Találatok a következő kifejezésre: Van egy Néha (926 db)

Van egy srác. Néha tök úgy viselkedik mintha akarna tőlem valamit, néha pedig mintha semmi sem kéne. Miért játszik velem?

Úgy érzem belezúgtam a srácba. A bibi csak az hogy van barátom. (akit szeretek). A srácnak nem mondtam még el, hogy mit érzek. (Lehet hogy csak egy fellángolás, és semmi több? Ezt hogyan tudnám magamban eldönteni?) A barátom nem tudja h vmi van a sráccal kapcsolatosan Segítsetek!

Legjobb válasz: Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm,és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten,ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom,de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux

Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm, és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten, ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom, de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux
szerintem csak jól esik az egódnak, h van valaki más is akinek tettszel a barátodon kivül, és ez lelkesit...szerintem...nem tudom milyen rég vagytok együtt de ha már van pár hónapja, éve akkor lehet h megszoktad a barátod biztonságát, s valami újat keresel...ez persze nem jelenti azt h nem Õt szereted. Szerintem beszéljetek, tisztázzd magadban a dolgokat és mond el neki, szerintem értékelni fogja. A másik sráccal pedig beszélgessel el, lássuk hogy mi a helyzet...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor erõt veszek magamon, és elbeszélegetk mind2-vel. A barátommal egészen nagyon sok hónapja együtt vagyunk. Tavaly tavasszal jöttünk össze. Köszi a segítséget!
szia, én is ebben a cipõben járok.Csak én 16 éve vagyok együtt a férjemmel. 4 éve tetszik egy srác, és a szemezésen kívül nem történik semmi. Lehet, hogy csak szórakoznak. Mondjuk én nem is tudnám elképzelni más férfival, de ez annyira jó. A férjemen kívül még nem volt más pasim. Ha bátor vagy próbálj meg vele beszélgetni, és kideríteni a szándékait. Utána pedig beszélj a barátoddal. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ebben a kalandvágyban viszont van valami igazságféle! :)

Van egy ps2-m néha lejátsza a kimásolt játékokat néha meg nem. A ps2vel van a baj? Vagy pedig az hogy DVD+RW a lemez? Esetleg fejtisztitás megoldaná a problémát?

Sokat cipelem ide-oda.

Legjobb válasz: Nálam is ez szokott lenni. Néha "hülye' a gép néha simán viszi a másoltat. Amikor bele tették a chipet akkor elmondták hogy pontosan hogyan kell elindítani a másolt játékot. kikapcs gombot folyamatosan nyomva tartva ki kapcsolni majd áramtalanítani hátul,majd úgy vissza kapcsolni, a gépet,kikapcs gomb elengedés,lemeztálca ki, majd újraindítás a kikapcs gombra röviden. Akkor menni szokott 80 %ban. Valahogy így kell az "ÉN" gépemen.

Nálam is ez szokott lenni. Néha "hülye' a gép néha simán viszi a másoltat. Amikor bele tették a chipet akkor elmondták hogy pontosan hogyan kell elindítani a másolt játékot. kikapcs gombot folyamatosan nyomva tartva ki kapcsolni majd áramtalanítani hátul, majd úgy vissza kapcsolni, a gépet, kikapcs gomb elengedés, lemeztálca ki, majd újraindítás a kikapcs gombra röviden. Akkor menni szokott 80 %ban. Valahogy így kell az "ÉN" gépemen.
Az elsõ baj hogy +-os dvd-re írod. MINUSZ R-es DVD-re ÍRJ!!!Ezt szereti a ps2 Második baj lehet hogy nem jól írod ki, és az olvasó fej is lehet koszos

Van egy 2 éves csivavám és bérházban lakunk. Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegő, de fent szokott pisilni, és lent már ezért nem is szokott. De fent viszont sűrűn mellé pisi. Mit tegyek vele?

Ezzel az a problémám hogy ha minden igaz teljes mértékben rálehet szoktatni hogy alomba pisiljen, de ő elég gyakran mellé vagy más helységbe pisil. Mivel ivartalanított, gondoltam nem jelöl meg helyeket, mert lent se szokott. Mit kéne tennem hogy mindig az alomra pisiljen?

Legjobb válasz: "Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?

"Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?
Elkeserítõ, hogy ezt kell olvasni:( Nekem is kistermetû kutyám van, ettõl függetlenül leviszem naponta 4x sétálni. Szocializálni sosem késõ, ezek mind kifogások, hogy a kutya így, a kutya úgy...ne legyetek lusták idõt szánni rá, és nem orvost kell kérdezgetni, hanem tenni kell valamit. Akkor elõször vidd le kézben, és ha nincs semmi ijesztõ a környéken, akkor tedd le. Aztán keress olyan kutyát, aki kistestû, lehetõleg más nemû, és hagyd õket ismerkedni. Egy kutya számára abnormális, hogy a saját életterében kell intéznie a dolgát. Persze, megteszi, mert nincs más választása. De ha rendszeresen kihordanád, akkor nem csak a lakásban való pisilésrõl szokna le, hanem elkezdhetne normális kutya életet élni.
Most felvilágosítalak valamirõl ami szerintem elhagyta eddig a tudatodat: A csivava is KUTYA!! Nem nem kisbaba, nem macska, de nem is denevér KUTYA!!! Kell neki a napi 3x-4x-ri séta ugyanúgy attól még hogy 2 kg az össz kutya! Rohadt állatkízó vagy nem is lenne neked szabad kutyát tartani!! Miért nem vettél macskát 2 éve mikor kicsi állatot akartál akit nem kell levinni?? Most komolyan azt akarod úgy élje le az életét mint egy macska?? kutya utál a saját életterületére üríteni!! Kellenek neki a szagok, más kutyák társasága, játék a szabadban, feladatok..De szarsz is te ebbe bele úgynézem..
A kérdező hozzászólása: Már úgy hoztuk el hogy ilyen volt. Kutya iskolában is végig kérdeztük, és a orvostól is aki azt javasolta kérdezzük meg az elõzõ gazdáktól hogy mit csináltak vele, de már nem volt meg a címük.
Vagy csak egyszerûen szaporítótól vetted. Az mindent megmagyaráz. És de, te tehetsz róla, a kutyát élete végéig nevelni, tanítani lehet, csak türelem és hozzáértés kell hozzá. A kutyát fajtától és mérettõl függetélenül sétálni kell vinni, és egy félõs kutyánál nem az a megoldás, hogy inkább le sem viszed, hanem hogy megoldod a problémáját.
De, a te hibád, mivel nem szocializáltad kölyök korában. Te minek tartasz kutyát egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.. több hónapon át próbáltam lentre szoktatni de több órás lent lét után sem volt hajlandó pisilni, fent már 2éve elvan az alommal és szokott oda pisilni.
a mi csivavánk általában nem sokkal az után hogy ivott, pisilni is szokott. ilyenkor figyeld, és ha látod mire készül emeld fel és tedd bele az alomba. amikor oda pisit, nagyon nagyon dicsérd meg azonnal és adj neki jutalom falatot! akkor megérti hogy jót csinált és talán hozzászokik h oda pisiljen de idõ és türelem kell hozzá. mi már 2 hónapja próbáljuk a csivavánkat szobatisztaságra nevelni, a séta során pedig nagyon agressziv a többi kutyával szemben, megtámadja, megharapja õket szóval megértem a problémád. nekünk nincs kutyás ismerõsünk igy sajnos nem is tudom más kutyákkal "összehozni" hogy kicsit szocializálódjon :(
ne foglalkozz a "nagyon okos" kommentelõkkel, én napi 4 órára viszem sétálni a csivimet, és ugyanúgy alomba pisol a kitöltetlen idõben, mint ahogy mindenki más csivije is, ugyanis sajnos sok csivi tartó nem tudja, hogy a csivik 2 óránként emésztenek stb..tehát 2 óránként pisilnek is minimum, szerintem nincs az az ember(hacsak nem munkanélküli, kisiskolás, vagy hajléktalan) aki 2 óránként parkba viszi a csivijét, nyugodj meg, és senkire ne hallgass, te ismered saját kutyád, te tudhatod csak mire van szüksége, senki más véleményére ne adj:) puszi
Te is egy nagyon bölcs, tapasztalt és rutinos "csivi" gazdi lehetsz, mit ne mondjak... De hagyjuk, hülye az aki hülyékkel vitatkozik.
WTF??? :D A csivavák 2 óránként emésztenek? Ezen szakadtam XD


Van egy lány és néha próbál velem szemezni meg sokszor keresi a társaságomat de néha meg meg se szólal. Most bejövök neki vagy nem?

pedig én is adok neki jelet

Legjobb válasz: Lehet h bejössz neki csak még naon fiatalok vagytok, õ is és sztem nem elég magabiztos még.. és ezért van az h néha meg se szólal.:) De majd kialakul, nyugi!

Lehet h bejössz neki csak még naon fiatalok vagytok, õ is és sztem nem elég magabiztos még.. és ezért van az h néha meg se szólal.:) De majd kialakul, nyugi!
"néha meg meg se szólal. " hát akkor beszélj hozzá többet. kérdez tõle sokat. provolkáljad arra hogy válaszokat adjon. kérdez meg tõle dolgokat 1-2szer. szokja a kommunikácót. ha így se nagyon akar megszólalni akkor sétáljatok(szokja a társaságodat) kérdez meg tõle hogy akar-e veled mászkálni stb.?
gondold azt hogy a legjobb haverok áll veled szemben talán ugy könnyebb lesz.....az hogy meg sem szólal az azért van mert õ is zavarban van
A kérdező hozzászólása: na ez az énse tok semmirõl beszélni zavarban vok semmi nem jut az eszembe de még máskor sem

Nem tudom mi ez, mitől van, de néha rám jon egy olyan érzés, hogy gyakrabban kell mély levegot vennem (? )

ezzel nem is lenne baj, csakhogy 10 esetbol ez kb 2-3-szor sikerul :/ és amikor pedig nem, akkor kicsit bepánikolok, aztán még gyakrabban próbálok mély levegot venni. Mitől lehet ez? Utánanéztem már az interneten is, ott írtak a pánikbetegségről amik hasonló tunetekkel járnak, de én NEM gorcsolok, hányok, nem reszketek és nem szédulok.. Veletek is elofordult már ez?? 14L

Legjobb válasz: Ez nem pánik.Néha mindenkinek van ilyen.Egyszer olvastam erre egy jó módszert: fújd ki lassan teljesen a levegõt, hogy semmi ne maradjon, aztán lassan vegyél egy mély levegõt, alaposa...sikerülni fog!Ezt jobb a friss levegõn csinálni, mivel oxigén hiány okozza.Én ilyenkor mindig ásítani vágyom folyamatosan egymás után, persze nem sikerül és ez rossz, de elmúlik hamar.

Ez nem pánik.Néha mindenkinek van ilyen.Egyszer olvastam erre egy jó módszert: fújd ki lassan teljesen a levegõt, hogy semmi ne maradjon, aztán lassan vegyél egy mély levegõt, alaposa...sikerülni fog!Ezt jobb a friss levegõn csinálni, mivel oxigén hiány okozza.Én ilyenkor mindig ásítani vágyom folyamatosan egymás után, persze nem sikerül és ez rossz, de elmúlik hamar.
A kérdező hozzászólása: koszonom.. kicsit megnyugodtam, most már jobban sikerul mint kb 1 órával ezelott venni a levegot, szóval tobbszor sikerul mély levegot vennem :) hát meglehet hogy oxigénhiányom van, mivel nem tartózkodok túl sokat a friss levegon, ma is csak akkor voltam kint amikor mentem és jottem a suliba/ból..
Velem is szokott ilyen lenni egy nap többször.. valamikor nem sikerül, szintén bepánikolok, és olyankor néha én is ásításba "vezetem át". Nekem feszültség, idegeskedés és néha pánik miatt van. Én sem reszketek, szédülök, és nincs hányingerem.
Ez csak sima oxigénhiány. Nem jó a légzéstechnikád, azt jelzi.
Valószinû, hogy olyan környéken laksz, ahol nagy a forgalom ezáltal sok ólom kerül a levegõbe, ugyanakkor kevés az oxigén. Javaslom a Spirulinát (ami megtisztítja a tüdõdet a nehézfémektõl, az ólomtól is valamint egy tüdõ tisztító táplálékkiegészítõt. De lehet kapni folyékony OXIGÉN-t is, amibõl 1/2 deciliter vízbe minden reggel 10 cseppet kell tenni és meginni. Ha nem tudod beszerezni én segítek.
A kérdező hozzászólása: utolsó: koszonom a választ, csakhogy én nem városban, hanem egy kisebb faluban lakom, sot mellékutcában.. de így pár napra a kérsédem kiírása után jobban érzem magam, kevesebbszer fordul elo.. és ásítással konnyebben megy :) ..

Milyen fa, nagyobbra növő cserje maradna meg egy néha-néha fűtött pinceben? Hőfoka 10C ha, fütes van akkor 25C max. Fényt napi annyit kapna amennyit igenyelne, persze lamparoól. Egész evben a pincében lesz.

Legjobb válasz: Nem hiszem h jól ellenne egy pincében a növény, tuti beteg lesz. Több gond is van a lámpával. Az üveg (a lámpa) elnyeli az UV sugárzást, amit a növény hasznosítana, igaz más fénnyel is beéri de talán hiányolná. Ha persze be tudsz ruházni megfelelõ lámpába, nem vagyok szakértõ de láttam h lehet sok félét kapni, mindenféle erõsségût, spektrumút... Akkor megfelelõ választással szinte bármilyen növényt eltarthatsz a pincében. Ha árnyékkedvelõ a növényed, akkor kevésbé UV-s nagyon szórt fényt kedveli, ha fénykedvelõ akkor inkább a direkt UV-s fényt. Persze egy papírlap sok árnyékolást képes helyettesíteni. Ne felejts el szellõztetni sem, a növénynek is kell oxigén és szén-dioxid, bár ha sokat járkálsz a pincében az valszeg fenntartja az egyensúlyt :D

Nem hiszem h jól ellenne egy pincében a növény, tuti beteg lesz. Több gond is van a lámpával. Az üveg (a lámpa) elnyeli az UV sugárzást, amit a növény hasznosítana, igaz más fénnyel is beéri de talán hiányolná. Ha persze be tudsz ruházni megfelelõ lámpába, nem vagyok szakértõ de láttam h lehet sok félét kapni, mindenféle erõsségût, spektrumút... Akkor megfelelõ választással szinte bármilyen növényt eltarthatsz a pincében. Ha árnyékkedvelõ a növényed, akkor kevésbé UV-s nagyon szórt fényt kedveli, ha fénykedvelõ akkor inkább a direkt UV-s fényt. Persze egy papírlap sok árnyékolást képes helyettesíteni. Ne felejts el szellõztetni sem, a növénynek is kell oxigén és szén-dioxid, bár ha sokat járkálsz a pincében az valszeg fenntartja az egyensúlyt :D

Van egy nagyon helyes barátom. Mindketten szeretjük egymást. Néha olyan kedvem van hogy szívesen kitennék egy szép idézetet. ?

de nem szeretnék csöpög?set. én nem vagyok olyan nagyon csajos lány. inkább sportolok mint plázába járjak... ha tudtok a szerelemr?l olyan idézeteket amik nem csöpög?sek légyszi segítsetek. el?re is köszi

Legjobb válasz: http://www.szerelmes-idezetek.hu/ Én innen szoktam néha idézni a barátomnak :) Itt nagyon sokféle van, vicces és komoly, csöpögõs és szomorú... Válogass! :) 20/L

http://www.szerelmes-idezetek.hu/ Én innen szoktam néha idézni a barátomnak :) Itt nagyon sokféle van, vicces és komoly, csöpögõs és szomorú... Válogass! :) 20/L
Nem világos. Hova tennél ki idézetet? Iwiwre ? A szobád falára ? Általános iskola faliújságra ? Hány éves vagy, 14 ?
Mondjuk fb-re.És ha 14éves és szerelmes mégis mi van?Bár szerintem idõsebb, de akkor is.
Vavyan Fable idézetei között nézz szét, õ vicces :)

Mit tegyek, hogy megertse? Van egy foellensegem, mindenben versengunk! Neha en vagyok a jobb, neha o. Itt a pasizasra, jegyekre...mindenre gondolok.

Most tetszik mindkettonknek egy tanar. es a tanar vele sokkal viccesebb, velem komolyabb, de engem ugy vettem eszre, hogy jobban szeret. Es a csaj egyfeszt azzal idegesit, hogy ot jobban birja. Mar elegem van! mit tegyek, hogy ertessem meg vele, hogy az eretteb pasik egy komoly (nem gyerekes) kapcsolatra vagynak. Mert mi tenyleg tudunk dumalni, szorakozni is... de vele csak viccel... es mar az idegeimre megy a csaj

Legjobb válasz: ha van esze a tanárotoknak, akkor egyikõtökkel sem kezd. te meg hivd ki a "fõellenségedet" egy iszapbirkózásra, a többiek meg figyeljék, biztos fognak kamerázni is. aki nyer, az lesz a vezérnõstény, a másik meg kussoljon. ehhez a megoldáshoz mit szólsz? :D

ha van esze a tanárotoknak, akkor egyikõtökkel sem kezd. te meg hivd ki a "fõellenségedet" egy iszapbirkózásra, a többiek meg figyeljék, biztos fognak kamerázni is. aki nyer, az lesz a vezérnõstény, a másik meg kussoljon. ehhez a megoldáshoz mit szólsz? :D
ha nem összejönni akarsz vele, akkor meg mit érdekel, hogy a másik csajt jobb fejnek tartja-e vagy sem? vele viccelõdik, veled komolykodik. te azt gondolod, te vagy a kedvenc, a másik csak meg azt, hogy õ. és? nem mindegy? ez is olyan, mintha csak versenyeznétek, ki a jobb fej.
Görcsös akarásnak általában nyögés a vége. Ha mindenáron azon erõlködsz, hogy te legyél szimpatikusabb, megnyerõbb, akkor az nem fog sikerülni a görcsösség miatt. Próbálj meg Te magad lenni, és nem másokhoz mérni magad.
Azt irod, hogy az erettebb pasik nem gyerekes csaokat keresnek, hat az irasaid alapjan te sem vagy nyero akkor. Attol meg, ha valaki poenkodik, viccelodik, nem feltetlenul gyerekes valaki.
Mostanában megszaporodtak a diák luv tanár kérdések, vagy csak te teszed fel õket sokszor, mert dettó ugyanez a szitu mindne kérdésnél:S:S Am meg felejtsd el a tanárt, neki is van esze és még ha tényleg oltárira is bejönnél neki sem kezdene ki veled, mert ezt büntetik. Menj és keresss szépen hasonló korúakat, vagy mássz rá az idõsebb srácokra
egy laza pipa és Te leszel a kedvence :D Egyébként, marhára komoly vagy tényleg, csak épp szánalmas gyerekes módon rivalizálsz egy másik csajjal, hogy kit bír jobban a tancsi.
A kérdező hozzászólása: nekem ez a 2. kerdesem vele kapcsolatban. szoval nemtudom...! de nem akarok vele kapcsolatot ertsetek meg! szeretnek vele lenni, de ennyi! altalaban nem keresem a tarsasagat, o szokott irni nekem, meg ilyenek. (bar regebben en kezdemenyeztem) de mikor ott vagyok en is meg meg mas osztalytarsam is, (lanyok) veluk hulyeskedik, meg velem nem (mert engem komolyabbnak lat) <----ez nem csak az en velemenyem, o is mondta, hogy komolyabb vagyok, meg mas oka nem is lenne ra, hogy velem ne hulyeskedjen. + az osztaly 90%a is ezt fujja...
A kérdező hozzászólása: De nem a poenkodas miatt. Hanem nehany becezgetes peldaul. Meg nekem azt mondta, hogy erettebbnek lat, mint a tobbieket. Es igenis erdekel, hogy kit tart jobbfejnek. Mert a kedvenc tanarom, akivel minden eltoltott perc csodalatos! es nekem van mas okom is ra, hogy aztmondjam kedvence vagyok. mert levelezunk, engem valaszt ki versenyre (mikozben a masiknak jobb jegye volt). ennyi.
A kérdező hozzászólása: ezzel csak azt ernem el, hogy mindenki hulyenek nezd majd. :D de koszi... es nem osszejonni akarok vele, hanem, joba leni vele, kedvence akarok lenni. es lelkem melyen tudom, hogy ez igy is van, de az a csaj mindig elszomorit.. es idegesit, hogy azt hiszi, hogy ot jobban szereti
A kérdező hozzászólása: o rivarizalt velem egyfolytaban. Az elejen en mg orultem is, hogy nem vagyok egyedul, aki szereti a tanart(mint tanar) mert sokan utaljak az osztalybol. es nagyon jokat nevettunk egyutt a tanar aranyos beszolasain, mosolyain, stb... minden akkor romlott el, mikor hangsulyozta, hogy mennyire orul, hogy CSAK vele hulyeskedett oran, aztan persze nem csak vele hulyeskedett, akkor egy ideig elhallgatott, de mikor a tanar felemelte egy jegyet 3 hetig masrol se beszelt, csak arrol, hogy mennyire szereti a tanart. Es nem versengek, hogy kit bir jobban, mert mindkettonket szeret, csak mas modon. csak elegem van abbol, hogy a csaj egyfolytaban azon ugykodik, hogy engem hogyan torjon le, es hogyan dicsekedjen mi tortent a tanarral.

Kislányom érdekes dolgot csinál néha, pár napja azt csinálja néha hogy pl. a hintában középen van egy "zsinór" és annak nekifeszül és erőlködik és a járókába is leül és szintén.Megijeszt.Miért csinálhatja? 11 hónapos.vélemény?

Legjobb válasz: Igen, mintha azt csinálná, de csak néha és nappal és nekem nem természetes, sõt ijesztõ.Ezt minden kislány csinálja? Ha nem, ki az aki igen és vajon miért? Meddig?

A kérdező hozzászólása: Igen, mintha azt csinálná, de csak néha és nappal és nekem nem természetes, sõt ijesztõ.Ezt minden kislány csinálja? Ha nem, ki az aki igen és vajon miért? Meddig?
Nem kell megijedni tõle, tényleg természetes.Én megkérdeztem errõl a gyerekorvost.Tulajdonképpen azért csinálja, mert rájött, hogy jól esik neki.Az én kicsim is napközben csinálta bárhol, és teljesen zavarba voltam mikor vendégeink voltak, és nekiállt.Ahogy nagyobb és értelmesebb lett, megbeszéltük, hogy nem csinálja senki elõtt.Az orvos szerint nem szabad büntetni, vagy tiltani neki.Tereld el a figyelmét olyankor, és próbáld majd Te is megértetni vele, hogy közönség elõtt ne csinálja.Azt nem tudom, hogy minden kislány csinálja-e, de a dokink szerint sokan. Üdv, 2-ik voltam
Konkrét választ senki nem merte leírni, akkor majd én: a lányod önkielégítést végez. De ettõl nem kell megijedni, mint az elõttem is írták. Nyugi !
Hogy érted azt, hogy erõlködik? Mintha nyomná a kakit? Ne haragudj, de nem értem mire gondolsz...
Én értem, dörzsöli a nuniját.Ettõl nem kell megijedni, természetes.Az én 3 éves lányom így alszik el.Megbeszéltem vele, hogy szabad csinálni, ha jól esik, de csak úgy, hogy ne lássa senki, az ágyában.Õ is Ilyen idõs korában kezdte mint a tiéd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!