Találatok a következő kifejezésre: Van egy 14 (728 db)

Van egy 14 GB-os avi fájlom, format factory-val szeretném átkonvertálni wmv-be, hogy kevesebb legyen a fájl mérete. Miket érdemes beállítani, hogy jó maradjon a minõség, de rá férjen egy DVD-re?

Legjobb válasz: És az AVI-n belül milyen formátumról van szó? (mivel az avi csak egy konténer, azon belül elég sokféle lehet). Egyébként a célformátumnak nem igazán javasolnám a wmv-t, mert nem a legtökéletesebb a minõsége, vagy ha mégis aránylag elfogadható, akkor nem kicsi a mérete. Amúgy egy 14 Gigás videófájl max. 4,7 GB-ra lecsökkentve nem lesz igazán jó minõségû, semmiképpen. De az is kérdés, mitõl ilyen nagy? Vagy nagyon hosszú, vagy valami irdatlan jó minõség? Sajnos a FormatFactorynak nincs olyan opciója (legalábbis én nem találtam eddig), ami sok programnál megtalálható, hogy "férjen rá egy DVD-re", mert akkor önmaga meghatározná (a várható fájlméret arányában) a szükséges beállításokat, amit aztán eldönthetnénk, hogy megfelelõ lesz-e.

És az AVI-n belül milyen formátumról van szó? (mivel az avi csak egy konténer, azon belül elég sokféle lehet). Egyébként a célformátumnak nem igazán javasolnám a wmv-t, mert nem a legtökéletesebb a minõsége, vagy ha mégis aránylag elfogadható, akkor nem kicsi a mérete. Amúgy egy 14 Gigás videófájl max. 4, 7 GB-ra lecsökkentve nem lesz igazán jó minõségû, semmiképpen. De az is kérdés, mitõl ilyen nagy? Vagy nagyon hosszú, vagy valami irdatlan jó minõség? Sajnos a FormatFactorynak nincs olyan opciója (legalábbis én nem találtam eddig), ami sok programnál megtalálható, hogy "férjen rá egy DVD-re", mert akkor önmaga meghatározná (a várható fájlméret arányában) a szükséges beállításokat, amit aztán eldönthetnénk, hogy megfelelõ lesz-e.

Az egyik videómegosztón van egy 14 éves csajról webkamerás maszti videó, de nem illegális ez?

Úgy tudtam,18 alattiról nem szabad.

Legjobb válasz: De az, ha valóban 14 éves.

De az, ha valóban 14 éves.
Végül megleltem. Akárhány éves, undorító, fel kellene jelenteni az oldalt. Bele tekertem, h tényleg nemcsak valami szokásos [email protected], aki a sminkekrõl beszél... Amúgy talán azért nem jogellenes, amiért a pedomaci.hu sem volt az, de nem tudom. Ahogyan azt sem, hogy ki az a perverz, akinek ez tetszik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok se illegális gyerekpornó tároló, se terjesztõ lenni...(most hogy biztos, nem valami törvényes...)
linkeld má'
A kérdező hozzászólása: góógle-be beírtam, hogy magyar csaj webkamera, és a találatok közt volt. Gondoltam ez a csaj is ask.fm-es de a videó közepén vetkõzni kezdett.
ez valami porno oldalon volt vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Gondolom, a videó úgy van címezve legalábbis, hogy 14 éves csaj webkamerás videója(az nem volt a címben, hogy vetkõzik)
Honnan tudod hogy 14 éves?Láttam olyan videót ahol komolyan 12-nek tûnt az illetõ, és kiderült hogy 21 éves. ui:nem vagyok pedofil, nem direkt keresek ilyenre rá, csak véletlen találtam 1 ilyet.
Linkeld priviben!:D Amugy sztem csak reklamfovas... a csajnak gyerekes pofija van, az emberek meg harapnak a tiltott dolgokra, aztan lehet hogy mar megvan 18 De muti, oszt kiderul
Ha az elsõ találatra gondolsz, a fehér meltartós csajra szerintem az csak fiatalnak néz ki. Jobban megnézed a fejét akkor lehet olyan 18 is. Szal szerintem legális, bár pl én már akadtam rá véletlenül oylanra amiben tényleg 14 év körüli lehetett az illetõ, de azt szerencsére 2-3 óra után törölték. Az meg a beloadon volt, szal valszeg ncore-n is elöfordul az ilyesmi de nem hiszem hogy hosszúéletû lenne.

Van egy 14 éves fiú a suliban, nagyon nagyon bejön, igaz még csak 1-2 hete láttam őt először, és valójában nem ismerem, mert csak 2x beszélgettem vele és akkor is csak facebookon. Hogyan tovább? bővebben lent

Szóval ő egy olyan fiú (sajnos..) aki nagyon sok lánynak tetszik,mert hát ő tényleg nagyon kis helyes! Facebookon rengetegen követik őt,és minden képére van legalább 200 lájkja,ennek nagy része lányok lájk-jai..Én szeretném őt megismerni élőben is,és a suliba ha összefutunk,akkor köszönnék is neki,de eddig még nem volt rá alkalmam! Nem vagyok csúnya,de ő elég népszerű ahogy észrevettem,és helyes is és annyi sok szép lány ismerőse van :/ Lehetséges h lenne nála esélyem,ezt mégis hogyan tudhatom meg,és mit tegyek hogy észrevegyen és meg is kedveljen esetleg?

Legjobb válasz: Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.

Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.
A kérdező hozzászólása: Phuu de nagyot szóltál..xdd Inkább nézz tükörbe, nem tudom te hány éves vagy, de bírom azokat akik itt pofáznak de nagyon;) Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! De sztem te azt hiszed h engem a "hírnév" érdekel, meghogy velem is esetleg az fog történni mint vele, de engem épphogy az érdekel h attól h népszerû, még lehet e nála esélyem, de elég gáz ha még értelmezni se tudod a szöveget:D
A kérdező hozzászólása: Ja am sztem te épp az ellenkezõjét hiszed annak, ami valójában van!! Ugyanis nem túl jó érzés mikor látod, hogy aki tetszik, és akivel szeretnél lenni, az konkrétan nem is ismer, észre se vesz, és látod ahogy más lányokkal viselkedik.. Am az túlzás h rengetegen követik, 400-an.. Amúgy gondolom még így se érted, nem nézem ki belõled h felfogod ezt.
Fiatal vagy és naív, most mondtad, hogy nem ismeritek egymást, csak tetszik, ez esetben hogy érezhetsz többet ?
A kérdező hozzászólása: Nem naiv vagyok... Amúgy ki mondta h többet érzek, pusztán bejön a srác..?! Egy szóval se mondtam h szerelmes vagyok belé xdd Azt mondtam h szeretném õt megismerni, amúgy tudom h ez nem elég, de hallok róla jó dolgokat pár ismerõsömtõl akik tényleg ismerik õt!

Van egy 14 éves barátnőm én 19 vagyok. Lefeküdhetek vele vagy ez törvénybeütköző?

Legjobb válasz: Ha már elmúlt 14 éves nem ütközik törvénybe.. A lelkiismereteddel meg úgyis neked kell elszámolni.. Mondjuk, ha az én lányom lenne mással is számolnod kéne..

Ha már elmúlt 14 éves nem ütközik törvénybe.. A lelkiismereteddel meg úgyis neked kell elszámolni.. Mondjuk, ha az én lányom lenne mással is számolnod kéne..
Nem törvényellenes, de az apja helyében letépném a tökeidet...
Ne hallgass a sok álszentre. Ha akarja a csaj, meg kell adni, ami jár neki. Adjad neki a kakaót, ha kéri, ne törõdj azzal, ki mit ugat itt:D
Persze, a csaj akarja mi ? Hallod, te olyan önfeláldozó vagy. Jó vicc. Nem ütközik törvénybe, de a csajt jól tönkreteszed evvel.
Nem törvényellenes.Csak GÁZ
ha már elmúlt 14, akkor nem törvényellenes
én 20 évesen voltam egy 15 éves csajjal, ugynez a szitu. Perverz és akarja, ha meg dögös, mért ne? :D
Én a helyedben felvilágosítanám normálisan szépszavakkal, ha utána is akarja akkor véresre bas.znám a nunimunikáját! Meg a popsimókusát is. Hadd menjen el a kedve!
Semmi gáz nincs benne, ha szeretitek egymást.De ha a lány többet érez irántad, mint te iránta akkor kegyetlenség a részedrõl, mert szegény nagyot fog csalódni.És szerintem attól is függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt és hogy valóban felkészült e rá. Egyébként én is 14 voltam amikor a 19 éves barátommal elvesztettem a szüzességem. Lehet hogy korai volt de én úgy éreztem helyesnek és egyáltalán nem bántam meg.
Én 10 évesen tankot akartam vezetni.. Mégse vitt el apukám.. amúgy, ha csak õ akarja, akkor nincs is értelme.. Ha meg mégis akarod te is, akkor meg nyugodtan szégyelld magad és ne tagadd le..
és? még gyerek, te meg már annyira nem
A kérdező hozzászólása: De a lány akarja.
El is veheted feleségül, törvényesen megkérheted a kezét a szülõktõl. Ha az anyagi lehetõségeid megengedik, akkor gyerekeket is vállalhattok.

Van értelme folytatni? Másfél éve van "barátom"(már, ha 40 évesen szabad ezt mondani)A munkahelyen ő a főnököm.Van egy 14 éves lányom is, akivel nagyon jól kijönnek.

De van felesége, akivel már régóta tervezik, hogy elválnak, de még nem válnak.Sokszor van nálunk.De minket nem enged be a lakásába.Lehet, hogy szeret minket, de nem mindig érzem ezt íg...Lehet, hogy csak egy játszik velem???

Legjobb válasz: szerintem bele sem kellett volna menni egy nem független emberrel egy kapcsolatba. az meg, hogy válni akar, csak szöveg. aki tényleg válni akar, az elmegy ügyvédhez, és elkezdi a papirmunkát. aki meg csak mondja, az húzza-halasztja a dolgot, nem vállalja fel a szeretõjét. én kidobnám a helyedben.

szerintem bele sem kellett volna menni egy nem független emberrel egy kapcsolatba. az meg, hogy válni akar, csak szöveg. aki tényleg válni akar, az elmegy ügyvédhez, és elkezdi a papirmunkát. aki meg csak mondja, az húzza-halasztja a dolgot, nem vállalja fel a szeretõjét. én kidobnám a helyedben.
Az elõttem szólónak igaza van.Mi az, hogy tervezik, hogy elválnak?Amikor én válni akartam nem tervezgettem, mentem válni!Egy nap alatt elköltöztem, igaz a válás 2 évig tartott, de nem maradtam vele addig sem.
Én nem hiszem, hogy 40 évesen az lenne a jó, hogy egy olyan pasival legyél, akinek örökké "csak tervebe van véve a válás", de persze aligha lesz abból valami.Ha meg válaszút elé állítanád, akkor is kapnál ígéreteket, hogy hamarosan stb. és elmenne az idõ ugyanígy.Én a helyedben biztosan nem folytatnám ezt tovább.
A valas lehet, hogy tenyleg csak szoveg...ez gaz. Ha valni akar valjon - noverem 2 honap alatt elvalt, igaz a koltozes fel evig tartott, de legalabb mar elvaltak. A lakasaba viszont lehet, hogy a felesege miatt nem enged be, ezt meg is ertem, ha feltetelezuk tenyleg nincs koztuk mar semmi, akkor se esne jol senkinek, hogy az otthonaban van az utodja. De ha nem valik el surgosen en dobnam.
Én is azt gondolom, mint az elõttem lévõk, csak igérget(te is irtad, hogy már másfél éve van kapcsolatotok, és nem történt válás ügyében elõrelépés). De én még egy okot szeretnék felhozni, ez lehet, hogy fájni fog, de erre is gondolni kell: a feleségre. Én mindig azt mondom gondoljunk bele a feleség helyzetébe, nekünk milyen lenne, ha férjünk megcsalna? És ki tudja, mikor kerülünk mi is hasonló helyzetbe?! Szerintem az a férfi téged sem és feleségét sem érdemli meg igazán, mindkettõtöket kihasznál. Ne engedd ezt.
Nagyon jó személyisége lehet, ha két nõt is egyszerre szédit. Méghogy egy ilyet elhalmozni teljes odaadással? Õ sem teszi! Legyenek egyenrangúak, és ne csak a nõ tegyen a kapcsolatért! Honnan tudod, hogy nem gondolna ellenkezõ esetben a feleségre a barátjának jelenlegi felesége? Utolsó hozzászólótól kérdezem, mert én gondolnék rá, ahogy az elõzõekben leirtam, és nem minden nõ gondolja úgy ahogy te elképzeled, kedves 40/ffi! Még valami: a kérdezõ hölgy már másfél éve vár arra, hogy a férfi tegyen is valamit. Meddig várjon még? 20-25 évig? Ki a fontosabb? A szeretett nõ vagy az anyagi jólét?
Leirok egy törénetet: Egy barátom, akivel 2, 5 évig jártunk egyszer megcsalt. Mindkettõnket Katinak hivtak(valószinûleg jó lehettt felvágni a haveroknak). A lánynak azt mondta, hogy csak sajnálatból van velem, de nem is szeret, közben közöttünk meg minden tökéletesnek tûnt. Nekem meg, mikor megláttam a lány sms-eit, azt mondta, hogy nagyon rászállt a csaj. Én kiirtam a csaj számát, és elindult a lavina. Ekkor tudtuk meg, hogy mindkettõnknek mekkorát hazudott. Szakitottam vele, de mivel szerettem vissza birta könyörögni magát. Aztán még vagy háromnegyed évig jártam vele. Hiába mondja, hogy akkor sem szerette, meg most sem, de még mindig vele van, még mindig nem válnak. Meg irtad, hogy nem is enged be téged és lányod a lakásába. Ne hidd el neki minden szavát. Állitsd döntés elé: vagy váljon el vagy szakitsatok, és soha többé ne találkozzatok, és igy meglátod, hogy merre felé húz. Ha a felesége felé, akkor nincs értelme , annak a kapcsolatnak, amit ti folytattok. Megkérdezhetem, hogy a férfinak van-e gyermeke?
40/ffi.:Én minden hozzászólásomat így kezdem.Tehát 40 éves vagyok, férfi.Ha egy házasság jól mûködne, nem lenne olyan nõ, aki engem el tudna csábítani.Nem vállalnék be semmilyen rizikót, hogy a jól mûködõ kapcsolatomat megcsákjázzam.Nem érné meg.A te embered egyenes ember.Számára etikátlan lenne, ha a lakására beengedne.Ez még a feleségével közös, az egy másik történet.Azért is, hogy ne lásd, mi van belül.Vezetõ beosztásban dolgozik, gyerekekre nem kellett költeni, anyagilag jól állhatnak.Te ezt ne lásd, ne a jó lét, a gazdagság imponáljon neked, hanem õ, az õ személyísége, lénye.Nincs õ könnyû helyzetben.A válás valószínûleg vinné a fele vagyont, ezért nem szívesen kockáztatna, szeretne biztosra menni, jelenleg kivár.Neked az a teendõd, hogy eldöntsd magadban, hogy mennyire szereted, mennyire tudnád szeretni, látod-e benne az életed párját, és igen, leendõ gyermeked apját!Mert így lenne szép és kerek a történet.Ne foglalkozzál te a feleség lelki világával, õ sem igazán foglalkozna a tiéddel.A magunk sorsának vagyunk a kovácsai, a saját boldogságunkat kell nézni, nem a másét.Egyvalamit jegyezz meg, majd jussak eszedbe.Ezt a férfit ha te nem viszed el, majd elviszi más!Légy okos, rafinált, kívánatos, vesdd ki a hálót a szeretett férfira, varázsold el, kényeztesdd, érezze hogy szereted, és minden porcikáddal akarod õt.És akkor olyan csodában lesz részed, amirõl a kilencéves kislányok álmodnak rózsaszínû álmukban.
A kérdező hozzászólása: Nem nincsen.A feleségének nem lehet gyermeke.
A kérdező hozzászólása: De azt mondta, hogy a feleségét már nem szereti...Elõttem sem szerette.Csak muszályból vette el, mert már 7 éve együtt voltak.
40/ffi.:Elõzõ hozzászóláshoz:Egy kapcsolatért tenni kell.Sokat.Ha ez a két ember szereti egymást, találkoznak, ölelkeznek(ami egyértelmûen nem derül ki a kérdezõ soraiból, de feltételezem, hogy másfél év után, ennyi idõsen azért ezt megteszik), akkor ne akarjuk már szétszedni õket!Én úgy vettem ki a soraiból, hogy a pasival nem igazán van gondja, a fõ akadály a feleség, akit állítólag sohasem szeretett.Fölösleges kínlódni a házasságában, ragaszkodni a megszokotthoz, a megszokáshoz.Férfink már rég megtette a házasságból kivezetõ elsõ lépéseket, amikor elkezdett félremuzsikálni.Elkezdõdött egy folyamat, belekezdtek õk ketten valamibe, hát tessék határozott lenni, és befejezni a mût.Ehhez kell a mi férfinknek bátorítás, még több rajongás, szeretet az imádott nõ részérõl.Hogy érezze, komoly az elhatározás a levélíró részérõl.Nem szabad a gondok, problémák elõl menekülni, szembe kell velük szállni, legyõzni.Mindennek van ára, ennek is lesz.Úszik a vagyon egy része, ott marad romokban heverve a volt feleség, lesznek sajnálkozók, megvetõk, irigyek. De akkor is azt mondom, csak a saját boldogságunkat kell elõtérbe helyeznünk, nem a feleség érdekeit nézve meghátrálnunk.Az az õ problémája lesz, ha majd õ ír ide, neki is fogok a kérdéseire válaszolni.De most nem õ írt.Tartotta volna rendesen karban a hapsikáját, most nem lenne ilyen gondja.Nehogy már kérdezõnk vigye el a balhét, mert õ cseszett megtenni mindent a házasságáért...
Ez egy szélhámos. Jó szöveg ez a "nem szereti már a feleségét", nehogy bevedd! Én a helyedben otthagynám, illetve össze se jöttem volna vele.
Na nehogy már a vagyon fontosabb legyen, mint a "szeretett nõ" A nõvéremet is ezzel etette a pasi 1 évig semmit nem tett a válás érdekében.Végül a nõvérem elhajtotta , ennek 2 éve és a pasi még most sem vált el.

Az ügy, SZERINTEM, elég bonyolult. Van egy 14 éves lány az osztályomban. Habár vannak szabályaim, az egyik, hogy házi nyúlra nem lövünk, de ez a lány. Már attól beindulok, ha rám mosolyog. De van két "LLB"-je, akik. Részletek lenn?

... gyűlölnek. De a lányt saját állítása szerint nem érdeklik a többiek. Szerinte szép, kedves, értelmes, és figyelmes vagyok. De a legjobb barátnők véleménye valószínű befolyásolnák a válaszát. Ha csak el nem fut. Én koraérett vagyok, ő pedig lelkileg még mindig gyerek. Ezekből az okokból nem merem megkérdezni. Légyszi leginkább "szakavatottak" (nők 14-17 éves korig) írjanak, mert ebben a témában leginkább az ő véleményüben/tanácsukban bíznék. Mégis csak nőről van szó.15 ves Férfi vagyok. Normális ez az egész? Hasonló kérdésekben, ha tudok segítek. Általában tudom mit kell tenni, de nála semmit. Mit lehet csinálni

Legjobb válasz: hát te még inkább fiú vagy, már megbocsáss, õ pedig lány :) a korotokból ítélve arra gondolok, hogy 8.osok vagytok, úgyhogy ballagás után megpróbálhatod :) LLB :DDDDDD bocsánat, fiútól még nem láttam

hát te még inkább fiú vagy, már megbocsáss, õ pedig lány :) a korotokból ítélve arra gondolok, hogy 8.osok vagytok, úgyhogy ballagás után megpróbálhatod :) LLB :DDDDDD bocsánat, fiútól még nem láttam
15 éves férfi? Aranyos...:) Tudod pont azért vagy még nagyon gyerek, mert 15 évesen azt hiszed magadról, hogy férfi vagy:) Olyan ez, mint a tudás. Minél többet tud valaki, annál jobban gyötri az érzés, hogy mennyi mindent nem ismer még. Szóval maradjunk annyiban, hogy 15 éves kissrác vagy, aki nem tudja, mit kellene csinálni:) Egyébként meg egy próbát nem ér meg? Dehogynem. Találkozgattok, aztán vagy közben rávezeted, hogy kár több is lehetne köztetek mint barátság, vagy megkérdezed. Ha összejöttök akkor majd kialakul minden, még az is lehet, hogy a barátnõknek semmi bajuk veled, csak félreértettél valamit.
én biztos, hogy meghallgatnám a barátnõim véleményét, de lényegében ez az egész attól is függhet, hogy miért utálnak... ha tényleg mindenki szemében, teszem azt, bunkó vagy, akkor nyilván nem nézik jó szemmel a dolgot.. viszont ha nincsen semmi okuk "gyûlölni" akkor a barátnõi hülyék, de az is lehet, hogy féltékenyek, vagy irigyek, esetleg nem akarják, hogy feledésbe merüljenek, egy pasi miatt... 15/l
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm...

Van egy 14 éves kutyám és szeretnék mellé egy kölyök kütyát majd és hogy hogyan szoktassam össze őket?

mert az én kutyám elég agresszív más kutyákkal és félek hogy az új kutyussal is ez lesz ja és n?stény .

Legjobb válasz: szerintem se jó ötlet.:S nekem egy 7 éves vizslám van és szoktunk ideiglenesbe befogadni kutyákat amír gazdához nem kerülnek és kb 2 hónapja hoztunk egy 7hetes kis foxi keveréket és nagyon idegesítette mindig rámorgott ha a helye közelébe ment vagy rálépett a lábára vagyha megcsípkedte mert járszani akart sokszor odakapott de nem harapta meg.már a vizslámat sajnáltam mert látszott rajta hogy mennyire idegesíti egykis szörnyeteg 0-24-be mellette.:S fõleg ha a kutyád kelleténél jobban agresszív más kutyákkal.:/ õis szeretné az utolsó éveit nyugodtan tölteni a gazdival.:)

szerintem se jó ötlet.:S nekem egy 7 éves vizslám van és szoktunk ideiglenesbe befogadni kutyákat amír gazdához nem kerülnek és kb 2 hónapja hoztunk egy 7hetes kis foxi keveréket és nagyon idegesítette mindig rámorgott ha a helye közelébe ment vagy rálépett a lábára vagyha megcsípkedte mert járszani akart sokszor odakapott de nem harapta meg.már a vizslámat sajnáltam mert látszott rajta hogy mennyire idegesíti egykis szörnyeteg 0-24-be mellette.:S fõleg ha a kutyád kelleténél jobban agresszív más kutyákkal.:/ õis szeretné az utolsó éveit nyugodtan tölteni a gazdival.:)
Szerintem mostmár kibírod azt a pár évet amíg meghal szegény. Általában sem túl szerencsés egy örökmozgó, zajos, nyüzsgõ kölyköt egy ilyen idõs kutya mellé venni, pláne ha az idõs kutya agresszív...
várd meg, amig az öreg kutyád elpusztul, utána hozz kiskutyát
Szerintem a kölyök kutyát nem bántaná. Általában nem szokták. Persze biztosíték nincs rá. :(
kiskutyát nem fog bántani és jót is fog tenni neki egy fiatal állatka menhelyrõl válasszatok kutyust vagy kölyköt vagy ivartalanított fiatal felnõtt kutyát
A kérdező hozzászólása: oks köszi mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: de igazándiból mostanában nem olyan agresszív csak azért megugat más kutyákat de nem verkedik össz velük akkór sem ha szabadon van ...

Van egy 14 éves ivartalanított lány cicám. Nagyon öregnek számít? Mikre kell odafigyelni?

Kinti-benti cica, télen csak bent van. Egészséges, de mikre kell ebben a korban odafigyelni, hogy az is maradjon?

Legjobb válasz: nekem egy 19 éves benti-kinti ivartalanított lány macskám van hát úgy különösen nem sok mindenre, annyi hogy ne nagyon legyen bolhás, meg kullancsokat is minél elõbb ki kell szedni belõle. de mondom annyira nem kell máshogy bánni vele.:) nálam ez már 19 éve bevált.:) remélem valamennyire tudtam segíteni.:)

nekem egy 19 éves benti-kinti ivartalanított lány macskám van hát úgy különösen nem sok mindenre, annyi hogy ne nagyon legyen bolhás, meg kullancsokat is minél elõbb ki kell szedni belõle. de mondom annyira nem kell máshogy bánni vele.:) nálam ez már 19 éve bevált.:) remélem valamennyire tudtam segíteni.:)

én 12 éves vagyok és van egy 14 éves barátom és van egy nagyon jó fiú barátom akivel tényleg nagyon jóba vagyok és amikor kint vagyunk és amikor sétálunk nagyon nagyon sokat hülyéskedünk a haverommal. Szerintetek féltékeny a barátom?

Mert nem mond semmit mert ő magába zárja ezeket :////

Legjobb válasz: Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.

Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.
Van egy barátod meg egy fiu barátod? Te is fiu vagy? Ha lány, akkor meg mi a kül a barátod meg a fiu barátod között?
A kérdező hozzászólása: hát úgy értem h a pasim meg a legjobb barátom

Van egy 14 GB-os képmappám, és nem nyitja meg a Windows (XP). Mitől lehet ez, és hogyan tudom megnyitni!?

Legjobb válasz: Ne tegyél ennyi képet egy mappába! Pakold át õket külön mappákba, nem lesz egy rövid meló, de még mindig ez a legkönnyebb megoldás.

Ne tegyél ennyi képet egy mappába! Pakold át õket külön mappákba, nem lesz egy rövid meló, de még mindig ez a legkönnyebb megoldás.
A kérdező hozzászólása: uramisten! kb. 15 perce kattintottam rá, és csak most nyilt meg!. :O
Windows reinstall vagy gép fejlesztés.
Én egy mappába max. 500 képet teszek, pontosan azért, hogy kezelhetõ maradjon. Úgyhogy tedd azt, amit fentebb írtak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!