Találatok a következő kifejezésre: Van egy Kisfiú, (96 db)

1 hónapja van egy kisfiú fehér egerem. Ki szeretném venni had játszon egy picit az akváriumán kívül. De félek, hogy elszökik. Szerintetek kivegyem? Valami tipp esetleg?

Legjobb válasz: max úgy engedném ki h elkerítek egy részt olyan helyen ahol könnyû megtalálni, és nem megy be semmi alá.

max úgy engedném ki h elkerítek egy részt olyan helyen ahol könnyû megtalálni, és nem megy be semmi alá.
Ne vedd ki!Egy egér mit játszana kint?Csak egy egér...max megrág mindent.
akváriumban lakik XD jó neki XD ne vedd ki! elszökik és megeszi valami
Ha szereted és nem akarok elveszteni semmiképp ne engedd el!Ha meghalna neki se lenne jó de még neked sem!
Az egeret nem szokták kivenni, mert rögtön elszalad, és alig vagy sehogy sem fogod tudni elkapni...
nekem van fehér egerem, kb 5 hónapja, én ki szoktam venni.. persze úgy, hogy vigyázok rá :) van egy kerek sárga szõnyegem, arra kiengedem, és ha lemászna róla visszateszem. de szerencsére elég nyugodt kis állat, csak néha jön rá a mászhatnék :D de ha nem tudsz rá nagyon vigyázni, vagy félsz hogy mégis elszökik, akkor ajánlom a futógömböt. énis majd most veszek neki hétvégén :D
Nekem is volt fehér egerem, nem szökött el. Nem egyszer vettem ki. Csak végig mellette voltam, amikor kivettem, és ha be akart volna menni valahová (pl szekrény mögé, vagy vmi) akkor oda tettem a lábam -mintha akadály lenne xÐ - és nem ment arra....soha nem volt vele semmi gond, és nem is rágott meg semmit. Nem volt kinn sokáig.. max 10 perc

A környezetemben van egy kisfiú (3, 5 éves), aki sérült lelkileg. Bántalmazás is van a családban és segíteni szeretnék. Mit tegyek? Mit mondjak?

Sziasztok! Van egy 3,5 éves kisfiú a környezetemben, aki szerintem erősen sérült lelkileg. A párom unokaöccséről van szó. Nincs pszichológiai végzettségem, laikusként írom az alábbi dolgokat. A kisfiú nem szobatiszta. Nem az van, hogy néha bepisil vagy bekakál, hanem szinte az összes alkalommal ez történik. Az apukája nem szereti őt, mert szerinte nem is tőle van a gyerek, gyakran eljár a keze. Az anyukát is szokta bántani, már akkor elcsattantak pofonok, amikor nem voltak gyerekek (van egy kistestvér is). Az anyuka és az apuka kapcsolatáról regényt lehetne írni, nyilvánvaló, hogy nem normális otthon a légkör. Az apuka egyébként külföldön dolgozik. A család tagjai szerint az óvoda a hibás abban, hogy nem szobatiszta a kisfiú, mert ott nem szeretik a gyereket, amit megérez. Szerintem azonban az otthoni dolgok sokkal nagyobb szerepet játszanak ebben. A kisfiú nagyon sokat néz tévét, meséket. Állandóan durcás, mogorva az arckifejezése, alig mosolyog. Mindig csak amolyan szerepjáték-szerűségeket kell vele játszani, pl. rendőröset, kardozósat, stb. Az általam normális játéknak nevezett dolgokkal nem játszik, mint például az építőkocka. Gyakran agresszív, verekszik és nincs senki aki erélyesen rászólna, hogy ezt nem szabad. Teljesen spontán egyszer csak elkezd ütögetni valakit, legtöbbsör a nagymamáját, mert ő ráhagyja. Nem szeretnék direkt módon beleszólni, mert nem biztos, hogy jó néven venné az anyuka. Nincs gyerekem, de több kisgyerek körül megfordultam már és még a vak számára is nyilvánvaló, hogy ezzel a kisfiúval valami lelki baj van. A páromnak szeretném ezt valahogyan elmondani, de nem tudom, hogy hogyan tegyem. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy bántom, piszkálom a családját. Õ is tsiztában van vele, hogy a testvére és a párja kapcsolata nem normális, ezt már megbeszéltük, de úgy látom, hogy ő sem akar tudomást venni arról, hogy a gyerek lelki fejlődése erősen veszélyben forog. Még arra gondoltam, hogy a netem keresek valami oldalt vagy irományt és megmutatom azt neki. Nem tudtok valamit ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm a segítséged. Most hirtelen írtam, ami eszembe jutott, ha valami fontos körülményt kihagytam volna, akkor kérdezzetek bátran.

Legjobb válasz: Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, mert a diszfunkcionális családok szinte kivétel nélkül hárítanak, titkolják a problémáikat. Az óvoda tudna valamit tenni, mert õk "hivatalból" küldhetik nevelési tanácsadóba a gyereket, ha problémát észlelnek, és annak a szülõ köteles is eleget tenni, különben - végsõ esetben - ki is emelhetik a gyereket a családból, ha nem mûködik együtt a szülõ. Sajnos ez a helyzet... vagy te teszel bejelentést, pl. családsegítõnél, de azt a család durva beavatkozásnak venné.

Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, mert a diszfunkcionális családok szinte kivétel nélkül hárítanak, titkolják a problémáikat. Az óvoda tudna valamit tenni, mert õk "hivatalból" küldhetik nevelési tanácsadóba a gyereket, ha problémát észlelnek, és annak a szülõ köteles is eleget tenni, különben - végsõ esetben - ki is emelhetik a gyereket a családból, ha nem mûködik együtt a szülõ. Sajnos ez a helyzet... vagy te teszel bejelentést, pl. családsegítõnél, de azt a család durva beavatkozásnak venné.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Szerintem elsõsorban a szülõknek, legfõképpen az anyának lenne szüksége pszichológusra, mert nagyon súlyos önértékelési zavarokkal küzd. Nem akarok bejelentést tenni, mert az olyan lenne, mintha hátba támadnám õket.
Agressziókezelési problémákkal küzdõ apa, önértékelési zavaros anya... hát eléggé determinált egy fincsi kis személyiségzavar szegény gyereknél. :( De sajnos tényleg nem nagyon tudsz mit tenni, akik problémákkal küzdenek, azok nem szokták bevallani, és aki szembesíti õket vele, azt ellenségnek tekintik. Neki magának kellene felismernie, hogy segítségre szorul...
A kérdező hozzászólása: Igen, neki magának kéne beismernie, de ezt lökdösés nélkül sosem fogja. Nagyon be van tompulva én arra is gyanakszom, hogy valamiféle gyógyszert szedhet, mert ép ésszel ezt képtelenség elviselni. Ezért gondoltam, hogy keresnem kéne valamilyen szakszerû leírást vagy tnulmányt, amit odaadok a páromnak és õ adná oda a testvérének. Így a párom sem érezné úgy, hogy rosszindulatú vagyok vagy hogy eltúlzom a problémát. Nem tudok valami ilyesmit ajánlani?
Ezzel az a gond, hogy szakszerû leírást: mire? Nem lehet látatlanban eldönteni, hogy mi a problémája... vélhetõen összetett. Depresszió? Személyiségzavar (lehet pl. dependens zavar, ha egy bántalmazóval együtt marad)? Szóval annyi minden lehet, azt, hogy konkrétan mi a probléma, szakember feladata lenne eldönteni.

Melyik film borítóján áll a csaj egy tükörrel szemben, és benne van egy kisfiú?

Arra emlékszem, hogy áll a csaj szemben egy tükrörel és benne oldalt vban egy halott kisfiú talán.A kommentekben olvastam, hogy nagyon ütős film. űHorror film. Melyik filmnek ilyen a borítója?

Legjobb válasz: A túlvilág szülötte

A túlvilág szülötte
A kérdező hozzászólása: ezaz kösz!!!

Emiatt van bûntudatom: Egy kisfiú 5 nappal ezelõtt elhunyt a suliban. Én meg 5 napra rá önkielégítést végeztem és ezért van bûntudatom. Nem tudom mitõl lehet. Attól, mer azt mondom magamnak, hogy én csak erre tudtam gondolni. Szerintetek van okom rá?

Vegyétek komolyan kérlek.

Legjobb válasz: Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.

Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.
Ne legyen bûntudatod. Gondolom a következõ áll háttérben: a halál szorongást váltott ki benned, halálfélelmet. Az onánia gyakran ettõl van. Gyakran látják pszichiáterek szorongó betegeken. Ez feszültségoldás - legalább is átmenetileg. Azért ne szokj rá, ha nem muszáj, ne tedd. Mert a partner nem úgy mûködik, és aki túl sokat vigasztalja/dajkálja magát - csalódik, amikor valódi kapcsolatban máshogy mennek a dolgok. Így el is vesztheti annak valódi szépségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Emiatt nem kell hogy bûntudatod legyen. A fiatal elme sokszor még eléggé zavaros, nem találja a a helyes irányt, ezért érzel most így. Biztosa na maszturbálás felõl is kétségeid vannak, hogy mennyir bûnös, stb. ez velem is megtörtén. Istenem, mennyi hülye gondolat repkedett a fejemben... Valakinél jobban így van, valakinél kevésbé. Idõvel változik ez. Majd letisztulnak a dolgok, és "erõsebb lábakon" áll majd az elméd. Nem tettél semmi rosszat. Sõt, most éppen sajnálod. Van, akit ennyire se érdekelt, sõt, csak egy érdekes téma volt számára, és kész... Ez is azt mutatja, hogy azért nem vagy olyan rossz gyerek. Annyira közel nem állt hozzád nyilván. Elõfordulhat, hogy egy közelebbi személy elvesztése után is megtörténik ez, de akkor sem kell rosszul érezned miatta magad. Emészteni meg fõleg nem. Ez azt is mutathatja, hogy érzékeny vagy. Késõbb ebbõl az érzékenysébõl lehet problémád. De lehet hogy nálad nem így van.

Mit gondoltok arról ha egy kisfiúnak (4-5 év) hosszú haja van és hajpántot hord, hogy ne lógjon a szemébe?

Legjobb válasz: Azt, hogy egy kisfiúnak hosszú a haja, és, hogy ne lógjon a szemébe hajpánt van a fején. Nem hiszem, hogy szexuálisan elfog tévelyedni.

Azt, hogy egy kisfiúnak hosszú a haja, és, hogy ne lógjon a szemébe hajpánt van a fején. Nem hiszem, hogy szexuálisan elfog tévelyedni.
Na, ha a gyereket is zavarja, és mégsem vágják le, mert õrizgetik, akkor azért gáz. :( Azt hittem valamiért, hogy focirajongó vagy focizik a kissrác. :D Nekem a hosszú haj fiúknál focistás és önmagában semmi baj vele.
Szerintem borzasztó, nekem egyáltalán nem tetszik. Kis keresztfiam szülei 2 évesen vették rá magukat, hogy levágassák a haját, már majdnem hát középig ért haja, csak göndör fürtös volt. Addigra millióan nézték kislánynak, õk meg csak röhögtek rajta. És hozzáteszem nem is állt neki jól. Itt igazából a nagymama volt nagyon hosszúhaj párti... De fényévekkel jobban áll neki a nem túl rövid, mégis fiús frizura. Nagyon édes vele. Nem is értem az ilyen szülõket. A kislányom bölcsis csoportjába is jár egy kisfiú, neki is hosszú a haja, szintén göndörkés. Mindig belelógott a szájába, amikor evett, láttam a beszoktatás alatt... Szerintem szörnyû... :) És szerintük akkor mikor nõ le a babahaja, ha sosem vágják le?! :)
Azt, hogy a zsidó szülõk nem szeretik levágatni a gyerekük haját....egy fiú nem néz ki jól hosszú hajjal
Szerintem nagyon aranyos :D
Jaj, de jó, hogy nem a te gyerekedrõl van szó, mert akkor jobban ki merem fejteni személyes rosszallásomat. Pont erre gondoltam, önzõ anyuka annyira bele van szerelmesedve a gyönyörû kisfia gyönyörû hajába, hogy [email protected], mit szeretne a fiú. Szerintem egy 4-5 éves gyerek nem lehet annyira exhibicionista, hogy mások megítélését teljesen figyelmen kívül hagyva ki akarjon tûnni a tömegbõl. Anyuka szép hajú, beteg lelkû gyereket akar, vagy egészséges lelkületû, rövid hajút? Sajnos nincs beleszólásunk, de hátha egyszer az illetékes is elolvassa ezeket a válaszokat...
A kérdező hozzászólása: dehogy szexuálisan kérdezem :) kisfiam barátjáról van szó, nekem furcsa. csak azért kérdeztem, hogy én vagyok ennyire maradi vagy azért ez tényleg furi. kisfiút már nagyon zavarta a haja, folyton hátra simogatta meg mondta is, erre anyuka beújított egy hajpánttal :O azért nem vágják le mert ez még a "babahaja"...
Szerintem nevetségesen néz ki. Ha a szülõknek és a gyereknek tetszik, csinálják.
Kérlek inkább vágd le! Elégé ciki, és majd ha 15 évesen vissza emlékezik elégé mérges lesz... Ha, levágjátok nem kell feltétlenül nagyon rövidre, de szerintem esetetekben egy hajvágó olló életmenõ is lehet! De. (Hiszen erre is kell gondolni) Ha, ragaszkodtok a hosszú hajhoz lépcsõzetesen vágjátok le, úgy, hogy az esetleges frufru legyen rövidebb, a mellette lévõ hajak közepes hosszúságúak, hától pedig viszonylag hosszú. Láttam már ilyen megoldást, nyugi nem lesz a gyerekedbõl Szandokán. UI: A hajjal egyszínû csatt még nem annyira feltûnõ mint a hajpánt! Hajpántot ne!
Semmit. Hordja úgy, ahogy szeretné. :)
Szerintem gáz, de még mindig jobb, mint a hajcsat :) Már eleve a hosszú haj egy fiúnál. De én ilyen mainstream ízlésû vagyok. De el tudom fogadni, hogy ami nekem nem tetszik vagy furcsa, az másnak bejön. Egyébként a fiú maga meg van elégedve a hajával? Nem piszkálják miatta az ovis barátai pl.?
H-h mit? A kinézetérõl vagy h esetleg meleg lesz? Nem tudom, biztos furi lehet, mert ez nem túl fiús dolog, de ennyi. Nem szoktam ilyeneken gondolkodni. :)
Az unokaöcsémnek volt olyan 7-8 évesen mániája, hogy neki hosszú haj kell, és ne legyen levágva. Aztán egy idõ után megunta, levágták, és ennyi. Ebbõl miért kell messzemenõ következtetéseket levonni? Persze ha kislányról lenne szó, és anyuka a szoknyát akarná mindenáron erõltetni, pedig a gyerek nem szeretné, nem lenne ennyi rosszalló, mert lány, úgy is szoknia kell a szoknyát...

Már van két kislányunk, de szeretnénk egy kisfiút is. Van valami "módszeretek" kisfiúra?

Legjobb válasz: jónás módszer, ismerõsömnek bejött. nekik is két kislányuk volt, és a harmadik kisöcsike lett :))))

jónás módszer, ismerõsömnek bejött. nekik is két kislányuk volt, és a harmadik kisöcsike lett :) )))
Én Ceizel dr egyik interjújában hallottam, hogy a hüvely savas ill lúgos kémhatásán is múlik, hogy az x vagy Y-os kiskatonák érnek célba elõbb. De arra sajnos nem emlékszem, hogy melyik kémhatást kacsolták a fiú-utódhoz. Neten valahol biztos utána lehet nézni.
Férjem kollégájáéknak szombaton született meg a negyedik lányuk! :) Neki az elérhetõségét most nem adom meg. :) Mi minden másnap akcióztunk és gyönyörû egészséges kisfiunk lett. Valójában erre nincs recept, de sok sikert!
Sajna igazi módszer nem létezik mert a baba neme a férfin múlik, hogy a sperma x vagy y kromoszómájú. Ezen nem változtat az hogy pl mit eszel...stb. Azt mondják hogy ha lányt akartok akkor ovu elõtt 2 nappal legyetek együtt ha fiút akkor az ovu napján...nos, mi az ovu napján voltunk együtt és másnap (nem azért mert fiút vagy lányt akartunk, mert nem érdekel, csak így jött ki.) hát kislányunk lesz. Azért sok sikert a kisfiúhoz!! Szép napot! Egy kismama

Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?

Legjobb válasz: Míg megtudjátok, hogy kisfiú, vagy kislány lesz, akkor már nem teheted így fel a kérdést. Én inkább úgy gondolkodnék, hogy képes leszek-e 4 gyermeket nevelni. S ha igen, akkor akár 4 lányt.

Míg megtudjátok, hogy kisfiú, vagy kislány lesz, akkor már nem teheted így fel a kérdést. Én inkább úgy gondolkodnék, hogy képes leszek-e 4 gyermeket nevelni. S ha igen, akkor akár 4 lányt.
Ne haragudj, de nem értelek. Tudod, sok mindenre hivatkozva mennek nõk abortuszra - ahogy itt olvasom - , de ilyen indokot még nem láttam. Az a baba pontosan ugyanúgy a tiétek, mint a másik 3. És ha kislány, akkor ezért nem is szereted? Kérdezted, ki mit tenne. Én szeretettel várnám.
Jézusom, nem gondolod komolyan, hogy elvetetnéd csak azért mert lány?? Milyen kérdés ez??
Ha lány lesz, már nem is kell?? Nem is tudnád szeretni? Te jó ég...
Sok eszed van.Védekezésrõl nem hallottál??
Nem tudom, mennyi pénzbõl éltek, milyen anyagiak között, de egy negyedik gyereket nem csak abból a szempontból kell átgondolni, hogy fiú lesz-e, vagy lány....
A 3 gyerekesek lassan nem is fognak nagycsaládosoknak számítani..
Akkor tartsd meg ha fel tudjátok nevelni ne a neme miatt. És ha lány akkor mi van? De a mai világban 4 gyerekkel....bátor ember vagy.
Vetesd el! Ha lány lesz, kegyetlen sorsa lesz! Ha fiú lesz, kegyetlen sorsa lesz a három lánynak!
Nehogy már mi döntsük el, hogy megtartsd-e a babát!!! Talán beszéld meg a férjeddel. Beszéljétek meg, hogy ha lány lesz, amire 50% esély van, akkor fogjátok-e tudni szeretni és el tudjátok-e majd tartani. Ha nem, vetessétek el.
"ha tudnám, hogy fiú lesz, a párom kedvéért megtartanám" ... atyaég. Ismeretlenül is sajnálom szegény lányaidat, milyen életük lehet. Mondd, az elõzõ három terhességnél is féltél, hogy lányod lesz? Kár, hogy nem vagy a rokonom, így most nem tagadhatlak ki a családból...
Nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy ha az emberek HATÉKONYAN védekeznek, akkor nem szoktak teherbe esni. Érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki azzal jön, hogy de hát én védekeztem csak belecsúsztam a hibaszázalékba.. Akkor miért van az, hogy a környezetemben bevallottan azok szoktak teherbe esni, akik félvállról veszik a védekezést és azok nem, akik normálisan utánajárnak a lehetõségeknek? Szóval ezt a részét hagyjuk, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni... megfelelõ védekezés mellett NEM szoktak teherbe esni. Ne kábítsuk már magunkat, felnõtt emberek vagyunk.
Ilyet sem hallottam még, hogy valaki a baba neme alapján dönti el, hogy megtartja-e a babát vagy sem... Mennyi idõsek a lányok?
"Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám." Szóval, ha lány, akkor nem érdemelné meg, hogy éljen. Csak ha fiú. Mondom én, hogy ez a gyerek nemérõl szól. Mellesleg ilyen hozzáállással kérdezõ, ne szülj 4. gyereket!
Áruld már el, mivel védekezel, nehogy mi is terhesen maradjunk
A kérdező hozzászólása: Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám.
Jó, hogy nem azt javaslod, utolsó, hogy kockán döntsék el. Egy emberi életrõl van szó!!!
ha most 20 ember azt irja hogy tartsd meg akkor megtartod? És majd közlöd a gyerekkel felnõttkorában édes lányom/fiam csak azért élsz mert anyádnak a gyakorin 20 tök ismeretlen azt mondta hogy tartsalak meg. Férjeddel kell megbeszélned nem velünk. Ez nem a "eltörtem egy Herendit, hogy mondjam meg anyámnak.." c. kategória.
Tömör és rövid véleményem: Szerintem ne tartsd meg a babát. Nem kell ide kis regényeket írni, magyarázkodni, okoskodni. Mindenkinek más az értékrendje, mindenki más életet él. Nekünk meg semmi közünk hozzá, hogy hány gyereke van, s hogy esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik 20 a középsõ 18 lesz a kicsi pedig 13 éves.
Ha tudnád, hogy fiú lesz, megtartanád a férjed kedvéért...ugye? De jóslást vársz tõlünk, hogy megmondjuk, fiú vagy lány? Vagy mi??? De tényleg durva, hogy ha tudnád, hogy lány, megöletnéd, ha fiú, akkor élhet...Húúú, mint az ókorban...Még egy fiút el tudtok tartani? Akkor egy lányt is sikerülne! Vagy akartok még egy gyereket, vagy nem!!! Nem a fiú vagy lány a kérdés, hanem gyereket akartok vagy nem! Ezt döntsétek el! Mivelhogy nem fogod megtudni a 12.hét elõtt, hogy fiú vagy lány, ezért nem is értem, hogy mi a...... tetted fel ezt a kérdést??? Annyi eszed van, mint egy kiszáradt hintalónak, komolyan!!! A másik dolog, a védekezés! Csak akkor lehet védekezés mellett teherbe esni, ha nem veszed be a tablettát vagy nem húzod fel a gumit! Ez kinek a hibája???? Ezen is el lehet gondolkozni...
A párod szeretne kisfiút? Mondd meg neki, hogy 100%-ban rajta múlik a gyerek neme, ugyanis a férfi kromoszóma dönti el. És ha õ képtelen fiút csinálni, az nem a tied, de fõleg nem a gyerek hibája.
Valóban, megfelelõ védekezés mellett nem lehet teherbe esni, a hatékony az komoly odafigyelést és utánajárást igényel, amit sokan félválról vesznek és ez lesz belõle. 3 gyerek után, ha tényleg nem akartál már több gyereket akkor mûtéttel az orvosok véglegesen meddõvé tettek volna. Vagy a párod többször felhozta, hogy de jó lenne egy fiú is a 3 lány mellé és ezért lebegett egy újabb terhesség gondolata, félig tudatalatt? A másik, 3 gyerek után van lehetõség genetikailag beleavatkozni az orvosoknak a gyerek nemének kiválasztásába, vagyis genetikailag módosítják a nemét, persze ezt Magyarországon még sokan elítélik, de egyre elterjedtebb külföldön. Nem tudom egyébként mit vársz tõlünk, de ilyen hozzáállással lehet nem tartanám fontosnak, hogy az a gyerek megszülessen.
Azért vannak praktikák, hogy ha valaki nagyon fiút v lányt akar, akkor pl mikor szexel stb... szóval vannak, akik tényleg készülnek rá és nem csak úgy, lesz ami lesz, "védekezés mellett" esnek teherbe! Fõleg nektek kellett volna vigyázni, mert nektek nem is mindegy, hogy milyen nemû, ettõl függ az élete! Durva...
Mi is pont így voltunk, három kislányunk volt mindig vágytunk egy kisfiúra, persze bennem volt a félelem mi lesz ha kislány lesz?! Belevágtunk a férjem be sem akart jönni a 12. heti ultrahangra mondván õt ne , , üssem agyon", végül bejött! :D Az orvos azonnal közölte gratulálok a kisfiúkhoz, és adott is egy félre nem értelmezhetõ képet a fütyirõl! Most három hetes múlott és kisfiú! :)
Bárcsak tudnám, miért jobb egy fiú, mint egy lány...?
Egyszeru megoldhato megvarod a 14 hetet egy jo uh szakember latja fiu vagy lany Ha lany megolod ha fiu megtartod.Vagy fizetsz a 11heten genetikai vizsgalat megnezik. De a legtobb szulo gyereket akar egeszsegeset nem fiut vagy lanyt irigyellek a luxusproblemad miatt mi csak egeszseges babat szerettunk volna. Tudod a vedekezes dolog 25 eve elek nemi eletet soha nem lettem veletlenul terhes es itt is 4 gyerek van tervezett.
"Nyilván a félreértések elkerülése végett fûzte hozzá kommentbe, hogy..." Ja, biztos azért...:) Komolyan, ülj vissza az iskolapadba irodalom órára! Ha én arra vagyok kíváncsi, hogy ha van 3 gyerekem és becsúszott a 4., akkor más megtartaná-e, akkor úgy teszem fel a kérdést. De a kérdés nem így szólt, hanem, hogy ha van már 3 lány, de a férj fiút szeretne, de a kérdezõ tart attól, hogy mégis lány lesz, ezért megtartsa-e a babát, hát szerintem az elég egyértelmû kérdés! Az megint más, hogy rájött a kérdezõ, hogy mások miként vélekednek a gyerekvállalásról, ezért szépített és másított a dolgokon...
A kérdező hozzászólása: Neked meg még ennyi sincs mert ha lenne akkor tudnád, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni. Nagyokos!
A kérdező hozzászólása: A gyerekek között is nagy lenne a korkülönbség. A párom szeretné nagyon a babát hátha fiú lesz. Mit tegyek?
A párod csak azért szeretné, hátha fiú lesz???! ÉS ha lány lesz, már nem is szeretné??? HA nektek csak ennyi a kérdés, hogy fiú lesz-e, az anyagiak nem számitanak, akkor persze, tartsátok meg, hátha fiú lesz :D
Tudom, hogy itt mindenki azt írja hogy nevetesd el mert a gyereked, szertned kell stb.... van három gyereked, egy negyeid mellett már lehet hogy nem tudnál nekik jó életet biztosítani. Jelenleg az õ érdekeiket kell kizárólag nézned, mert az ami a hasadban van még nem egy baba csak egy embrió, még nincs tudata, még nem ember. Gondold jól meg, mert ez az egész nem arról szól, hogy elvetetni milyen gonosz meg minden, hanem a gyerekeidrõl és rólatok, szerintem nagyon nehéz 4 gyereket jó körülmények között tartai, én itt lehet, hogy megállnék. A te döntéses, válassz jól.
A kérdezõ és párja nem szeretnének negyedik gyereket, de mivel a férj vágyik egy kisfiúra ezért õ bevállalná a kérdezõ most nem tudja mit tegyen. Vagy nem jól értelmeztem a kérdést?
Apa és új párja pedig kislányt szerettek volna, de az is fiú lett.Anyámtól meg vagyunk neki 3-an fiúk.Na ezt add össze! :)
Ne haragudj, egybõl e jutott eszembe... http://www.youtube.com/watch?v=D-C-_scWRzE
Jó szapora vagy.
4 gyereketek van a meglátásaim szerint, ebbõl 3 nagyobb, egy nagyon picike. Én nem tudnám azt mondani 3 után, hogy "téged nem vártunk, nem kellesz, ráadásul lehet, hogy te is lány vagy, abból meg már van elég, kössz". Számomra a megfogant élet, élet. Az, hogy a nyolcévest csapjuk agyon vagy a 8 hetest vetetem el, nekem nincs különbség. Egy anya anya marad. Mindenkinek más a mentalitása, de ha nem akarok több gyereket, hatékonyan védekezek, ha pedig már ott van, akkor ott van és ott is marad. Ez a ti döntésetek, én csak a saját szemszögembõl válaszoltam. Én megtartanám, mert nem látok más megoldást a történetben. Az meg, hogy lány, soha nem lehet negatívum, akárhány lányod is van. Egy nõ szájából különösen csúnya ez.
Vetesd el! Csak gondolj bele, ha lany lesz, nem fogjatok annyira szeretni, mindig ott lesz bennetek, hogy miert nem fiu. Akaratlanul is. Raadasul ebben a mai helyzetben, meg egy gyereket is kockazatos vallalni, nem hogy negyet. Neveld fel azt a harom kislanyt boldogan, adj meg nekik mindent amit tudsz. Ne legyel felelotlen!
Lányok, lányok mikor veszitek már észre, hogy ez egy kamu kérdés, ami a népeket szeretné összeugrasztani:D
"Ne legyel felelotlen." Ezzel kicsit elkésett, nem gondolod?
Most mondanám, hogy fogadjatok örökbe, és akkor tuti, hogy kisfiú lesz, de gondolom, ha a férjed ennyire akar fiút, akkor a "vér" is számít.
Kedves 24-es! Értelmezõ képességeden van mit csiszolni! Ugyanis a kérdezõ azután kezdett el magyarázkodni, hogy mindenki leírta, hogy most komolyan ez dönti el, hogy abortusz vagy nem, hogy lány vagy fiú gyerek születik-e? Amúgy meg igen, normális, hogy 3 lány után az ember vágyik egy fiúra, de már baromira nem, hogy ez miatt egybõl menne abortuszra! Tényleg, olvasd el újra az egészet, mert marhaság amit írtál!
Nyilván a félreértések elkerülése végett fûzte hozzá kommentbe, hogy még mielõtt további ilyen válaszok érkeznének (talán jogosan, mert a kérdésbõl tényleg csak ennyi tûnik ki, hogy csupán a nem lenne a baj). Te nem szoktál amúgy kérdést kiírni? Mert akkor ezért nem érted szerintem.
Ja igen, 4 gyerekkel biztosan a védekezés nagymesterei vagytok....
A kérdező hozzászólása: Nem azért akarom elvetetni mert esetleg lány lesz, hanem azért mert nem terveztünk csak három gyereket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!