Találatok a következő kifejezésre: Van egy Baj van (2105 db)

Van egy Windows 7 ultimate op. Rendszerem. Az a bajom hogy van egy játékÿ (dirt 3) és amikor elindítom a játékot akkor a tálca és fönt az x nem tűnik el. Mi lehet a baj? Játék a hibás?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!

Lehetséges hogy ablakos módban fut a játék? Próbáld meg ALT+ENTER-rel teljes képernyõre hozni, vagy keress egy erre vonatkozó beállítást!
A kérdező hozzászólása: Köszi
az f1 2011 is ilyen

Van egy barátnőm. van 2 éves kislány, már másfél éve nem szoptat de mégis fűrdésnél jön pár csepp tej a melléből. mitől van ez? bajt jelent? ?

Legjobb válasz: Szia! Nem gondolnám ,hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje ,pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet ,hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.

Szia! Nem gondolnám , hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje , pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet , hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.


A cicám szobatiszta annak ellenére hogy még elég kicsi. Csaj egy baj van: éjszaka felkel pisilni és mindig a szoba egyik sarkát választja. Mit csináljaak?

Legjobb válasz: Miért baj?, jobb lenne ha a másik háromba is pisilne?:D Tedd az almot abba a sarokba amit kiválasztott. Ha neked nem jó az a hely, akkor át kell szoktatni máshová. Ezt úgy tudod elérni, hogy felitatod a pisit egy papírzsepivel és azt alomba teszed, az almot pedig a neked megfelelõ helyre. A sarkot alaposan felmosod fertõtlenítõvel, hogy ne érezze a szagot.

Miért baj?, jobb lenne ha a másik háromba is pisilne?:D Tedd az almot abba a sarokba amit kiválasztott. Ha neked nem jó az a hely, akkor át kell szoktatni máshová. Ezt úgy tudod elérni, hogy felitatod a pisit egy papírzsepivel és azt alomba teszed, az almot pedig a neked megfelelõ helyre. A sarkot alaposan felmosod fertõtlenítõvel, hogy ne érezze a szagot.
mivel még kicsi ezért meg kell tanítanod neki, hogy oda ne végezze a dolgát. pl.: vmi újságpapírt rakj neki ami vastagabb vagy pedig almos doboz :) ) nekem a doboz segített és rendesen szobatiszta lett :) ) remêlem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Csak *

Vettem egy roccat kova egeret és az a nagy bajom vele hogy feltelepitettem a drivert is meg minden müködik is az egér de egy baj van vele aki tud az segitsen?

Felmegyek cod2 szerverre játtszani és az fps-em ami 250 fix volt eddig az 100-30 között mozog és annyira laggol az egész hogy nemtudok gamelni. De ha kicserélem a régi egeremre akkor megint 250 fix fps. Aki tud segitsen?

Van egy Sony Xperia Sola-m eddig rendesen működött, de most hozzá nem nyúltam és nem kapcsol be, felraktam tölteni nem észleli, bedugtam a gépbe nem jelez semmit, nem lehet tölteni mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ismeretlen eredetû hiba, fogalmam sincs. Esetleg a végletekig lemerült és nem veszi a töltést sem. Flashtool-al (lehet Sony Update Service-vel is) fel lehet ébreszteni ha nincs nagyobb baj és le sem merült. Megpróbálhatom helyrehozni távvezérléssel és a rom újratelepítésével.

Ismeretlen eredetû hiba, fogalmam sincs. Esetleg a végletekig lemerült és nem veszi a töltést sem. Flashtool-al (lehet Sony Update Service-vel is) fel lehet ébreszteni ha nincs nagyobb baj és le sem merült. Megpróbálhatom helyrehozni távvezérléssel és a rom újratelepítésével.
Szia! Nekem Xperia X10 mini pro okostelefonom van. 1 hónapig kísérleteztem, nekem is hasonló problémám volt. Nos, 1. lépésként szedd le ezt: http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Telepítsd újra telefonod. (mentés, stb. gondoskodj róla, minimum 50%-os akkuval) Ezután úgy sikerült tölteni a telefont, ha kikapcsoltam kb. fél óráig, úgy, hogy bennehagytam az aku-t, majd bekapcsoltam. S ahogy benyomtam, s kérte a pinkódot, nem adtam meg neki, csak töltõre raktam. Amióta ezzel a módszerrel töltöm, 1x sem volt ilyen problémám.... hogy miért csinálhatja ezt, azt én sem értem. :\

A gépemben van egy 500GB hdd, és vettem még egy 500GB-os hdd. amelyiket utólag vettem az időnként lefagy, nem lehet rá letölteni, nem lehet rá frapssal videót menteni, és van hogy teljesen eltűnik. Az a baj, hogy 2 satás hdd van?

mindkét hdd sata kábellel van csatlakoztatva, de van egy ide hdd is meg egy dvd író ami szintén ide csatlakoztatóval van az alaplaphoz csatlakoztatva. A két sata kábeles hdd közül az szokott lefagyni amelyiken nincs windows, amelyiken a windows van az tökéletesen működik. Azt szoktam csinálni ha lefagy, hogy leszedem a gépház oldalát, és a sata kábelt kihúzom majd visszadugom, ez általában segít, de 2-3 nap múlva megint lefagy az a hdd. És mielőtt kérdeznétek.... igen a satás kábelek sorba vannak bedugva-az a hdd amelyiken van a windows az van az egyes csatlakozón a másik hdd meg a kettes csatlakozón, a bios-ban is így vannak sorba. alaplapom asrock n68c-s ucc memória 4GB videókáryta evga gtx-650 táp 400 wat remélem tudtok segíteni

Legjobb válasz: Nekem egyetlen egy Winchester van bent, és ugyanez a problémám van mint neked, idõnként (van hogy pár óra, de van hogy több nap) lefagy, újraindítom, és a boot elõtt az alaplap képénél lefagy. Ekkor kihúzom, és átdugom másik csatlakozóba, és megy tovább. Ismerõsömmel beszéltem errõl, és azt mondta, hogy lehet az a gond, hogy az alaplaphoz kapott DVD-rõl nem telepítettem fel a cuccokat, csak amit a Windows automatikusan felpakol, és az nem biztos hogy jó. Még nem próbáltam, de lehet hogy ez a gond.

Nekem egyetlen egy Winchester van bent, és ugyanez a problémám van mint neked, idõnként (van hogy pár óra, de van hogy több nap) lefagy, újraindítom, és a boot elõtt az alaplap képénél lefagy. Ekkor kihúzom, és átdugom másik csatlakozóba, és megy tovább. Ismerõsömmel beszéltem errõl, és azt mondta, hogy lehet az a gond, hogy az alaplaphoz kapott DVD-rõl nem telepítettem fel a cuccokat, csak amit a Windows automatikusan felpakol, és az nem biztos hogy jó. Még nem próbáltam, de lehet hogy ez a gond.
A kérdező hozzászólása: hát neked fel kell rakni a cuccokat a driver lemezrõl amit kaptál az alaplaphoz mert a nélkül nem fognak rendesen mûködni a dolgok rajta. De én mindig felteszem a drivereket ha windowst cserélek, és mégis lefagy az egyik hdd.
Lehet nem 100%-os SATA vagy táp kábeltõl is, és ez adat vesztéssel is járhat. Vagy túlmelegedés, de attól a legtöbb HDD magától lekapcsol azt meg hallani lehet.

Van egy baj, az hogy én FRAPS-el akarok felvenni egy játékból videót. Minden jól is működik van egy hiba, mi lehet? (többi lent)

A videó min?sége tökéletes, a baj az hogy beszélek is rá de az nem jó, csak a bal fülesb?l lehet hallani mindent. (nem a fülesem rossz mások is csak ott hallják.)

Legjobb válasz: Van a Frapsbe egy olyan beállítás, hogy Stereo/Multichannel. Azt kéne átállítani.

Van a Frapsbe egy olyan beállítás, hogy Stereo/Multichannel. Azt kéne átállítani.

Counter-Strike Source-be tettem egy cfg-t nagyon jól adja de egy baj van és nem tudom hogy lehet-e orvosolni?

Szóval tettem be egy király cfg-t ami nagyon jól adja de egy baja van az hogy mikor lelövök valakit a bal felsõ sarokban a kép helyet írás van itt egy kép hogy mirõl is beszélek: <[link]

Legjobb válasz: Sajna a cfgvel van a gond az alap úgy van beállítva ahogy kell viszont az okosok átirnak mindent a cfg.txtben. Ha megnyitod és átírod a megfelelõ szöveget akkor jó lesz.

Sajna a cfgvel van a gond az alap úgy van beállítva ahogy kell viszont az okosok átirnak mindent a cfg.txtben. Ha megnyitod és átírod a megfelelõ szöveget akkor jó lesz.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!