Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves németjuhász. Nem akar (2 db)

Van egy 6 éves németjuhász. Nem akar kiskutyát, pedig mi szeretnénk. Mit csináljunk?

Van egy 6 éves németjuhászom. Nem akar kiskutyát "csinálni" pedig hoztuk össze szukákkal. Ha rajta múlna kihalna ez a faj:(

Legjobb válasz: Hát ha nem akar, akkor ne erõltessétek. Úgyis annyi kidobott kölyök van az utcákon... ha kiskutyát akartok, fogadjatok örökbe, fajtatisztákat is gyakran elhagynak a "kedves" gazdik... :-(( A menhelyeken sokszor több száz kutya várja, hogy valaki szeresse õket.

Hát ha nem akar, akkor ne erõltessétek. Úgyis annyi kidobott kölyök van az utcákon... ha kiskutyát akartok, fogadjatok örökbe, fajtatisztákat is gyakran elhagynak a "kedves" gazdik... :-(( A menhelyeken sokszor több száz kutya várja, hogy valaki szeresse õket.
Az elõzõt is én írtam, csak lemaradt, hogy valszeg azért nem jön össze, mert rossz idõpontban viszitek a lányhoz. De ha nem tenyésztitek, akkor tényleg felesleges ezen fáradozni.
az elöttem szólónak 2 dologban is igaza van 1. ha nem megy nem kell eröltetni:) 2. a másik pedig, hogy nem mindegy hogy a tüzelés hányadik napján próbálkoztok, ami ugyan szukánként változhat, de ha még a szuka nem az "igazi" akkor a kan nem foglalkozik vele..
Nem ismeri még a környezetet és a gazdáját.
Szerintem is csak akkor kezdenek beszélgetni, ha már biztonságba érzik magukat és megtalálták a helyüket a családban. Egyenlõre felméri a terepet. Be kell, hogy illeszkedjen, megismerjen Titeket és lássa, hogy mi a feladata és ki az, aki adja õket.
Vagy nem ugatós. Az enyémek sem ugatnak (hála istennek), csak figyelnek, ha az utcában ugat a többi kutya. Én nem is szeretem, nem örülnék, ha a nyitott ablakom alatt üvöltenének. Házat örizni is sokkal hatásosabb szerintem, ha csak ülnek, max. morognak.
Én 9 éves kutyát kaptam, elején õ sem ugatott, most meg már be sem áll a szája. Szerintem csak szoknia kell a környezetet, meg van lepõdve:)
Nem ismerheted teljesen az elõletét, hogy bántak vele. Lehet h fél megszólalni. Na meg egy 4 éves kutyának nem könnyû ismét beilleszkedni. Nálunk 1 hónapja van egy mentett spániel, és még meg se szólalt, max morgás meg nyûszítés. A tied is "megszólal", csak idõ kérdése. Ha biztonságban érzi magát, akkor ugatni kezd. Vagy csak egyszerûen nem ugatós.
Meg kell találnia a saját helyét a "falkában" A falkavezért - másodvezért - és a többiek rangsorát. Okos jó kutya, idõ elõtti ugatással nem rotja az esélyeit JA! és a falkavezérnél fontosabb a gazdi az igazi GAZDI megtalálása. Az hogy ki kapta és mennyiért... a kutya számára semmit nem jelent, nem is érti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!