Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves palotapincsi (6 db)

Miert pisil be megint? Van egy másfel eves palotapincsim, szobatiszta volt, eddig. Most a lakásban vegzi el a dolgät. Többnyire bepisil, sokszor van kint, ott is elvegzi a dolgát, de bennt is megteszi, van, hogy rögtön mikor bejöttünk! Mit tegyek?

Legjobb válasz: dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.

dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.
foglalkozz vele többet, betegségbõl is adódhat, hogy nem tudja visszatartani a vizeletét. az elõttem hozzászólónak annyit üzennék, hogy ha nem érsz rá a kutyáddal törõdni, minek neked kutya? remélem, jobb helye lett, mint amikor nálad volt

Van egy palotapincsink. Baj van az evésével, csak a farhátat eszi meg és néha 1-1 szem száraz eledelt. 3-4 napot is képes éhezni és ilyenkor epét hány. Mit tegyek?

mikor megfialt akkor került hozzánk egy kiscica és ?t is szoptatta azota is sir hivja a cicát szopni

Legjobb válasz: Látnia kellene egy állatorvosnak mindenképpen! Mondhatom,hogy adj neki tejet,tejbe tápot,eheti a farhátat,de valami gond van ott.Ki kell vizsgálni!

Látnia kellene egy állatorvosnak mindenképpen! Mondhatom, hogy adj neki tejet, tejbe tápot, eheti a farhátat, de valami gond van ott.Ki kell vizsgálni!
Nem lehet, hogy éppen a csirke far-hát miatt hány epét?A sok zsírosat lehet hogy nem tudja már feldolgozni.Bele került egy ördögi körbe.Ezen azt értem, hogy megeszi a csirke far-hátat, majd napokig beteg tõle.Eszik néhány szem tápot hogy az éhségét csillapítani tudja, majd miután úgy látod hogy nem eszik, ismét kapja a csirkét.Ekkor már elmúlik a fájdalom, nagyobb az éhség és innen már ismét kezdhetjük elölrõl.Én azt ajánlanám, hogy a táp mellett adj inkább soványabb fõtt húst, idõnként konzervet, hogy ebbõl az ördögi körbõl kitudjatok lépni.

Van egy hat éves kan palotapincsim. Amióta itt van egy új kölyök szuka kutyusunk nem hajlandó osztozni vele a labdás játékokban. Azaz hiába próbáljuk bevonni hogy ő is kergesse a labdát csak félreül. Mit tehetnék hogy a régi legyen?

Mindíg egyszerre foglalkozunk a két kutyussal és ugyanannyi bánásmódot kapnak.A kan kutyusunk mégis mindíg kivonja magát a játékból. Miel?tt még nem volt meg a szuka köjök a kan kutyusunk futkozott a kedvenc játéka után de amióta itt van azóta olyan mintha udvariaskodna.Már egyszer próbáltam a kan kutyussal külön játszani akkor aktív volt de ahogy ott van a másik is leül.Ez azért lehet mert jóval öregebb és nem érné utol a másikat vagy mert szerelmes és enged a lánynak???

Legjobb válasz: A kutyák nem szerelmesek. Náluk nincs ilyen. Ugye a szukát ivartalanítani akarod?

A kutyák nem szerelmesek. Náluk nincs ilyen. Ugye a szukát ivartalanítani akarod?
A kérdező hozzászólása: Igen amint megkapta az utolsó oltását és az állatorvos alkalmasnak tartja azaz amit lehet ivartalaníttatom! :)
A kérdező hozzászólása: Légyszíves a problémámat orvosoljátok és ne ti tegyetek fel kérdéseket a kérdésemen keresztül!! :)
Mióta van ott az új kutya?


Van egy 12 éves palotapincsink és lassan 4 napja megy a hasa, idáig nem kapott úgy enni, de ma már adtunk neki egy kis konzervet. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Mi az, hogy nem kapott "úgy" enni? Hogy nem kapott? Ha negyedik napja megy a hasa, miért nem mentetek vele mondjuk ma orvoshoz?

Mi az, hogy nem kapott "úgy" enni? Hogy nem kapott? Ha negyedik napja megy a hasa, miért nem mentetek vele mondjuk ma orvoshoz?
Hát egy 12 kutya már nem olyan fiatal, náluk már nem úgy megy mint egy 2 évesnél :( Lehet akár szervi baja, ha bármi furcsát látsz rajta, azonnal el kell vinni állatorvoshoz. Egyébként kijárós kutya? Nem lehet hogy az udvaron/utcán eszik össze valamit? Vagy a táppal van baj?
Hasmenése van.
1) Nem hagyunk kaját a kutya elõbb, csak ha erre egészségügyi okokból szükség van. 2) Megfázástól még soha senkinek nem volt hasmenése, a kutyának se lesz. 3) Ha négy napja beteg a kutya, akkor orvoshoz visszük, akár öreg, akár nem, de ha öreg, még inkább sietünk vele, mert nem bírja már annyira a szervezete a megterhelést. 4) Ha már valamit enni adunk a hasmenéses kutyának, akkor az maximum fõtt rizs lehet némi csirkével, de véletlenül sem f*satós fûszeres kajákat tolunk le a torkán, mint a májkrém meg a konzerv.
Ha neked van hasmeneséd te sem eszel májkrémet, tonhallal, /plusz konzerv/..ez egyáltalán nem fog segíteni, sõt ront a helyzeten. Viszont rágni se tud azt is írtad, ez így megnehezíti a helyzetet ezt értem, de ha fõzöl neki rizst, puha csirkehússal kicsit szétnyomkodod, pépesíted neki azt szerintem megtudná enni. Ez a diétás kaja, nem amiket adtál neki, azzal csak mégjobban rásegítesz a hasmenésre. Mindenesetre vidd el orvoshoz, õ majd javasolja miket ehet és hogyan. Oda kell figyelni nagyon a hasmenésre, mert kiszáradhat, tehát lehet még egy infuziót is fog kapni. Állatorvos még ma ! és jobbulást a kutyusnak :)
jhajj én vagyok a 14 . válaszoló és azt írtam egy infuziót is fog kapna, na ezt úgy akartam írni, hogy LEHET. majd az orvos eldönti. Elnézést :)
ja ott volt a lehet, mindegy bocsi, fáradt vagyok :D majd írd meg mi van a kutyussal
A kérdező hozzászólása: tegnap óta csak fõtt csirkemellet és rizst kap. jó az étvágya és már a széklete is javult.orvosnál nem voltunk.
Akkor pedig a kaja rossz amit adtatok neki, sürgõsen keressetek egy másikat.
Azért remélem, nem vagy rá büszke, hogy nem vitted dokihoz...
Egy 12 éves kutyánál 4 napi hasmenéssel ilyet mondani, hogy vártuk, hogy jobban lesz, Hülyeség.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk csak vártuk hátha jobban lesz.
Egy állatorvos nem fog elküldeni azzal, hogy "csak öreg a kutya". De még ha ezt is mondja, akkor is meg fogja vizsgálni, és kezelni fogja. Ne legyetek ilyen hülyék, sûrgõsen ORVOS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: hát már lehet az lesz, ez a hasmenés szörnyû már meg büdös is.
Ha nem tud rágni, akkor a tápot be lehet áztatni. A pépeset fel tudja nyalni. Ennyi ideje tartó hasmenésnél már kiszáradás fenyegeti a kutyát. Nagyon idõs, még sérülékenyebb . Holnap irány az orvos !!!
A kérdező hozzászólása: nem tud rágni csak nyeli a kaját ugyanis egy német juhász egyszer elkapta és az álkapcsa eltört. késõbb a fogait ki kellett húzni majdnem az összeset.
A kérdező hozzászólása: volt neki a tányérban száraz táp, azt nem ette meg, csak folyton ment a hasa, aztán így nem adtunk neki mást. A száraz tápot nem ette meg, ma kapott májkrémet meg kevés konzervet, az elfogyott és egy pár falat tonhalat. Mi arra gondoltunk hogy a hidegtõl hogy esetleg séta alkalmával megfázott és attól érzi így magát. Gondolkoztunk h elvisszük, de az lenne csak h öreg a kutya. Meleg szobába van és vagy 6x ki van véve egy nap és az összes alkalommal 3-4x fosik. plusz a szobája is le van papírozva ha jön neki arra menjen, ne a parkettára.
Hasmenésre nem jó a konzerv kaja. 1 napig semmi kaja, utána, kis rizs+csirke hús /fõzve, fûszerek nélkül/, pár napig ezt adj neki, aztán fokozatosan térj vissza a normál étrendjéhez. Konzervet most NE KAPJON ! :) Ha más probléma nincs ez megoldja a gondot, arra figyelj, hogy igyon eleget, ha nem múlik akkor pedig irány a doki!
A kérdező hozzászólása: hát én is ezt írtam :) Akkor úgy kérdezem hogy mitõl lehet hasmenése?
Na ez jó hír :) akkor váltsatok a konzerv+májkrém+tonhal kombinációról.
Szia, nem lehetséges, hogy túlsúlyos a kutyid??
Nekem is van palótapincsim, de az enyém 7éves neki ha elöjön ilyen jön utánam és elkezd remegni, de annyira, hogy nekem is masziroznom kell a kutyát.Szólj az állatorvosodnak, mert ha ilyen próblémája van akkor irnak fel neki gyógyszert.Erre figyeljél oda!Ezzel nem lehet szórakozni
Az allat vagy megfazik, vagy magnezium hianyban szenved, de ezt csak az allatorvos tudja mgallapitani laboratoriumi kivizsgalassal. Gyogyzeres kezelessel megoldhato, de ne te rendelj neki gyogyszert hanem csak az allatorvos.

A kutyánk egy 4 éves kan palotapincsi, 1 éve lett ki ivartalanítva! Most vettem észre hogy a szomszéd lány kutyával össze voltak ragadva! Hogy lehet ha az én kutyám ki van ivartalanítva?

Legjobb válasz: Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.

Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.
van ilyen, de tõle úgyse lesznek kiskutyák, nem tudja megtermékenyíteni.
mivel "ki ivartalanítás" nem létezik, csak ivartalanítás, nyugodtan össze lehettek ragadva, és kiskutyáik is lehetnek.: S. Amennyiben a kutyád IVARTALANÍTVA van, nincs esélye a dolognak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!