Találatok a következő kifejezésre: Van egy Miért nem (3034 db)

Srácok! Miért kérdezitek meg egy nőtől az első randin, hogy mióta van egyedül? Miért nem mindegy ez? Milyen következtetést lehet ebből levonni?

és mi erre a "jó" válasz?

Legjobb válasz: Hát, pl azt, hogy csaj egy friss szakítás után van-e... Én nem szoktam megkérdezni, ha nem beszél róla a nõ magától. Szerintem sokan azért kérdezik meg, mert a friss szakítás után sok nõ csak azért randizik, hogy a volt fasziját újra féltékennyé tegye stb... Sose értettem a nõket... :D

Ja, én okoskodtam ezzel a szakítás utáni hülyítés dologgal. Még az is elõfordulhat, hogy a fickó csak fektetni akar és akkor a két szélsõég elõny... azt mondják az alfa hímek, nincs személyes tapasztalatom. De, ha 5 éve vagy egyedül és arra gyanakszol, hogy ezért nincs még kapcsolatod, mert az 5 év nem jó válasz számukra, akkor ellentétes véleményen vagyunk. Szerintem valami más lehet a "probléma". Mondjuk, ha ez így elsõ randin hangzik el kérdésként a [email protected] szájából, lehet, nem jó emberekkel randiztál eddig.
Hát, pl azt, hogy csaj egy friss szakítás után van-e... Én nem szoktam megkérdezni, ha nem beszél róla a nõ magától. Szerintem sokan azért kérdezik meg, mert a friss szakítás után sok nõ csak azért randizik, hogy a volt fasziját újra féltékennyé tegye stb... Sose értettem a nõket... :D
Én soha nem kérdezem meg az ilyesmit. Mert nem is érdekel. De ha megkérdezik akkor mit válaszolsz rá? Gondolom õszintén megmondod, hogy már kerek 5 éve egyedül vagy. Na ez azért helytelen válasz, mert a pasik többsége, ilyenkor valami gixert vél felfedezni benned. (Pl.: Ilyen jó nõ mégis egyedül van 5 éve... valami tuti nincs rendben nála... lehet tömeggyilkos... - ok, a vége csak poén...) Szóval az õszinteség sem mindig megfelelõ. De nem is kell hazudni. A legjobb válasz az, ha annyit mondasz, hogy: "A legutóbbi kapcsolatomon már egy ideje túlléptem." Ha tovább akadékoskodik és kérdezõsködik akkor kénytelen vagy füllenteni kicsit mondj 1 évet és kész. Ha rákérdez amiért-re egyszerû válasszal rendezd le: "ennyi idõ kellett, hogy teljesen kiheverjem". Vagy ilyesmi. A példaválaszok szerzõi jogvédelem alatt állnakˆ Bárminemû további felhasználás érdekében keressenek engem.Ÿ
Azért, mert állandóan azzal jönnek, hogy "jaj én még az exemet szeretem".
Szerintem nem a külsõvel van gond, ha már hívnak randira... De a többit csak beszélgetés után tudnám megmondani... Még mindig fenntartom, hogy beszélgetek veled errõl...
Hany eves vagy? Ennek a kerdesnek tobb oka is lehet? Egyreszt, hogy kihult-e mar legalabb nalad az agy masik fele, masreszt lehet ezzel csak lehetoseget akarnak teremnteni, hogy beszeljetek a regebbi kapcsolatatokrol. Ez tenyleg kenyes tema, ahol rengeteg rossz valasz van, es csak nehany elfogadhato. Masreszt a nok ugyanugy megkerdezik, gondolom hasonlo okokbol.
A kérdező hozzászólása: igyekszem én, dehát alapvetõen is csendes típusú nõ vagyok, szóval nem egyszerû. De persze azért össze szoktam szedni magam és nemcsak válaszolgatni szoktam. biztosan van annak is valami oka, hogy mindig így járok, nem? lehet magamon kellene változtatni, hogy más típusú férfiakat vonzzak be? pedig csúnya nem vagyok és az alakom is jó.
Elõbb próbálj meg csak úgy szimplán beszélgetni emberekkel. Ne úgy fogd fel, hogy randi. Te is merj megszólalni, kérdezni, ne csak a válaszokra reagálj, mert az tényleg úgy hat mint egy faggatás, és ez a pasinak sem tetszik, ha úgy kell harapófogóval kihúzni belõled a szavakat. Képzeld azt, hogy egy kötetlen beszélgetés egy új emberrel. Ha szeretnél gyakorolni, írhatsz is. (felteszem itt bármely eddigi válaszadónak, mert még nincs köztünk troll, s ezért valószínûleg értelmesen lehet velünk tárgyalni...)
A kérdező hozzászólása: és azt tudod, hogy hol lehet "jó" emberekkel randizni? ennyi idõ alatt kicsit kezdem már unni az egészet, de fõleg ezt a kérdést.. összes randinak ugyanaz a forgatókönyve: kifaggatnak hol dolgozol, mi a hobbid és mióta vagy egyedül. Aztán felszívódnak.. :(((
na ez engem is nagyon érdekelne...
A kérdező hozzászólása: ebbõl szerintem az égvilágon semmilyen következtetést nem lehet levonni a másik személyiségérõl..
A kérdező hozzászólása: elég szomorú. lehet én vagyok túl egyszerû, de én úgy képzelem, hogy én örülök, ha megismerhetek végre egy szimpatikus valakit, aki tetszik, kit érdekel, hogy mi volt elõtte? Nem visszafele kell nézni, hanem elõre (szerintem)...
hát figy.. én társkeresõn nézelõdök éppen és mi még a randiig se jutunk el de már mindegyik megkérdezi...
A kérdező hozzászólása: hát én meg a férfiakat nem értem. én 5 éve vagyok egyedül, tehát nincs semmiféle szerelmi bánatom és egyebek.. azóta randizgatok és mindegyikõtök ezzel jön már az elsõ randin.. és ezek szerint nem tetszik a válasz... vagy nem tudom..
Én azért kérdezek mindenfélét, hogy legyen köztünk beszélgetés, meg hogy tudjak meg minél többet róla. Bár sokat hazudnak a csajok, inkább "jó" választ akarnak mondani, mint õszintét, látom, te sem vagy kivétel. Amúgy engem nem riaszt el egyik véglet sem, az sem, ha 1 hete volt pasija, meg az sem ha 10 éve, de rákérdezek az okokra, hátha kiderül valami érdekes. 30F

Miért nem kaptam kiskönyvet (egéségügyi könyvet) amibe van étrendtáblázat és sulygörbe? Nekem csak egy sima fehér papirkönyvet adtak amibe irják a baba sulyát, méretét, itt olvastam hogy van olyan amibe ilyen táblázatok is vannak én miért nem kaptam?

Legjobb válasz: Szerintem a kérdezõ a baba kiskönyvére gondolt, az tényleg színes és tele van hasznos infókkal. Nem tudom, miért nem olyat kaptál, meg kéne kérdezned a védõnõt vagy a kórházat, ahol szültél. A terhes kiskönyv valóban egyszerû fehér.

Szerintem a kérdezõ a baba kiskönyvére gondolt, az tényleg színes és tele van hasznos infókkal. Nem tudom, miért nem olyat kaptál, meg kéne kérdezned a védõnõt vagy a kórházat, ahol szültél. A terhes kiskönyv valóban egyszerû fehér.
Mert az megszût már, ez van helyette, gondolom valakinek nem tetszett vagy kellett a rokonnak egy kis pénz és lecserélték erre a "dizájnosra". Tavaly április környékétõl már csak ez van. Sajnos. Szebb és használhatóbb is volt a régi.
Nekünk is sima fehéret adtak a kórházban, bár a gyermekorvosnál láttam, h' a többieknek zömmel új van. (Pécs)
Kérdezz rá a gyerekorvosnál. Én tavaly júniusban szültem és az az újat kaptam. De érdekes volt mert a terhes kiskönyvem meg 2006-os kiadású volt, közben meg mindenki a 2007-es mászkált. Nekem meg azt mondta védõnõ, hogy nem jött idén , de azért másnak azt adott, a kis hamis:)

Miért azonosítják az emberek a tantrát egy az egyben a szexualitással? Sokkal inkább fantasztikus meditációk vannak benne. Miért nem ismerik az emberek a laya jógát (meditáció) és a 10 Kozmikus Erõt? Fantasztikus dolgok ezek!

Legjobb válasz: Mert a sütéteket hidegen hagyja, és az érdeklõdõket megfogja. Vannak az alagút lényeg, akik nem hisznek az ilyesmiben, és vannak akik élvezik és egekben járnak. Ennyi a story. :)

Mert a sütéteket hidegen hagyja, és az érdeklõdõket megfogja. Vannak az alagút lényeg, akik nem hisznek az ilyesmiben, és vannak akik élvezik és egekben járnak. Ennyi a story. :)
A tantra (és bármilyen spirituális út) egy idõ után nem tûri meg az egót. Aki azért kezdi el ezt az utat, hogy jobb legyen másoknál, hatalmat szerezzen a többiek felett és a megszerzett tudása miatt lenézhessen másokat, az nagyon hamar elbukik. A kérdésed alapján még van hová fejlõdnöd ilyen téren.
Azért, mert nem vagyunk egyformák... Nem alagútember az akit nem az érdekel, mint Téged... Minden ember más, és éppen ez a jó... Téged miért nem érdekel a történelem, miért keversz össze egy Panzer 3 d-t egy G-vel??? http://www.youtube.com/watch?v=e5MOC-cbm6g
mert a tantrikus szex nagyon jó :-)))) és sok olyan van benne ami segít h jobb szeretõ legyél a mai világban ez a cél nem a meditáció az majd öreg korban :-P
A kérdező hozzászólása: marhán örülök az olyan seggarcúaknak minta kettes akik egy kommentet nem tudnak megírni anélkül hogy le ne oltanának másokat, közben az egóról beszélnek. Nyilván nekem van hova fejlõdnöm:D jezusom:)
Van egy mondás (a tantrában is), mely szerint azok a tulajdonságok zavarnak a legjobban másokban, amelyek bennünk is megvannak. Néha csak egy kicsit kell megpiszkálni a felszínt, hogy meglássuk valakinek a valódi énjét (aki még privátban is képes csúnya szavakat üzengetni másoknak, ha megsértik az egóját). :D Azért nem ismerhetik, mert a többség egy érdekes, de a saját kultúrájától távol álló "hókuszpókusznak" véli, amirõl kb. annyit tud, hogy talán valami szexszel kapcsolatos dolog és mintha szerepelt volna valamelyik Amerikai pite-részben is. :D Én is most ismerkedem a tantrával, és már rá kellett jönnöm, mennyi elõítéletem volt korábban (pedig még nagyon az elején járok, 1-2 ászanát tudok csak).


Egyre többször olvasom, hogy rendőrökre támadnak, megverik őket. Miért hagyják ezt, mikor van fegyverük? Miért nem lehet használni?

Legjobb válasz: Én is hallok ezt-azt. A "norvég" cserediákok nem bírnak magukkal. Szlovákiában dettó ez a helyzet , csak ott a rendõrök bosszút állnak ám rajtuk elég rendesen:) A jó múltkor egy "norvég" banda megvert 2 rendõrt azért mert a rendõrök végezték a munkájukat. Késõbb ment egy csapat rohamrendõr a putriba "beszélgetni".

Én is hallok ezt-azt. A "norvég" cserediákok nem bírnak magukkal. Szlovákiában dettó ez a helyzet , csak ott a rendõrök bosszút állnak ám rajtuk elég rendesen:) A jó múltkor egy "norvég" banda megvert 2 rendõrt azért mert a rendõrök végezték a munkájukat. Késõbb ment egy csapat rohamrendõr a putriba "beszélgetni".
Azért, mert az aránytalan védekezés lenne. Ha például rád támad valaki machétával, akkor hiába van pisztolyod, nem használhatod, mert aránytalan. Helyette neked is kell keresned gyorsan egy bozótvágó kést, mielõtt a rajkommandós odaér hozzád pár pillanat alatt és csak azzal védekezhetsz ellene.
Kérdezd meg a belügyminisztert.
Le kéne lõni néhány ilyet, mint a girhes kutyákat. Utána TALÁN(!) gondolkodnának.
A kérdező hozzászólása: Egy ilyen 40 kilós rendõr, mint akik most is vannak, nem is tudnak normálisan védekezni. Kemény kiképzés, fizikai alkalmasság, ezek már nincsenek a rendõrségnél?
Mert csak akor használhatnak halálos fegyvert ha ojan támadnak rá ami egy késnél kezdõdik kb Ha õkõlel akor csak botot használhatnak. Amugymeg a pisztolyt nem tudnák ha akrnák se akor használni amikor ütik õket nincs táv az elõvételre és idõ .
Magyar Honvéd Azért én valamiért biztos vagy benne, ha lenne egy ilyen eset, hogy egy rendõrre támadna valami nemhiába született és lelõné a rendõr, úgy meghurcolnák, hogy szerencsés esetben a Tescóba találná magát biztonsági õrként. De nem kötekedni akarok, de ezt te is beláthatod, hogy egy cseppet sem tisztelik a hatóságokat.
Azért, ez nem így van :) De ha mondjuk valaki az életedre tör, egy késsel, akkor lelōheted egy fegyverrel, de ha mondjuk valaki egy gumibottal neked megy te is csak egy hasonló sérülést okozó fegyverrel védekezhetsz.
Ez Magyarország, ha fellépnének ahogy kell nácikok lennénk Európa szemébe. Aztán még a végén megjön a cigányság esze, hogy ha itt nem jó mehet élõsködni az unión belül is. És persze ki akarna magának ilyen koloncot a nyakába? Jobb nekik inkább ha itt tartatjuk õket keleti kényelembe, hogy nehogy kiszökjenek innen, mert az az EU-nak nem jó.
Ideje se lenne elōvenni, amugy meg ha nem fegyvernek, vagy fegyvernek látszó tárgyak támadnak, az elkökvetōk, és mégis, fegyverrel védekezik, akkor nem arányos védekezésért lecsukják, plussz elveszti az állását, a rendōri birtogjoggal való visszaélés miatt. Elég buta a jogszabály, USAban nincs ilyen probléma, a rendōr személye majdnem hogy szent...
A kérdező hozzászólása: Most is csoportosan támadták meg a rendõröket, de õk nem tettek( tehettek) semmit. Ilyenkor nem kellene valamit változtatni? Vagy a Sanyinak lemondani? Hiába náciznak itt egyesek, nagyszüleimtõl tudom, hogy a csendõröknek olyan tekintélyük volt, hogy meg se mertek mukkannni a kocsmában a balhézók, mikor õk beléptek. A szocializmusban is volt még tekintélyük, végigverték a bandát, aztán nyugalom volt. Most meg ha egy rendõr használná a fegyverét még õt veszik elõ?
Nem kell. Szép fogak kellenek, hogy tudj mosolyogni amikor az RTL Klub stábjának meséled, hogy újabb csínytevés, fiatalok vascsõvel vertek halálra 2 nyugdíjast 200.- Forintért.

Az USA-n már látszik, hogy gazdaságilag nem fogja olyan nagyon sokáig bírni. Ha ez így van, Magyarország miért nem lép ki a NATO-ból, és lesz inkább semleges? Az Arabok fel vannak készülve egy ilyenre! MI MIÉRT VAGYUNK ILYEN SÜKETEK?

Legjobb válasz: Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.

Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.
Mibõl látod, hogy nem fogja nagyon sokáig bírni? Amúgy a nagy birodalmak nem szoktak csak úgy egy év alatt szétesni és radikálisan elgyengülni, max egy világháborúnál történhet ilyen. A Római birodalomnál sem az történt, hogy a csúcson voltak, aztán hirtelen zutty. Kellett hozzá vagy két-három évszázad, mire a gazdaság és a katonaság a csúcsról a mélybe pottyant. Az USA sem fog csak úgy hirtelen "elbukni", max évtizedek alatt szép fokozatosan elgyengül, veszít a jelentõségébõl. HA egyáltalán így történik.
Azt nem tudom miért vagy süket és kivel. De az, hogy az USA éppen nem a világ legjobban fejlõdõ országa, nem jelenti azt hogy ki kell hátrálni mögüle. Azt hogy nem bírja sokáig gazdaságilag nem tudom nálad mit jelent, de ebben a században nem tud olyan történni, ami miatt kiesne a meghatározó szerepbõl akár gazdaságilag, akár katonailag. Ez semelyik másik országról nem mondható el.
Jelenleg az USA GDP-je a világ GDP-jének az ötöde. Gazdaságilag elég erõs. A NATO-ból miért is kéne kilépni? Nem mi vagyunk süketek, te vagy tájékozatlan és hülye.
Meg egyébként is...tudod milyenek az amerikaiak? Ha valami nem 100%-os nekik vagy 100%-osan sikeres hanem csak 98% akkor visítanak hogy micsoda veszteség meg micsoda válság.

Miért mondják azt, hogy ha egy 15 éves csaj összejön egy 30 éves pasival, hogy a pasinak csak sexre kell? És amikor ez fordítva van, ilyeneket miért nem mondanak?

Pl. 15 éves pasi 40 éves csaj.

Legjobb válasz: teljesen mindegy, hogy a sexre kell vagy nem a 15 éves még kislány a 30 évesnek, meg már javába családdal kellene foglalkozni, nem gondolod?

teljesen mindegy, hogy a sexre kell vagy nem a 15 éves még kislány a 30 évesnek, meg már javába családdal kellene foglalkozni, nem gondolod?
de az idõsebb nõ és a gyerek is szexre hajt.. ez egyértelmû. :D Fordított esetben általában a kislányokat beetetik mindenféle hülyeséggel :D
De, nagyon is: egy nõ is hajthat csak a szexre, viszont sokkal inkább a férfiak azok, akik képesek az érzelmek (esetleg ismeretség) nélküli szexre. A nõk sokkal inkább érzelmekhez kötik a szexet, de nem azt mondom, hogy minden nõ, mert nem így van. Persze azt se mondom, hogy minden pasi meg tudna gond nélkül dugni egy idegen nõt, ha az jól néz ki. Nem feltétlenül csak a szexre hajt a pasi, de nagyon kevés esetben lesznek hosszabb távon egy hullámhosszon érzelmileg is, értelmileg is, fizikailag is. Hiszen, majdnem az apja lehetne, generációs különbség van köztük, nemcsak 3-4 év. Amikor a lány 25 éves lesz, ereje teljében, a pasi már 40, lehet apaságra, családra, nyugodt feleségre vágyna, nem egy pörgõ, bulizós fiatal huszonévesre... De embertõl függ :) Mindkét táborban van, aki tényleg CSAK a szexre hajt.
off: én nõ vagyok, és nem érdekelnek az érzelmek!

Mi van velem, miért nem fog meg egy lány sem, miért csak a lyukat látom bennük?

Én szeretnék már komoly kapcsolatot, de egy lány sem fog meg, mind max testileg vonz, de amint meghallom hogyan beszél milyen a jelleme, egybõl menekülnüm kell tõle, pedig volt már, hogy a lányok másztak rám, mert amúgy sem vagyok könnyen elérhetõ típus, mégsem kellettek nekem, pedig dughattam volna ingyen is akár, de nekem így nem megy, lelkileg nem érzem, hogy számomra vonzó lány létezne. Komolyan nem értem mi a bajom, menjek pszihomókushoz?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, csak még nem találtad meg a hozzád illõt. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat.

Nincs veled baj, csak még nem találtad meg a hozzád illõt. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat.
Hany eves vagy?
23 faty és zsûz kocka nolifer... :o

Miért ilyen előítéletesek és kirekesztőek az emberek, ha egy szeximádó, hatalmas libidóval megáldott fiúról, férfiról van szó? Miért nem értik meg, hogy ezeket a vágyakat nem lehet befolyásolni, ezek valakinél ilyen magasak?

Mert én ilyen fiatal srác vagyok, sajnos ez inkább átok. MInden nap rám jön a vágy, nem bírom ki, muszáj kivernem, ha már nincs lány, akit kényeztethetnék éppenséggel jó ideje már Pedig a legjobban a lányok kényeztetését szeretem, persze, ha kölcsönös a kényeztetéts az a legjobb. Csak, ha nyíltan próbálok keresni lányt laza, barátság, haverság alapú, összebújós, szexelős kapcsolathoz, akkor mindenki kierekeszt és fújjog, hogy mocskos disznó vagyok meg minden. Akkor még is hogy találjak olyan lányt, akivel jól érezhetnénk egymást bizonyos időnként? Nekem is van lelkem, szeretek szeretn iis, nem csak a szexről van szó, de ha épp nincs párja az embernek és vágyik a szexre minden egyes nap, többször is, akkor szerintem jogos, hogy próbál partnert találni a mókára, az örömforrásra.

Legjobb válasz: a szexéhes nõket meg leku.rvázzuk, már csak ilyenek vagyunk mi, a közvélemény...

a szexéhes nõket meg leku.rvázzuk, már csak ilyenek vagyunk mi, a közvélemény...
Tesó, a hatalmas dákó problémával én küzdök :/
Ezek szerint te sem fogadod el, hogy ez nekik túl sok és nem akarják/ nem ilyenek.
Plusz az sem mindegy, hogy közeledsz. Az odáig oké, hogy nem tudod befolyásolni, de az nem azt jelenti, hogy másoknak el kell viselni ha mondjuk kellemetlenül közeledsz.

Miért bántják az emberek az állatokat? Én még egy legyet se tudok lecsapni mer attól bűntudatom van már! Miért nem lehet mindenki ilyen?

Legjobb válasz: Mert idegesítõek a legyek.. Amúgy vega vagy? (se tojás, se hús, se tejtermék!!) mert ha nem te is "bántod" csak nem közvetlenül.. láttál már vágóhidat(?) (akkor érted mért mondom..)

Mert idegesítõek a legyek.. Amúgy vega vagy? (se tojás, se hús, se tejtermék!!) mert ha nem te is "bántod" csak nem közvetlenül.. láttál már vágóhidat(?) (akkor érted mért mondom..)
Ha az állatkínzásra gondolsz akkor azért, mert egyszerûbb egy olyan élõlényen levezetni a feszültséget amely kevésbé védekezõképes. Meg unatkoznak is az emberek... Az egyel elõttem szólónak igazat adok, mert kérdésedet nem pontosan fogalmaztad meg vagy nem egy témakört átfogóan. ;)
Miért szegény állatokat kell bántani? Ott van a sok halálraítélt, vagy bûnözõ, kísérletezzenek azokon na >:(

Miért baj, ha egy nőnek vannak elvárásai? Miért nem tartják tiszteletben sokan?

Folyamatosan azt látom ezen az oldalon is, hogy mindig a nőkön csattan minden. A nők így felszínesek, a nők úgy felszínesek, válogatnak, elvárásaik vannak...stb. Attól, hogy némelyik srác úgy kétségbe van esve, hogy a kulcslyukba is bedugná, egy nőnek miért kellene összeállni az első szembejövővel? Évekig voltam egyedül, és én is hallgattam, hogy adjak le az elvárásaimból, tanuljak meg kompromisszumot kötni. Rettentően unalmas volt. Mindenkinek a maga dolga, hogy kivel szeretné összekötni az életét, nem? No meg a másik nagy dolgot se hagyjuk ki: a szerelmet. Senki sem tudja irányítani, hogy kibe esik bele. :) Nektek mi a véleményetek a témáról?

Legjobb válasz: megjött az elsõ delikvens :)

megjött az elsõ delikvens :)
igazad van kérdezõ.. itt van pl helike, imigyerekanégeres, és a többi nyomorék is.. nah.. õk -.-
Nem az a baj, hogy vannak elvárásai hanem az hogy irreális és teljesíthetetlen elvárások vannak általában.Meg várják a herceget a fehér lovon, és addig ha valaki próbálkozna nála elküldik.Továbbá inkább megd*gatják magukat mindenféle alfahím hülyegyerekkel, aki jajj de helyes meg stb., aztán sírnak hogy miért nem találnak normális srácot.Soroljam még?:)
A kérdező hozzászólása: Sorolhatod még a sarkított, általános dolgokat nyugodtan... Én arra adok, amit saját magamon tapasztalok, valamint, amiket látok. Az a nagy helyzet, hogy jópár fiút küldtem el, és egyiket sem bántam meg, fõleg azokat nem, amelyikek megsértõdtek és támadtak a kikosarazás miatt. Miért kellett volna összeállnom olyannal, aki nem fog meg úgy? Az egyetemen pedig rengeteg lányt ismerek, és szép számmal vannak visszafogottan szép, szexis, okos csajok, és a legtöbbjük már évek óta kapcsolatban él, magyarul teljesítve lettek a "hatalmas" elvárásaik. Idióta, telhetetlen nõk pedig mindig is voltak, és lesznek is, mint ahogy hulladék férfiak is.
# 2: Most velem is ez történt. Utóbb tudtam meg, hogy a lány, ha már egy picit is zavarja valami, tovább is áll, az elsõ találkozás után. Igazad van kérdezõ, hogy nem kell mindenkivel összeállni egybõl, de azért vannak olyan lányok, akiknek irreálisak az elvárásaik. Fõleg olyankor, amikor nem a velük azonos kategóriára ácsingóznak és õk maguk képtelenek a változásra, hogy sikereket érhessenek el. Az pedig, hogy te jól érezted magad egyedül, dicséretes dolog, de én valahogy nem érzem így magam.
2-es vagyok, képzeld én is egyetemre járok és igen nekem is van olyan haverom, akinek van barátnõje.Ettõl még én nem leszek semmivel sem elõrébb, és igen picit tényleg sarkítottak a dolgok, hiszen én is azt írtam hogy általában ez a jellemzõ.Ez lett a világból sajnos, hogy oltári nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy olyan hölgyet válasszon ki az az úriember, aki el is fogadja olyannak amilyen.(megjegyzem én még soha nem találkoztam 1 db értelmes vagy normális lánnyal sem, pedig én is mint említettem egyetemre járok.)Érdekes nem?:)
A kérdező hozzászólása: Az ember társas lény, ezért kevesen vannak, akik ténylegesen jól érzik magukat egyedül. Viszont aki a saját elvárásaiból ad le csak azért, hogy ne legyen egyedül, az igaziból saját magát nem tiszteli, nemhogy a másikat. Csak az képes egészséges kapcsolatra, aki egyedül is megállja a helyét (de emellett természetes, hogy vágyik szerelemre, társra), és tiszteli magát, mert ellentétes esetben könnyen alakulhat ki partnerfüggés által vezérelt, beteges kapcsolat. Az meg egy körülhatárolhatatlan dolog, hogy ki milyen "kategória". Mindenkinek saját mércéje van efelõl, éppen ezért én soha nem méricskéltem a fiúkat/férfiakat magamhoz. Az sem érdekel, hogy másik hogyan határozzák meg, hogy milyen "kategória" vagyok, és ehhez képest a barátom milyen. Vannak fontosabb, magasabb szintû dolgok ennél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!