Találatok a következő kifejezésre: Van egy Baj (2105 db)

Van egy baj, az hogy én FRAPS-el akarok felvenni egy játékból videót. Minden jól is működik van egy hiba, mi lehet? (többi lent)

A videó min?sége tökéletes, a baj az hogy beszélek is rá de az nem jó, csak a bal fülesb?l lehet hallani mindent. (nem a fülesem rossz mások is csak ott hallják.)

Legjobb válasz: Van a Frapsbe egy olyan beállítás, hogy Stereo/Multichannel. Azt kéne átállítani.

Van a Frapsbe egy olyan beállítás, hogy Stereo/Multichannel. Azt kéne átállítani.

Nekem megvan az eredeti Minecraft - Pocket Edition .! De van egy baj! Mikor megakarom gyujtani a TNT-t akkor bebuggol és kidob! valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: A legfrissebb (0.8.1.) verziót használod? Mert ha nem, akkor lehet hogy ez csak egy bug, találkoztam már ilyennel, és olyannal is hogy a tnt csak a földet robbantotta fel, de a követ fát homokot stb nem.. Na az borzasztó idegesítõ volt.. Folyton ledobott emiatt. De aztán a frissítés után jó lett :)

A legfrissebb (0.8.1.) verziót használod? Mert ha nem, akkor lehet hogy ez csak egy bug, találkoztam már ilyennel, és olyannal is hogy a tnt csak a földet robbantotta fel, de a követ fát homokot stb nem.. Na az borzasztó idegesítõ volt.. Folyton ledobott emiatt. De aztán a frissítés után jó lett :)
A kérdező hozzászólása: Igen! Az eredeti 0.8.1.'ben is meg az ingyenes változatban is! :(

A Terraria nevű játékkal van egy baj. A steam_api. Dll ezt a nevű programot nem engedi futattni! Mit Tegyek?

Már mindent futtattam és többször megpróbáltam minden lehetséges lehetőséget. A legtöbbet a Terraria v1.1.2 Final nevű Terrariával próbáltam.

Szeretnem letolteni a Chicken Invaders 4-et! Csak van egy baj. Valaki segit?

Beirtam a keresobe es sok felet kiadott!Csak az a baj ,hogy mind demokat adott ki.Valaki nem tud egy biztos siteot ahol letudom tolteni a teljes verziot?

Legjobb válasz: sajnos nem tudtam beírni a linket, mert a gyk nem engedi, úgyhogy menj szépen arra az oldalra, hogy h t t p s : / / t h e p i r a t e b a y . s e és írd be a játék nevét a keresõbe és voila!

sajnos nem tudtam beírni a linket, mert a gyk nem engedi, úgyhogy menj szépen arra az oldalra, hogy h t t p s : / / t h e p i r a t e b a y . s e és írd be a játék nevét a keresõbe és voila!
el se hiszem, hogy be tudtam írni :)

Van egy bajom! Mekkora pénisz a jó? , nekem 14, 8 cm kerekitve 15 cm, és a vastagsága 4, 5cm. Ez jó?

Legjobb válasz: Jó? Nagyon jó. Tökéletes méretû ahhoz, hogy tudj állva is vizelni, ne a lábadon folyjon végig. Egyébként pedig akármekkora is, a lényeg, hogy tudd használni...

Jó? Nagyon jó. Tökéletes méretû ahhoz, hogy tudj állva is vizelni, ne a lábadon folyjon végig. Egyébként pedig akármekkora is, a lényeg, hogy tudd használni...
vicces, hogy mostanába mindenki ilyen kérdéseket tesz fel. hangsulyozzuk ki akkor még párszor...NEM A MÉRET A LÉNYEG!!! egyébként ez oyan átlagos méretü...de ha nem tudsz mit kezdeni vele akkor semmire se mész...
A technika a lényeg, tudd használni;)
Ne izgulj, 5cm széles már vastagnak számít! A hossza pedig egy tökéletes átlagos! A férfiak nagyon rosszul gondolják hogy a nõk nagy farokra vágynak! EZ NEM IGAZ!
Szerintem, pont tökkéletes a mérete, csak tudj is vele bánni!;)
Nem az nem baj ha túl sok az oxigén inkább az a baj hogy durva áramlás lehet az akváriumodban amit nem minden hal szeret.
A kérdező hozzászólása: annyira nem vészes a porlasztóson vissza lehet venni amugy levegõ pumpát nem mindig kapcsolom be ...
nincs olyan, hogy túl sok oxigén. ezt nem lehet porlasztóssal megoldani. milyen a belsõ szûrõd?
Olyan nincs, hogy sok az oxigén, mert eléggé korlátozott az oldhatósága.
Nem az oldhatóság korlátozott, (bizonyos mennyiség után persze, mindennek van korlátja) hanem az korlátozza, hogy légköri oxigént pumpálsz a vízbe. A vízben alapból annyi az o2, amennyi a légkörbõl beoldódik, ha használódik az o2, akkor a vízfelszín mozgatásával, vagy bármi egyéb módszerrel meg lehet gyorsítani, hogy visszaálljon az eredeti mennyiség, a levegõ o2 szintjének a mennyisége. De annál több nem tud belemenni, nincs honnan. A levegõben is 21% o2 van, ez nem tud több lenni. Úgy lehetne túladagolni, ha tiszta oxigént pumpálnál bele, és egy hatékony diffúzorral oldanád be a vízbe. De így 26 légpumpát is üzemeltethetsz, azzal max stabilabban tartod a gázokat a vízben, több nem lesz benne.
25 fokon maximálisan 8.2 mg/liter oxigén képes beoldódni a vízbe a levegõbõl. Ez nem ártalmas semmilyen esetben. Ennél több csak akkor lehet, ha oxigénpalackot kötsz az akváriumra.
Ezért baromság az oxigénnel dúsított ásványvíz :D
Oké, hogy a halaknak a vízbõl kerül a szervezetükbe az oxigén. De hát kérem szépen. Ki engedi meg magának, hogy azt a pár plusz levegõvételt inkább vízben oldott formájában vigye be? Tök baromság ez a dúsított víz....

Ha az Afp eredményről nem telefonálnak első héten hogy baj van akkor minden rendben vagy ezt majd csak az orvosnál tudom meg. Azt mondták telefonálnak ha baj van. Egy hete vették le?

Legjobb válasz: az afp eredmény miatt ne izgulj,ha nem lesz jó,egyáltalán nem jelenti hogy baj van!Olvass utána véleményekrõl az afp-vel kapcsolatba.ez már csak egy beparáztató fölösleges vizsgálat!Mindenki nagy figyelmet szentel neki,pedig nem ennek kéne,van ahol már nem is csinálnak.barátnõm 30 hetes,neki se lett jó és semmi baja se neki se a picinek.bár nekem nem volt baj vele.

az afp eredmény miatt ne izgulj, ha nem lesz jó, egyáltalán nem jelenti hogy baj van!Olvass utána véleményekrõl az afp-vel kapcsolatba.ez már csak egy beparáztató fölösleges vizsgálat!Mindenki nagy figyelmet szentel neki, pedig nem ennek kéne, van ahol már nem is csinálnak.barátnõm 30 hetes, neki se lett jó és semmi baja se neki se a picinek.bár nekem nem volt baj vele.
Nekem azt mondták hogy két héten belül megjön, és hogy ha egy héten belül nem kapok értesítést, akkor biztosan jó lett az eredmény. Három hete múlt hétfõn hogy levették, de még nem kaptam semmi értesítést, tegnap próbáltam megszerezni, de még nem jött össze. Ezek szerintem jó lett az eredményem, pedig ikreket várok, amire azt mondják hogy mindig fals eredményt ad. Ki érti ezt?! Szerintem ha a héten nem telefonálnak, biztos jó az eredményed.
Szia! 1 hét kevés, legalább 2 hét, mire meglesz az eredmény, nekem legalábbis azt mondták, hogy a 3 hét sem ritka. Szóval ne idegeskedj feleslegesen!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok nekem csak annyit mondtak hogy majd küldik a védõnõnek vagy az orvosnak és telefonálnak ha baj van.Nem tudom egyáltalán minek van ez a vizsgálat mindenkit csak be paráztatnak vele.

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?

Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.

Legjobb válasz: 2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj

2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
Talán akadályozza valami?! Kérdezz rá nála :)
Ráunt a fejedre.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig elõtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
A kérdező hozzászólása: az elsõ? azt hittem az költõi kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
"beszélgetni"... ezt élõben vagy a neten végzitek?:) csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerõsök vannak nála, akadozik a net , stb. Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az elsõ... és igen kérdezz rá :)

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!