Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves törpe (4 db)

Ha van egy kb.1-éves törpe nyuszim és szeretnék egy tengeri malacot akkor össze raatom őket? Nem lesz eböl semmi probéma? Vagy majd teljesen különitsem el őket?

Legjobb válasz: Jólvan egy állat tenyésztõnek hiszek akkor teljesen el lesznek különitve.:)köszönöm a válaszokat:)

A kérdező hozzászólása: Jólvan egy állat tenyésztõnek hiszek akkor teljesen el lesznek különitve.:) köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: *rakhatom *ebböl
elöször öszze kellen öket szoktatni,
Ez nem túl jó ötlet. Egy állattenyésztõ

S. O. S Van egy 9 éves Német törpe spicc szuka kutyám akuből nem tudom ki írtani a bolhákat?

Már az össze bolha írtó szert kipróbáltam de egSzerüen semmi hasznát nem látom. segítsetek ti mit szoktatok tenni vagy van valami házi praktika??

Legjobb válasz: Neostomosan a kutyára, + az egész házban...udvaron, stb. Ezt ismételni 10 nap múlva, ha még mindíg marad, akkor ismé. Utánna jó minõségû nyakörv, vagy Spot on.

Neostomosan a kutyára, + az egész házban...udvaron, stb. Ezt ismételni 10 nap múlva, ha még mindíg marad, akkor ismé. Utánna jó minõségû nyakörv, vagy Spot on.
A kérdező hozzászólása: Oki :) Ezt a fajtát használtam utoljára: http://tapfutar.hu/images/termekek/1033.jpg
Ok, értem :-) Nekünk is a neostomosanos lemosás segítet. Megfürdeted a kutyát rendesen, majd egy ampullát egy liter vízbe feloldva ráöntöd a kutyára, lehtõleg jól szétoszlatva hogy mindenhova jusson. Ne öblitsd ki a bundájából, úgy száritsdd meg. Egy hét múlva ismételd meg mégegyszer. A második fürdés után kb 3 nappal advantix csepet használtam. Ezt havonta jó ismételni. Azóta nincs bolha. A környezetre és insecticide2000 használtam, kb 4 hétig heti 1x .
A kérdező hozzászólása: Határozottan látoma bilha nyomait ilyenre gondolok bolha ürülék vagy épp a tettes bolhát. helye rendszeresen fertõtlenìtve van.
3-as vagyok, nem mondtam hogy nem ismered fel a bolhát! Kérdeztem, méghozzá normálisan. Nagyon sok mostanában az allargiás kutya, akik bizony egész nap vakaróznak, emiatt sokan azt hiszik bolha.
Ha csak vakarózik az lehet már valami szövõdménye a korábbi bolhásságnak, és lehet nem is bolhás, hanem rühes, arra semmit nem ér a bolhaírtó. Fontos a környezetet is kifertõtleníteni (ahogy az elõttem szólók írták). Én mindenképpen állatorvoshoz vinném ha ennyire nem használ semmi, mert talán már nem bolha a gond.
A kérdező hozzászólása: Kint van a kutyus az udvaron. Igen bolhás azért még fel is merem a bolhákat kullancsokat. okok azt amit ajánlittatok meg próbálom reméllem jó lesz mert anit haszanáltan at sem volt rossz egy darabig.
Biztos hogy bolhás, nem lehet más a vakarózás oka? Láttál benne bolhát esetelg?
Kinti, vagy benti kutya? Egyébkén Neostomosan, annál jobb nincs. De ehhez a kutya egész életterét bolhátlanítani kell.
Erre gondoltam én is.

1 éves törpe tacsi kutyám van és még mindig nem 100%-an szobatiszta. Egyik nap igy másik úgy telik el. Mit tehetnék? Az "orrbelenyomáson" kivül. Baja nincs, fizikailag képes rá. Ja szuka a kutyus.

Legjobb válasz: Már ne is haragudj de a te orrodat kellene belenyomkodni...Lehet lepontozni!!! Egyébként meg a kérdésre válaszolva: Sûrûn ki kell vinni, ha pisil-kakil megdícsérni, ha bent bepisil-bekakil jól megszidni. És nagyon fontos a következetzesség!

Már ne is haragudj de a te orrodat kellene belenyomkodni...Lehet lepontozni!!! Egyébként meg a kérdésre válaszolva: Sûrûn ki kell vinni, ha pisil-kakil megdícsérni, ha bent bepisil-bekakil jól megszidni. És nagyon fontos a következetzesség!
Hát, elsõ körben az orrbelenyomást felejtsd el, semmit nem érsz el vele. Leírhatnád mondjuk, hogy eddig hogy nevelted szobatisztaságra, meg egyáltalán, mindenféle körülményt, csak pisi-e vagy minden jön, hányszor sétál egy nap, meddig van egyedül, mit kap enni... Aztán vagy kiderül, hogy egyszerû a megoldás, vagy mondunk egy-két tippet, amit kipróbálhatsz. Nem akarom a szokásos szöveget elõadni, mert nyilván könnyen megtalálhatod a már feltett kérdések között, na meg lehet, hogy végigpróbáltad már a hagyományos módszereket.
Mi úgy tanítottuk meg a kutyánkat(két cocer spanci)hogy oda vittük a cuccához de nem nyomtuk bele az orrát csak tudja hogy mirõl van szó jól megszidtuk. De mivel ez neked nem jött be akár többször isleviheted sétálni! Hiába nyomod bele az orrát(amit nem itélek el mert sok helyen igy tanítják meg a kutyusoknak)ha napi 5x nincs sétáltatva!


Van egy 3 éves törpe schnauzerem, akit táppal etetek. Nemrég vettem észre, hogy fogkő jelent meg a fogain. Mit lehet tenni, hogy ne rosszabbodjon a helyzet?

Legjobb válasz: Különbözõ fogtisztítós jutalomfalatokkal el lehet tüntetni, illetve megakadályozni a megjelenését. Persze ha már igen erõsen fogköves akkor állatorvoshoz kell vinni aki leszedi.

Különbözõ fogtisztítós jutalomfalatokkal el lehet tüntetni, illetve megakadályozni a megjelenését. Persze ha már igen erõsen fogköves akkor állatorvoshoz kell vinni aki leszedi.
Vannak kutyák számára fogtisztító ételek.Pl. a kutyámnak egyszer vettünk egy olyan nagy csontformájú fogtisztító rágókát.
A tápot szárazon adod neki, vagy felpuhítva folyadékkal? Mert egy normál minõségû száraztáp le kellene, hogy szedje a fogkövet. Persze csak akkor, ha azt tisztán kapja, nem puhítva, mert akkor ezt a funkcióját elveszíti. Esetleg próbálj meg tápot váltani! Mi a kutyáinknak idõnként veszünk fogtisztító csemegéket is, de csontot is fõzök nekik, ha idõnként azt rágcsálja, az is szépen letisztítja, illetve megakadályozza a fogkövet. Próbáld meg változtatni az étrendjét, ha ez nem jön be, akkor vidd el állatorvoshoz fogkõeltávolításra.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudok tápot váltani, mert problémás az emésztése, a Royal Canin jött be ami rendbetartja a beleit, székletét. Természetesen szárazon kapja, nem hiszem, hogy egészséges lenne puhítani, hisz azért száraz mert úgy egészséges( legalábbis én így képzelem) A rágcsát még kipróbálom. Sajnálom szegényt, mert gyönyörû kutya és hát háromévesen még nem öreg, hogy normális legyen, hogy gond van a fogával.
Akkor maradt az állatorvos , majd õ elintézi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!