Találatok a következő kifejezésre: Van egy Néha tök (7 db)

Van egy srác. Néha tök úgy viselkedik mintha akarna tőlem valamit, néha pedig mintha semmi sem kéne. Miért játszik velem?

Úgy érzem belezúgtam a srácba. A bibi csak az hogy van barátom. (akit szeretek). A srácnak nem mondtam még el, hogy mit érzek. (Lehet hogy csak egy fellángolás, és semmi több? Ezt hogyan tudnám magamban eldönteni?) A barátom nem tudja h vmi van a sráccal kapcsolatosan Segítsetek!

Legjobb válasz: Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm,és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten,ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom,de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux

Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm, és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten, ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom, de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux
szerintem csak jól esik az egódnak, h van valaki más is akinek tettszel a barátodon kivül, és ez lelkesit...szerintem...nem tudom milyen rég vagytok együtt de ha már van pár hónapja, éve akkor lehet h megszoktad a barátod biztonságát, s valami újat keresel...ez persze nem jelenti azt h nem Õt szereted. Szerintem beszéljetek, tisztázzd magadban a dolgokat és mond el neki, szerintem értékelni fogja. A másik sráccal pedig beszélgessel el, lássuk hogy mi a helyzet...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor erõt veszek magamon, és elbeszélegetk mind2-vel. A barátommal egészen nagyon sok hónapja együtt vagyunk. Tavaly tavasszal jöttünk össze. Köszi a segítséget!
szia, én is ebben a cipõben járok.Csak én 16 éve vagyok együtt a férjemmel. 4 éve tetszik egy srác, és a szemezésen kívül nem történik semmi. Lehet, hogy csak szórakoznak. Mondjuk én nem is tudnám elképzelni más férfival, de ez annyira jó. A férjemen kívül még nem volt más pasim. Ha bátor vagy próbálj meg vele beszélgetni, és kideríteni a szándékait. Utána pedig beszélj a barátoddal. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ebben a kalandvágyban viszont van valami igazságféle! :)

Miért van az hogy néha tök különös, váratlan helyeken felbukkan egy odatapadt hajszál?

Pl. wc csésze küls? szélén, folyékonyszappan dobozán, egy edény oldalán, meg ilyen érdekes helyeken, hogy kerülhet hajszál ilyen helyekre?

Legjobb válasz: na ez egy jó kérdés..

na ez egy jó kérdés..
gondolom azért, mert valakinek hullik a haja


Mi bajod van?
a csajod, hozzászokott h mindenki ugy ugrál ahogy õ fügyül, ha ezt megmondod neki kidobja a hisztit..törõdj bele(nem hosszú párkapcsolat elé nézel, mert szerintem ne csak ebben szoktt parancsolgatni, meg durcizni, szerintem itt hagyd abba..de te tudod..én megmondtam(csaj v))
A kérdező hozzászólása: õ 10 alkalomból jó ha 6x lejön de ha õ lehív és nem megyek akkor megvan sértõdve legyökerezi ha szívet küldök neki meg azt hajtogatja hogy elege van mindenbõl. Ez normális?
Nem... Felejtsd el!!! Csak szórakozik veled...
Dobd a fenébe az ilyen buta lányt! Nem éri meg idõben vele foglalkozni!

Miért van az, ha egyedül vagyok itthon, a macskám néha elkezd rohanni, mint egy őrült, mintha valamitől megijedne? Közben nincs senki más a házban és tök csend van.

Beszalad hozzám, volt már olyan is hogy nyávogott és olyan kétségbeesett fejet vágott..:D Ilyenkor mit?l ijedhet meg?Nem csak játszik, mert akkor rám ugrana és elkezdene harapdálni. Nem értem.

Legjobb válasz: az enyém is ezt szokta csinálni, de olyankor játszani akar. Azt szoktuk ilyenkor h elkezdem kergetni, õ elbújik valahova, megkeresem, megijed és megint elszalad:D azután én elbújok, õ meg elkezd keresni és megijsztem és elszald:D tök muris:P 17/L

az enyém is ezt szokta csinálni, de olyankor játszani akar. Azt szoktuk ilyenkor h elkezdem kergetni, õ elbújik valahova, megkeresem, megijed és megint elszalad:D azután én elbújok, õ meg elkezd keresni és megijsztem és elszald:D tök muris:P 17/L
Próbáld meg hogy mielõtt belépsz az ajtón csörgeted picit a kulcsod vagy szólongatod akkor nem fog annyira megijedni, ha meg szalad feléd akkor azt jelenti hogy üdvözöl.. Pont mint a kutyáknál, az enyéim táncolni meg egymással birkózni kezdenek ha a kapu elõtt látnak mind egy hogy 5 percel ezelõtt már 1x bejöttem aztán újra kimentem és megint bejövök..
Szerintem a hallásuk más mint az embereké, Ha a macska zajmentes környezetben van akkor felerõsödik a hallása mivel ugye az õsei nem whiskason éltek hanem rágcsálókra vadásztak, azokat meg csak úgy tudták elejteni ha nagyjából betájolták a neszezésük alapján a helyzetüket illetve kiszagolták õket. Szóval a macska iylen felerõsödött és szenzitív állapotba kerül erre jössz te és berontasz mint egy rinocérosz.. Jó hogy megijed és egybõl ahoz rohan akitõl biztonságot vár..
Erre én is nagyon kíváncsi lennék, az én macskám is ezt csinálja.
Szellemjárta házban laksz. Az állatok nagyon érzékenyek az idegen energiákra.
A kérdező hozzászólása: Néha már megijedek, hogy van valaki a házban, de soha senki és semmi, a macska meg nyugtalan. Egy idõ után viszont megnyugszik, és kész. Komolyan létezik ilyen hogy szellemek? Nem tudom, valahogy nehéz ezt elhinnem, de megeshet.
A kérdező hozzászólása: De nem úgy értettem, hogy amikor hazaérek. Hanem pl bent tanulok a szobámban, tök csendben, és a macska kint van valahol a konyhában vagy a nappaliban, és egyszer csak berohan hozzám. Szóval nem úgy, hogy hazaérek és üdvözölne, hanem valamitõl megijed, miközben én bent vagyok a szobában és nem zajongok. És semmi más zaj sincs, õ meg megijed.
Ilyet az én macskáim is szoktak csinálni néha de, hogy miért az elõttem rejtély. Egyik pillanatban nyugisan elvan(nak) a szõnyegen, a másik pillanatban felborzolt szõrrel ugrik hirtelen egy nagyot, majd megtorpan, csapkod a farkával, rángatja a bõrt a hátán, aztán huss ki, a lehetõ leggyorsabban. Olykor - olykor egy bizonyos pontot is a lehetõ legnagyobb mértékben átugorva, holott nincs is ott semmi (látható) akadály.
Furák az állatok. :)
Nekem tonkinéz cicám van. Ragyogóan elvan a lakásban, nem akar kiszökni sem. De mozgás- és szórakozás igényét neki is csak ki kell elégítenie! No, mikor túl sokat pihent, aludt már, akkor idõnként kapja magát, farkát felborzolja tripla vastagságúra és nekiindul. Mint az õrült, elrohan egy irányba, ameddig csak valami akadály útját nem állja. Akkor hirtelen irányváltással másfelé rohan tovább. Mintha üldözné valaki, pedig errõl szó sincs. Mikor kivadulta magát, egyszerre csak abbahagyja, átmenet nélkül. Szerintem egyszerûen a felgyülemlett energiáit vezeti le egy kis intenzív szobaedzéssel. A közben bemutatott kunsztjai, veszélyes mutatványok (felugrás polcra, ajtó tetejére stb.) pedig az adrenalinszintjét emeli meg, mint az extrém sportok kedvelõinek. Ez pedig arra utal, hogy unatkozik a drága! :) Nyugodj meg, a Te macskád is valószínûleg csak így szórakoztatja el magát. Ha ketten lennének, vagy Te többet játszanál vele (aportírozó vagy üldözéses, bújócskás játékot) talán kevésbé szorulna önellátásra e téren.

FIUK! Velemeny? Beszelgettek egy fiuval akivel mar van kozos multunk. (csok, tapi, jaras. ) ugy erzem mindketten megvaltoztunk es minden jo menne, DE miert van az hogy neha kimutatja hogy odaigvan ertem? Maskor meg tok atlagos velem?

Legjobb válasz: Tudod, ez olyan mint amikor a gyujtó nehezen gyullad meg. elõször csak néha szikrázik, majd dob egy kis lángot, végül fellángol :) 17f

Tudod, ez olyan mint amikor a gyujtó nehezen gyullad meg. elõször csak néha szikrázik, majd dob egy kis lángot, végül fellángol :) 17f
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt :) ) ment a zold kez :D

Miért van az, hogy csak szimplán szeretnék dumálni néha vkivel, legyen az egy tök ismeretlen, mégis mindenki bagózik rám?

1-2 társkeres?s hü.lyeségre is felléptem,semmi extra nincs az adatlapomon (értsd, se megbotránkoztató,se fennhéjázó),még sincs sehol semmi,senki.Vagy ennyire gáz vagyok,vagy pang a társkeres? piac :D

Legjobb válasz: A társkeresõ túlzás, ha csupán dumálni akarsz. Arra jó a chat.hu is, ott sokféle ember van.

A társkeresõ túlzás, ha csupán dumálni akarsz. Arra jó a chat.hu is, ott sokféle ember van.
Valami nyomja a lelkedet? Gyónj meg egy barátodnak! :)
A kérdező hozzászólása: 1. végül is igazad van, de manapság már azért nem árt, ha látom kivel beszélek.bár tény hogy attól függ milyen céllal keresek fel vkit. 2. igenis meg nemis.már leszoktam arról, hogy barátoknak rinyáljak a bajaimról.szimplán csak társaságra vágyom.
Nekem írhatsz privit, én is így vagyok vele...
Nekem írhatsz, dettó így vagyok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!