Találatok a következő kifejezésre: Van egy Baj van az (1106 db)

Mi van velem? Volt már pasim, vele minden szép és jó volt. Most úgy néz ki megint alakulóban van egy kapcsolat, de az a gáz, hogy nincs semmi amiről beszélgetni tudnánk. Ez annyira ciki! Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy veled van a baj.Lehet, hogy egyszerûen csak nem illetek össze. Nem vagytok egy hullámhosszon. Keress mást, a beszélgetés NAGYON fontos egy kapcsolatban, hidd el.

Nem hinném, hogy veled van a baj.Lehet, hogy egyszerûen csak nem illetek össze. Nem vagytok egy hullámhosszon. Keress mást, a beszélgetés NAGYON fontos egy kapcsolatban, hidd el.

Kaptam egy új gépet és mióta felszereltem nincs hang. Felszereltem egy más hangfalat is, mert azt hittem, hogy a hangfallal van a baj, de azzal a hangfallal sem működik. Mi lehet a baj?

A beállításoknál ezt hozza el?:

Legjobb válasz: Telepítetted a hangkártyát? Alaplapi CD-n rajta van, Audio/ Sound card vagy hasonlót keress.

Telepítetted a hangkártyát? Alaplapi CD-n rajta van, Audio/ Sound card vagy hasonlót keress.

Van egy Windows 7 ultimate op. Rendszerem. Az a bajom hogy van egy játékÿ (dirt 3) és amikor elindítom a játékot akkor a tálca és fönt az x nem tűnik el. Mi lehet a baj? Játék a hibás?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!

Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!
A kérdező hozzászólása: Köszi
az f1 2011 is ilyen

Ha évek óta van egy anyajegyed aztán az elkezd úgymond szétfolyni meg terjedni, az nem baj?

Olyan mintha csípés lenne de én tudom, hogy ott anyajegy volt

Legjobb válasz: De baj, sûrgõsen menj vele bõrgyógyászhoz. Valószínû fogja javasolni az eltávolítást. Nem szeretnélek ijesztgetni és félemlíteni, de sajnos, ha egy régi anyajegy megváltozik az elrákosodásának az elsõ jele. Minél hamarabb irány a doki!!! Nem vicc. Persze remélhetõleg nem biztos, hogy gond van vele, de ha mégis és idõbe eltávolítják (ambuláns mûtét, ami nem fáj) akkor semmi problémád nem lesz, 100% rendbe lesz, de fontos hangsúlyozni csak akkor ha minél hamarabb mész az orvoshoz. Nem szabad halogatni.

De baj, sûrgõsen menj vele bõrgyógyászhoz. Valószínû fogja javasolni az eltávolítást. Nem szeretnélek ijesztgetni és félemlíteni, de sajnos, ha egy régi anyajegy megváltozik az elrákosodásának az elsõ jele. Minél hamarabb irány a doki!!! Nem vicc. Persze remélhetõleg nem biztos, hogy gond van vele, de ha mégis és idõbe eltávolítják (ambuláns mûtét, ami nem fáj) akkor semmi problémád nem lesz, 100% rendbe lesz, de fontos hangsúlyozni csak akkor ha minél hamarabb mész az orvoshoz. Nem szabad halogatni.
Sürgõsen menj el bõrgyógyászhoz! Most olvastam egy cikket a melanómáról.Az orvos felhívja a figyelmet arra, hogy ha az anyajegy alakja, színe megváltozik, valakinek az anyajegyei szaporodnak, feltétlen menjen orvoshoz.A kezdeti szakaszban még lehet segíteni, Ha viszont elhanyagolják, kialakul a bõrrák, rosszabb esetben áttétes lesz, és rövid idõn belül meghal a beteg. Minden 50.ember bõrrákban hal meg.A cikkben hajlamosítótényezõként a túlzott, védelem nélküli napozás, a borotválás, szolárium, hajfestés szerepel. A cikket dr.Wikonkál Norbert bõrgyógyász- onkológus-kozmetológus írta. Ne késlekedj, menj orvoshoz !
Ez lehet melanoma is, ami nagyon veszélyes! Orvoshoz amint tudsz!
Idõnként nekem is nõnek, pár évente. De fordulj bõrgyógyászhoz, és megnézik az sosem árt. Nem kell félni csak megnézi max nagyítóval vagy valami géppel. ha le kell szedni az is gyorsan megvan, de lehet nem is kell. De orvos mindenképp lássa, ezzel meg tudod elõzni a bajt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Ma újra pasztáztam a CPU és a hűtőborda közötti részt, és a paszta nem jutott el a procin 100%-osan mindenhova, csak 1-2 sarkon van egy kis hiány, az mennyire baj?

Legjobb válasz: Nem baj. Ha megnézel egy új Intel vagy AMD gyári hûtõt. Már ott sem precízen a hûtõ fizikai alakjának megfelelõen fekszik rá az alja, hanem kör alakban.

Nem baj. Ha megnézel egy új Intel vagy AMD gyári hûtõt. Már ott sem precízen a hûtõ fizikai alakjának megfelelõen fekszik rá az alja, hanem kör alakban.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )

Vettem egy roccat kova egeret és az a nagy bajom vele hogy feltelepitettem a drivert is meg minden müködik is az egér de egy baj van vele aki tud az segitsen?

Felmegyek cod2 szerverre játtszani és az fps-em ami 250 fix volt eddig az 100-30 között mozog és annyira laggol az egész hogy nemtudok gamelni. De ha kicserélem a régi egeremre akkor megint 250 fix fps. Aki tud segitsen?

Srácok! A volt pasim azt mondta hogy utálta hogy annyira 'torkos' voltam. Most velem van a baj mert azt hittem szeretitek ha egy csaj mélytorkú? Tényleg nem vagytok oda érte? 19/L

Legjobb válasz: Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.

Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.
Én is szeretem de sosem kérek meg egy láynt sem hogy csinálja nekem. mivel ez az "ö biznisze" ezért ö tudja, hogy neki mi a jo :) Én nekem meg tökmindegy mit alkott "lent" akkro is jo :)
Ha a barátod kis mérettel rendelkezett, lehet kínos volt neki, sõt fájdalmat okoztál neki. A többség szereti. Köztük én is. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ügyesen tudja csinálni. De ha ennyi esze van, hogy nem szólt...Vessen magára. Szerintem csak álok ez az egész.
Nem vagyok szoposk*rva. Faszi vagyok, de vannak csajok, akik azt hiszik, hogy milyen profik, közben mégsem. Ezek szerint te is szar vagy.
Utolsó, nem mindenki születhet szopósk*rvának.
Biztos jó szarul csináltad.
Lehet, hogy csak meg akart bántani.
Én nem hiszem el, hogy létezik olyan pasi, aki ezt ne élvezné. Szerintem azért mondta ezt a volt pasid, mert gyökér és mindenképpen valami rosszat akart rád mondani. Mindegy, ne add fel ezt a jó szokásodat, jól írta az elõzõ, ha egy férfit ügyesen, rendesen és rendszeresen leszopsz és le is nyeled, akkor bármit megtehetsz. Tapasztalat. Exem még a szakításunk után is mondta, hogy bár a mostani csaja is úgy "kezelgetné" ahogy én. Leszopja ugyan, de semmi élet nincs benne, és köpköd is. De hát bebukta, mert már mást "kezelgetek":D
Tízmillió pasiból csak egy van aki nem imádja, te pont kifogtad. Gyere hozzám, én imádni foglak, számomra ez a csúcs, a nõ aki rendszeresen hajlandó leszopni és még le is torkol, na az a nõ szó szerint bármit kérhet tõlem. Szeretlek <3
Vele van a baj, hogy akkor nem tudta kinyitni a száját és elmondani, hogy mit élvez. [email protected]! Még jó, hogy már csak az exed! :)
szegény torkos :S az enyémet beveheted tokáig ha ez vigasztal..:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Pedig amig együtt voltunk soha nem panaszkodott, élvezte.
valóban fájdalmas, lehet hogy ezt megúnta
nemtudom eddig bárkivel voltam szerette... akinél nem fért be az egész még nyomta is volna le a fejem. biztos kifogtál épp egy ilyen finnyást aki nem tudja mi a jó :D vagy kicsit megfogaztad, öntudatlanul (:
Én nem vagyok benne "szar" (ezt többen megerõsítették és nem kis tacskók) de nem gondolom, hogy egy nõ értékének ez kéne, hogy a fokmérõje legyen. Én inkább lennék tehetségesebb a nyelvtanulásban, szakmai fejlõdésben mint a szopásban, ha választani kéne. Sajnálatos, hogy egyeseknek ennyire kibicsaklott az értékrendje....

A gépemben van egy 500GB hdd, és vettem még egy 500GB-os hdd. amelyiket utólag vettem az időnként lefagy, nem lehet rá letölteni, nem lehet rá frapssal videót menteni, és van hogy teljesen eltűnik. Az a baj, hogy 2 satás hdd van?

mindkét hdd sata kábellel van csatlakoztatva, de van egy ide hdd is meg egy dvd író ami szintén ide csatlakoztatóval van az alaplaphoz csatlakoztatva. A két sata kábeles hdd közül az szokott lefagyni amelyiken nincs windows, amelyiken a windows van az tökéletesen működik. Azt szoktam csinálni ha lefagy, hogy leszedem a gépház oldalát, és a sata kábelt kihúzom majd visszadugom, ez általában segít, de 2-3 nap múlva megint lefagy az a hdd. És mielőtt kérdeznétek.... igen a satás kábelek sorba vannak bedugva-az a hdd amelyiken van a windows az van az egyes csatlakozón a másik hdd meg a kettes csatlakozón, a bios-ban is így vannak sorba. alaplapom asrock n68c-s ucc memória 4GB videókáryta evga gtx-650 táp 400 wat remélem tudtok segíteni

Legjobb válasz: Nekem egyetlen egy Winchester van bent, és ugyanez a problémám van mint neked, idõnként (van hogy pár óra, de van hogy több nap) lefagy, újraindítom, és a boot elõtt az alaplap képénél lefagy. Ekkor kihúzom, és átdugom másik csatlakozóba, és megy tovább. Ismerõsömmel beszéltem errõl, és azt mondta, hogy lehet az a gond, hogy az alaplaphoz kapott DVD-rõl nem telepítettem fel a cuccokat, csak amit a Windows automatikusan felpakol, és az nem biztos hogy jó. Még nem próbáltam, de lehet hogy ez a gond.

Nekem egyetlen egy Winchester van bent, és ugyanez a problémám van mint neked, idõnként (van hogy pár óra, de van hogy több nap) lefagy, újraindítom, és a boot elõtt az alaplap képénél lefagy. Ekkor kihúzom, és átdugom másik csatlakozóba, és megy tovább. Ismerõsömmel beszéltem errõl, és azt mondta, hogy lehet az a gond, hogy az alaplaphoz kapott DVD-rõl nem telepítettem fel a cuccokat, csak amit a Windows automatikusan felpakol, és az nem biztos hogy jó. Még nem próbáltam, de lehet hogy ez a gond.
A kérdező hozzászólása: hát neked fel kell rakni a cuccokat a driver lemezrõl amit kaptál az alaplaphoz mert a nélkül nem fognak rendesen mûködni a dolgok rajta. De én mindig felteszem a drivereket ha windowst cserélek, és mégis lefagy az egyik hdd.
Lehet nem 100%-os SATA vagy táp kábeltõl is, és ez adat vesztéssel is járhat. Vagy túlmelegedés, de attól a legtöbb HDD magától lekapcsol azt meg hallani lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!