Találatok a következő kifejezésre: Van egy 21 éves, én pedig (3 db)

Van egy lány, 21 éves, én pedig 17. Tetszünk egymásnak ez 100% de akárhányszor felhozom a témát, hogy legyen valami kettőnk között, mindig az a vége, hogy a korkülönbség zavarná. Mit lépjek?

Az az érzásem ? sem tudja mit akar.. viszont én akarom ?t! Mit tegyek? Hagyjam gondolkodni? Vagy nyomuljak? El?re is köszi...

Legjobb válasz: Én is idösebb vagyok a barátomnál, és én agyok a lány!!! :) Igaz csak 1 év van köztünk de engem nem zavar és öt se.

Én is idösebb vagyok a barátomnál, és én agyok a lány!!! :) Igaz csak 1 év van köztünk de engem nem zavar és öt se.
Szerintem nyomulj, de módjával. Ha sokat gondolkodik, csak meggyõzi magát hogy a korkülönbség zavaró. Ha meg nagyon nyomulsz, elijeszted. De ha óvatosan nyomulsz, levadászható.
Alapvetõen az anyagi biztonságot keresik, minden romantika és egyéb vágyakozás melett ez benvan a biológiai orájukba programozva. Azt az érzetet hogy rád támaszkodhatnak és teljes biztonságban érezhetik magukat egy fiatalabb esetleg még tanuló srácnak elég kemény elérni. Gondolj bele te alig 20 leszel és még élnél õ már gyereket lakást kocsit biztos hátteret szeretne.. De azért sok sikert :)
Szerintem tök hülyeség ez a korkülönbséges dolog.Köztem és a pasim közt 20év van (én25 vok) és 2éve együtt vagyunk.Én komolyabb vagyok a korombelieknél, õ meg fiatalosabb.Nem a kor számít, és ha tényleg tetszel neki akkor nem érdekli hogy ki mit gondol.Beszélj vele errõl és ha tényleg ennyire zavarja a korkülönbség akkor hagyd.
A kérdező hozzászólása: Próbálok vele minnél többet találkozni...beszélgetni.Aztán ugyis kialakul valami...ha ki kell h alakuljon.Nem igaz?
és miért tilt el tõle, amúgy felnõtt vagy nem?
És akkor mivan?
és miért üti anyád bele ebbe az orrát, de most komolyan?:)
Felnõtt ember vagy, könyörgöm! Miért nem szimpatikus neki? Valami drogdiler?
Hát beszéld meg édesanyáddal, hogy mi a baja vele.. Hangsúlyozd ki, hogy amúgy meg semmi köze hozzá, ahhoz meg pláne nincs joga, hogy eltiltson tõle.
ne haragudj, de nem anyáddal van a baj, hanem veled!:S
mondjuk ha az anyukád tart el az úgy más.mert k i is tehetne otthonról:(
De vmi oka csak van hogy tilt tõle, biztos sokat iszik, bulizik, drogozik, nem dolgozik zik zik zik.
Hát... az attól függ milyen mentalitású a szülõ. Én pl biztosan nem tudnék annyira összeveszni anyuékkal, hogy kirakjanak itthonról, nem olyan idióták a szüleim mint sok embernek. Ezt neked kell érezned. De egyéként 21 éves felnõtt ember vagy, xard már le, hogy az anyukád mit gondol... Valamikor el kell szakadni! Engem picit sem érdekelne, ha a párom a szüleimnek nem lenne szimpi. Ne nézzenek oda. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nem egy átlag ember
A kérdező hozzászólása: De már együtt vagyunk 2 éve (anyutol nagyon félek)
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem szimpatikus neki
Ha igazán szereted, ilyen kérdést fel sem teszel. Ha én szeretnék nagyon egy lányt, a jó istennel is szembeszállnék, vagy az ördöggel is. Nem hogy az anyámmal, elküldeném a fenébe, ha valami nem tetszene neki, nem számítana hogy milyen lobbanékony. Bocs hogy ezt mondom, de hagyd a fenébe a párodat, ha ilyen kérdést teszel föl tuti nem szereted, legalábbis nem olyan szinten ami tényleg szerelemnek nevezhetõ.

Jaj mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon jól néz ki és nekem és a legjobb barátnőmnek is tetszik. és a másik dolog az hogy a fiúnak én tetszem :s mit tegyek? (mi 16 évesek vagyunk a fiú pedig 21 :D)

Legjobb válasz: A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.

A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.
szerelemben és háborúban mindent szabad. :D
Mond meg a Barátnõdnek hogy a srácnak Te tetszel és nem õ!! Egy szerelemben a csajnak sosem szabad nyomulnia, mert az sosem lesz boldog kapcsolat, és hamar szakítanak. Szerintem járj a sráccal a barátnõd egyszer csak megbékél a dologgal!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!