. Ha minden ok, nincs acsarkodás, és a befogadott malacka is egészségesnek tûnik, akkor rakd õket össze az átrendezett, kiecetezett kecóban is! :) Sok szerencsét és sok örömet hozzájuk! :)

Ecettel most át a ketrecet és a felszereléseket, és szerencsés, ha alaposan átrendezed a helyet. Az ismertetést érdemes semleges helyen véghez vinni (ketrecen kívül, egy pléden, több bújóval), és figyeld õket közben, legyen a kezed ügyében egy kis széna esetleg, ha valami probléma van, be tudd közéjük dobni. Érdemes legalább hat hónap korkülönbséggel magadhoz venni a másik kiskrapekot, de az még jobb, ha egy nemrég elválasztott kismalacot fogadsz be - könnyebb lesz a hierarchiaviszonyokat rendezniük. Ha minden ok, nincs acsarkodás, és a befogadott malacka is egészségesnek tûnik, akkor rakd õket össze az átrendezett, kiecetezett kecóban is! :) Sok szerencsét és sok örömet hozzájuk! :)
A kérdező hozzászólása: Ahha, most már értem..:) )
Mivel társas lény, jobb neki ha van mellette másik. Megpróbálhatod, ha mégis bántanák egymást akkor különteszed õket. Azonos nemût vegyél ha nem akarsz szaporulatot.
*mosD át, természetesen :)
Igen, ne egykorút vegyél, hanem egy pár hetes kölyköt vagy max 5-6 hónaposat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a váaszokat! :) Am ha kisebbet veszek az azért jobb, mert akkor a mostani nem érzi úgyhogy ki kell alakítania közöttük az alfahím dolgot és akkor nem is verekednek össze( szerencsés esetben), mivel látja, hogy nála jóval kisebb a malac és úgy se lenne esélye.??
Igy van, akkor eleve adott a rangsor, egyértelmû, hogy az idõsebb lesz a vezér és nem fognak verekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a seítséget, képzeljétek, már megkaptam a tengerimalacot, nagyon aranyos!! :) Kitettem õket a szoába és rögtön követni kezdte a kicsi a nagyobbat!! :) Folyton összebújnak meg monden..:) Nagyon aranyosak!!! :)


Most van nemrég számítógépünk, nem igazán konyítunk hozzá. Van egy játékunk amihez kell crackelni, de nem tudjuk hogyan kell. Kellene egy link ami lépésről lépésre leírná, vagy megmutatná hogyan kell. Lassan érthetően. Valaki?

HA valaki tudna ilyet nekem,megköszönném!?

Legjobb válasz: Ha van a játékhoz mellékelve crack, akkor megfogjátok és berakjátok abba a mappába, ahova telepítettétek. Ha nincs, kerestek egyet google segítségével, és ugyanaz mint az elõbb. (Néha egy crack mappa van, akkor abból az összes fáljt kell másolni. Ha kérdi hogy felülírod e ezt+azt, akkor igent kell nyomni.)

Ha van a játékhoz mellékelve crack, akkor megfogjátok és berakjátok abba a mappába, ahova telepítettétek. Ha nincs, kerestek egyet google segítségével, és ugyanaz mint az elõbb. (Néha egy crack mappa van, akkor abból az összes fáljt kell másolni. Ha kérdi hogy felülírod e ezt+azt, akkor igent kell nyomni.)
A kérdező hozzászólása: Azt csináltuk mi is , és azt írta ki , hogy :wrong disc interest....vagy mit.-na de nem is biztos hogy jól írtam ezt le.
Ha crack kell gamecopyworld honlapot ajánlom angol oldal

Nemrég feladtam egy külföldi oldalra egy hirdetést, azért külföldre, mert magyarországon nincs kereslet arra a termékre. Igazából még az angol tudásom sem tökéletes, de van egy komolynak tűnő vevőm. Elmagyarázná valaki hogy mit tegyek?

Le tudná nekem fordítani valaki az alábbi levelet? Nem csak átverni akar?

Legjobb válasz: mit árultál? Itt egy vevö arról ír, hogy paypal-al akar fizetni. ez egy világon az egyik legbiztosabb fizetési mód ha nem ismered, olvass utánna a sima magyar oldalakon kreskedök is szivesen használják ezt. majd ha megkaptad a pénzt akkor küld érte csomag küldöt, ha jól értem. a lényeg és ez neked is és neki is jó, hogy paypal-al akar fieztni. ja amúgy most nem tartozkodik otthon mert hajó mérnök és éppen a bermudákon van. szerintem nem akar átverni, paypalnál pont az a lényeg hogy mindkét fél biztosítva van, és ö elöre akarja a pénzt küldeni.

mit árultál? Itt egy vevö arról ír, hogy paypal-al akar fizetni. ez egy világon az egyik legbiztosabb fizetési mód ha nem ismered, olvass utánna a sima magyar oldalakon kreskedök is szivesen használják ezt. majd ha megkaptad a pénzt akkor küld érte csomag küldöt, ha jól értem. a lényeg és ez neked is és neki is jó, hogy paypal-al akar fieztni. ja amúgy most nem tartozkodik otthon mert hajó mérnök és éppen a bermudákon van. szerintem nem akar átverni, paypalnál pont az a lényeg hogy mindkét fél biztosítva van, és ö elöre akarja a pénzt küldeni.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy egy lovat akarna megvenni. Egy elõzõ levelében ezt írta: How long have you owned it?? I would love to purchase this! Can you send me few photos or a video? I would be able to make payment through PayPal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment. Let me know your price for it .I hope to hear from you soon and have an private agent for transported the Good to my home in Ukraine. Hope to hear back from you soon. ______ Erre elküldtem neki két videót és az árat is. Tudsz teljesen angolul? Tudnánk online beszélni valahol? Ha sikerül az üzlet nem feledkeznék meg rólad!
Oh, hát azért lovat talán nem vesz senki látatlanban. De mi az a Private Courier Service. Mert ezt akarja elküldeni? ez valami specko serviz lehet. Végül is a paypal tényleg biztonságos, és elöre akar fizetni. Nem is találnék furcsaságot ha nem egy állat lenne ez. èn már nem használom az angolt 5 éve (habár éltem amerikában, de azóta németül beszélek csak), így nem szivesen vállalom el ennek a fordítását. talán beszéljetek telefonon(vagy skypen) az talán személyesebb dolog, én a lovat félteném oda adni valakinek csak úgy, még ha fizet is érte, de nem láttad.
Private Courier Service = futárszolgálat, gyakorlatilag speciális szállító cég, és nem a posta, illetve személyesen nem õ veszi majd át. De nekem nem tiszta, hogy csak egy élõ lovat akar megvenni, vagy adsz hozzá még valamilyen szerkezetet is?
A kérdező hozzászólása: Viszont elkérte az utalási adatokat. Evvel semmit sem veszíthetek igaz? Regisztrálnom kell tehát egy paypal accountot. Viszont ezt a lovat megéri látatlanban is megvenni, a származása miatt és küldtem neki 2 videót is amin minden látszódik, valamint minden adat meg van róla adva. És a munkájából ítélve arra gondolok, hogy ez neki nem túl nagy összeg lenne ha kiadná. De nem értem hogy õ mivel van bebiztosítva ha paypalon elutalja nekem a pénzt?
A kérdező hozzászólása: 15:12-es: Õ ha elutalja nekem paypalon a pénzt, akkor mi a biztosítéka hogy megkapja a lovat? Csak egy élõ lovat akar venni, semmi mást nem kap hozzá, ja még a papírjait is. összesen 4500 eurót adna érte. De még mindig az nem tiszta, hogy elkérte ezeket az adatokat (Name: Your PayPal e-Mail Address: Amount in Euro Mobile Phone ), elutalja a pénzt, én felveszem a bank kártyámon. Majd késõbb jön ez a speciális futárszolgálat a lóért?
Még soha nem használtam PayPalt, így ebben talán a másik válaszoló tud neked segíteni. Azt írja, hogy amint elküldte a pénzt, egy szállító cég elmegy hozzád - ehhez kéri tõled a címedet, hogy elküldje a cégnek, akik majd kapcsolatba lépnek veled az átvételt megbeszélendõ.
elkuldted mar a lovat? :) ) Ne haragudj de nagyon vicces a dolog, ennek ellenere nekem feljottek a "hulyeseg-jelzo" zaszloim. Eloszor is, ukrajnai a csavo, de hajo mernok es a Bermudakon van es lovat akar venni... neeeeem tudoooom.... A Paypal internetes vasarlasokra szuper es tutti biztos, en is tobb mint 100 dolgot vettem es Paypallal fizettem. Sot, mar adtam is el, es Paypalra kaptam a penzt. Sot, egyszer valakinek egy koncert jegyet adtam el, a csavoval beszeltem telefonon, megigerte, hgoy kuldi a penzt, plusz egy kis extrat, hogy ajanlva adjam fel a jegyet postan. En megtettem, mert beszeltunk telefonon es nemi bizalom kialakult. Ha a csavo probalkozott volna, hogy pl. o sosem kapta meg a jegyet a postan, akkor a Paypal fele nekem igazolnom kellett volna, hogy a boritekot feladtam (ajanlva adtam igy volt bizonyitekom.) Vagyis olyan vasarlasoknal, mint pl. az eBay, biztositek van, hogy te elkuldod az arut, o megkapja a termeket stb. Egy ilyen "kuldom a penzt es majd jon a futar ceg"... nekem gyanus. persze ird meg neki nyugodtan, hogy kuldje a penzt es mikor megjelenik a futarceg, akkor eldontheted, hogy valami kamu futarceg jott, vagy valami tenyleg hivatalos ceg. A lenyeg, hogy neked legyen igazolasod rola (akar meg videot is csinalhatsz) hogy a futarceg berakja a lovat a trailerbe es elviszik. Ugyanis utolag a csavo meg indithat ellened egy panaszt a Paypalnal, hogy o kuldte neked a penzt de te nem kuldted a lovat es ilyenkor a Paypal visszacsinalja a tranzakciot es neked vissza kell adnod a penzt, ha nem tudod igazolni, hgy tenyleg "feladtad" a termeket. Amugy pedig Paypalos fizetesnel az egvilagon SEMMILYEN ADATODRA nem lehet kivancsi az EMAIL CIMEDEN kivul!! erre vigyazz. Egy arva email cim es a vilag vegere is kuldhetsz penzt a Paypallal, telefonszam, nev, egyeb adatok nem szuksegesek hozza, pont ezert jo pl eBayen vasarolni Paypalon keresztul, mert fogalmad sincs kinek kuldod a penzt :) Akar a szomszed Jozsi is lehet a vasarlod :)

Nemrég végeztem, és van egy jogi diplomám. és tudom, hogy egy ügyvédi céghez, vagy egy magánszemélyhez kell mennem gyakorlatra. Hol kereshetnék magányszemélyt? akinél Bojtárkodhatnék?

De nem tudom, hol kereshetnék ilyet. De ?szintén szólva, egy magánszemélynek jobban örlünék Egy magyar és töri emelt szint? érettségim van+ 2 nyelvvizsga (angol, Olasz) és nagyon jó értettségi bizonyítványom lett, és az egyetemen is nagyon jól tanultam. , hol kereshetnék magánszemélyt?

Legjobb válasz: Egy magánszemélynél hogyan tölthetnéd a ügyvédbojtári éveket?? Magánszemély nem munkáltató és olyan, hogy magánszemély ügyvéd nincs. Vannak egyéni ügyvédek és vannak ügyvédi munkaközösség/iroda tagjai ügyvédek. Azt hiszem ezt nálam sokkal jobban kéne tudnod, ha frissen végeztél a jogi egyetemen. Egyébként ez általában ismeretség útján megy, illetve azok az ügyvédek, akik bojtárt óhajtanak foglalkoztatni, meghirdetik. Ha pedig van konkrét elképzelésed arról, hogy mely ügyvéd mellett töltenéd ezeket az éveket, megkeresed és kész.

Egy magánszemélynél hogyan tölthetnéd a ügyvédbojtári éveket?? Magánszemély nem munkáltató és olyan, hogy magánszemély ügyvéd nincs. Vannak egyéni ügyvédek és vannak ügyvédi munkaközösség/iroda tagjai ügyvédek. Azt hiszem ezt nálam sokkal jobban kéne tudnod, ha frissen végeztél a jogi egyetemen. Egyébként ez általában ismeretség útján megy, illetve azok az ügyvédek, akik bojtárt óhajtanak foglalkoztatni, meghirdetik. Ha pedig van konkrét elképzelésed arról, hogy mely ügyvéd mellett töltenéd ezeket az éveket, megkeresed és kész.
Hát, ha te tényleg végzett jogász vagy, akkor én most hagyom abba a jogot... Elõször is: a diploma kiadásának feltétele a szakmai gyakorlat. Másodszor: "bojtárkodni" ügyvédhez, ügyvédi irodába, cégek jogi osztályára, ügyészségre, közjegyzõhöz stb. mehetsz, a státuszod is ettõl függ(ügyészjelölt, ügyvédjelölt, stb.) Az itt megszerzett 3 év után mehetsz majd szakvizsgázni. Harmadszor: gratulálok a nagyon jó érettségi bizonyítványodhoz, jogi diploma birtokában ez valóban nem elhanyagolható; annak is örülök, hogy az egyetemen is nagyon jól tanultál(felénk ilyenkor azt írják, hogy summa cum laude, vagy cum laude). Sok sikert az élethez. Melyik egyetem volt a szerencsés?
na akkor felelj! (1) ki az elsõ ember abban az épüetben ahol diplomát szeretél? a rektor, a dékán vagy az elnök? (2) mondj 3 olyan pázmányos oktatót akik alkotmánybírák voltak vagy most is azok (3) milyen származású a római jog oktatója, mi az anyanyelve? ------
Te, csak szeretnél jogot végezni kisfiam..... Ha túl vagy egy-két finom kis nemeztközin, eun, pénzügyön, már eszedbe sem jut a te valamikor emelt szintû töri , magyar érettségid! Na, és ez a fogalmazás! Jogon két lábbal rugnának ki ilyennel. Túljátszottad a virtuális szereped.:) )
Egyébként ez tényleg úgy hangzik, mintha most lenne két nyelvvizsgád, vagy szeretnél majd valamikor szerezni angol mellé egy olaszt, le akarsz tenni két emelt érettségit és utána érdekelne, hogy kezdõ ügyvédként el lehet-e helyezkednek, mert még nem tudod, hogy hova akarsz menni továbbtanulni.
te tényleg nem vagy jogász ügyvédi cég nincsen magánszemélynél nem lehet bojtárkodni kit érdekel, hogy milyen érettségid van, ha van diplomád? (sajnos még nincs)
A kérdező hozzászólása: :) PÁZMÁNY
A Budapesti és a Magyar Ügyvédi Kamar web-lapján találsz álláshirdetéseket. Egyébként sok esetben fizetned kell, hogy egyáltalán alkalmazzanak. A kifizetett összegbõl adnak aztán vissza fizetést, minimálbért. Sajnos a jogi pálya lassan inkább csak hobby, mint pénzkereseti és megélhetési lehetõség. Minél késõbb találsz állást, annál jobban elfelejted, amit tanultál. Ügyvédjelöltként minimálbér, bírósági ügyészségi titkárként max. nettó 150-160 ezer ft. Multi cégnél meg inkább menedzser vagy, mint jogász. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy amíg a szomorú ezt mondani de a "jogász hobbynak" élsz, mellette protekció nélkül mibõl fizeted ki a számlákat. Sajnos hatalmas erõfeszítések ellenére is, kénytelenek sokszor a jogászok akár fõzelékbárt vagy abc-t, esetleg kocsmát nyitni. Tudom, hogy az elõttem választ adók is aggresszívak voltak, de sajnos a jogi diploma egy hatalmas átverés!

Van egy nagyon régi gyûrû amit nemrég találtam. Olyan lehetséges hogy nem arany?

Annyi a lényeg hogy ez egy pecsétgyûrû a belsejébe benne van hogy 14 alatta pedig 585. Elvittem egyik ismerõsömhöz õ azt mondta hogy hiába van benne ez a szám ez nem arany hanem réz.Létezik ilyen hogy tényleg nem arany a gyûrû hanem réz? Ha igen akkor miért van beleírva hogy 14 és az 585?

Legjobb válasz: Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.

Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.
A kérdező hozzászólása: Az addig oké de ez a gyûrû majd 50 éves
Ahogy írtam régi csalási módszer, az itt állomásozó szovjet kiskatonák is elõszeretettel csinálták, a környezõ szocialista országokban is kedvelt volt turistákkal megjátszani. 50 évvel ezelõtt így becsaptak valakit, aki vagy rájött vagy nem, eltette valahová, majd 50 évvel késõbb hozzád került a hamis gyûrû.

Van egy problémám a legjobb barátnõmmel. Nemrég összejött az egyik osztálytársunkkal és azóta megváltozott. Szünetekben egyfolytában vele van, mikor végre ketten vagyunk, akkor is odajön a fiú és megöleli stb. Szerintetek?

Ma is például odaült hozzánk és mondtam neki, hogy ez az én székem, hozzon magának, ha le akar ülni. Erre a barátnõm mérgesen azt mondta, hogy ne ugráltassam õt. Vagy reggel mikor köszönök neki azt mondja, hogy elõbb megöleli a barátját. Egyszerûen már irritál, hogy a fiú jön utána, mint egy pincsi kutya! Már mondtam neki, hogy mi a bajom ezzel az egésszel és azt mondta majd beszélni fog vele. Így is lett, csakhogy a fiú nem értette ezt meg és ugyanúgy követi mindenhová. Már nincs egy pillanat sem amikor kettesben tudnák lenni a barátnõmmel. Sõt a barátnõm valamelyik nap azt mondta, hogy: "Ha két ember szerelmes, akkor természetes, hogy megfogják egymás kezét, ölelkeznek és igyekeznek minél több idõt együtt tölteni! Ez talán baj?" Én tényleg örülök a boldogságának, de az nagyon rosszul esik, hogy mindig róla beszél és mindig õ az "elsõ". (én hoztam õket össze)Mikor beszéltem a fiúval és elmondtam neki, hogy tetszik a barátnõmnek azt mondta: "hát...ha akarod járhatok vele..." Szóval szerintem a fiú csak azért van a barátnõmmel, hogy õ boldog legyen. Nem tudom mit tegyek! A fiú egyfolytában ott van, a barátnõm meg engem szid le. Nem tudom meddig bírom még. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Egy kapcsolat legelején ez teljesen normális. Ha nem akarsz összeveszni a barátnõddel, akkor egyenlõre fogadd el, hogy a srác is ott van veletek a szünetekben.

Egy kapcsolat legelején ez teljesen normális. Ha nem akarsz összeveszni a barátnõddel, akkor egyenlõre fogadd el, hogy a srác is ott van veletek a szünetekben.
Ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik!
Szerintem meg beszéld meg a barátnõddel hogy próbáljon valamit változtatni mert neked kellemetlen ez a helyzet és te is szeretnél kettesben lenni vele néha ha már barátnõk vagytok. Egy kapcsolatban amúgy sem folyton egymás nyakában lógni még az elején sem.
Tegyél be a kosarába egy plüss játékot, hogy hozzá tudjon bújni.
Majd megszokja és nem fél . Minden kismacska fél a vihartól, sõt még gyakran a több éves macskák is félnek és inkább jönnének be a lakásba, de ez a kutyáknál is így van.
Semmit, este bezárhatod az ajtót, nehogy pánikba essen és elszaladjon, de más nem kell.
Tegyél be neki enni- és innivalót (innivalóra vigyázni, hogy ne tudja feldönteni, mert kellemetlen lesz neki ebben a melegben víz nélkül), illetve egy almostálat (hogy tudjon bele wc-zni). Legyen neki valami fekhely is és éjszakára zárd be õt, ha vihar van, nehogy elszökjön. Idõvel meg fogja szokni és megengedheted neki, hogy kijárjon a kisajtaján. Nekem sosem féltek a cicák a vihartól, de szerintem ez így mûködhet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat nagyon sokat segitettetek:) ))

Nemrég láttam egy olyan képet h van egy koponya és úgy van megcsinálva hogyha máshogy nézed akk egy szerelmes pár jön ki de mostmár nem találom. Hol lehet? Vagy milyen oldalon van?

Legjobb válasz: Ez az? http://1.bp.blogspot.com/_Ey2xVvV4gGM/TF0hXMWtsQI/AAAAAAAAA5.. Esetleg ez? http://www.funnyjunkz.com/wp-content/uploads/2007/08/skull_o..

A kérdező hozzászólása: egyik se az de köszi
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez se az


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!