Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves palotapincsi kutyám, (2 db)

Szia, nem lehetséges, hogy túlsúlyos a kutyid??
Nekem is van palótapincsim, de az enyém 7éves neki ha elöjön ilyen jön utánam és elkezd remegni, de annyira, hogy nekem is masziroznom kell a kutyát.Szólj az állatorvosodnak, mert ha ilyen próblémája van akkor irnak fel neki gyógyszert.Erre figyeljél oda!Ezzel nem lehet szórakozni
Az allat vagy megfazik, vagy magnezium hianyban szenved, de ezt csak az allatorvos tudja mgallapitani laboratoriumi kivizsgalassal. Gyogyzeres kezelessel megoldhato, de ne te rendelj neki gyogyszert hanem csak az allatorvos.

A kutyánk egy 4 éves kan palotapincsi, 1 éve lett ki ivartalanítva! Most vettem észre hogy a szomszéd lány kutyával össze voltak ragadva! Hogy lehet ha az én kutyám ki van ivartalanítva?

Legjobb válasz: Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.

Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.
van ilyen, de tõle úgyse lesznek kiskutyák, nem tudja megtermékenyíteni.
mivel "ki ivartalanítás" nem létezik, csak ivartalanítás, nyugodtan össze lehettek ragadva, és kiskutyáik is lehetnek.: S. Amennyiben a kutyád IVARTALANÍTVA van, nincs esélye a dolognak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!