Találatok a következő kifejezésre: Van egy Miért nem megy be (11 db)

Van egy 9 hónapos golden retrieverem és nem akar bemenni a házába.Kisebb korába szívesen aludt bent de most meg télen és az esőben is inkább kint alszik.Miért nem megy be a kutya a házába?

Legjobb válasz: szerintem nézz körül a házban, hogy mi váltja ki nála ezt a "szokatlan" dolgot. Lehet, hogy már nem fér el benne kényelmesen. Vagy klausztrofóbiája van.

szerintem nézz körül a házban, hogy mi váltja ki nála ezt a "szokatlan" dolgot. Lehet, hogy már nem fér el benne kényelmesen. Vagy klausztrofóbiája van.
Szia! Talan az lehet a problema hogy a kutyusod haza nincs a gazdi hazanak kozelebe, onnan nem lat ki a hazhoz, nem latja a kaput.talan kiskoraba beult azert mert ott biztonsagba erezte magat, de most h kezd ivarerette vallni kezdi ot jobban erdekelni ot az h a gazdi hol van, mit csinal, mikor jon ki a hazbol stb.talan ezert.probald ugy elheleyzni a hazat hogy pl legyen szembe a hazatok ajtajaval.talan igy be fog ulni..mert hat telen azert egy labradornak nem lehet oly nagy melege..:)
mert nem akar bemenni. ha elég nagy neki akkor ha fßazik bemegy, ha nem fázik nem megy be. de lehet olyan kicsi már neki hogy nem tud benne megfordulni. de amúgy a nagytestü kinti kutyák annyira nem igénylik a meleg környezetet. egy németjuhász is szeret kint aludni.
nekem a 10hós németjuhászom nem hajlandó bemenni a házába, de õ kiskorában sem ment be. Egy fotelben alszik az ajtónk mellett
Nekünk is németjuhászunk van, 5 hónapos és még nem nagyon járt a házában, próbálkoztunk mindennel, de õ jobban szeret a bejárati ajtó elõtt feküdni...onnan mindent belát! Ugyhogy szerintem nem probléma ha nem megy be, õ tudja mi a jó neki!:-)
Kutyánk házát messze tettük a háztól, de õ a verandán vert tanyát, még a hó is belepte egyszer, akkor áthurcoltuk a dögnehéz ólat a verandára, azóta ott alszik végre a meleg házában. Tavasszal visszavisszük, akkor elég lesz egy piokróc is neki, ha mindenáron az ajtó elõtt akar aludni, és mi is elférünk a verandán. :) Neki a gazdi messzesége volt a gondja, az, hogy nem lát minden eseményt idejében. De ha nem fáznak, szívesen alszanak a szabad ég alatt is. A lényeg, hogy meglegyen a lehetõsége, hogy melegben töltse az éjszakát.

Van egy törpehörcsögöm. Miért nem megy be abba a forgó kerékbe?

Legjobb válasz: nekem már több hörcsögöm is volt. Volt olyan, akit egyáltalán nem érdekelt a kerék, meg olyan is, aki teljesen megzavarodott (felásta az egész forgácsot, meg a rácsot rágta), ha nem kapta meg egy napig. (mi éjszakára kivesszük, mert nyikorog és az asszonyt zavarja) szóval szerintem alkati kérdés is a dolog.

nekem már több hörcsögöm is volt. Volt olyan, akit egyáltalán nem érdekelt a kerék, meg olyan is, aki teljesen megzavarodott (felásta az egész forgácsot, meg a rácsot rágta), ha nem kapta meg egy napig. (mi éjszakára kivesszük, mert nyikorog és az asszonyt zavarja) szóval szerintem alkati kérdés is a dolog.
Én olyan forgót vettem neki ami müanyag és színes, ráadásul nincsennek rajta olyan nagy rések.Nagyon szereti az összes hörim.Pedig 8 van.Igaz elõször nekem kellett beleteni, de onnantól már minden ment magától.
mert nem tetszik neki, vagy nem ismeri, vagy elég nagy helye van futni. nekünk kb 2 hét után találtak rá a kerékre e deguk azóta is nagy kedvenc. nézd meg hogy a kerék rendesen tud-e forogni, hogy nem nehéz-e tekerni, és ha minden ok, hagyd bent soha ne vedd ki egyszer rátalál talán.
Ellenõrizted, hogy jólforog-e a kerék? A hörcsög amugy mivel éjjeli állat nappal nem mozog annyit.
mert azt hiszi h húsdaráló és fél tõle. te belemennél? egyátalán beleférnél?
Szia! Lehetséges hogy nem elég könnyen forog a kerék.De az én hörim egy fél év után vette csak észre de akkor egész este csak tekert.=) Am az én törpehörcsögömnek volt egy ilyen üreges golyólya amibe ha beletttem a lakásba bármerre tudott közlekedni és nem szökött el.Azt nagyon szerette mert utánna mindig megnyugodott.xD:P
nem folyik a víz az olajba? esetleg hengerfejtömítés vagy hengerfej... akkor szokta "forralni"
A kérdező hozzászólása: most volt egy vezérmüszíj szakadásom. Fel raktunk egy újat és ment, de most ez van . honnan tudom meg mi a baj ?
Szerintem a vezérmûszíj csere rosszul lett megcsinálva és el van állítódva a vezérlésed.
"vezérmüszíj szakadásom" biztos hogy nem vert szét semmit? vidd el szerelõhöz, mert ez nem játék...
A kérdező hozzászólása: a hengerfej tömités miatt lehet?mert kicsit nyomja ki az olajat. vagy a nívópálca lehet vizes?
A kérdező hozzászólása: megnéztem a pálcát és ojan volt mintha vizes lenne. És irtátok h nem e fojik a hütõviz az olajba. hát gyanus h igen


Az miért van h Call of Duty 1-be ha hálózatba szeretnék játszani akk behoz egy konzolt és tovább nem megy?

Ilyenkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Ja persze, de csak ha egy routerrõl (gy.k. egy fedél alatt vagytok) nyomjátok ketten, akkor lesz mûködõképes a Local server. Ha õ otthonról, és te is otthonról játszol, akkor csak az "Internet"-es fog mûködni. Szóval Source=Internet, és Refresh. Szerver keresés ami szimpatikus (amennyiben EREDETI a cd-kulcs), és Join.

Ja persze, de csak ha egy routerrõl (gy.k. egy fedél alatt vagytok) nyomjátok ketten, akkor lesz mûködõképes a Local server. Ha õ otthonról, és te is otthonról játszol, akkor csak az "Internet"-es fog mûködni. Szóval Source=Internet, és Refresh. Szerver keresés ami szimpatikus (amennyiben EREDETI a cd-kulcs), és Join.
A kérdező hozzászólása: Nincs eredeti Cd kulcsom, próbáltam már mindenhogy, patchekkel is de be jön egy kis konzol mikor rámegyek a startra.
Bejön a console, majd lépj vissza játékba és a Join servers (valami ilyesmi, most nincs nekem fent) résznél átrakod lanra és ott lesz a szerver, de ne menj fel várd meg, hogy a többi gép is észlelje ott és utána mehettek.
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki ez a consol utáni visszalépés jó lesz, mert így már betudok lépni a szerverre amit csinálok, de ketten majd csak holnap tudom kipróbálni.Köszönöm válaszod.
Helyi hálózatra szerintem jó lesz a használt cd-kulcs is, amit leszedtél a netrõl, de interneten nem fogsz tudni játszani. Többit meg már leírtam, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Intereneten is tudok játszani, van vagy egy pár szerver ahol azt írja hogy CD kulcs használatban de ritka hogy nem jön be :D
Mert valószínû a kulcs eredeti gazdája már nem, vagy ritkán játszik vele (vagy épp azok nincsenek éppen játék alatt, akiknek még meg van). Ez a szerencséd az CoD1-el, már senki nem játszik vele szinte.

Van egy yamaha yz 80 as crossmotorom és ha 6. be megyek és húznám neki a gázt hogy mennyen ás vissza veszi a gázt nem tudom hogy miért de mintha nem kapna elég anyagot. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Kiírnád MAGYARUL a kérdést még egyszer? Minden erõmmel próbáltam megfejteni mit is akarsz kérdezni, de nem sikerült...

Kiírnád MAGYARUL a kérdést még egyszer? Minden erõmmel próbáltam megfejteni mit is akarsz kérdezni, de nem sikerült...
Pucold ki a karburátort.
Talán azért, mert az YZ egy forgós, kihegyezett crossgép, nem pedig egy nyomatékgyár. Váccsá' vissza.
Mennyinél pakolod fel 6.ba? Egyébként valóban, karbipucolás sosem árt ha ilyen gond van.

Mikor bekapcsolom a gépet az avastnál van egy piros minusz és ilyenkor nem megy tovább, nem adja be a többi programot sem. Miért csinálja ezt?

Aztán kikapcsolom a be/ki gombbal és újra indítom akkor már beadja a többit is rendesen.Ezt csak néha csinálja!

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni.Nekem is szokta csinálni..

Ezt én is szeretném tudni.Nekem is szokta csinálni..

Adott egy HP Compaq 6715S laptop.100%-ig feltöltöm az akkumlátort, be van helyezve a laptopba, hálózatról megy, még is elkezd merülni, 95%-ig lemerül "csatlakoztatva, de nem töltődik. ", utána feltölti 100ig, utána megint ezt csinálja, de miért?

Legjobb válasz: Alapból, használat nélkül is merülnek az akkumulátorok. A vezérlése pedig nem kezdi el tölteni, csak akkor ha már van elég merültsége, jelen esetben 5%. Ugyanez a helyzet az én notebbookomnál is. Jobban is jársz így, mert ezek az akksik kb 500 töltést bírnak, ebbe beleszámít minden megkezdett töltés.

Alapból, használat nélkül is merülnek az akkumulátorok. A vezérlése pedig nem kezdi el tölteni, csak akkor ha már van elég merültsége, jelen esetben 5%. Ugyanez a helyzet az én notebbookomnál is. Jobban is jársz így, mert ezek az akksik kb 500 töltést bírnak, ebbe beleszámít minden megkezdett töltés.
akkor mivel nekem is ez van 95 után visszatölti 100-ra?
A kérdező hozzászólása: megoldódott a probléma, nem az elhasználódó akkumlátor miatt volt ez, hanem a kis tápegység miatt. 65Wattosat lecseréltem 90esre és megszûnt a hibajelenség.
Én is megoldottam kivettem az aksit és tápról megy
Logikus, uninstallálni kell a AVG PC-Tuneup programot, néha többet ártanak ezek a "csoda" programok, mint használ.
Telepítés után minden szükséges drivert telepítettél? Milyen böngészõt használsz?
A kérdező hozzászólása: megtettem, de a probléma továbbra is fennáll. Plusz avg ben letiltottam a videogyorsítást de az sem segített.
A kérdező hozzászólása: most néztem hogy más videomegosztó portálon is ugyanez a hiba. érdekes hogy az elõbb engedett 1 videót megnézni youtube-on(1perces). talán rakjak fel másik avg-t? (eddig ezt használtam csak újraraktam a gépet és mostantól van ez a problem. vagy valamit az avg beállításoknál engedélyezzek?? (eddig nem kellet)
A kérdező hozzászólása: dell inspiron 6400 laptopom van, olyan xp-t szedtem le ami a szükséges drivereket leszedi magának, mondjuk a videodrivert nekem kellett leszednem(lehet ezzel lesz a bibi mert elég régi kompozíció: 2008ban vettem a gépet). Google chrome-ot használok, eddig nem volt vele gond. esetleg bõvítményeknél adblock nem lehet gond?
A gyári drivereket kell használni, a Dell oldaláról letölthetõek a driverek. http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriversHome/Nee..
A kérdező hozzászólása: megtettem, leszedtem de a probléma továbbra is fenn áll. kifogytam az ötletekbõl. újrarakni meg nem akarom a rendszert mert tuti hogy valami programbeállítás miatt van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!