Találatok a következő kifejezésre: Van egy 3 hónapja (274 db)

facebookon van valami csoport... Nem tudom mi a neve.
Keresd a hangmester.hu oldalon a fórumot, ott van több hasznos topic ami segíthet. Van kifejezetten zenészkeresõ topic is.

Volt 8 hónapja egy vetélésem amit műtéttel kellett befejezni. Már van egy 3 éves gyermekem, ő elsőre összejött. Lehet, hogy mivel kikaparták a méhet ezért nem tudok teherbeesni? Szedek Elevitet, figyelem a peteérést.

Legjobb válasz: A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e ,ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.

A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e , ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ ! Erre már én is gondoltam 14 -re nem várom , ha mégis megjön utánna elmegyek az orvosomhoz.Talán okosabb leszek.
Szia! Lehetnek pszichés okai is, hogy nem sikerül teherbe esned. Nekem is volt elhalt terhességem és másfél évig kellett várni az újbóli terhességre. A lelkem mélyén féltem, hogy újból elveszithetem a babát. Mindenképpen keress fel egy dokit, hogy fizikálisan rendben vagy-e.

Kellek neki vagy sem? 27évesek vagyunk! Nekem van egy 3 éves kisfiam.3 hónapja találkozgatunk, lassú tempóban.

1 héten átlag 3-4 alkalommal találkozunk. Ha együtt vagyunk kedves,aranyos hozzám, bújós, szóval megkapom a szeretet amire vágyom, de ha azokon a napokon amikor nem találkozunk, nem is keres. Nem hinném, hogy más nő lenne a dologban. A másik, hogy fél az apaságtól. Egyszer szóba jött, hogy vigyáznia kellett egy rokon gyerekre és utána azt mondta fél attól, hogy ő sose lesz alkalmas az apaságra. Nyilván magamra vettem a dolgot. Fiamnak még nem mutattam be, mert nem akarom addig amíg nem tudom mi lesz az egészből. Neki 2 éve nem volt barátnője. Azt mondta én vagyok az első azóta, akit közel engedett magához! Ha vele vagyok minden tökéletes, de valahogy mégsem érzem azt, hogy annyira oda lenne értem. Mit akar vajon tőlem? Nem értem az egészet! Megrohamozni sem akarom még a témával, mert nem akarom elijeszteni. Előző kapcsolatát is megszenvedte és nem akarok erőltetni semmit.

Legjobb válasz: nyilván a poronttyal van baja, én se jönnék össze gyerekes nõvel, megszüli vkinek, én meg neveljen, na neeeeeem

nyilván a poronttyal van baja, én se jönnék össze gyerekes nõvel, megszüli vkinek, én meg neveljen, na neeeeeem
látszik, hogy több vonalon van komplexusa (kapcsolt, gyerek), ne csodálkozz, ha óvatosa közelít, teljesen logikus. valószínûleg nagyon türelmesnek kell lenned vele (de csak ha közben nem túl sok már neked) amúgy a gyerekvigyázásban mi traumatizálta?
A kérdező hozzászólása: Ha valaki szeret, a fiammal kell elfogadjon, mert õ hozzám tartozik. Szerencsére az érettebb férfiaknál a gyerek nem okoz problémát és ezzel a dologgal tisztában is vannak.
Én nem ugranék bele egy ilyen kapcsolatba, hogy más gyerekét nevelgessem.
# 6! Te még gyerek vagy, hiszen a gyerekekkel akarsz versengeni. Olyan vagy, mint az a gyerek, aki az anyukája új párjára féltékeny.
Én semmiképpen nem fogadnám el azt, hogy már eleve úgy induljak neki egy kapcsolatnak, hogy a párom életében én már legjobb esetben is csak a 3. helyen lehetek fontossági sorrendben (1. a gyerek, 2. a nõ...igen, igen, lehet tiltakozni, de egy nõ mindig elõbbre teszi saját magát). Örülj neki, hogy egyáltalán hajlandó veled foglalkozni. Jól teszed, ha nem erõlteted, ha elérkezettnek látja az idõt, hogy magasabb szintre emelje a kapcsolatotokat, akkor szólni fog.
Lehet van neki valaki más is az életében. Ami nem biztos, hogy probléma, de illik megbeszélni. Én is hasonlóképpen voltam, tönkrement házasság alatt volt egy másik kapcsolatom, de én becsülettel elmondat, hogy nem szeretõt keresek, hanem társat az újrakezdéshez. Mondtam, hogy nem lesz egyszerû, mert 16 év házasságot nem lehet eltörölni, de mellettem állt :) Ma a feleségem. 38f
Egy gyerekvigyázás hogyne lenne már trauma, el se vállalnám:D Nekem nincs gyerekem (nem is tervezek, inkább utazok azon a pénzen:) ) de egy férfinak ez mindig kínos téma, nagy felelõsség, nem könnyû ezzel megbirkózni.
A kérdező hozzászólása: A felelõsség! Azt mondta folyamatosan a gyerek nyomában volt futott utána, hogy nehogy pont nála történne valami vele. 20 hónapos babára vigyázott és mondta, hogy 2 percenként új dolgot kellett neki mutatni és minden érdekelte, de hát ugye ennyi idõs korban ez teljesen normális.
Van akinek eleve nem is lehet, õ még örülhet is akár.

Jelenleg van egy 3 éves kapcsolatom eddig minden szép és jó volt de az utóbbi 1 hónapban kevesebbet foglalkozik velem és a szexet is hanyagolja lehet hogy van valakije?

Legjobb válasz: Egy hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ne gondolj egybõl a legrosszabbra! Lehet, h csak kicsit leterheltebb (munka, tanulás, család stb) miatt, és nem is feléd irányul a dolog, csak ugye te vagy közel hozzá. Szóval szerintem légy figyelmes, és kedves! Ha morcosabb, vagy ideges, ne vedd fel, ne tégy rá még egy lapáttal! Ha úgy van, esetleg megkérdezhetnéd, hogy látod rajta, hogy valami nincs rendben, tudsz -e esetleg segíteni. Ezeket a hullámvölgyeket túl kell tudni élni, neked az a szereped, h átsegítsd õt rajta.

Egy hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ne gondolj egybõl a legrosszabbra! Lehet, h csak kicsit leterheltebb (munka, tanulás, család stb) miatt, és nem is feléd irányul a dolog, csak ugye te vagy közel hozzá. Szóval szerintem légy figyelmes, és kedves! Ha morcosabb, vagy ideges, ne vedd fel, ne tégy rá még egy lapáttal! Ha úgy van, esetleg megkérdezhetnéd, hogy látod rajta, hogy valami nincs rendben, tudsz -e esetleg segíteni. Ezeket a hullámvölgyeket túl kell tudni élni, neked az a szereped, h átsegítsd õt rajta.
Bármi lehet
Beszéld meg vele. Ez az egyetlen megoldás. Mondd el, hogy te mit tapasztalsz, mit érzel és szeretnéd, ha õszintén elmondaná, hogy õ hogy látja ezt és mi az oka. Ne támadd be, ne hisztizz, nyugodtan beszéljétek meg. 26/n

Van egy 3 éves macskánk(most fias). A jövő hónapban hozunk egy kiskutyát. A cica még mikor kicsi volt együtt élt egy kutyával, együtt aludtak, szerették egymást, csak a kutya sajnos már nincs közöttünk. Vajon elfogadja majd az új jövevényt?

Legjobb válasz: Igen, valószínû. Fordítva ( kutya nagy, macska pici ) necces lenne, de így a kezdeti fújásokon, pofázásokon kívül nem lesz más szerintem. Ha meg szemtelenkedik, akkor a macska biztos megneveli majd. :)

Igen, valószínû. Fordítva ( kutya nagy, macska pici ) necces lenne, de így a kezdeti fújásokon, pofázásokon kívül nem lesz más szerintem. Ha meg szemtelenkedik, akkor a macska biztos megneveli majd. :)
Nálunk már mindkét eset elõfordult és kb. 1-2 hét alatt megszokták egymást! Szerintem nem kell aggódnod, a cica 1-2 pofonnal megtanitja a kutyusnak, hogy meddig mehet el vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok!:)
Velünk is pont így volt 3 éves macskánk (fiú) együtt élt a kutyánkkal, de sajnos a kutyus elhunyt. Hoztunk egy kis kutyát, aminek a cica nem nagyon örült, de elfogadta. Ma nem foglalkoznak egymással, olyan, mintha nem látnák egymást.

Határozatlan időre vettek fel egy gyárba. Viszont a szerződésben bene van a 3 hónap próba idő is. Kiderült, hogy terhes vagyok és nem dolgozhatom tovább, mivel éjszakázom és persze nehéz fizikai munka. Kirúghatnak? Mit tehetek?

Megjegyzésként annyit, hogy ez az els? bejelentett munkahelyem és sajna csak nov. 5-e óta dolgozom itt.

Legjobb válasz: Próbaidõ alatt bármelyik fél indoklás nélkül megszüntetheti a jogviszonyt, még a terhesség ideje alatt is. A nagyon szigorú szabályok csak akkor védik a kismamákat, ha nem próbaidõsen dolgoznak. Egyébként lehet, hogy az éjszakázástól smemi bajod nem lenne, hiszen régen is dolgoztak a nõk, nem írták ki õket semmiféle táppénzre. Mérlegelned kell, hogy anyagilag mennyire fogjátok bírni, ha otthon leszel. Ha bírjátok a te fizetésed nélkül is, akkor javaslom, hogy mondd el a fõnöködnek, rajta múlik, mi lesz. Ha nem bírtok megélni a fizetésed hiányában, akkor dolgozz tovább, és várd meg, míg letöltöd a próbaidõdet, utána jelentsd be, és akkor bizony már semmit nem tehet. Könnyû, és konfliktusoktól mentes babavárást kívánok!

Próbaidõ alatt bármelyik fél indoklás nélkül megszüntetheti a jogviszonyt, még a terhesség ideje alatt is. A nagyon szigorú szabályok csak akkor védik a kismamákat, ha nem próbaidõsen dolgoznak. Egyébként lehet, hogy az éjszakázástól smemi bajod nem lenne, hiszen régen is dolgoztak a nõk, nem írták ki õket semmiféle táppénzre. Mérlegelned kell, hogy anyagilag mennyire fogjátok bírni, ha otthon leszel. Ha bírjátok a te fizetésed nélkül is, akkor javaslom, hogy mondd el a fõnöködnek, rajta múlik, mi lesz. Ha nem bírtok megélni a fizetésed hiányában, akkor dolgozz tovább, és várd meg, míg letöltöd a próbaidõdet, utána jelentsd be, és akkor bizony már semmit nem tehet. Könnyû, és konfliktusoktól mentes babavárást kívánok!
Nehéz fizikai munkát semmi esetre sem szabad, tovább végezned. Nem szeretnél elvetélni feltételezem. Annyit megpróbálhatsz, hogy áttennének e más munkakörbe. Sok sikert, nagyon vigyázz magatokra.
Próbaidõ alatt felmondhatnak indok nélkül. Prbóálj meg egyezséget kötni, áthelyeztetni magad valahova, vagy gyorsan keress más munkát...

Van egy autóhitelem amit 10 évre vettem fel, ebből már 5 év letelt, havi törlesztésem 35000 ft-ról 60000 ft-ra ugrott amit már egyre nehézkesen fizetek. Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után? Kell fizetnem rá?

Legjobb válasz: "Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után?" Attól még a tartozást ki kell fizetni. Gondolom eleve nem volt nagy értékû autó (3 millió?), jelenleg nem a felét éri az eredeti értékének, hanem a negyedét, a tõkébõl meg legalább 3/4-e van meg. Tehát a felét még ki kell fizetni - magasabb kamatozású, pl személyi hitelbõl, ugyanúgy 5 évre havi 60000-ért. A kifizetésen kívül nincs kiút az ilyen hitelekbõl.

"Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után?" Attól még a tartozást ki kell fizetni. Gondolom eleve nem volt nagy értékû autó (3 millió?), jelenleg nem a felét éri az eredeti értékének, hanem a negyedét, a tõkébõl meg legalább 3/4-e van meg. Tehát a felét még ki kell fizetni - magasabb kamatozású, pl személyi hitelbõl, ugyanúgy 5 évre havi 60000-ért. A kifizetésen kívül nincs kiút az ilyen hitelekbõl.
Autóra 10 év hitelt? Ez eléggé rizikós ötlet volt. Szerintem ahogy lehet, hagyd a fenébe. Inkább tömegközlekedj vagy bringázz. Ilyen benzinárak mellett... Hacsak nem létszükséglet.
Próbáld meg kiváltatni kedvezõbbre. Õk elég profik benne, egy próbát megér: autohitelkivaltas.hu

Ez most akkor hogy van? Egyesek írják, hogy 3 hónap alatt szabadultak meg 30 kilótól, vagy négy hónap alatt 35 kilótól, én meg egy éve szenvedek mint a kutya és most járok csak a -25 kilónál!

Nagy súlyfeleslegről indultam. Kezdetben csak életmódváltás, majd elkezdtem a diétát, majd mikor a térdem elbírta a súlyom, elkezdtem sportolni. A mai napig szenvedek mint a sz.r és mégis csak 25 kiló ment le egy év alatt. A többieknél meg azt olvasom, hogy megcsinálták 2,5 hónap alatt. Kérlek, valaki magyarázza ezt meg! Én akkor sem tudtam volna ezt megtenni, ha éhen pusztulok. Naponta sportolok aktívan, tologatom felfelé a határaimat, hogy hónapról hónapra többet bírjak. Még 25 kiló van rajtam leadni való. Úgy számoltam, hogy ez még egy év lesz, de ha van rá mód, hogy begyorsítsam a folyamatot, hát ide vele! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A 3 hónap 30 és a 4 hónap 35 NEM lesz tartós. A tied nagyobb eséllyel. Ez nem fontosabb? Heti 0,5-1 kiló az egészséges. 1 év 52 hét, azaz egy év alatt 26-52 közötti fogyás a normális.

A 3 hónap 30 és a 4 hónap 35 NEM lesz tartós. A tied nagyobb eséllyel. Ez nem fontosabb? Heti 0, 5-1 kiló az egészséges. 1 év 52 hét, azaz egy év alatt 26-52 közötti fogyás a normális.
Akirõl 10 kg/hó mentek le a kilók, nézd meg a bõrüket. Te valósznûleg szépen fogysz, nem lóg a bõröd, nem néz ki az arcod úgy, mintha saját édesanyád/édesapád lennél. És gondolj bele abba, hogy hány év kellett ahhoz, hogy az 50 kiló felesleget felpakold magadra. Az egy év/25 kg (átlagosan 2kg/hó) tökéletes eredmény, ennél jobban nem is csinálhatnád. És valószínûleg tartós is lesz, mert bõven adsz idõt a szervezetednek megszokni az új életformádat. Ügyes vagy, csak így tovább!
Nem mindegy, ki hogy diétázik. Aki nem eszik normálisan, hanem koplal, az lehet, hogy lead 10 likót egy hónap alatt, de majd vissza is mennek azok a kilók többszörösen. Az se jó diéta egyébként, ami miatt szenvedsz és utálod. Rendszeres, egészséges táplálkozás (éhezés nélkül), napi 1-2 óra mozgás. Ha valaki ennyit tesz, nem kúraszerûen, hanem tartósan egész életében, annak nem lesz gondja a súlyával, és ez azért annyira nem megerõltetõ, hogy szenvedni kelljen tõle.
"Ez most akkor hogy van? Egyesek írják, hogy 3 hónap alatt szabadultak meg 30 kilótól.." Heti 0, 5 - 1 kg fogyás a reális. Te rendesen, húst és zöldségeket eszel vagy esetleg mellé glutént, tejfehérjét vagy gyógyszereket eszel? Esetleg magas a szénhidrát beviteled.. ezek megakadályozzák a fogyást.
Ne érdekeljenek mások, fõleg azok nem, akik egészségtenül fogynak, s tuti nem csak izomból. Viszont az baj, hogy szenvedsz. Én félév alatt fogytam 10 kilót, de teljesen fegyelmezetlen vagyok, nem keveset és finomakat eszem, jobbakat, mint régen, pedig akkor is igyekeztem :P Viszont egészségesebben táplálkozom s nekem ez a fõ, 10-20 kiló súlyfelesleg még nem zavar annyira, hogy fontos legyen a fogyás sebessége :D

3 hónapja szültem. Félek, hogy terhes vagyok újra. A teszten 1 sötét és egy nagyon halvány csík van, ez terhesség vagy csak az előző terhességem miatt lehetett bennem a hcg hormon és azért van a halvány csík?

Tegnap délután csináltam a tesztet és akkor nem láttam a csíkot. Ma ki akartam dobni és ma láttam meg a halvány második csíkot.

Legjobb válasz: Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.

Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.
Szerintem is pozitív, de ha tizes érzékenységût csinálsz, akár napközben is, az ki fogja mutatni, csak elõtte ne igyál legalább két órát, és ne is menj ki ha lehet 3 órán keresztül.
Mindenképp csinálj még egyet, de valószínû, nem a semmitõl lett pozitív. Nem marad a szervezetben hcg, ha van, akkor azért van, mert babát vársz. Több olyan nõt is ismerek, akik 3 hónappal szülés után estek teherbe. Az elején nehéz volt a kicsikkel, de aztán nagyon szuper, hogy kicsi lett a korkülönbség. Ne keseredj el nagyon.
nekem annak idején lett egy idõn túli pozitívam, majd másnap reggel egy negatív.másfél hét múlva csináltam más miatt még 1t, az pedig pozitív lett.írd meg, mi az eredmény.
Én most igy jártam csak én azért dobtam ki mert megint negativnak láttam és elkeseredtem. Csak kb 2 óra mulva vettem észre a halvány második vonalat. Azota lett még kétt pozitiv tesztem amit rendesen az elõirtak szerint csináltam. Ha a beteg tájékoztatott elolvasod a teszt 2-3 hónapig tartja a teszt eredményét.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de akkor is pozitív, ha idõn túl jön ki.Ugyanis a semmitõl nem színezõdik el!Fõleg, mert délutáni vizeletbõl csináltad.Ha már abból is kimutatja, akkor esélyes a baba!Az igaz, hogy rajta van a tájékoztatón, hogy nem megbízható az eredmény, ha nem idõben olvasod le.De ha a csík színes, akármilyen halvány is, az pozitív.Mert mástól nem jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok . Már itt a teszt reggel megcsinálom és mindenképp megírom. Hát nagyon kíváncsi vagyok mert beszéltem az orvossal és õ azt mondta, hogy ez még nem 100% terhesség. Volt már páciens halvány csíkkal nem terhességgel (valami hormonális változás) Meglátjuk. Én nem örülnék most egy újabb terhességnek. Korai ez, különben sem terveztünk csak 1 gyereket.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megcsináltam a tesztet és egyértelmû negatív, nincs még halvány csík sem!
Ne keseredj el.Baratnom lanyai kozt eppen 1 ev van.Most, hogy mar nagyobbak olyan jo oket latni, nincsenek meg egymas nelkul komolyan mint az ikrek.Azota mar van egy hugicajuk. Azt meg, hogy a csaszar mit befolyasol, beszeld meg a dokiddal hatha tud valami jo megoldast. Kulonben megertelek az en fiam 11 honapos de en sem szeretnek meg kistesot.Persze ha jonne akkor szeretettel varnank. Minden jot es majd ird meg mi lett.
Szia! Tuti negatív volt az elõzõ is, én rengetegszer jártam már így. Másnap, illetve pár óra múlva minidg lesz a teszten, legalábbis azon a 15 félén, mait én kipróbáltam... :) , egy halvány, 2. csík, de az színtelen szinte, az a neve, hogy száradási csík, és az valójában a teszcsíknak a helye. Úgyhogy én tudtam, hogy az negatív, de akkor mareggel megerõsödött a tény. :) 39 hetes km
8.11-es vagyok. Az egyik, akit ismerek, császár után 11, 5 hónappal szülte meg a 2.babáját (szintén császárral) és nem volt gond. A belsõ heg akár két év múlva is lehet olyan vékony, hogy csak az angyalkák segítenek összetartani... Azért kívánom, hogy olyan eredmény legyen a köv. teszten, amilyet szeretnél.
szia! amikor én terhes lettem, nekem is alig látható volt a csík. azt mondta a dokim, hogy ha a hormonérzékeny papírcsík elszínezõdik, ott hormon van! de hogy maradhatott-e hcg az elõzõ terhességbõl...hát nem tudom, ez érdekes, mert ugye vetélés után is kell bizonyos idõ, míg kiürül...
A kérdező hozzászólása: Vagyis 4 hetes de az utolsó menstruációtól számolják (az ápr.15) és úgy 6 hetes
A kérdező hozzászólása: Mennyire halvány? Mert ezt elsõ ránézésre nem is lehet látni csak ha jobban megnézed. Amikor terhes lehettem egyértelmû volt a csík. Ráadásul pontosan tudom mikor történhetett május 1. Akkor már 6 hetes lennék és annak egyértelmûbben kénem látszani nem? Az elsõt is 6 hetesen teszteltem és szinte sötétebb volt mint a control csík. De lehet, hogy csak magamat nyugtatom. Holnap tesztelek újra és megírom nektek!
szia!Én ugyanígy jártam 4 hónappal a szülés után.Egy nagyon halovány második csík jelent csak meg, ráadásul percekkel késõbb..Most már 5hónapos terhes vagyok.13 hónap lesz a fiaim között.Mi sem így terveztük, de már nagyon örülök neki!Mondjuk én nem császáros voltam, így nem volt kérdés, hogy megtartom-e.Majd írj, hogy hogyan alakultak a dolgok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon halvány ám. Szinte alig látszik de tény , hogy ott van valami. Egy csík. Sajnos én császáros vagyok úgyhogy szerintem nekem nem lehetne megtartani a belsõ varratok miatt, még korai. Köszi a válaszokat! Mindenképp megírom mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is azért félek mert semmitõl nem színezõdik el.Holnap csinálok egy reggeli elsõ vizeletest.
A kérdező hozzászólása: Hááát ez most nagyon nem jönne nekem jól!
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi! Csak azt nem értem idõn túl miért lesz csík?
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondták a patikában mikor vettem a második tesztet, de itt mindenki annyira mondta, hogy baba lesz, hogy én már biztosra vettem. Köszi a választ! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!