Találatok a következő kifejezésre: Van egy Kisfiú, az (39 db)

1 hónapja van egy kisfiú fehér egerem. Ki szeretném venni had játszon egy picit az akváriumán kívül. De félek, hogy elszökik. Szerintetek kivegyem? Valami tipp esetleg?

Legjobb válasz: max úgy engedném ki h elkerítek egy részt olyan helyen ahol könnyû megtalálni, és nem megy be semmi alá.

max úgy engedném ki h elkerítek egy részt olyan helyen ahol könnyû megtalálni, és nem megy be semmi alá.
Ne vedd ki!Egy egér mit játszana kint?Csak egy egér...max megrág mindent.
akváriumban lakik XD jó neki XD ne vedd ki! elszökik és megeszi valami
Ha szereted és nem akarok elveszteni semmiképp ne engedd el!Ha meghalna neki se lenne jó de még neked sem!
Az egeret nem szokták kivenni, mert rögtön elszalad, és alig vagy sehogy sem fogod tudni elkapni...
nekem van fehér egerem, kb 5 hónapja, én ki szoktam venni.. persze úgy, hogy vigyázok rá :) van egy kerek sárga szõnyegem, arra kiengedem, és ha lemászna róla visszateszem. de szerencsére elég nyugodt kis állat, csak néha jön rá a mászhatnék :D de ha nem tudsz rá nagyon vigyázni, vagy félsz hogy mégis elszökik, akkor ajánlom a futógömböt. énis majd most veszek neki hétvégén :D
Nekem is volt fehér egerem, nem szökött el. Nem egyszer vettem ki. Csak végig mellette voltam, amikor kivettem, és ha be akart volna menni valahová (pl szekrény mögé, vagy vmi) akkor oda tettem a lábam -mintha akadály lenne xÐ - és nem ment arra....soha nem volt vele semmi gond, és nem is rágott meg semmit. Nem volt kinn sokáig.. max 10 perc

Emiatt van bûntudatom: Egy kisfiú 5 nappal ezelõtt elhunyt a suliban. Én meg 5 napra rá önkielégítést végeztem és ezért van bûntudatom. Nem tudom mitõl lehet. Attól, mer azt mondom magamnak, hogy én csak erre tudtam gondolni. Szerintetek van okom rá?

Vegyétek komolyan kérlek.

Legjobb válasz: Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.

Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.
Ne legyen bûntudatod. Gondolom a következõ áll háttérben: a halál szorongást váltott ki benned, halálfélelmet. Az onánia gyakran ettõl van. Gyakran látják pszichiáterek szorongó betegeken. Ez feszültségoldás - legalább is átmenetileg. Azért ne szokj rá, ha nem muszáj, ne tedd. Mert a partner nem úgy mûködik, és aki túl sokat vigasztalja/dajkálja magát - csalódik, amikor valódi kapcsolatban máshogy mennek a dolgok. Így el is vesztheti annak valódi szépségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Emiatt nem kell hogy bûntudatod legyen. A fiatal elme sokszor még eléggé zavaros, nem találja a a helyes irányt, ezért érzel most így. Biztosa na maszturbálás felõl is kétségeid vannak, hogy mennyir bûnös, stb. ez velem is megtörtén. Istenem, mennyi hülye gondolat repkedett a fejemben... Valakinél jobban így van, valakinél kevésbé. Idõvel változik ez. Majd letisztulnak a dolgok, és "erõsebb lábakon" áll majd az elméd. Nem tettél semmi rosszat. Sõt, most éppen sajnálod. Van, akit ennyire se érdekelt, sõt, csak egy érdekes téma volt számára, és kész... Ez is azt mutatja, hogy azért nem vagy olyan rossz gyerek. Annyira közel nem állt hozzád nyilván. Elõfordulhat, hogy egy közelebbi személy elvesztése után is megtörténik ez, de akkor sem kell rosszul érezned miatta magad. Emészteni meg fõleg nem. Ez azt is mutathatja, hogy érzékeny vagy. Késõbb ebbõl az érzékenysébõl lehet problémád. De lehet hogy nálad nem így van.


Heló! Dzsungelbõl dzsungelbe
A kérdező hozzászólása: Aztaaaaaa, tényleg :DDDD köszi szépen!!! töltöm is le :)
[link] Valószínûleg ugyanaz a sztori, mint a Dzsungelbõl dzsungelbe, csak más kivitelben. Személy szerint én ezt a verzióját láttam anno. :D

4 éves Nimfa-papagájaim vannak. Amikor megvettük őket, azt mondták rájuk, hogy egyik kisfiú-másik kislány, így szerettem volna, mondván, hogy majd esetleg fészket raknak. Mit tegyek velük?

Konkrétan azért,mert most jutottam el odáig,hogy "hozzásegíthessem" ?ket a családhoz,de azt vettem észre hogy folyamatosan veszekednek,"karvalykodnak" egymással,nem csipkedik konkrétan,de a cs?rüket összeakasztják,és hadakoznak.Kijött egy ismer?sünk,aki szerint nem különböz? nem?ek,hanem mindkett? kisfiú.Ezért lehet,hogy ennyit "marakodnak"?Honnan tudnám ezt a legjobban kideríteni?

Legjobb válasz: Nimfapapagáj nemének meghatározása egyrészt függ attól, milyen színváltozatról van szó. Esetleg képet tudsz feltölteni róluk valahova szembõl teljes alakosat? Általában a fiúknak a farktolla egyszínû (szürke vagy sárga), a lányoknak alulról csíkos vagy látványosan foltos. A pofafoltot azért nem mondom, mert eltérõ fészekaljból származó madarak esetén színárnyalatbeli különbségek vannak, mit örököltek. A fiúk hangja dallamosabb, énekel (szó szerint), a lányok inkább csak "rikácsolnak, vijjognak", de nem olyan dallamos. Próbálj eléjük tenni tükröt, az én fiaim annak is énekelnek. A bóbitát is írja szakirodalom, de ez megint csak genetika. Ha megengedik, hogy megfogd õket, még azt megteheted, hogy az evezõtollaikat megnézed alulról (ehhez ki kell nyitni az egyik szárnyukat), foltokat láthatsz, a fiúknak elmosódottabb, a lányoknak élesebb a foltok rajzolata.

Nimfapapagáj nemének meghatározása egyrészt függ attól, milyen színváltozatról van szó. Esetleg képet tudsz feltölteni róluk valahova szembõl teljes alakosat? Általában a fiúknak a farktolla egyszínû (szürke vagy sárga), a lányoknak alulról csíkos vagy látványosan foltos. A pofafoltot azért nem mondom, mert eltérõ fészekaljból származó madarak esetén színárnyalatbeli különbségek vannak, mit örököltek. A fiúk hangja dallamosabb, énekel (szó szerint), a lányok inkább csak "rikácsolnak, vijjognak", de nem olyan dallamos. Próbálj eléjük tenni tükröt, az én fiaim annak is énekelnek. A bóbitát is írja szakirodalom, de ez megint csak genetika. Ha megengedik, hogy megfogd õket, még azt megteheted, hogy az evezõtollaikat megnézed alulról (ehhez ki kell nyitni az egyik szárnyukat), foltokat láthatsz, a fiúknak elmosódottabb, a lányoknak élesebb a foltok rajzolata.
Szia! a nimfa papagajoknak nagyon nehez megallapitani a nemet... nezz utana a http://www.index.hu megfelelo topicjaba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, feltöltök majd közeli képeket róluk, hogy meg tudjátok nézni õket. Rövid leírás, és amiben különböznek: Mindketten szürke alapon sárga tollazatúak, a sárga természetesen a farkukon, a szárnyukon, illetve a buksijukon található, és a két orcájukon található egy-egy piros pötty. A különbség annyi, hogy a fiúnak titulált Pitukámnak a bóbitája kisebb, és kicsit mélyebb a hangja, valamint nyugodtabb természet, míg a lánynak, Lizinek nagyobb a Bóbitája és sûrûbb, valamint élesebben füttyög, és hisztisebb szó szerint, de majd linkelek be róluk fényképet.

Nem jut eszembe egy filmnek a címe. Egy kisfiú aki megy a világban és robotok is vannak benne, van mikor harcolnak, meg kivégzik õket mármint a robotokat, és meg az anyujához akar eljutni asszem. Ismerõs valakinek?

meg vannak benne ilyen ûrlények is, és a víz alatt van az a hely vagy valami ilyesmi sajnos nem jut az eszembe pontosan, de nagyon meg szeretném nézni.

Legjobb válasz: A. I. - Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI, 2001)

A. I. - Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI, 2001)
A kérdező hozzászólása: Ez az :) Nagyon szépen köszönöm!
Egy csomó jelenetet kivágtak a filmbõl vagy le sem forgattak. Ez történt a nõvel is, úgyhogy valószínûleg semmi különöset.

16hónapos kisfiúnak milyen ajándékot vennétek névnapjára? Sógorom kisfia. Van egy nővére, akitől sok játékot örököl, de mi lehet az ami fiús és emaitt ugye nincs?

Anyuját is kérdeztem, de ? sem tudja. Hátha van itt olyan fiús anyuka, aki tud tippet adni. Köszi.

Legjobb válasz: Vegyél valami kisfiús témájú mesekönyvet. Pl. Kis Piros Traktor sorozat. De ha bemész egy nagyobb könyvesboltba, van bõven választék. Esetleg valami kisebb, fiús témájú duplo-készlet, pl. rendõrautó, kukásautó.

Vegyél valami kisfiús témájú mesekönyvet. Pl. Kis Piros Traktor sorozat. De ha bemész egy nagyobb könyvesboltba, van bõven választék. Esetleg valami kisebb, fiús témájú duplo-készlet, pl. rendõrautó, kukásautó.
Kismotor, ha nincs neki, mágneses rajztábla, mûanyag tologatható fûnyíró, buborékfújó szerkezet, ami óriásbubikat fúj...vmi Thomas a vonatos cucc, rajztábla krétákkal, utcai krétakészlet, hogy a járdára, udvaron lehessen firkálni.
Utolsó vagyok, kimaradt a play doh gyurmakészlet, figuranyomókkal.
én tuti ruhát vennék(abból mindig jó, ha van). A H&M-ben vannak különlegesen szép fiú ruhák:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, végülis babytaxi lett a végeredmény.:)

Van egy ismerősöm aki együtt él az öccsével és annak két éves kisfiával. Az apuka iszik, nem törődik a kisfiúval ezért az ismerősöm viseli gondját. Kérheti e, hogy hivatalosan is ő legyen a kicsi gyámja?

Legjobb válasz: Az nem számít ha férfi csak a gyerek egészséges fejlõdése számít és, hogy megfelelõ otthont és biztonságot nyújtsanak neki. A válásoknál is van, hogy az apának ítélik a gyereket.

Az nem számít ha férfi csak a gyerek egészséges fejlõdése számít és, hogy megfelelõ otthont és biztonságot nyújtsanak neki. A válásoknál is van, hogy az apának ítélik a gyereket.
Anyuka hol van?
Tökre mindegy, hogy férfi vagy nõ, nem ezen múlik.
Kérheti.
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha férfi?
Ha anyuka él, akkor szerintem nem nagyon.
Kérheti, és jó eséllyel meg is kapja.
Kérheti, akkor is ha férfi. Nyilván ki fogják alaposan vizsgálni az apukát és körülményeit, és az ismerõsödet is, és utána döntenek. Bár ha együtt laknak nem sok változna a gyerek szemszögébõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!